Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در زمان ۸ سال دفاع مقدس در کنار رشادت هاو ایثار مدافعان امنیت و حریم کشور، مدافعان سلامت از جمله پزشکان، پرستاران و کادر بهداشت و درمان در خطوط مقدم جبهه و پشت جبهه همواره به صورت داوطلبانه در کنار رزمندگان اسلام بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت:در ۸ سال دفاع مقدس جانفشانی و از خودگذشتگی نیرو‌های کادر بهداشت و درمان همواره مثال زدنی است و بسیاری از این عزیزان در دوران جنگ تحمیلی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند که نام و یادشان همواره جاودان خواهد ماند.

او ادامه داد:در حال حاضر و با شیوع بیماری کرونا این مدافعان امنیت بودند که به همراهی مدافعان سلامت آمدند.

مرادی افزود: نیرو‌های سپاه و ارتش و بسیاری از سازمان‌های دیگر علاوه بر اینکه با رعایت دستورالعمل های بهداشتی کمک فراوانی به کنترل بیماری کرونا کردند، در اجرای این دستورالعمل ها نیز همیشه همراه دانشگاه بودند، از جمله ضدعفونی بیمارستان‌ها، مناطق پر تردد، تهیه و توزیع مواد ضدعفونی و همچنین در بحث غربالگری در کنار مدافعین سلامت بودند و این عمل آن‌ها بسیار قابل تقدیر و ارزشمند است.

او ادامه داد: مردم استان کرمانشاه به عنوان یکی از استان‌هایی که جنگ در ابتدا از این استان آغاز شد و در همین استان نیز به پایان رسید، همیشه حضور داشته اند و شهر‌های ما آسیب‌های بسیاری دیدند کرمانشاه پس از دزفول بیشترین تعداد بمباران‌های هوایی را داشته و مردم شریف این استان همواره سرآمد بوده اند.

مرادی بیان کرد: این استان در زمینه ایثار و شهادت نقش محوری و برجسته‌ای در کشور دارد و به تعبیر رهبر معظم انقلاب، استان کرمانشاه سینه ستبر ایران اسلامی در دوران دفاع مقدس است.

او افزود:درخواست ما از مسئولین این است که توجه ویژه‌ای به استان کرمانشاه و استان‌های غربی کشور از جمله ایلام و کردستان که در جنگ تحمیلی آسیب جدی دیده اند، داشته باشند.

مرادی بیان کرد: نشست امروز نیز به همین منظور تشکیل شده است و به زودی فعالیت‌های خوبی در این زمینه انجام می‌شود و بر این اساس با ارائه خدمات توسط سپاه، دانشگاه علوم پزشکی و بسیج جامعه پزشکی به صورت مشترک هدفی خاص را مد نظر داریم و آن رفع محرومیت در بحث بهداشت و درمان از چهره مناطق محروم و حاشیه نشین می‌باشد.

او گفت: تا کنون بسیج جامعه پزشکی در استان کرمانشاه خوب عمل کرده و در طول سال چندین بار و در مناسبت‌های گوناگون، گروه‌های جهادی در قالب تیم‌های بهداشتی درمانی به صورت داوطلبانه به مناطق محروم اعزام می‌شوند.

او افزود:خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته در سال‌های اخیر شاهد پیشرفت چشمگیری در وضعیت بهداشت و درمان استان هستیم و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از نظر امکانات و تجهیزات و کادر مجرب درمانی متخصص و فوق تخصصی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی به عنوان قطب کشور مطرح است.

مرادی گفت: این امکانات در تمام شهرستان‌ها نیز وجود دارد و اکثر شهرستان‌ها بیمارستان و تجهیزات لازم بهداشتی درمانی و خدمات پزشکان متخصص و فوق تخصص برخوردارند.

او افزود: با توجه به اینکه در استان بحران‌های زیادی از جمله زلزله و سیل را پشت سر گذاشته ایم، در بحث بهداشت و درمان در مناطق محروم نیازمند امکانات ویژه  به منظور ارتقا وضعیت بهداشت و درمان این مناطق استان هستیم.

انتهای  پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ایثارگران و جانبازان دانشگاه علوم پزشکی ویروس کرونا نیروهای مسلح سپاه پاسداران استان کرمانشاه بهداشت و درمان دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۹۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم‌ها را با چای بشوییم یا نه؟/ یک توصیه‌ به کسانی که زیاد با نمایشگر کار می‌کنند

 چشم‌ها از مهم‌ترین و حساس‌ترین اعضای صورت هستند که باید تحت مراقبت و توجه ویژه‌ای باشند تا آسیب احیانا جبران ناپذیری به آن‌ها وارد نشود.

از همین رو دکتر ناصر کریمی، متخصص و جراح چشم، فلوشیپ جراحی های پلاستیک و ترمیمی چشم و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در برنامه ضربان شبکه سلامت سیما در خصوص «حوادث چشمی» با اشاره به این مطلب که هیچ شغلی وجود ندارد، که اصول تدوین شده بهداشت حرفه‌ای نداشته باشد، بیان کرد: رعایت اصول بهداشت حرفه‌ای هر شغل، در حفظ و سلامتی چشم‌ها نقش بسیار مهمی دارد.

او به عنوان مثال مطرح کرد: افرادی که پشت صفحه نمایشگر کامپیوتر کار می‌کنند، باید هر ۲۰ دقیقه از جای خود بلند شوند و به مدت ۲۰ ثانیه، به فاصله ۲۰ متری خود با دقت نگاه کنند، زیرا چشم‌ها در این حالت از انقباض دائمی خارج می‌شوند و استراحت می‌کنند.

ناصر کریمی به یکی از باورهای اشتباه افراد در خصوص شست‌وشوی چشم  با چای اشاره کرد و گفت: در چای ترکیباتی وجود دارد که مویرگ‌های چشم را تنگ می‌کند و باعث کمتر شدن قرمزی چشم می‌شود. اما مشکل این است که خود جوشانده چای حاوی ذرات بسیار کوچکی است که ممکن است باعث بسته شدن مسیر عبور غدد اشکی شود و دردسر جدیدی ایجاد کند، وی تاکید کرد: شست‌وشو با چای هیچگونه اثر درمانی خاصی ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که در روزهای آلودگی هوا، برای حفظ سلامت چشم‌ها چه باید کرد؟، گفت: در شهرهای آلوده به خصوص همراه با خشکی هوا، شست‌وشو با قطره اشک مصنوعی، به افرادی که چشم حساسی دارند، توصیه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • استقرار ۱۲ تیم امدادی در مسیر تردد زائران بازی‌دراز
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • امیر آراسته: جوانان درس مقاومت را از شهدا فرابگیرند
  • نقش موثر متخصصان مامایی در اجرای طرح جوانی جمعیت
  • آیین تشییع و خاکسپاری شهید گمنام دوران دفاع مقدس در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • چشم‌ها را با چای بشوییم یا نه؟/ یک توصیه‌ به کسانی که زیاد با نمایشگر کار می‌کنند
  • یادواره شهدای روستای عیش آباد رفسنجان
  • همکاران ما در جنگ نرم دشمن آسیب می‌بینند و طعنه می‌خورند | نباید از چشم مردم مخفی و جهادشان مغفول بماند