Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی صادقی نیارکی معاون صنایع وزارت صمت در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره میزان رشد محصولات منتخب صنعتی اظهار کرد: با توجه به اهمیت رشد صنعت آلومینیوم در کشور، برنامه‌های ویژه‌ای برای گسترش این صنعت در نظر گرفته شد که نتیجه آن رشد ۵۰ درصدی تولید شمش آلومینیوم در ۴ ماه اول امسال بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این مقام مسئول این اتفاق باعث شد تا تولید شمش آلومینیوم در کشور به یکی از بالاترین مقادیر خود دست پیدا کند. همچنین تولید فولاد رشد ۸ درصدی و تولید محصولات فولادی هم رشد ۵ درصدی را تجربه کرده‌اند. میزان تولید کاتد مس هم ۳.۵ درصد و میزان تولید آلومینا  هم ۵ درصد رشد داشته است.

او با اشاره به رشد چشمگیر صنعت لوازم خانگی گفت: در ۴ ماه اول سال ۹۹ میزان تولید تلویزیون ۶۰ درصد و میزان تولید ماشین لباسشویی ۷۰ درصد رشد داشته است.

صادقی نیارکی افزود: میزان تولید یخچال و فریزر هم ۱.۵ درصد رشد کرده است. در این مدت صنعت خودرو هم رشد مناسبی را تجربه کرد به طوری که تولید خودرو و تولید وانت ۱۹ درصد افزایش پیدا کرد. تولید لاستیک هم رشد ۳۷ درصدی داشته و به طور مناسبی توسعه پیدا کرده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: امسال میزان تولید کمباین ۲۴ درصد رشد داشته تا نیاز داخل در این حوزه را رفع کند. با این وجود باید توانمندی تولید خودرو از زمینه دانش فنی و بومی گرفته تا توان فنی مهندسی خودروسازان و قطعه سازان داخلی و تمامی زیر مجموعه‌های آن به بالاترین میزان افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید

مقررات زائد، قفلی به پای تولید/ راهکارهای ارتقای شاخص جهانی محیط کسب و کار

نیارکی با تاکید بر اهمیت توجه و گسترس صنعت نساجی گفت: تولید الیاف اکرلیک در ۴ ماه ابتدای امسال حدود ۱۶۰ درصد رشد داشت که بیشترین درصد رشد در این بازه زمانی محسوب می‌شود. میزان تولید نخ پنبه و الیاف مصنوعی هم رشد ۱۹ درصدی داشته است.

معاون صنایع وزارت صمت بیان کرد: در این ۴ ماه میزان تولید سیمان ۴ درصد، تولید پتروشیمی ۵ درصد و تولید نئوپان ۹ درصد افزایش داشته است. این افزایش میزان تولید را می‌توان شروعی برای تحقق جهش تولید در کشور دانست و البته  امیدوار هستیم با همین روند میزان تولید این محصولات افزایش پیدا کند.

او تصریح کرد: در شرایط سخت تحریم‌های ظالمانه علیه کشور و در این جنگ نابرابر اقتصادی کاری که خودروسازان داخلی انجام می‌دهند، جهاد اکبر است و این دستاورد بزرگی برای مجموع سیاست گذاران صنعت خودرو و حامیان این صنعت است که توانسته‌اند شرایط خود را سامان دهند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت صمت لوازم خانگی صنایع داخلی رونق تولید میزان تولید درصد رشد هم رشد ۵ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۱۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد

ایتنا - ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت در این بیانیه گفت که دستیار هوش مصنوعی Copilot (کوپایلوت) تعداد مشترکین پولی خود را در این سه ماهه 35 درصد افزایش داد و به 1.8 میلیون نفر رساند.
مایکروسافت فعلا تصمیم ندارد هزینه‌های هوش مصنوعی خود را کاهش دهد. این غول فناوری درباره درآمد سه ماهه سوم خود اعلام کرد که به دلیل رشد تقاضا و افزایش میانگین هزینه در پلتفرم ابری خود، Azure، به سرمایه گذاری در هوش مصنوعی و خدمات ابری ادامه خواهد داد.

امی هود، مدیر ارشد مالی مایکروسافت، در این تماس گفت که مخارج سرمایه‌ای (آنچه یک شرکت برای خرید یا نگهداری دارایی‌ها خرج می‌کند) افزایش خواهد یافت. هود گفت: در حال حاضر، تقاضای کوتاه‌مدت هوش مصنوعی کمی بالاتر از ظرفیت موجود ما است.

این شرکت در سه ماهه سوم نزدیک به 11 میلیارد دلار برای اموال و تجهیزات هزینه کرده است  که 66 درصد بیشتر از هزینه‌ای است که در مدت مشابه یک سال قبل خرج کرده بود.

طبق بیانیه درآمد مایکروسافت در سه ماهه سوم از محصولات ابری خود، از جمله Azure (آزور)،  26.7 میلیارد دلار درآمد کسب کرده است. ساتیا نادلا، مدیرعامل این شرکت در این بیانیه گفت که دستیار هوش مصنوعی Copilot (کوپایلوت) تعداد مشترکین پولی خود را در این سه ماهه 35 درصد افزایش داد و به 1.8 میلیون نفر رساند.
 

درآمد بیشتر از حد انتظار مایکروسافت باعث شد سهام در معاملات بعد از ساعت 4 درصد افزایش یابد. هم درآمد و هم سود هر سهم از برآوردهای وال استریت پیشی گرفت.

برنامه‌های این شرکت برای هزینه‌های بیشتر به دنبال سایر تعهدات بزرگ برای توسعه هوش مصنوعی است. این شرکت قصد دارد تا پایان سال به 1.8 میلیون تراشه هوش مصنوعی دست یابد و ظرفیت مرکز داده خود را افزایش دهد.

تمایل مایکروسافت به هوش مصنوعی و مدل‌های پایه، نیاز به مراکز داده بیشتر، از جمله شریک مایکروسافت  OpenAI، سازنده ChatGPT و GPT-4 را افزایش می‌دهد. مدل‌های هوش مصنوعی باید روی کوه‌هایی از داده آموزش ببینند، که به هزاران واحد پردازش گرافیکی تولید شده توسط شرکت‌هایی مانند Nvidia نیاز دارد. مایکروسافت در حال طراحی تراشه های خود برای کاهش اتکای خود به Nvidia است.
 

دیگر خبرها

  • پرداخت وام ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل در شش ماهه نخست امسال
  • زنجیره تولید پتروشیمی‌ها باید تکمیل شود
  • بازدید معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از قلعه بدلبو ارومیه
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • عملکرد نه چندان خوب بانک ملت در 9 ماهه
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود