Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی سخنگوی شورای شهر اراک گفت: بسیاری در پی اتهام زنی به شورا در زمینه سیاسی کاری هستند، در حالی که مدیریت شهری امری تخصصی است.

سعید نادری 25 شهریورماه در نشست مطبوعاتی تصریح کرد: نحوه کار و عملکرد شورای پنجم شهر اراک به شکلی است که مسائل و مشکلات شهری را درگیر مباحث سیاسی نکرده است در حالی که بسیاری سعی دارند اتهام کار سیاسی و سیاسی کاری را به شورا نسبت دهند در حالی که هیچگاه این اتفاق نیفتاده است چراکه کار شهری و مدیریت شهری امری تخصصی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: اقدامات و کار شورا مشخص است، متوجه نمی شوم کجای کار سیاسی بوده است.

نادری با اشاره به برخی از پروژه های انجام شده در شهر اراک مانند پارک بانوان، افزود: این پروژه قبل از شیوع بیماری کرونا به شدت مورد استقبال شهروندان قرار گرفت، اما برخی نسبت به پیوست فرهنگی و اجتماعی نداشتن پروژه های عمرانی طرح موضوع می کنند، در حالی که بحث در خصوص پیوست ها بسیار دامنه دار است.

وی گفت: افرادی که مخالف اجرای یک پروژه هستند، بحث نبود پیوست های فرهنگی و اجتماعی را مطرح می کنند و با ارائه این پیوست ها از سوی شهرداری مجددا می گویند این چنین پیوست هایی مدنظر نیست، در حالی که پروژه ها باید براساس نیاز شهر و شهروندان تعریف شود و از نظر من به عنوان یک مهندس عمران پروژه ای که برای شهر و شهروندان کارایی دارد باید مورد نظرسنجی قرار گیرد.

سخنگوی شورای شهر اراک به پروژه مجتمع تجاری آفتاب در مرکز شهر اراک اشاره کرد و افزود: این پروژه در واقع در محل شهرداری قدیم شهر اراک واقع شده است. این بنا که می توانست بنایی تاریخی باشد با بی تدبیری تخریب شده و تصمیم بر احداث یک مجتمع تجاری به جای آن گرفته شد.

وی اضافه کرد: شورای پنجم با ورود به موضوع مدیریت شهری از سرگیری ساخت و ساز این مجتمع را در دستور کار خود قرار داد و در نهایت در سال 1398 از طریق فراخوان سرمایه گذاری، پروژه به جهاد نصر واگذار شد و از ابتدای سال تاکنون عملیات اجرایی آن آغاز شده و تاکنون 10 درصد پیشرفت فیزیکی نیز حاصل شده است. با توجه به اینکه این پروژه در مرکز شهر واقع شده است، به پیمانکار اعلام شد که اجرای نمای ساختمان در اولویت قرار گیرد تا این سازه زیبایی بصری پیدا کند.

نادری در خصوص اجرای پروژه های عمرانی در شهر اراک گفت: اخیرا اجرای پنج پروژه با مشارکت قرارگاه خاتم الانبیا به مبلغ 300 میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفته است که شامل زیرگذر میدان مقاومت، تقاطع میدان امام خمینی(ره)، تقاطع کمربندی شمالی و جاده فرودگاه، ادامه بلوار شهید آنجفی و جاده فراهان و ادامه بلوار شهید آنجفی از جلوی آرامستان اراک می شود و انعقاد قرارداد آن به زودی انجام می گیرد.

وی بیان کرد: اجرای فاز دوم تقاطع شهید کاوه نبیری به منظور دسترسی شهر صنعتی به کمربندی جنوبی توسط شرکت جهاد نصر نیز آغاز شده است و در کنار آن در مرکز شهر پروژه پیاده راه سازی در حال اجراست که تا دو ماه آینده فاز نخست آن تکمیل می شود، علاوه بر آن احداث باغ ایرانی در کنار بیمارستان سینا به زودی آغاز می شود.

سخنگوی شورای شهر اراک با اشاره به آغاز عملیات اجرایی پروژه گردشگری دره گردو و عملیات خاکبرداری، گفت: در موضوع اجرای نهضت آسفالت در اراک، امسال در بودجه شهرداری اراک 40 میلیارد تومان اختصاص داده شده است، دو کارخانه تولید آسفالت و شن و ماسه اورهال شده است و با تمام ظرفیت در حال تولید هستند و با تخصیص اعتبار امیدواریم بتوانیم امسال در بحث آسفالت موفق تر عمل کنیم و معابر بیشتری را به لحاظ آسفالت اصلاح کنیم.

وی اظهار کرد: سال گذشته 85 هزار تن آسفالت و امسال تاکنون 50 هزار تن در شهر اراک تولید و توزیع شده است و امیدواریم تا پایان سال به 100 هزار تن برسد.

نادری در خصوص وضعیت ناوگان اتوبوسرانی شهر اراک بیان کرد: 50 دستگاه اتوبوس جدید وارد ناوگان حمل و نقل عمومی شهر شده است، اما متاسفانه ناوگان فرسوده است به طوری که متوسط عمر ناوگان اتوبوسرانی اراک بیش از 9 سال است در حالی که عمر مفید یک اتوبوس 10 سال تعریف شده است، دولت در سال های گذشته پرداخت تسهیلات در این زمینه داشت، اما این تسهیلات قطع شده است و شاید بتوانیم از طریق استفاده از اوراق مشارکت امکانی جهت خرید اتوبوس فراهم کنیم، البته اخیرا نوسازی و بازسازی 70 دستگاه اتوبوس فرسوده در دستور کار قرار گرفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شوراي شهر اراك شورای شهر اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۵۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای بخشی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه

محمدامین کنجدی رئیس گروه نظارت فنی بر اماکن ورزشی کرمانشاه با اشاره به سفر دور اول رئیس جمهور به کرمانشاه، گفت : در این سفر برای تعدادی از پروژه‌های ورزشی نیمه کاره و احداث چند پروژه جدید در کرمانشاه مصوباتی داشتیم. 

وی افزود: پروژه استخر قهرمانی یکی از این مصوبات بود. پروژه‌ای در دهکده المپیک کرمانشاه که سال ۱۳۸۶ کلنگ زنی شده، اما هنوز به سرانجام نرسیده است. 

رئیس گروه نظارت فنی بر اماکن ورزشی کرمانشاه پیشرفت فیزیکی کنونی این پروژه را ۷۴ درصد اعلام کرد و گفت: در سفر رئیس جمهور به استان حدود ۲۸ میلیارد تومان اعتبار به این پروژه داده شد، اما باتوجه به اینکه از گذشته دیون زیادی داشت، این اعتبار صرف پرداخت دیون پیمانکار شد. 

وی با بیان اینکه میزان اعتباری که امسال قرار است به این پروژه اختصاص پیدا کند هنوز مشخص نیست، افزود: تکمیل پروژه استخر قهرمانی کرمانشاه در حال حاضر ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد. 

به گفته این مسئول، شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی کشور مجری اجرای این پروژه و اداره کل ورزش و جوانان استان بهره بردار آن خواهد بود. 

کنجدی یکی دیگر از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان را پروژه سالن شش هزار نفری دهکده المپیک اعلام کرد و گفت: این پروژه از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان است که سال ۱۳۹۱ کلنگ زنی شد و در حال حاضر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. 

وی با بیان اینکه سال گذشته اعتبار چشمگیری به این پروژه اختصاص نیافت، عنوان کرد: مجموع اعتبار سال گذشته پروژه سالن شش هزار نفری ۶.۵ میلیارد تومان بود که بخشی از آن اسناد خزانه بود. 

رئیس گروه نظارت فنی بر اماکن ورزشی کرمانشاه میزان اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژه را حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد. 

وی یکی دیگر از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان را احداث دو پروژه پیست اتومبیلرانی و پیست سوارکاری عنوان کرد، افزود: از چند سال پیش احداث این دو پروژه در دستور کار استان قرار داشت و در سفر رئیس جمهور به تصویب رسید، با این وجود سال گذشته برای این دو پروژه اعتباری اختصاص نیافت، اما برای امسال حدود چهار میلیارد تومان به آنها اختصاص پیدا کرده و احتمالا عملیات اجرایی آنها تا حدود یک ماه دیگر آغاز خواهد شد. 

کنجدی یادآورشد: این دو پروژه که در محل دهکده المپیک احداث خواهند شد، حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. 

وی احداث ۲۰ زمین چمن مصنوعی در سطح استان را از دیگر مصوبات سفر رئیس جمهور به استان اعلام کرد و افزود: خوشبختانه در این زمینه اقدامات خوبی صورت گرفته و با تخصیص اعتبار مورد نیاز سال گذشته یازده زمین چمن را افتتاح و به بهره برداری رساندیم و برای ۹ پروژه باقی مانده نیز پیمانکار مشغول فعالیت است و در صورتی که اعتبارات به موقع تخصیص پیدا کند، ۹ زمین باقی مانده را نیز تا پایان سال به اتمام می‌رسانیم. 

رئیس گروه نظارت فنی بر اماکن ورزشی کرمانشاه در ادامه از تکمیل و تجهیز پروژه‌های ورزشی نیمه کاره کرمانشاه نیز به عنوان یکی دیگر از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان یاد کرد و گفت: برای این پروژه‌ها حدود ۵۵ میلیارد تومان اعتبار مصوب شده بود که هنوز تخصیص چندانی پیدا نکرده است. 

به گفته این مسئول، در صورت تخصیص اعتبار برخی از پروژه‌های ورزشی مجموعه ورزشی ۱۵ خرداد همچون پیست دوچرخه سواری، پیست کانوپولو، زمین ساحلی، پیست اسکیت و آکادمی گلف در اولویت تکمیل قرار خواهد گرفت .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • حمایت فعالان سیاسی از اجرای طرح نور
  • حمایت فعالان سیاسی کردستان از اجرای طرح نور
  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • مهدی نصیری; زیر تیغ اصلاح‌طلبان و اصولگرایان/ توهم یا شوخی یا پروژه هدفمند؟! +جدول
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • اجرای بخشی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه
  • کارکنان عقیدتی سیاسی مسئول تقویت هدایت و معنویت هستند