Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد تنظیم بازار از تأمین ارز کود و سم توسط بانک مرکزی با اولویت ویژه خبر داد و گفت: باید از حضور تجار کشورهای همسایه برای خرید سیب و پرتقال بیشترین سود را در صادرات کسب کرد.

 

به گزارش پول نیوز، محمدرضا کلامی در جلسه ستاد تنظیم بازار در خصوص مصوبات این جلسه اظهار داشت: با توجه به تاثیر نهاده‌های کشاورزی مانند کود و سم بر محصولات کشاورزی به خصوص محصولات باغی، مصوب شد که بانک مرکزی تامین ارز نهاده های پایه مانند کود و سم را با اولویت ویژه انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



*سود حداکثری از خرید میوه توسط تجار کشورهای همسایه

وی گفت: با توجه به دریافت اخباری مبنی بر ورود تجار کشورهای همسایه به کف بازار استان‌های ما برای خرید محصولات کشاورزی سیب و پرتقال به قیمت سر درخت و صادرات این محصولات به اسم خودشان، اتاق‌های بازرگانی و تعاون مکلف شدند تا با برگزاری جلسات تخصصی راهکار قانونی برای تأمین حداکثر سود صادرات برای تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی را به کارگروه تنظیم بازار ارایه کنند.

به گفته دبیر کارگروه ستاد تنظیم بازار ، برای اینکه مقادیر افزایش صادرات در قالب نرخ ارز تأثیرگذار در بازار، باعث افزایش قیمت این محصولات برای مصرف کننده نشود، کارگروهی مکلف به رصد و پایش شده آن شده است.

*ذخیره سازی سیب و پرتقال برای کمک به باغدار

کلامی با اشاره به اینکه برای حمایت از تولیدکننده، مصرف کننده و فعالان اقتصادی به وضع عوارض صادراتی نیز در صورت لزوم توجه خواهد شد، خاطر نشان کرد: طرح ذخیره سازی سیب و پرتقال را هر ساله به منظور حمایت از تولید کننده در فصل برداشت انجام می دهیم. بنابراین وقتی دولت بعنوان یک عامل کمی به بازار ورود می‌کند و خرید انجام می‌دهد، قاعدتا افزایش تقاضا محسوب می شود و با افزایش قیمت سر درخت برای باغدار سودمند خواهد شد.

سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت افزود: طبق گزارشی که وزارت جهاد کشاورزی در جلسه ستاد تنظیم بازار ارایه کرد، خوشبختانه در سال جاری، تولید پرتقال حدود 15 درصد نسبت به سال گذشته افزایش خواهد داشت. همچنین،در زمینه انواع پرتقال ناول، والنسیا، خونی و سایر اقلام حدود سه میلیون و 471 هزار تن تولید خواهیم داشت که نسبت به سه میلیون تن تولید پارسال، شاهد رشد حدود 15 درصدی خواهیم بود.

وی در پایان گفت: تولید سیب نیز نسبت به سال گذشته حدود یک درصد افزایش هواهد یافتکه امیدواریم با این رشد ، بازار نیز متعادل شود.

 

منبع: تسنیم

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: قیمت کود کود شیمیایی پول نیوز نهاده های دامی صادرات ستاد تنظیم بازار سیب و پرتقال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۱۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت علوفه دیم در۴۰۰ هکتاراز زمینهای کشاورزی ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارومیه ضمن اعلام اختصاص بیش از ۴۰۰ هکتار از اراضی دیم به کشت علوفه های دیم گفت: بهترین راه برای جبران کسری علوفه و اقتصادی شدن دیم زارها، تبدیل دیم زارهای کم بازده جهت تولید علوفه دام است.

پرویز امجدی ادامه داد: کشت نباتات علوفه ای از جمله خلر، ماشک، شبدر، اسپرس، گاودانه و ... در تناوب با گندم به جای آیش به کشاورزان و بهره برداران توصیه می‌شود که می تواند در افزایش عملکرد محصول آتی و حاصلخیزی خاک بسیار تاثیرگذار باشد و کمکی برای تولید علوفه دامداران محسوب شود.

وی ادامه داد: کشاورزان منطقه به دلیل عدم آشنایی با این محصولات و مزایای آنها چندان راغب به کشت و کار این محصولات نبوده و بایستی اقدامات ترویجی و آموزشی برای بهره برداران صورت گیرد.

امجدی  درخصوص زمان کشت این محصولات گفت: این علوفه های دیم را می توان به صورت بهاره و پاییزه و کشت انتظاری کشت نمود.

از ابتدای سال زراعی جاری به منظور ترغیب کشاورزان و ترویج این محصولات ۳۹۷۵ کیلوگرم بذر رایگان و ۶۰۰۰ کیلوگرم بذر یارانه دار در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.

 

 

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • کشت علوفه دیم در۴۰۰ هکتاراز زمینهای کشاورزی ارومیه
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند