Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کیش، غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به‌همراه امیرافشین خواجه‌فرد مدیرعامل سازمان صنایع هوایی کشور شامگاه سه‌شنبه در بازدید از امکانات و زیرساخت‌های باند فرودگاه کیش، جزیره هندورابی و کیش را بستر اصلی توسعه گردشگری برای سواحل جنوبی ایران برشمرد و گفت: با توجه به اینکه گردشگری به‌عنوان یک صنعت پر درآمد، رونق اقتصادی تمام دنیا را تحت تاثیر قرار داده است، می‌تواند مکمل خوبی در توسعه گردشگری جزیره کیش و کشور باشد و این مهم به دیگر مناطق جنوبی ایران تسری یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از جزیره هندورابی به‌عنوان یک سرمایه ارزشمند در سطح کشور یاد کرد و افزود: یکی از ویژگی‌های این جزیره برخورداری از سواحل زیبا و آب و هوای متنوع و فراهم شدن امکانات و زیرساخت‌های ابتدایی در این منطقه است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در ادامه تصریح کرد: بر اساس طرح جامع و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، به‌منظور تحقق یافتن بهترین اقدامات زیرساختی و گردشگری، در آینده نزدیک شاهد اتفاقات خوبی در حوزه گردشگری هندورابی خواهیم بود.

مظفری با بیان اینکه سواحل جنوبی کشور از ظرفیت‌های بالایی برخوردار است، افزود: با اهتمام به کارگیری پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود می‌توانیم گام‌های موثری در حوزه گردشگری برداریم و اقتصاد کشور را متحول سازیم.

وی با اشاره به اینکه طی یک سال گذشته اقدامات خوبی در حوزه زیرساختی و امکانات این منطقه انجام شده است، گفت: طرح جامع هندورابی ظرف ۵ سال آینده عملیاتی و اجرایی خواهد شد و این منطقه می‌تواند نقش مهمی در اقتصاد کشور ایفا کند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که رئیس فدراسیون جهانی کاراته در سفر چند روزه خود به ایران فضای جزیره کیش را از نظر هتلینگ و خدمات گردشگری، ترمینال مسافری و حمل و نقل… مثبت ارزیابی کرد و افزود: جزیره کیش از نظر پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود یکی از نادر مناطق موجود در دنیاست که ورزشکاران می‌توانند در محیطی سالم و امن به فعالیت‌ها و مسابقات ورزشی بپردازند و همچنین منطقه‌ای مناسب برای برگزاری برنامه‌ها و همایش‌های بین‌المللی است.

مظفری بستر اصلی تحقق یافتن اقدامات مهم در حوزه گردشگری را حمل و نقل مناسب عنوان کرد و عنوان داشت: با فراهم شدن تمام امکانات و زیرساخت‌های مورد نیاز می‌توانیم یک کنسرسیوم برای حمل و نقل با محوریت سه مجموعه تفریحی و گردشگری جزایر کیش، هندورابی و بندر آفتاب در استان هرمزگان تعریف کنیم.

وی خاطرنشان ساخت: در حال حاضر ۲میلیون مسافر در سال به جزیره کیش سفر می‌کنند که با اتمام پروژه ترمینال فرودگاه بین‌المللی کیش، این ظرفیت به شش میلیون نفر در سال افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: ظرفیت هتلینگ جزیره کیش نیز با هتل‌های جدید به دو و نیم برابر و بالغ بر ۴میلیون نفر خواهد رسید.

مظفری در خصوص موضوعات کلان کشور در این منطقه گفت: با فراهم شدن مقدماتی در این منطقه مجموعه‌های اقتصادی کشور از جمله مالی، پولی و زیرساخت‌ها همه با هم در قالب یک کنسرسیوم با محوریت شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کیش و با پیش‌بینی سرمایه اولیه ۱۰ هزار میلیارد تومان، در قالب یک شرکت فعالیت خود را آغاز خواهند کرد و کسانی که قصد سرمایه‌گذاری دارند می‌توانند نسبت به خرید سهام از این شرکت اقدام کنند.

وی در پایان اظهار داشت: در خصوص زیرساخت‌ها، تقسیم کار اولیه انجام شده است و شرکت‌هایی هم‌چون مپنا انرژی ” آب و برق» این منطقه را بر عهده خواهند گرفت و طی مذاکراتی با یک شرکت داخلی در خصوص تمام زیرساخت‌های فیبر اصلی پشتیبان به جزیره کیش و داخل جزیره، طرح فیبر نوری نهایی شده و این موضوع در دستور کار سازمان منطقه آزاد کیش قرار گرفته است.

انتهای پیام/3264

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگری توسعه اقتصادی توسعه کیش هندورابی مظفری مدیرعامل منطقه آزاد کیش مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش زیرساخت ها جزیره کیش حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۱۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلس زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری کشور طراحی شد

اطلس زیرساخت‌های نوآوری کشور به همت دفتر توسعه زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری طراحی شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، یکی از مسائل و مشکلاتی که شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور با آن مواجه هستند، محل استقرارشان است. از این رو، این اطلس، با هدف پرکردن این فضای خالی در زیست بوم ایجاد شده تا طی آن تمام زیرساخت‌های فیزیکی در زیست بوم فناوری در یک سامانه یکپارچه قابل دسترسی باشند.

در اطلس زیرساخت‌های توسعه فناوری و نوآوری شکل گرفته در سطح کشور، شناسنامه هر یک از زیرساخت‌ها جهت بهره‌برداری سیاست‌گذاران، متولیان و نهادهای فعال در اکوسیستم، نمایش داده می‌شود. در این سامانه، اطلاعات مربوط به شتابدهنده‌ها، فضاهای کار اشتراکی، کارخانه‌های نوآوری، مراکز نوآوری و مراکز هم‌آفرینی و همچنین حوزه‌های اولویت‌دار جهت استقرار ارائه شده است.

6 شاخص کلیدی برای سنجش اکوسیستم‌های نوآوری

در واقع، هدف از ایجاد این سامانه، بهره‌وری از زیرساخت‌های فیزیکی و صنعتی موجود، افزایش هماهنگی‌ها، افزایش سرمایه‌گذاری های نوآورانه و توسعه اقتصاد است.

این سامانه به نشانی https://payesh.isti.ir/ در فضای وب قابل دسترسی است که البته در مرحله تکمیل است و طی چند ماه آینده رونمایی خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اطلس زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری کشور طراحی شد
  • ساختمان‌های چندکاربری؛ نیاز امروز شهرها
  • قشم صاحب نخستین آتشخوار تندرو کشور می‌شود‌
  • لزوم توجه ویژه به توسعه زیرساخت‌های آموزشی در مناطق محروم کرج
  • نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • سرگرمی جدید خودرویی
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک