Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: بیش از چهار ماه است که مهمترین وزارتخانه کشور یعنی وزارت صنعت، معدن و تجارت بدون وزیر است این در حالی است که در سال جهش تولید باید با ایجاد رونق و جهش در تولید، صادرات غیرنفتی را توسعه دهیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود خوانساری در نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت: نقدینگی کشور روزانه 2200 میلیارد تومان افزایش می‌یابد به‌طوری که در 5 ماه نخست امسال 340هزار میلیارد تومان نقدینگی کشور افزوده شده است که این رشد لجام‌گسیخته عاملی مضر برای تولید و اقتصاد کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران افزود: با رشد 32درصدی نقدینگی تا پایان سال انتظار می‌رود که هشتصدهزار میلیارد تومان بر نقدینگی کشور اضافه شود که این موضوع می‌تواند هر روز به یک بازار از جمله بازار سهام، مسکن، ارز، سکه و خودرو حمله‌ور شود و این بازار‌ها را تحت تأثیر خود قرار دهد.

لزوم جلوگیری دولت از افزایش پایه‌های پولی

وی با بیان اینکه دغدغه مردم وقتی هر روز از خواب بیدار می‌شوند این است که چه‌اتفاقی درباره قیمت‌ها می‌افتد اضافه کرد: دولت باید از افزایش پایه‌های پولی جلوگیری کند، زیرا موضوعاتی که اخیراً می‌شنویم از جمله تسعیر دارایی‌های بانک مرکزی یا تزریق نقدینگی به بورس هرکدام پایه پولی را افزایش خواهد داد.

رئیس اتاق بازرگانی تهران خطاب به رئیس جمهور گفت: بیش از چهار ماه است که مهمترین وزارتخانه کشور یعنی وزارت صنعت، معدن و تجارت بدون وزیر است این در حالی است که در سال جهش تولید باید با ایجاد رونق و جهش در تولید، صادرات غیرنفتی را توسعه دهیم که در شرایط بدون وزیر بودن این وزارتخانه یا تصمیمات گرفته نمی‌شود یا تصمیمات کارشناسی نیست که به تولید و صادرات کشور ضربه می‌زند.

خوانساری افزود: در سه‌ماهه نخست امسال صادرات غیرنفتی کشور 45 درصد کاهش یافت و در مرداد امسال نیز روند صادرات در مقایسه با تیر امسال کاهشی بوده است که اگر با این روال پیش برویم صادرات غیرنفتی که خود محلی برای درآمدزایی ارزی و رفع بخشی از مشکلات کشور بود نیز دچار مشکل می‌شود.

نیاز مبرم به صادرات غیرنفتی

وی ادامه داد: در شرایطی که به صادرات غیرنفتی نیاز مبرم داریم فرایند صدور و تمدید کارت بازرگانی از ابتدای مرداد به سامانه دیگری منتقل شده است در حالی که این موضوع باید به‌صورت آزمایشی در یک یا دو استان انجام می‌شد و در صورت کسب نتایج مثبت به همه استان‌ها تسرّی می‌یافت.

رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: هم‌اکنون روزانه بیش از 100 مراجعه داریم که فعالان اقتصادی در روند صادرات و واردات با مشکل مواجه شده‌اند و کالا‌های‌شان در گمرک ترخیص نمی‌شود این در حالی است که آنچه مسئولان دولتی در مصاحبه‌های‌شان بیان می‌کنند با آنچه در عمل وجود دارد متفاوت است.

لزوم معرفی زودتر وزیر صمت برای ساماندهی بازار خودرو

وی ادامه داد: شاید موضوع کارت بازرگانی آن‌قدر‌ها هم مهم نباشد، اما بی‌تصمیمی، اقتصاد کشور را رنج می‌دهد به‌طور نمونه چندین مکاتبه درون سازمان‌های استانی وزارت صمت وجود دارد که نشان می‌دهد سامانه این وزارتخانه در روند تمدید و صدور کارت بازرگانی در شرایط کنونی کارایی لازم را ندارد بنابراین سؤال ما این است که؛ چه اصراری است در شرایطی که صادرات باید توسعه یابد اتفاقات این‌چنینی بیفتد؟

رئیس اتاق بازرگانی تهران درباره بسته مشوق صادراتی نیز گفت: این بسته سه اشکال دارد؛ نخست اینکه بدون مشورت با صادرکنندگان تدوین شده است و برای برخورداری از این بسته رفع تعهد ارزی در چهار ماه مقرر شده که پیشنهاد ما 6 ماه شدن این زمان است، زیرا فرآیند بازگشت ارز صادراتی زمان‌بر است، دوم اینکه حذف واردات در مقابل صادرات برای بنگاه‌هایی که صادرات دارند اتفاق افتاده است که با وجود این، صادرکنندگان برای تأمین نیازمندی‌های مواد اولیه خود باید در صفحه تأمین ارز صرافی قرار گیرند که خود هزینه‌ها را افزایش می‌دهد، و سوم این که برگشت مالیات بر ارزش افزوده برای کالا‌های صادراتی که قرار بود یک ماه پس از صادرات اتفاق بیفتد به پس از رفع تعهد ارزی موکول شد، اما چون سامانه‌های دولتی در تعامل با یکدیگر نیستند سامانه مالیاتی نمی‌تواند به‌صورت برخط رفع تعهد ارزی کند.

خوانساری درباره بازار خودرو گفت: درآمد سرانه در مقایسه با سال 90 حدود 30 درصد کاهش یافته است، اما می‌بینیم در ثبت‌نام برای قرعه‌کشی خودرو بیش از 7 میلیون نفر شرکت می‌کنند این یک علت دارد آن هم اینکه اگر طرف برنده شود یک‌شبه صدمیلیون تومان سود نصیبش می‌شود که در هیچ کجای دنیا چنین موضوعی وجود ندارد بنابراین از رئیس‌جمهور درخواست می‌کنم با معرفی هرچه سریعتر وزیر صمت، بازار خودرو را نیز ساماندهی کند، به‌نظر من کشور آن‌قدر ظرفیت دارد که در همین مدت که وزارتخانه بدون وزیر است بتوان چند وزیر عوض کرد.

انتهای پیام/ط

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس اتاق بازرگانی تهران صادرات غیرنفتی نقدینگی کشور بدون وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۳۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰۰ تخت تا پایان دولت سیزدهم به تخت‌های استان افزوده می‌شود

به گزارش جام جم آنلاین البرز،مجتبی عبداللهی استاندار البرز در آیین گشایش این کلینیک تخصصی خیر ساز گفت: هفته سلامت فرصت مناسبی است تا ضمن توجه به مقوله سلامت در جامعه از مجاهدت تلاشگران و فعالان عرصه سلامت قدردانی کرد. سلامت از اهمیت به سزایی برخوردار است. در این حوزه ایثارگری‌های زیادی داشتیم و همچنان ادامه دارد. شهدای زیادی در راه حفظ سلامت مردم جان خویش را نثار کرده اند.

وی ادامه داد: کلینیک تخصصی بیمارستان امام حسین (ع) توسط بنیاد خیریه پورکاشانی ساخته شده است. خوشبختانه خیرین و واقفین در استان البرز بسیار فعال هستند. در حوزه ساخت بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها خیرین فعالیت‌های درخشانی داشته اند. موضوع خیریه و وقف از گذشته در کشور ما مرسوم بوده است. وقف وخیرات چشمه‌ای همیشه جاری است.

عبدالهی ادامه داد: استان البرز از نظر زیرساخت‌های درمانی ضعیف است، ولی طی این چند سال اقدامات خوبی صورت گرفت. تا پایان دولت سیزدهم ۱۵۰۰ تخت به تخت‌های استان افزوده خواهد شد و در حال حاضر مجموع تخت‌های دولتی و خصوصی استان ۳۲۰۰ تخت می‌رسد.

استاندار البرز خاطر نشان کرد: در دولت سیزدهم توجه ویژه‌ای به موضوع سلامت و توسعه تخت‌های بیمارستانی شده است. امیدوارم بتوانیم تعداد تخت‌های بیشتری را با حضور رئیس محترم جمهور و وزیر محترم بهداشت تا پایان این دولت به بهره برداری برسانیم.

وی افزود: در خصوص کادر درمان، پرسنل پزشکی و پرستاری برنامه ریزی‌هایی را انجام دادیم تا کادر درمان را تقویت کنیم و بتوانیم تعداد نیرو‌های بیشتری را جذب کنیم. من به نوبه خودم از تمامی همکاران بهداشت و درمان تقدیر می‌کنم.

وی همچنین در بخشی از صحبت‌های خود از اقدامات دکتر صیادی رییس دانشگاه و فعالیت‌های شبانه روزی دکتر شکیب رییس بیمارستان امام حسین (ع) در ساخت و تجهیز این کلینیک تشکرکرد.

در حاشیه این مراسم از خیر محترم حاج منصور پورکاشانی، رئیس هیات مدیره و مدیر عامل بنیاد خیریه پور کاشانی قدردانی شد.

دیگر خبرها

  • پیامد‌های تعطیل شدن روز پنجشنبه از دید نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • ۱۵۰۰ تخت تا پایان دولت سیزدهم به تخت‌های استان افزوده می‌شود
  • وزارت ارتباطات به زودی از ماهواره‌های جدید رونمایی می‌کند/ گردشگری در ایران رشد کرده است/ بدهی های ایران به بانک توسعه اسلامی صفر شد
  • ازسرگیری صادرات نفت کردستان
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را
  • حضور تولیدکنندگان زنجانی در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود
  • مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) معرفی شد
  • تودیع و معارفه‌ استاندار مازندران از گلایه‌ها تا مطالبات