Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-27@09:03:52 GMT

چگونه از ابتلا به آلزایمر پیشگیری کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۰۵۵۰۱

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر حسین رامیار، ددر رابطه با راه‌های کاهش معلولیت‌های ناشی از آلزایمر، گفت: آلزایمر نوعی اختلال عملکرد مغز محسوب می‌شود که با تغییر در سلول‌های مغز و اختلال در سیناپس‌های مغزی همراه است و باعث می‌شود، توانایی‌های ذهنی و کارایی سلول‌های مغز کاهش یابد.

وی آلزایمر را بیماری دوران سالمندی ذکر کرد و افزود: با افزایش سن خطر ابتلا به آلزایمر افزایش می‌یابد و به ازای هر سال شناسایی و تشخیص زودرس، پنج سال میزان معلولیت ناشی از این بیماری کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که این بیماری بار اجتماعی، اقتصادی و روانی زیادی برای فرد و خانواده وی دارد، عنوان کرد: افرادی که کارها یا مشغولیت‌های ذهنی، تعاملات اجتماعی، محاسبات ریاضی، پردازش اطلاعات و مطالعه کمتری دارند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به آلزایمر قرار دارند.

وی به اهمیت پیشگیری در این بیماری اشاره کرد و اظهار کرد: آلزایمر نوعی دمانس یا زوال عقل است که ۴۰ درصد آن به مشکلات زمینه‌ای مرتبط بوده و احتمال برگشت پذیری وجود دارد و ۶۰ درصد دیگر آن آلزایمر است که درمان قطعی ندارد و فقط می‌توان از شدت و پیشرفت آن کاست.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی درمان بیماری آلزایمر را درمان کنترلی اعلام و بیان کرد: بسیاری از مبتلایان در شناخت افراد، اجسام و حتی محیط خانه دچار مشکل شده و با پیشرفت بیماری در غذاخوردن، لباس پوشیدن و کارهای روزمره خود نیز با مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند.

رامیار با بیان این که آلزایمر در هر دو جنس شیوع یکسانی دارد، گفت: استفاده از میوه‌ها و سبزیجات تازه، گوشت سفید نظیر مرغ و ماهی، پرهیز از مصرف چربی‌های اشباع ، ورزش و کنترل بیماری‌های زمینه‌ای در کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر تاثیر بسزایی دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آلزایمر سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۵۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، حسن شیخی، گفت:همه ساله با فرا رسیدن فصل گرما و تکثیر و فعالیت کنه‌ها، بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که یک عفونت ویروسی و به شدت واگیردار است از طریق تماس با حیوان آلوده و در هنگام ذبح و تماس با امعاء و احشاء آلوده منتقل می‌شود. 

وی اظهارداشت: بنابراین کشتار دام‌ها در کشتارگاه و رعایت اصول بهداشتی در هنگام کشتار، نقش بسیار مهمی در پیشگیری از بیماری دارد.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه، ادامه داد:گوشت دام‌های ذبح شده، باید ۲۴ ساعت و امعاء و احشای دام ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری شود تا با تغییراتی که پس از مرگ در بافت لاشه اتفاق می‌افتد این ویروس از بین برود، لذا از شهروندان خواست تا گوشت موردنیاز خود را از واحد‌های تحت‌نظر دامپزشکی خریداری کرده و یا از گوشت‌های بسته‌بندی شده هویت دار استفاده کنند.

وی در پایان از دامداران خواست در صورت مشاهده کنه از له کردن آن با دست به شدت پرهیز کنند.

دیگر خبرها

  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • ۷ دلیل که باید انار بخورید
  • پیش‌بینی یک بیماری ۱۲ سال قبل از بروز علائم
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم
  • آزمایش چشم آلزایمر را ۱۲ سال قبل از بروز علائم پیش بینی می کند
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن