Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود محدودیت‌هایی که تاکنون وجود داشته است، اما بایدن توانسته آرای سراسری بیشتری از ترامپ کسب کند. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، پایگاه اینترنتی شکبه خبری سی ان ان آمریکا در گزارشی با مقایسه نظرسنجی‌های سراسری در این کشور و اختلاف زیاد ترامپ با رقیب دموکرات خود در نظرسنجی‌ها، احتمال راه یابی نامزد دموکرات به کاخ سفید را بسیار محتمل‌تر و بیشتر از رئیس جمهور فعلی آمریکا ارزیابی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این گزارش گفته شده است: نظرسنجی جدید «دانشگاه مونموث» نشان می‌دهد که «جو بایدن»، معاون «باراک اوباما»، رئیس جمهور سابق آمریکا با کسب درصد بیشتر آرای عمومی از رئیس جمهور فعلی آمریکا، «دونالد ترامپ» پیشی گرفته است. در واقع به طور متوسط تا کنون بایدن با اختلاف ۸ امتیازی از ترامپ جلوتر است.

نویسنده در ادامه گزارش با اشاره به جلوتر بودن آرای سراسری جو بایدن در مقایسه با ترامپ در نظرسنجی‌های سراسری، اما به این نکته اشاره کرده است که پیروزی و کسب اکثریت آرای مردمی در انتخابات ریاست جمهوری به خودی خود چندان مهم نیست و یک نامزد انتخاباتی زمانی می‌تواند به کاخ سفید راه یابد که موفق به کسب اکثریت آرای الکترل کالج شود.

نویسنده در ادامه می‌گوید: همان گونه که گفته شد، نظرسنجی‌های سراسری اهمیت زیادی دارند و این نظرسنجی‌ها تا کنون بسیار متعدد و زیاد بوده اند. از سوی دیگر نظرسنجی‌های سراسری و ملی از نظرسنجی‌های ایالتی و منطقه‌ای دقیق‌تر هستند و از سوی دیگر ایده‌های خوبی درباره نیاز‌های حاشیه‌ای بایدن برای پیروزی در انتخابات الکترال کالج را ارائه می‌دهند. اما آن چه در حال حاضر برای پیروزی بایدن بسیار مهم است توجه به کسب اکثریت آرای الکترال کالج در ایالت‌های محوری و مهم آمریکاست و در غیر این صورت حتی با وجود کسب اکثریت آرای عمومی از سوی بایدن، اما از دست دادن آرای الکترال کالج ایالت‌های مهم به معنای شکست در انتخابات خواهد بود.

گزارش در ادامه می‌گوید: با وجود محدودیت‌هایی که تا کنون وجود داشته است، اما بایدن توانسته آرای عمومی و سراسری بیشتری در آمریکا را کسب کند، هرچند درباره کسب اکثریت آرای الکترال کالج هنوز ابهاماتی وجود دارد. با این حال حواشی آرای عمومی و آرای الکترال کالج معمولا نمی‌تواند خیلی زیاد و با تفاوت چشم گیری باشد. در واقع اگر بایدن بتواند بیش از ۵ امتیاز در آرای عمومی و سراسری آمریکا جلوتر از رقیب خود باشد، او به احتمال زیادی قادر خواهد بود تا حداقل ۲۷۰ رای الکترال کالج را بدست آورد و پیروز شود. در واقع اگر بایدن بین ۳ تا ۵ امتیاز در سطح ملی آرای بیشتری را بدست آورد، او به احتمال بیشتری در آرای الکترال کالج نیز تعداد مورد نظر و مطلوب برای پیروزی بر ترامپ را بدست خواهد آورد. این در حالی است که برتری ملی و سراسری بایدن در حال حاضر حتی بسیار بیشتر از این میزان است و در برخی نظرسنجی‌های سراسری اختلاف ترامپ و بایدن تا ۸ امتیاز به نفع جوبایدن اعلام شده است.

در ادامه گزارش گفته شده است: برای ترامپ انجام یک نظرسنجی سراسری و ملی برای درک واقعیات الکترال کالج لازم است، از دست دادن و عقب ماندن ۲ یا ۳ امتیازی ترامپ در نظرسنجی‌های سراسری اگرچه عجیب نیست، اما از آن جا که نظر سنجی‌های ایالتی برای ترامپ وضعیت متفاوتی را به تصویر می‌کشند، لذا درک نتایج نظرسنجی‌های ملی کمی دشوارتر می‌شود. از سوی دیگر به دلایل متعددی از جمله در اختیار داشتن اطلاعات متعدد و بیشتر، از سال ۱۹۷۲ تا کنون همواره نظرسنجی‌های سراسری و ملی در آمریکا دقیق‌تر و مهم‌تر از نظرسنجی‌های ایالتی بوده اند.

نویسنده گزارش در ادامه به سابقه نظرسنجی‌های ملی و ایالتی و دقیق‌تر بودن نظرسنجی‌های ملی و سراسری در آمریکا پرداخته و به تجربه نظرسنجی‌های سال ۲۰۱۶ اشاره می‌کند که در حال حاضر به گفته او تلاش شده تا خطا‌های نظرسنجی‌های سراسری در انتخابات قبلی آمریکا که در آن نتایج نظرسنجی و انتخابات متفات بود، تکرار نشود، اما در عین حال معتقد است که این اشتباه و تناقض‌ها در نتایج نظرسنجی‌ها به طور معمول در ایالت‌های چرخشی و خاکستری آمریکا رخ می‌دهد که در هر دوره ممکن است به نامزد متفاوتی رای دهند، اما در ایالت‌های اصلی و کلیدی آمریکا معمولا نتایج نظرسنجی‌ها با نتایج انتخاباتی اختلاف بسیار اندکی دارد.

نویسنده این گونه نتیجه گیری می‌کند که با توجه به نتایج نظرسنجی‌های سراسری، در صورت ادامه این شرایط بویژه در ایالت‌های کلیدی و مهم که نتایج نظرسنجی‌ها با نتایج انتخابات تقریبا همسان است، لذا بایدن نه تنها در آرای عمومی، بلکه موفق به کسب آرای الکترال کالج انتخاباتی نیز خواهد شد و شکست ترامپ محتمل‌تر خواهد بود.

به گفته نویسنده طی حداقل ۲۰ نظرسنجی سراسری اخیر نتایج این نظرسنجی‌ها با نظرسنجی ایالتی در ایالت مهمی مانند آریزونا تقریبا نزدیک و مشابه به هم بوده و در همه آن‌ها بایدن از ۷ تا ۸ امتیاز از دونالد ترامپ جلوتر بوده است.

نویسنده در پایان گزارش خود به این نکته اشاره می‌کند که هرچه به انتخابات نزدیک‌تر می‌شویم، نظرسنجی‌های سراسری در آمریکا نیز بیشتر انجام می‌شود و این وضعیت امکان تحلیل بهتر و دقیق‌تر را فراهم می‌کند، اما تا کنون براساس نتایج نظرسنجی‌های موجود، ترامپ به میزان قابل توجهی از رقیب انتخاباتی خود در آرای سراسری عقب مانده و این وضعیت نتیجه انتخابات را در آرای الکترال کالج برای ترامپ دشوارتر نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آرای الکترال کالج ترامپ بایدن نظرسنجی های سراسری آرای الکترال کالج نتایج نظرسنجی ها کسب اکثریت آرای برای ترامپ آرای عمومی تا کنون دقیق تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۲۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طبقه کارگر به تظاهرات حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا پیوست

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، کارگران و برخی از فعالان که خود را «کارگران نیویورک» می‌نامند، برای اولین بار در تظاهرات حامیان فلسطین که دو روز است در محوطه دانشگاه سیتی کالج در منهتن ادامه دارد، شرکت کردند.
 
کمپ همبستگی غزه که توسط دانشجویان سیتی کالج در محوطه دانشگاه ایجاد شد،برای نخستین‌بار به خیابان‌ها آمده و با مردم متحد شدند.
 
در حالی که جوانان مسلمان نماز جمعه را با هم در پارک محل استقرار اردوگاه همبستگی در محوطه دانشگاه اقامه کردند، سایر معترضان به احترام آنها اعتراضات خود را متوقف نمودند. برخی از اعضای جامعه یهودی ارتدوکس مقیم نیویورک نیز با در دست داشتن بنرهای ضداسرائیلی و ضدصهیونیسم در این تظاهرات شرکت کردند و به صراحت اعلام نمودند که در کنار آرمان عادلانه فلسطین ایستاده‌اند.
 
پس از اینکه حملات اسرائیل به غزه ششمین ماه خود را به پایان رساند و متوقف نشد، اعتراضات از دانشگاه‌های آمریکا قبل از انتخابات ریاست جمهوری آتی دوباره شتاب بیشتری گرفت و با مشارکت برخی سازمان‌های غیردولتی و اتحادیه‌های کارگری، امکان تبدیل شدن به یک جنبش خیابانی در مقیاس بزرگ شبیه به «جان سیاهان مهم است» را تقویت می‌کند.
 
 تاکید دانشجویان بر مسالمت‌آمیز بودن اعتراضات
در روز دوم، کمپ همبستگی غزه در شهر کالج، یکی از معترضان تلاش کرد وارد باغ محوطه دانشگاه شده و با انجام اقدامات تحریک‌آمیز قصد تحریک دانشجویان در محوطه را داشت که توسط جوانان فلسطینی متوقف شد. جوانان فلسطینی عامل تحریک کننده را که به گفته آنها اسرائیلی بود از منطقه بیرون راندند.
 
ما قوی‌تر از همیشه هستیم
یک نماینده در کمپ همبستگی غزه در سیتی کالج که به نمایندگی از گروه معترض در دانشگاه کلمبیا، که مرکز اولیه اعتراضات دانشگاه بود، سخنرانی می‌کرد گفت که دانشجویان در پردیس‌های دانشگاهی قوی‌تر از همیشه هستند و تا رسیدن به خواسته‌هایشان به مبارزه ادامه خواهند داد.
 
علاوه بر این، بیانیه‌­ای در یک گروه واتس‌اپ به اشتراک گذاشته شد که تظاهرکنندگان در آن ارتباط برقرار می کنند، مبنی بر اینکه مدیریت کالج شهر " با گروه نماینده دانشجویان تظاهرکنندگان برای مذاکره بر سر میز موافقت کرده است." این برای آنها "به معنای پیروزی بزرگ" تلقی می‌شود.
 
از سوی دیگر، تنش بین مدیریت دانشگاه کلمبیا و دانشجویان نیویورک بر سر اعتراضات غزه که از هفته گذشته آغاز شده است، همچنان ادامه دارد. الکساندریا اوکاسیو کورتز، عضو دموکرات مجلس نمایندگان نیویورک، به کمپ همبستگی در محوطه دانشگاه آمد و قول حمایت داد. ایلهان عمر، عضو مجلس نمایندگان مینه سوتا نیز روز گذشته از کمپ همبستگی غزه در کلمبیا بازدید کرد و در کنار حامیان فلسطینی عکس گرفت.
 
حمایت بسیاری از اساتید، اساتید و برخی از سیاستمداران از اعتراضات طرفدار فلسطین که به دانشگاه‌های سراسر آمریکا سرایت کرده است، پایان دادن به این تظاهرات را برای مدیریت دانشگاه‌ها دشوار می‌کند.

 

دیگر خبرها

  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • طبقه کارگر به تظاهرات حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا پیوست
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • فهرست دانشگاه‌های آمریکا که شاهد تظاهرات حمایت از فلسطین هستند
  • مهاجرت غیرقانونی «بحران جدی» از نگاه آمریکایی‌ها