Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@23:37:17 GMT

برگزیدگان جشنواره هنرهای تجسمی جوانان بیمه می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۰۴۶۲۷

برگزیدگان جشنواره هنرهای تجسمی جوانان بیمه می‌شوند

 عبدالرحیم سیاهکارزاده دبیر اجرایی بیست و هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران گفت: برگزیدگان جشنواره جوانان به عضویت موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر در خواهند آمد و با عضویت در موسسه، امکان بهره مندی از بیمه هنرمندان را خواهند داشت.

وی ادامه داد: برنامه ریزی ما این است که علاوه بر امتیاز فوق به نفرهای برگزیده مبلغ ۴۰ میلیون ریال به عنوان جایزه اهدا شود و هزینه های حضور در جشنواره نیز به هنرجویان پرداخت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیاهکارزاده ضمن بیان اینکه معمولا محل برگزاری هر دوره از جشنواره هنرهای تجسمی جوانان در پایان دوره قبلی تعیین می شود، گفت: در این دوره نیز  قبل از شیوع ویروس کرونا، برنامه ما این بود که محل برگزاری جشنواره را در شهر ارومیه در استان آذربایجان غربی قرار دهیم اما بعد از شیوع کرونا تصمیم عوض و مقرر شد جشنواره در تهران برگزار شود.

وی گفت: دلیل اتخاذ این تصمیم علاوه بر بحث جابجایی اساتید پیشکسوت و در نظر گرفتن شرایط آنها؛ این بود که محل برگزاری جشنواره باید ظرفیت اسکان ۱۵۰ هنرجو و شرایط برگزاری کارگاه را داشته باشد. ما با توجه به این شرایط تهران را محل مناسب‌تری دیدیم.

او ادامه داد: طی برگزاری جلسات بسیاری که با استادها، دبیر هنری و شورای سیاستگذاری جشنواره داشتیم به این نتیجه رسیدیم برگزاری حضوری جشنواره در شرایط ویژه جامعه امکان پذیر نیست و در همین راستا با قبول تمام سختی و مشکلات تصمیم گرفتیم این دوره را به صورت آنلاین برگزار کنیم. در بخش اجرایی فراهم آوردن تمام امکانات برای برگزاری بهتر جشنواره تجسمی جوانان در کنار گروهی مجرب و کارشناس فراهم شد.

سیاهکارزاده گفت: در وهله اول برای برگزاری جشنواره به صورت آنلاین، اقدام به تهیه اینترنت پرسرعت کردیم، در ادامه نرم‌افزاری تهیه کردیم که به صورت آنلاین و تصویری با تمام اساتید و هنرجویان در ارتباط باشیم. این نرم‌افزار امکان ضبط کلاس‌ها را دارد و هنرجویان می توانند همدیگر را به صورت تصویری ببینند. همچنین برای برقراری همزمان ارتباط اساتید با هنرجویان در محل خانه هنرمندان ۱۰ استودیو برای هر رشته تهیه شد که استاد در کنار دستیار امکان برقراری ارتباط با هنرجو را داشته باشد.

دبیر اجرایی بیست و هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران ضمن اظهار اینکه یکی از ویژگی های بسیار خوب جشنواره هنرهای تجسمی جوان این است که جوانان مستعد را از سراسر کشور انتخاب می کند، گفت: جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران این امکان را دارد که جوانان مستعد را از تمامی ایران رصد کرده و آنها را انتخاب و شناسایی کند و به جامعه هنرهای تجسمی معرفی نماید.

وی ادامه داد: در زمان برگزاری کارگاه ها، جوانان با استادها آشنا می شوند  و تحت نظارت آنها به خلق اثر می پردازند. تجربه ای که جوانان در ایام برگزاری این کارگاه ها کسب می کنند آنان را تشویق کرده و اعتماد به نفس لازم را به آنها می دهد تا در بینال ها و جشنواره های دیگر حضور یابند.

وی اضافه کرد:  پس از آن نوبت نگارخانه هاست که وارد عرصه شوند و برای هنرمندان منتخب این جشنواره ها، نمایشگاه های انفرادی برگزار کنند. این موضوع منجر به فروش آثار هنرمندان و چرخیدن چرخه اقتصاد هنر می شود. در ادامه فضای مجازی و رسانه ها بستری برای اطلاع رسانی و شناساندن هنرمندان جوان به جامعه هنری می شوند و در پی این رویدادها، دوسالانه‌ها و نمایشگاه‌های هنری از سراسر دنیا با جست و جو می توانند با این هنرمندان آشنا شده و از آنان برای شرکت در رویدادهای هنری دعوت کنند. این موضوع در تمام رشته ها اتفاق افتاده و باعث مباهات جشنواره هنرهای تجسمی جوان است.

وی در پایان گفت: در این دوره که بیست و هفتمین دوره از جشنواره تجسمی جوان است خیلی از استادهای ما اذعان می دارند کار خود را با جشنواره جوانان آغاز کرده همچنین طبق روال سال‌های قبل دستیاران آنها نیز برگزیدگان دوره های قبل هستند که امکان حضور مجدد را ندارند و به صورت دستیار در کنار استادها به آثار جوانان رسیدگی می کنند.

بیست و هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان به صورت آنلاین در ده رشته هنرهای تجسمی با حضور ۱۴۹ نفر هنرمند جوان در خانه هنرمندان آغاز به کرد کرده است.

برچسب‌ها صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر هنرهای تجسمی جشنواره هنرهای تجسمی جوان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر هنرهای تجسمی جشنواره هنرهای تجسمی جوان صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر هنرهای تجسمی جشنواره هنرهای تجسمی جوان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۴۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بر بلندای حضور» برگزیدگان خود را شناخت

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: آئین اختتامیه جشنواره رسانه‌ای «بر بلندای حضور» با موضوع «انتخاب اصلح، مشارکت حداکثری، حماسه حضور» در محل سالن همایش‌های حوزه هنری لرستان برگزار شد.

این جشنواره رسانه‌ای با حضور «ابوطالب شفقت» استاندار لرستان و جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان و اصحاب رسانه در تالار ماه حوزه هنری لرستان برگزار شد.

رونمایی از ۲ عنوان کتاب خبرنگاران لرستانی

در این مراسم از کتاب‌های «دلیران لرستان در خانطومان»؛ خاطرات سه نفر از مدافعان حرم لرستان، اثر «حمید فولادوند» روزنامه‌نگار لرستانی و کتاب «خبرنگار جمهوری اسلامی»؛ زندگی‌نامه و خاطرات «حسن مرادی» عکاس و خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی به تحقیق «سامان سپهوند» و «فریبا مرادی نسب» و نگارش «فریبا مرادی نسب» منتشر شده از سوی انتشارات هاویر رونمایی شد.

همچنین از سوی رئیس شورای اطلاع‌رسانی استان از نویسندگان و ناشر این آثار تقدیر به عمل آمد در ادامه این جشنواره برگزیدگان جشنواره در بخش‌های مختلف خبر، تیتر، موشن‌گرافی، مصاحبه، کلیپ و ویدئو، عکس و پوستر، نیز معرفی و از آنها تقدیر به عمل آمد.

تجلیل از ۵۰ خبرنگار برگزیده در جشنواره

اعظم روانشاد مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در این جشنواره با اشاره به اینکه مسئله اقتصاد ضرورت نخست لرستان است، اظهار داشت: لازم است فرهنگ و هنر در کنار بخش صنعت، گردشگری، کشاورزی به‌عنوان بخش‌های مهم توسعه استان نیز موردتوجه قرار بگیرد.

وی با اشاره به اینکه جامعه رسانه لرستان علی‌رغم وجود مشکلات فراوان دوشادوش دولت در بحث مطالبه‌گری در خط مقدم جبهه اطلاع‌رسانی گام برمی‌دارند، افزود: مشکلات خانواده رسانه لرستان با بسیاری از استان‌های کشور متفاوت است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه در استان‌هایی که از لحاظ اقتصادی بخش خصوصی و نهادهای غیردولتی فعالی دارند اصحاب رسانه حمایت بیشتری می‌شوند و از یک پشتوانه قوی برخوردارند گفت: بسیاری از مشکلات اهالی رسانه از سوی بخش‌های غیردولتی و زیرساخت‌های اقتصادی حل‌وفصل می‌شوند، اما در لرستان با وجود ظرفیت‌های کمی و کیفی که این قشر عظیم در استان دارند به‌خاطر نبود بخش غیردولتی و زیرساخت‌های اقتصادی دچار یک ضعف عمده در حوزه پشتوانه مالی هستند به همین خاطر رسانه‌های ما با مسائل متعددی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

روانشاد رعایت‌نکردن قانون «میم الف» از سوی ادارات را از دیگر چالش‌های اصحاب رسانه در لرستان عنوان کرد، و افزود: انتظار داریم که استاندار ادارات را موظف به رعایت قانون «میم الف» کند تا بلکه رسانه‌ها از پشتوانه مالی و اقتصادی بهره‌مند شوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به جشنواره «بر بلندای حضور» اشاره کرد و گفت: پس از انتشار فراخوان جشنواره در دی‌ماه با محوریت انتخاب اصلح، مشارکت حداکثری و حماسه حضور، ۴۵۰ اثر از ۷۳ رسانه به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از ۵۰ نفر از اصحاب رسانه که به تولید اثر در این جشنواره پرداختند از سوی شورای اطلاع‌رسانی استان تقدیر به عمل خواهد آمد.

تأکید استاندار بر تقویت رویکرد وحدت و یکپارچگی

ابوطالب شفقت استاندار لرستان نیز در این جشنواره با اشاره به اینکه انتظار من از اصحاب رسانه ایجاد وحدت و یکپارچگی در جامعه است، اظهار داشت: دین مبین اسلام نیز بر وحدت و یکپارچگی تأکید کرده است.

وی با اشاره به اینکه انتظار می‌رود رسانه‌ها مردم و شخصیت‌های سیاسی و بزرگان فعال جامعه را به وحدت دعوت کنند و نگارش اهالی رسانه وحدت‌گرا و یکپارچه باشد، افزود: این اصل و اساس کمک به توسعه و پیشرفت جامعه است.

استاندار لرستان با تأکید بر تقویت رویکرد وحدت و یکپارچگی در لرستان، گفت: اگر با این رویکرد در استان تلاش کنیم سرمایه‌گذاران لرستانی خارج از استان به استان برمی‌گردند و علاوه بر این سرمایه‌گذاران دیگر هم با فراغ‌بال در استان حضور پیدا می‌کنند و امنیت سرمایه‌گذاری در استان ایجاد خواهد شد.

شفقت ایجاد وحدت را برای افزایش نظارت‌ها مؤثر دانست و افزود: نظارت برخلاف تفرقه‌افکنی است و قطعاً نظارت برای رشد و تعالی و جلوگیری از انحراف است.

مردم لرستان با مهربانی خود مشقت را برای «شفقت» آسان می‌کنند

وی رویکرد نظارتی را بر مبنای هدایت، راهبری، کمک و مشاوره دانست و افزود: اصحاب رسانه می‌توانند مردم را به مشارکت دعوت کنند.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه مردم لرستان با مهربانی خود مشقت را برای «شفقت» آسان می‌کنند، افزود: من به مهربانی مردم اطمینان دارم و مأموریت ما جز پیشرفت و توسعه همه‌جانبه در استان چیز دیگری نیست.

شفقت با اشاره به تصویب روز لرستان در اول خردادماه، گفت: با پیگیری مسئولان به‌ویژه آقای زیویار استاندار سابق روز اول خرداد، روز عملیات حاج عمران و شهدای آن به نام روز لرستان تصویب شده است.

وی درباره مطالبات رسانه‌ها در خصوص قانون «م الف» بیان کرد: قانون «م الف» بر اساس ضوابط و قانون اعمال شود این موضوع در شورای برنامه‌ریزی و توسعه مطرح می‌شود.

کد خبر 6094394

دیگر خبرها

  • «بر بلندای حضور» برگزیدگان خود را شناخت
  • جشنواره طنز و رسانه برگزیدگانش را شناخت
  • انتشار کتاب «سمفونی رنگ، هارمونی خط»
  • معرفی برگزیدگان هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه
  • برگزاری اختتامیه چهارمین دوره جشنواره خودنویس در نمایشگاه کتاب
  • «از خارجی‌ها همه جا» تا «بنی آدم اعضای یک پیکرند» در دوسالانه هنر ونیز
  • خراسان رضوی بیشترین تعداد دفاتر انجمن سینمای جوانان کشور را دارد
  • برگزیدگان ششمین دوره کنگره ملی شعر خلیج فارس معرفی شدند
  • زمان برگزاری نخستین جشنواره پایان‌نامه برتر حقوقی
  • توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی