Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، آلمان به نمایندگی از طرف اتحادیه اروپا مساله بازداشت های طولانی مدت مدافعان حقوق زنان در عربستان از جمله «لجین الهذلول» را مورد توجه قرار داد.

آلمان در بیانیه ای اعلام کرد: ما بر لزوم مسئولیت خواهی کامل و پیگرد قانونی شفاف عوامل قتل جمال خاشقچی تاکید می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانمارک نیز بیانیه مشترک دیگری را به نمایندگی از ۲۹ کشور از جمله استرالیا، انگلیس و کانادا ارائه داد و از ریاض خواست همه زندانیان سیاسی را آزاد کند.

در این بیانیه از بابت سرنوشت دستکم پنج فعال زن در عربستان ابراز نگرانی شده است.

خاشقچی دوم اکتبر ۲۰۱۸ (۱۰ مهر ۹۷) در کنسولگری عربستان در استانبول به قتل رسید. این ستون‌نویس واشنگتن‌پست به خاطر انتقاد از سیاست‌های ریاض در خصوص بحران قطر، قطع روابط با کانادا، جنگ علیه یمن و برخورد مقامات سعودی با رسانه‌های و فعالان مدنی به‌ویژه مدافعان حقوق بشر، به شدت مورد انتقاد ریاض بود و پس از آن، نقشه قتلش طراحی شد.

ریاض بعد از مدتی سکوت و فشارهای منطقه‌ای و بین‌المللی به این قتل اعتراف کرد.

بنابر تحقیقات انجام شده توسط ترکیه و سازمان‌های بین‌المللی، این قتل به دست افراد بسیار نزدیک به محمد بن سلمان ولیعهد سعودی انجام شد.

ترکیه بارها پیشنهاد ارجاع پرونده خاشقچی به دیوان کیفری بین‌المللی را مطرح کرد که با بی‌توجهی و مخالفت ریاض روبه‌رو شد.

پس از گذشت نزدیک به دو سال، بالاخره ریاض پرونده خاشقچی را بست و سخنگوی رسمی دادستانی کل این کشور احکام نهایی درباره هشت متهم پرونده قتل خاشقچی را اعلام کرد که طبق آن، پنج تن از محکومان هر کدام به ۲۰ سال،  یک نفر به هفت سال و دو نفر هم به تحمل ۱۰ سال حبس،  محکوم شدند.

اما دادگاه عاملان قتل خاشقچی به اندازه‌ای مبهم برگزار شد که اعتراضات و واکنش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی به همراه داشت و که آن را تمسخر عدالت، نمادین و غیرشفاف عنوان کردند.

آگنس کالامارد گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امر اعدام‌های خودسرانه، در اعتراض به رای این دادگاه، روند دادرسی در این پرونده را «تمسخر عدالت» عنوان کرد و گفت: این حکم مشروعیت حقوقی و اخلاقی ندارد.

وی همچنین روند محاکمه متهمان پرونده توسط نظام قضائی سعودی را فاقد انصاف، عدالت و شفافیت توصیف کرد.

برچسب‌ها اتحادیه اروپا جمال خاشقجی عربستان سعودی محمد بن ‌سلمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتحادیه اروپا جمال خاشقجی عربستان سعودی محمد بن سلمان اتحادیه اروپا جمال خاشقجی عربستان سعودی محمد بن سلمان اخبار کنکور بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۶۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران

عضو شورای شهر تهران بر لزوم رعایت دستورالعمل استقرار و نظام نگهداشت HSE (بهداشت، ایمنی و محیط زیست) در مناطق تأکید کرد.   به گزارش ایسنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.   وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است.    احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است.   از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است.    صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛   نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود.    وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است
  • عاملان ربایش یسنا، کودک کلاله‌ای دستگیر شدند
  • اتحادیه اروپا: تهدید دیوان بین‌المللی کیفری غیرقابل قبول است
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی