Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@14:41:15 GMT

کنگره ملی سیمای سلامت خانواده در اردبیل آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۰۰۹۹۱

کنگره ملی سیمای سلامت خانواده در اردبیل آغاز شد

به گزارش خبرنگار ایرنا، معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آیین گشایش این کنگره، تضمین شرایط تحقق خانواده سلامت در جامعه اسلامی را ضروری خواند و گفت: صمیمیت و همدلی، استقلال اعضای خانواده، رضایتمندی، تامین نیاز اعضا، انسجام و حاکمیت ارزشهای اخلاقی را ۶ ویژگی خانواده سالم است.

دکتر مریم حضرتی، این ۶ ویژگی را از جمله موارد نزدیک به آموزه‌های دینی اسلام عنوان کرد و افزود: ما در جامعه نیاز به شخصیت ایمن داریم که تربیت این شخصیت ایمن در نهاد خانواده اتفاق می افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی شخصیت‌های ایمن را دارای ویژگی تامین سلامت خود و تلاشگر برای سلامت و حرمت دیگران ذکر کرد و ادامه داد: در تربیت این شخصیت‌ها، مادران و زنان نقش محوری دارند و آنها هستند که روابط بین فردی اعضای خانواده را تنظیم کرده و تامین کننده نیاز کودکان هستند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ارتباط مادر با کودک و نقش آن در سلامت خانواده را بسیار حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: زن به عنوان مادر در نهاد خانواده در کانون سلامت خانواده جسمی، روانی و شخصیتی، تربیتی و حتی آموزشی اعضا قرار دارد.

وی با اشاره به نقش مادران به عنوان الگوهای تربیتی و روانی سال‌های اولیه زندگی انسان‌ها در نهاد خانواده گفت: نیاز به امنیت و حساس امنیت در سایه همین نقس مادران در کودک شکل گرفته و تکامل می‌یابد.

هزینه برای نهاد خانواده، سرمایه‌گذاری پرسود است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل نیز این کنگره، هزینه برای نهاد خانواده را سرمایه‌گذاری پرسود عنوان کرد.

دکتر شهرام حبیب‌زاده در این کنگره سه روزه گفت: اکنون با کاهش میزان ازدواج و باروری در سطح جامعه مواجه هستیم که در سطح کلان در کشور مشکلاتی را ایجاد کرده است.

وی برنامه‌ریزی و ایجاد حساسیت برای افزایش نرخ ازدواج و باروری در جامعه را لازم دانست و بیان کرد: امید است با بهبود شرایط عمومی کشور، وضعیت ازدواج و باروری زوجین بهبود یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل افزایش طلاق در جامعه و برخی تهدیدات مربوط به سبک زندگی و استفاده از ابزارهای نوین را از جمله تهدیدات نهاد خانواده برشمرد و افزود: این کنگره در راستای اعتلای ساختار نهاد خانواده و تحکیم آن برنامه‌ریزی شده است.

وی نهاد خانواده را هسته اصلی رشد و توسعه جامعه عنوان کرد و ادامه داد: اگر نهاد خانواده درست بنا شود و کودکان در آن درست تربیت شوند، آینده کشور تضمین می‌شود.

دکتر حبیب‌زاده اضافه کرد: خانواده از منظرهای مهم برای جامعه ما حایز اهمیت است ولی پایداری نهاد خانواده برای ما بسیار اهمیت دارد و بر این اساس میزان ازدواج، میزان باروری و آرامش در نهاد خانواده جزو عوامل موثر بر این پایداری محسوب می‌شود.

وی پایداری نهاد را خانواده بستری برای رشد خانواده دانست و گفت: بخش اصلی شخصیت انسان در کودکی شکل می‌گیرد و هر سرمایه‌گذاری برای خانواده، پایه محکمی برای آینده کشور خواهد بود.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل مریم حضرتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل مریم حضرتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل مریم حضرتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور نهاد خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۰۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، حجت الاسلام والمسلمین  نواب در بازدید از نمایشگاه «درآستان بقیع» در حرم مطهر رضوی، با اشاره به مظلومیت بقیع و شناخت ناکافی جامعه از این گنجینه بزرگ جهان اسلام، گفت: مظلومیت بقیع در این است که نگذاشته‌اند بقیع به درستی به جامعه معرفی شود و ما باید  بقیع را آن‌گونهکه هست به جامعه بشناسانیم..

وی افزود: تخریب قبور بقیع ظلمی بزرگتر از نشناختن شخصیت‌های مدفون در آن است.

تماینده ولی فقیه در حج و زیارت با بیان اینکه شخصیت‌های بزرگی در بقیع مدفون هستند که در هیچ جای دیگر عالم یافت نمی‌شوند، افزود: «چهار امام معصوم، فاطمه بنت اسد، دختران پیامبر، همسران پیامبر، مادر علی علیه السلام، مادر جناب عباس، اصحاب ائمه، فرزندان امام‌ان و همسران ائمه همگی در بقیع آرمیده‌اند.»

حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به برخی از شخصیت‌های برجسته مدفون در بقیع گفت: «حسین اصغر، یکی از فرزندان امام سجاد (ع)، محمد حنفیه، اسماعیل عباس عموی پیامبر، اسماعیل فرزند امام صادق (ع) و تعدادی از شهدای احد در بقیع مدفون هستند.»

وی در ادامه با اشاره به نمایشگاه «در آستان بقیع» در حرم مطهر رضوی گفت: «این نمایشگاه در نوع خود کار بسیار خوبی است و باید در کار‌هایی که انجام می‌دهیم، جنبه‌ها و تاثیر واقعی مدنظر باشد.»

رئیس بعثه مقام معظم رهبری با بیان اینکه هدف از برگزاری این نمایشگاه مظلوم‌نمایی نیست، افزود: «ما به دنبال این هستیم که شخصیت‌های بزرگ مدفون در بقیع را به جامعه بشناسانیم و از آنها الهام بگیریم.»

حجت الاسلام نواب از آستان قدس رضوی، بعثه خراسان، روایتگران، و همه کسانی که در برگزاری این نمایشگاه نقش داشتند، قدردانی کرد.

این نمایشگاه تا پایان ماه شوال مصادف با بیستم اردیبهشت  در صحن غدیر حرم مطهر رضوی برپا خواهد بود.

دیگر خبرها

  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • ثبت‌نام سومین دوره مسابقات تیمی قرآن در گیلان آغاز شد
  • آغاز ضبط مناظره های نامزد‌های راه یافته به دور دوم انتخابات در خراسان جنوبی
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد
  • تهاجم فرهنگی در کمین جوانان و خانواده هاست