Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش در نشست با رئیس و اعضای هیات رئیس دانشگاه فرهنگیان، با بیان اینکه در همه کشور‌های دنیا بر فرایند گزینش معلمان حساسیت‌های ویژه‌ای وجود دارد، گفت: معلمان باید بتوانند خود را با تغییرات جامعه همراه کنند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش پرورش با حضور در دانشگاه فرهنگیان و در نشست صمیمی با رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه فرهنگیان ضمن اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر حساسیت انتخاب معلمان و آموزش نیروی انسانی آموزش‌وپرورش در این دانشگاه برای ورود به حرفه معلمی اظهار کرد: مهم‌ترین تمایز این دانشگاه با سایر دانشگاه‌ها این است که در دانشگاه فرهنگیان، معلمان و آینده‌سازان جامعه تربیت می‌شوند بنابراین وجوه تدریس و طرح درس در دانشگاه فرهنگیان بسیار با اهمیت است و با سایر دانشگاه‌های کشور متمایز می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حاجی میرزایی با اشاره به اینکه دانشگاه فرهنگیان باید برای تمام دانشجو معلمان حتی فارغ التحصیلان دانشگاه برنامه‌ریزی بلندمدت داشته باشد، گفت: به جهت حساسیت مسئولیت معلمان در جامعه و نقش تربیتی آن‌ها در تربیت نسل آینده‌سازان، باید قادر باشیم از دانشجو معلمان در حین تحصیل و چه در زمان فارغ‌التحصیلی ارزیابی کنیم و دانشگاه باید بر ارزیابی خروجی‌های دانشگاه تسلط و اشراف کامل داشته باشد.

وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه دو روش جذب از طریق کنکور و جذب از طریق ماده ۲۸ در دانشگاه فرهنگیان وجود دارد، گفت: روش‌های جذب دانشجو معلمان طبق آخرین مصوبات دانشگاهی می‌باشد که باید بامطالعه، تحقیق، ارزیابی و نظارت بر عملکرد، این دو گروه جذب شده از دانشجویان قادر به تشخیص این نکته باشیم که در کدام‌یک از این گروه‌ها انگیزه خدمت، تلاش در کار و بهره وری بیشتر است و برای تقویت عملکرد این گروه‌ها چه برنامه‌هایی در پیش روی داریم.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید با اشاره به حساسیت گزینش معلمان در تمام دنیا تصریح کرد: گزینش، تربیت نیروی انسانی و به‌کارگیری این نیرو‌ها به‌عنوان معلم در کشور، موضوعی است که در تمام دنیا اهمیت دارد. نقش معلم نقش برجسته‌ای است و باید بر اساس مطالعات و یافته‌های تطبیقی در دنیا پیش برویم و در تربیت دانشجو معلمان این مطالعات را به کار بگیریم.

وی افزود: در کشور ما دو دانشگاه فرهنگیان و شهیدرجایی مسئولیت تربیت دانشجو معلمان رادارند بنابراین ضروری است که روسا و اعضای هیات علمی این دو دانشگاه باهم ارتباط داشته باشند و با تبادل تجربیات دو دانشگاه صلاحیت حرفه‌ای و تربیتی دانشجو معلمان و فارغ‌التحصیلان کشور ارتقا دهند.

وزیر آموزش‌وپرورش ادامه داد: حرفه معلمی جزو یکی از حرفه‌هایی است که باید همواره به‌روزرسانی شود. این عصر، به‌عنوان عصر فناوری ارتباطات شناخته شده است و دانش آموزان در سایه استفاده از فناوری‌های نوین بسیار زبده‌تر از گذشته شده‌اند. در این شرایط ارتقای صلاحیت علمی و تربیتی معلمان اهمیت بالایی دارد. معلم باید بتواند خود را هم پای تمدن پیش ببرد و دانشگاه فرهنگیان با نظارت و برنامه‌ریزی دقیق و اصولی، در به‌روزرسانی دانش دانشجو معلمان و فارغ‌التحصیلان به‌طور هدفمند عمل کند.

حاجی میرزایی گفت: شیوع کرونا در کشور باعث ایجاد نگرانی، وقفه و تغییر درروش عملکرد آموزشی شد. کرونا بر روش آموزش دانشگاه هم بی‌تأثیر نبود و اعضای هیات علمی دانشگاه باید بامطالعه و پژوهش، درصدد ایجاد تحول در بهبود عملکرد دانشجو معلمان در سال جاری باشند.

عضو کابینه تدبیر و دولت با تأکید بر اینکه آموزش‌وپرورش یک دستگاه سیاسی نیست و باید از سیاست زدگی در آن پرهیز کنیم، بیان کرد: همه ما در مقابل تعلیم و تربیت معلمان کشور مسئولیت داریم و باید در جهتی حرکت کنیم که دستگاه تعلیم و تربیت و به‌طور خاص دانشگاه فرهنگیان از تعارضات سیاسی به دور بماند و در کمال آرامش بتواند مأموریت‌های خود را ادامه دهد. اگر مسئولین این دانشگاه حیات خود را بر سیاسی بازی و فراز و نشیب سیاسی گره بزنند تنها نتیجه آن قربانی کردن دانشگاه فرهنگیان خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معلم دانشگاه تدریس دانشگاه فرهنگیان دانشگاه فرهنگیان دانشجو معلمان حاجی میرزایی آموزش وپرورش اعضای هیات وزیر آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۳۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور

خاطرات شیرینی که عمدتاً در ارتباط با دانش‌آموزان و کمک به آنها شکل می‌گیرد اما مشکلات که تعدادشان هم کم نیست، سال‌هاست ثابت و در حال تکرار است و گویی اراده‌ای برای حل آن ها وجود ندارد.

معیشت، کلاس‌های شلوغ مدارس دولتی و افت کیفیت در این مدارس، دلزدگی و بی‌انگیزه بودن دانش‌آموزان برای درس خواندن به‌دلیل محتوای آموزشی غیرکاربردی و... از جمله مشکلاتی است که ریشه کهن در نظام آموزش و پرورش ایران دارد.

جعفر عالی‌پور؛ دکترای تخصصی از دانشگاه شهید بهشتی، مدرس  دانشگاه فرهنگیان و دبیر علوم تجربی از استان چهارمحال بختیاری با اشاره به دیدار فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس جمهور گفت: در دیدار با رئیس‌جمهور نکات مختلفی از سوی فرهنگیان به‌عنوان مشکلات آموزش و پرورش مطرح شد.

وی افزود: یادگیری در مدارس باید پایدار باشد و اگر می‌خواهیم در سطح جهانی رقابت داشته باشیم باید یادگیری در مدارس مفهومی باشد و این موضوع نیاز به ابزار و وسایل دارد.

مدرس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه یادگیری مفهومی یعنی دانش‌آموز از طریق انجام آزمایش و فعالیت‌های مختلف به دانش برسد نه اینکه بر حفظیات تأکید شود، گفت: یکی از دغدغه‌های معلمان تجهیز مدارس دولتی و اجرای رتبه‌بندی به‌نحو احسن بود که در دیدار با رئیس جمهور ذکر شد.

عالی‌پور ادامه داد: امیدواریم روزی برسد که به‌جای شعار عمل کنیم، هرچه در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کنیم در تمام جنبه‌های کشور شاهد رشد خواهیم بود.

همچنین سلمان رستمی؛ دانشجوی دکترای تکنولوژی آموزشی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب دغدغه‌های بسیاری در حوزه آموزش دارند و آن را به گوش مسئولان می‌رسانند، گفت: در جلسه دیدار فرهنگیان با رئیس جمهور به‌عنوان سخنران تأکید کردم که تمام جامعه باید به فکر ترمیم و گسترش آموزش و پرورش باشد و اگر این اتفاق بیفتد، توسعه سریع‌تری خواهیم داشت همچنین معلمان باید خودشان را تجهیز کنند تا به درجه علمی بالا برسند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • واریز «هدیه روز معلم» به حساب فرهنگیان؛ امشب/ پرداخت معوقات حق‌التدریس‌ها تا ۲ هفته دیگر
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند
  • واریز پاداش «روز معلم»به حساب فرهنگیان؛ امشب/ پرداخت معوقات حق‌التدریس‌ها تا ۲ هفته دیگر
  • «هدیه روز معلم» امسال چیست و کی به حساب فرهنگیان واریز می‌شود؟
  • واریز «هدیه روز معلم» به حساب فرهنگیان؛ امشب
  • تکذیب پیوست نامه وزیر درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ خط و نشان صحرایی برای رئیس سازمان نوسازی
  • تکذیب پیوست نامه صحرایی درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ دانشگاه رای را اجرا کند
  • کسورات حقوق دانشجو معلمان به میزان خدمات دریافتی می شود
  • تاسیس ۳۱ دانشگاه فرهنگیان مجزا با چه تدبیری انجام می‌شود!