Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل امور عشایر استان بوشهر با اشاره به پرداخت ۱۷ میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های زیرساخت عمرانی در نقاط عشایری استان بوشهر گفت: در ۴ ماه امسال ۱.۶ میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های عمرانی از محل ارزش افزوده پرداخت شده است. - اخبار استانها -

عبدالمحمد امینی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، تعداد خانوار عشایری این استان را 5200 خانوار دانست و اظهار داشت: از این تعداد 1900 خانوار ساکن و 3 هزار 311 خانوار کوچ‌رو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور عشایر استان بوشهر با بیان اینکه کوچ عشایر استان بوشهر از مناطق ییلاقی به قشلاقی این استان بر اساس تقویم کوچ از 15 ابان است گفت: به سبب سرد شدن هوای مناطق ییلاقی و آغاز سال تحصیلی، معمولا عشایر از اوایل مهرماه کوچ خود را به نقاط مختلف قشلاقی استان بوشهر آغاز می‌کنند.

امینی‌زاده با اشاره به اینکه از 10 شهرستان استان بوشهر عشایر در 8 شهرستان سکونت دارند خاطرنشان کرد: پس از 5 ماه سپری در مناطق ییلاقی فارس، اصفهان و چهارمحال بختیاری کوچ قشلاقی عشایر به نقاط مختلف استان بوشهر به جز در 2 شهرستان عسلویه و کنگان انجام می‌شود.

وی تعداد دام عشایر استان بوشهر را 450 هزار واحد دامی دانست و خاطرنشان کرد: این تعداد دام 45 درصد کل دام استان بوشهر است.

مدیرکل امور عشایر استان بوشهر به تولیدات عشایر استان پرداخت و از تولید 19 هزار و 500 تن گوشت قرمز و مواد لبنی در سال خبر داد و گفت: علاوه بر این، عشایر در سال 142 تن الیاف دامی، 30 هزار متر مربع انواع محصولات صنایع دستی، 80 هزار تن محصولات زارعی و باغی تولید  و به بازار عرضه می‌کنند.

امینی‌زاده ارزش محصولات تولیدی عشایر در سال را 700 میلیارد تومان دانست و تصریح کرد: 318 زنبوردار عشایر استان بوشهر دارای 52 هزار و 75 کندو هستند که سالانه 519 تن عسل تولید می‌کنند.

وی، با اشاره به خدمات عرضه شده به عشایر استان بوشهر افزود: برخی خدمات عرضه شده به عشایر اعتبارات آن دولتی در قالب اعتبارات عمرانی و بخشی هم ملی و ارزش افزوده است.

مدیرکل امور عشایر استان بوشهر، حفر  و تجهیز چاه‌آب، اجرای خط انتقال آب، شبکه گذاری، ساخت مخزن ذحیره آب، آب‌انبار، سطح صیقلی، راهسازی، خرید مخازن پلی‌اتیلن به حجم 5 هزار تا یک‌هزار لیتری را از جمله طرح‌ها دانست.

عشایر استان بوشهر 6500 تن گوشت قرمز تولید می‌کنند بیش از 5 هزار خانوار عشایر در استان بوشهر زندگی می‌کنند 50 میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های عمرانی در نقاط عشایری استان بوشهر تخصیص یافت+فیلم

امینی‌زاده 900 کیلومتر مرمت و نگهداری راه‌های عشایری در سطح و راه‌گشایی، ساخت پل، آب‌نما، دیوار حفاظتی، تهیه و توزیع انرژی خورشیدی، آب‌گرم‌کن، روشنایی خورشیدی را از دیگر خدمات به عشایر استان دانست و افزود: از محل صندوق توسعه ملی تسهیلات ویژه‌ای به عشایر ارائه می‌شود که در این راستا به ازای هر واحد دامی 400 هزار تومان تسهیلات بانکی با سود 10 درصد یک ‌ساله  پرداخت می‌شود.

وی به اعتبارات خشکسالی پرداخت و با بیان اینکه یک میلیارد و 250 میلیون تومان وام از این محل به تشکل‌ها و شرکت‌های تعاونی عشایر استان بوشهر پرداخت شده است تصریح کرد: این تسهیلات با سود 4 درصد و مدت بازپرداخت 5 ساله است.

مدیرکل امور عشایر استان بوشهر، با اشاره به توزیع مایحتاج عشایر استان بیان کرد: سالانه در راستای خدمات به جامعه عشایری استان بوشهر 3600 تن آرد، 3500 تن انواع علوفه دامی، 400 تن ارزاق مایحتاج عمومی، و 200 هزار لیتر نفت سفید حمل و توزیع می‌شود.

امینی‌زاده با اشاره به پرداخت 17 میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های زیرساخت‌ها در قالب اعتبارات عمرانی استانی، ملی و ارزش افزوده در نقاط عشایری استان بوشهر گفت: در 4 ماه امسال 1.6 میلیارد تومان از محل اعتبارات ارزش افزوده تخصیص برای اجرای طرح‌های عمرانی پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه این اعتبارات برای اجرای طرح‌های برق‌رسانی، راهسازی، آبرسانی و طرح‌های زیرساختی در نقاط عشایری استان هزینه می‌شود تصریح کرد: اعتبارات عمرانی ملی نیز در یکسال گذشته 3.5 میلیارد تومان مصوب وبیشتر این اعتبار در عرصه آبرسانی هزینه شده است.

مدیرکل امور عشایر استان بوشهر، با اشاره به اعتبارات استانی برای اجرای طرح‌های عمرانی خاطرنشان کرد: سال گذشته از 2.5 میلیارد تومان یک میلیارد و 153 میلیون تومان معادل 45 درصد تخصیص یافت.

انتهای پیام/190/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیارد تومان برای اجرای طرح برای اجرای طرح های عمرانی نقاط عشایری استان عشایری استان بوشهر ارزش افزوده امینی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۲۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، رییس اداره امور عشایر شهرستان لنده با اشاره به خدمات انجام شده در حوزه عشایری این شهرستان گفت: از اول اردیبهشت ماه سال جاری کار بازگشایی ایل راه‌های لنده با هدف تسهیل در تردد عشایر این شهرستان با سه دستگاه لودر و ویک کامیون آغاز شد. صفدر نیک آیین افزود: بیش از ۳۰۰ کیلومتر جاده فرعی و اصلی عشایر شهرستان لنده در حال بازگشایی و ترمیم می‌باشد. رئیس اداره امورعشایر لنده گفت: شهرستان لنده دارای دو بخش موگرمون و بخش مرکزی می‌باشد که تنها شهرستانی است که میهمان عشایری از دیکر نقاط استان دارد که نهصد خانوارعشایری زندگی می‌کنند. وی عشایر شهرستان لنده را در کوه سیاه و سفید و دلی مهرگان و دلی خیارکار و کوه سفید بیش از ۳۵۰ خانوار دانست و گفت: این عشایر دارای ۱۶هزار و پانصد راس دام سبک و سنگین می‌باشد که این تعداد خانوار و دام را امور عشایری با تانکر سیاربه مدت ۶ ماه آبرسانی می‌کنند. وی گفت: در بارندگی‌های اسفنده ماه و فروردین ماه امسال در مناطق عشایری شهرستان لنده بیشتر راه‌های ارتباطی و زیر ساخت‌های جاده‌ای از بین رفته است وکوچ زود هنگام عشایر در امسال باعث از بین رفتن گیاهان دارویی و بیشتر مراتع این منطقه خواهد شد، که امیدواریم مسئولان در این زمینه چاره اندیشی کنند. 

دیگر خبرها

  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • اجرای طرح وارگه دانایی در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند
  • بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده
  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری