Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی بروز تنش میان طرفداران القوات اللبنانیه به رهبری سمیر جعجع و جریان ملی آزاد به رهبری جبران باسیل در بیروت، ارتش لبنان برای توقف درگیری میان حامیان دو طرف وارد عمل شد، همچنین دو طرف با انتشار بیانیه‌هایی یکدیگر را متهم کردند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم، حالت خفقان میان حزب القوات اللبنانیه و جریان ملی آزاد در مناطق مسیحی‌نشین مشترک میان حامیان دو طرف به مرحله دشواری رسیده و به نظر می‌رسد حملات رسانه‌ای متقابل و جنگ لفظی میان دو طرف منجر به تنش در خیابان‌ها میان طرفداران دو گروه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عصر دوشنبه در مراسم سالروز ترور بشیر الجمیل (رئیس جمهوری منتخب لبنان که ۹ روز پس از تحویل گرفتن مقام ریاست جمهوری و قبل از ادای سوگند رسمی، سپتامبر ۱۹۸۲ به همراه ۲۵ نفر از همراهانش، در مقر حزب فالانژهای لبنان در منطقه اشرفیه، بیروت با انفجار بمب به قتل رسید) تنشی در اطراف دفتر مرکزی جریان ملی آزاد واقع در منطقه میرنا الشالوحی شهر بیروت میان طرفداران القوات اللبنانیه به ریاست سمیر جعجع و حامیان جریان ملی آزاد به ریاست جبران باسیل شکل گرفت که در ادامه از ارتش خواسته شد برای متوقف کردن این درگیری که در آن تیر هوایی نیز شلیک شد، وارد عمل شود.

جریان ملی آزاد با انتشار بیانیه‌ای اتفاق رخ داده را شرح داده و آن را تعرضی غیر قابل قبول به حرمت دفتر کل خود و نیز حامیانش دانست و تاکید کرد، زمان ترساندن جامعه ما از سوی یک اقلیت مسلح به دلیل وجود جریان ملی آزاد باز نخواهد گشت.

این جریان در ادامه از نیروهای نظامی و امنیتی خواست مسؤولیت خود را بر عهده گرفته و مانع این ناهنجاری شوند.

در مقابل القوات اللبنانیه نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که حامیان این حزب روز دوشنبه در مراسم سالروز ترور شهید بشیر الجُمیل در مناطق مختلفی و در راس آنها منطقه الجدیدة شرکت کرده و در پایان مراسم راهپیمایی بزرگی را با خودروهای خود به راه انداختند و از بزرگراه میرنا الشالوحی که یک مسیر عمومی است و نه ویژه شخص خاصی عبور کردند، با رسیدن این راهپیمایی بزرگ به ساختمان میرنا الشالوحی از ساختمان به سمت این راهپیمایی مسالمت‌آمیز که بازتابی از یک مناسبت ملی بود، تیراندازی شد. در پی تیراندازی، حامیان القوات اللبنانیه از خودروهای خود پیاده شده و مخالفت خود را با این تعرض آشکار اعلام کردند.

به محض اینکه سمیر جعجع، رئیس القوات اللبنانیه از این اتفاق مطلع شد، از همه شرکت‌کنندگان و دوستداران حزب خواست محل را ترک کنند، همچنین او از دستگاه‌های امنیتی خواست هویت تیراندازان از سوی جریان ملی آزاد مشخص شده و اقدامات قانونی در حق آنها اجرا شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: لبنان القوات اللبنانیه جریان ملی آزاد سمیر جعجع دو طرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۲۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صابری فومنی طنز را با رعایت مرزهای اخلاقی وارد جریان رسانه‌ای کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به هشتمین جشنواره «طنز پهلو» نوشت: صابری فومنی با قوت و با ایمان توانست ضمن رعایت مرزهای اخلاقی، طنز را به ویژه در حوزه سیاسی و اجتماعی وارد جریان رسانه‌ای کشور کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی به هشتمین جشنواره «طنز پهلو» پیامی صادر کرد که متن آن بدین شرح است:

«خدمت عزیزان شرکت کننده در این همایش فاخر عرض سلام، ادب و احترام دارم.

سال گذشته توفیق داشتم به صورت حضوری خدمت مردم شریف فومن و مسئولان فرهنگی و هنری استان در این جشنواره رسیدم ولی امسال این توفیق به دلیل تقارن آن با مأموریت‌های کاری از من سلب شد.

در ابتدا جا دارد یاد و خاطره مرحوم صابری فومنی را گرامی بدارم که انصافاً این شخصیت بزرگ در طول حیات پر برکت خویش روزنامه‌نگار و فرد رسانه‌ای مولف بود.

فرق یک فرد رسانه‌ای یا یک فرد مولف با غیرمولف در این است که فرد مولف حوزه جدیدی را تعریف می‌کند و فصل نوینی را در فعالیت‌های آن بخش آغاز می‌کند ولی فرد غیر مولف در نهایت موفقیتش در ادامه یک مسیر است.

مرحوم کیومرث صابری فومنی را هنرمند و روزنامه‌نگاری مولف می‌دانیم چراکه با قوت و با ایمان توانست ضمن رعایت مرزهای اخلاقی، طنز را به ویژه در حوزه سیاسی و اجتماعی وارد جریان رسانه‌ای کشور کند.

یادم نمی‌رود در ابتدای دهه شصت و اوایل دهه هفتاد هر جا می رفتیم صحبت از طنزهای گل آقا بود. این طنز ضمن اینکه مرزهای اخلاق را رعایت می‌کرد با استفاده مبتکرانه از تصویر و جملات نغز، مسائل و مشکلات اجتماعی را گوشزد می‌کرد و این توفیق بزرگی بود که مرحوم فومنی به دست آورد.

صابری فومنی روزنامه‌نگار انقلابی، هم نفس با شهید والا مقام شهید رجایی و مورد عنایت ویژه رهبری عزیز انقلاب حضرت آیت الله خامنه‌ای بود. مرحوم گل آقا از موقعیت سیاسی ویژه‌ای که در حاکمیت از آن برخوردار بود به هیچ وجه در کار حرفه‌ای خود استفاده نکرد بلکه به عنوان یک روزنامه‌نگار و هنرمند به ارائه هنر خودش پرداخت.

حوزه طنز را می‌شود به قبل و بعد از دوره حضور این مرد بزرگ تقسیم کرد یعنی طنز قبل از ظهورصابری فومنی و طنز بعد از ظهور صابری فومنی. باید اذعان کنیم بعد از صابری فومنی هنوز طنز در کشور ما تقویت نشده است و به جایگاهی که صابری طنز را رساند فاصله زیادی دارد. امیدوار هستم همایشی که در حال برگزاری است بتواند به این جریان کمک کند.

ضمن تشکر از همکارانم در معاونت رسانه‌ای باید این اعتراف تلخ را مطرح کنم که هنوز از اقدامات وزارت فرهنگ و معاونت رسانه‌ای در حوزه تقویت طنز راضی نیستم و این را نقص می‌دانم.

دوستان من حتماً برای رفع این نقص تلاش کنند، از روزنامه گران و فعالان حوزه طنز باید حمایت کنیم به هر حال فضای مکتوب محدودیت هایی دارد و باید در راهبردهای سال ۱۴۰۳ در حوزه رسانه‌ای تلاش کنیم که به شکلی جدی‌تر به حوزه طنز بپردازیم.

از همین سخنگاه این مطالبه را به عنوان مطالبه‌ای اداری به دوستان خودم مطرح می‌کنم و امیدوار هستم بتوانند گزارش های فصلی خوبی را به من در مورد پیشرفت کار در این حوزه تخصصی بسیار مورد نیاز جامعه ایرانی ارائه دهند که حاکی از پیشرفت کار باشد.

طنز، بیان واقعیت‌های تلخ جامعه به صورتی که مخاطب را درگیر کند، است: خنده تلخ من از گریه غم‌انگیزتر است. می‌خواهد با نشاندن خنده بر لب مخاطب آسیبی را مطرح کند که مورد نیاز است از طرفی جامعه دچار مشکلات اقتصادی است و موجب شده است جامعه گاهی اوقات خود را عبوس نشان دهد طنز این حسن را دارد در عین حالی که در مورد آسیب تذکر می‌دهد اخم ها را هم از چهره جامعه باز می‌کند.

از همکاران رسانه‌ای خواهش می‌کنم به این مطلب بپردازند. در وزارت فرهنگ و معاونت رسانه‌ای آماده پشتیبانی کامل از طنازان، روزنامه‌نگاران و هنرمندان این عرصه و منتظر پیشنهادات خوب شما هستیم.

علاوه بر اینکه از همکارانم مطالبه بهبود کار را دارم به سمت شما عزیزان متخصص در این حوزه دست تمنا و درخواست برای یاری جهت ارتقای وضعیت فعلی دراز می‌کنم.

ان شاءالله در پناه خداوند باشید و ما را از دعای خیرتان محروم نفرمائید.»

هشتمین جشنواره طنز و رسانه «طنزپهلو» با همکاری معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در حال برگزاری است و عباس حسین‌نژاد دبیری این دوره را به عهده دارد.

کد خبر 749490

دیگر خبرها

  • رئیس قوه قضائیه وارد بندرعباس شد
  • افشاگری از درگیری جنجالی صلاح و کلوپ؛ دلت می‌خواد برگردی روی نیمکت؟
  • اظهارات بودار سمیر جعجع علیه مقاومت با حمایت تلویحی از اشغالگران!
  • حماس: به زودی به پیشنهاد صلح اسرائیل پاسخ می‌دهیم
  • درگیری لفظی میان لاپید و وزیر شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی بالا گرفت
  • وقوع درگیری در کرانه باختری در جریان حمله نظامیان صهیونیست
  • طنز امروز باید به استاندارد طنز گل‌آقا برسد/ما در جریان کاستی‌های حوزه طنز هستیم و برای جبران آن تلاش می‌کنیم
  • صابری فومنی طنز را با رعایت مرزهای اخلاقی وارد جریان رسانه‌ای کرد
  • آمریکا ۵ واحد نظامی ارتش اسراییل اقدام به نقض حقوق بشر کرده اند
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد