Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-05@21:59:46 GMT

معتادها بیشتر کرونا می‌گیرند

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۰۷۰۴۴

به گزارش ایسنا و به نقل از نوروساینس نیوز، پژوهشی که با بودجه "موسسه ملی سلامت" (NIH) آمریکا انجام شده است، نشان می‌دهد که افراد دچار "اختلال سوءمصرف مواد"(SUD)، بیشتر نسبت به کووید-۱۹ و پیامدهای آن آسیب‌پذیر هستند. یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهند که افراد فعال در حوزه مراقبت از سلامت باید افراد مبتلا به اختلال سوءمصرف مواد را به دقت بررسی کنند و برنامه‌هایی برای کمک به محافظت از آنها در برابر عفونت و پیامدهای شدید آن ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گروه پژوهشی با بررسی پرونده الکترونیک میلیون‌ها بیمار در آمریکا دریافتند که احتمال ابتلا به کووید-۱۹ در افراد مبتلا به اختلال سوءمصرف مواد، بیشتر از افرادی است که به این اختلال مبتلا نیستند. این تاثیر، در افرادی که به اختلال مصرف مخدر مبتلا بودند، قوی‌تر بود. این افراد، پیامدهای منفی کووید-۱۹ مانند بستری شدن و مرگ را بیشتر از افراد دیگر تجربه می‌کنند.

دکتر "نورا ولکو"(Nora Volkow)، از پژوهشگران این پروژه گفت: ریه‌ها و سیستم قلب-عروقی، اغلب در افراد مبتلا به اختلال سوءمصرف مواد در معرض خطر هستند و همین می‌تواند آسیب‌پذیری بالای آنها را نسبت به کووید-۱۹ نشان دهد. عامل موثر دیگر، حاشیه‌نشینی افراد معتاد است که دسترسی به خدمات بهداشتی را برای آنها دشوارتر می‌کند. پزشکان باید چالش‌های منحصر به فرد مراقبت از این جمعیت آسیب‌پذیر را دقیقاً مانند سایر گروههای پرخطر برآورده کنند.

۷۳ میلیون بیمار، در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفتند که بیش از ۷.۵ میلیون نفر از آنها، مبتلا به اختلال سوءمصرف مواد تشخیص داده شدند. بیش از ۱۲ هزار نفر از بیماران، به کووید- ۱۹ مبتلا بودند و حدود ۱۸۸۰ نفر نیز هم به اختلال سوءمصرف مواد و هم به کووید- ۱۹ مبتلا بودند. موارد اختلال سوءمصرف مواد در این پژوهش، اعتیاد به تنباکو، الکل، مواد افیونی یا "اپیوئید"(opioid)، ماری‌جوآنا و کوکائین را شامل می‌شد.

اثرات پیچیده اختلال سوءمصرف مواد، در افزایش پیامدهای منفی کووید-۱۹ قابل مشاهده بود. میزان بستری شدن و مرگ و میر ناشی از کووید- ۱۹، در افراد مبتلا به این اختلال، بیشتر از بقیه افراد بود.

به گفته پژوهشگران، یافته‌های این بررسی، بر لزوم غربالگری و درمان اختلال سوءمصرف مواد، به عنوان بخشی از راهبرد کنترل همه‌گیری کووید- ۱۹ تأکید می‌کند. 

این پژوهش، در مجله "Molecular Psychiatry" به چاپ رسید.

منبع: الف

کلیدواژه: افراد مبتلا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۷۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت

به گزارش خبرآنلاین، «خدیجه رحمانی» متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران در پاسخ به این سوال که بیشتر کمبود کدام ویتامین در کشور وجود دارد گفت: کمبود ویتامین B۱ در کشور بیشتر دیده می‌شود. با الگوهای مصرفی که وجود دارد باید آن را در غلات گنجاند. مثلا نان‌ها باید برای دریافت این ویتامین تصفیه نشده باشند، اما متلاسفانه بیشتر نان‌های ما تصفیه شده است و برای همین ویتامین B۱ دریافت نمی‌شود.

تاثیر ویتامین B بر خلق و خو

به گزاش ایلنا، رحمانی درباره تاثیر ویتامین‌ها روی کیفیت خلق و خو نیز توضیح داد: ویتامین‌های گروه B نقش مهمی در کمک به مغز در تولید سطح کافی مواد شیمیایی مورد نیاز برای مدیریت خلق و خو و سایر عملکردها دارند. بنابراین ویتامین‌های گروه ب در خلق و خو به‌ دلیل نقشی که در متابولیسم بدن دارند بسیار تاثیرگذارند. اگر کسی دارای مقادیر کم ویتامین B و به ویژه B۱۲ باشد، احتمال دارد علائم افسردگی را تجربه کند. به ویژه B۱۲ در کاهش خستگی شناخته شده است.

وی افزود: ویتامین B۳ نیز که در تولید سروتونین نقش دارد بسیار اهمیت دارد. در افراد مبتلا به افسردگی، سطح سروتونین آنها پایین است. توزیع ویتامین B۳ در مواد غذایی زیاد است و عمدتا کمبود آن کمتر پیش می‌آید. مگر کسی مشکلات گوارشی داشته باشد. اما جذب ویتامین B۱ و B۲ از طریق مواد غذایی کمتر است. B۲ بیشتر در شیر و لبنیات یافت می‌شود. اگر به این دست لبنیات حرارت زیاد داده نشود و در معرض نورآفتاب قرار نگیرند، چون نور آفتاب آنها را از بین می‌برد، ممکن است با این شرایط بیشتر جذب بدن شوند. چون ویتامین گروه B نسبتا ناپایدارند و در مراحل پخت بین ۳۰ تا ۶۰ درصد آنها از بین می‌رود برای همین کمبود آن بیشتر حس می‌شود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902665

دیگر خبرها

  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • از اثر دانینگ کروگر چه می‌دانیم؟
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو
  • وجود ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها