Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید مولایی با اشاره به اینکه تلویزیون در سیاست‌گذاری‌هایش قصد دارد تفاوت‌های بین سریال‌سازی در رسانه ملی و شبکه نمایش خانگی را مدنظر قرار دهد تأکید کرد که سریال ساختن در شبکه نمایش خانگی فرم، موضوع و ساختار متفاوتی باید داشته باشد.

مجید مولایی، تهیه‌کننده تلویزیون، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، اظهار داشت: تا جایی که من اطلاع دارم می‌دانم که تلویزیون قصد ندارد نگاه سریال‌سازی خود را در شبکه نمایش خانگی نیز غالب کند و همین که صدور مجوز به معاونت سیما سپرده نشده و مجوزها در معاونت فضای مجازی مجوزها صادر می‌شوند نشان از این رویکرد متفاوت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صحبت با مدیران تلویزیون نیز به این نتیجه رسیدم که واقعاً رویکردشان اینگونه نیست که بخواهند شبکه نمایش خانگی را هم به سمت رسانه ملی بیاورند.

مولایی خاطرنشان کرد: در صحبتی که با یکی از مدیران ارشد سازمان صداوسیما داشتم، او تأکید کرد از آنجا که بودجه ساخت سریال در رسانه ملی توسط سازمان صداوسیما تأمین می‌شود، طبیعی است که صداوسیما بر محتوا و کیفیت سریال‌ها دخالت داشته باشد اما در شبکه نمایش خانگی رویکرد صداوسیما تنها نظارت و کنترل است. به شخصه امیدوارم در صداوسیما آنقدر درک این مسأله وجود داشته باشد که شبکه نمایش خانگی باید با تلویزیون تفاوت داشته باشد و اگر قرار باشد آثار تولید شده در این رسانه با تلویزیون یکی باشد، کسی دیگر میل به خرید و دیدن سریال‌ها نخواهد داشت.

او افزود: با وجود اینکه سریال دیدن در تلویزیون هیچ هزینه‌ای برای مردم ندارد برخی مواقع طبق اعلام خود سازمان صداوسیما میزان مخاطبان این سریال‌ها حتی زیر 20 درصد می‌شود و هر رسانه‌ای که با این حجم از مخاطب بخواهد فعالیت کند قطعاً به بن‌بست می‌رسد. در کشوری مثل آمریکا هم اگر دقت کنیم تعاملاتی بین سازمان‌ها و شبکه‌ها وجود دارد ولی در این تعاملات هر مدیوم که چه اثری در آن ساخته و پخش شود نیز مورد توجه قرار می‌گیرد. بازار با رابطه عرضه و تقاضا زنده می‌ماند و فروشنده باید به خواسته متقاضی توجه داشته باشد؛ تلویزیون باید به خواسته متقاضیان در شبکه نمایش خانگی توجه کند و بداند که در فرم، ساختار، موضوع و حتی بودجه و بازیگر این رسانه با تلویزیون تفاوت دارد.

تهیه‌کننده مجموعه تلویزیونی «بانوی عمارت» در ادامه اظهار داشت: به نظر من تلویزیون این تفاوت‌ها را درک می‌کند و قرار نیست و نباید شبکه نمایش خانگی به تلویزیون تبدیل شود. امروز به مرور تعداد اپلیکیشن‌هایی که در شبکه نمایش خانگی فعالیت می‌کنند بیشتر می‌شود و تلویزیون می‌تواند با مدیریت درست بازار با ثبات‌تری داشته باشد و در نتیجه امنیت در سرمایه‌گذاری برای سرمایه‌گذارها به وجود می‌آید. به نظر من در دراز مدت مسیر ورود پول کثیف به عرصه فیلمسازی از بین خواهد رفت و اگر عرضه و تقاضا در بازاری سالم صورت گیرد سریال‌هایی با بودجه بی‌منطق ساخته نمی‌شوند و تولید شکل منطقی‌تری به خود می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صداوسیما شبکه نمایش خانگی مجید مولایی شبکه نمایش خانگی سریال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۱۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)

عصر ایران- هفته نامۀ 29 سالۀ «امید جوان» با اختصاص روی جلد خود به تصویر ایفاگر نقش حسن صباح در سریال مصری «حشاشین» منع نمایش آن را به منظور مقابله با تحریف تاریخ بی فایده دانسته و نوشته وقتی خودمان به تاریخ خودمان نپردازیم و سریال نسازیم دیگران این کار را انجام می دهند.

    امید جوان با انعکاس دیدگاه خبرگزاری رسمی دولت در دفاع از این ممانعت و بی اثر بودن سریال و نظر سید عبدالجواد موسوی - روزنامه نگار- در بی حاصل بودن این اقدامات به خوانندگان خود قول داده در یکی از شماره های آینده خسرو معتضد به تفصیل به این سریال خواهد پرداخت.

   تاریخ پژوه مشهور که خود با ذبیح الله منصوری نویسنده «قلعه الموت» آشنا بوده پی گیر و علاقه مند سریال های تاریخی است.

   امید جوان نوشته :علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح و قلعه الموت موجب استقبال از سریال مصری «حشاشین» شده و چاره کار را در این دیدند که از سکوهای نمایش خانگی حذف کنند ولی مگر در این روزگار می شود مردم را از تماشای آنچه دوست دارند منع کرد؟ بله، تاریخ واقعی ما نیست ولی مگر دست کارگردانان ما برای ساخت سریال تاریخی باز است یا صدا وسیما اجازه می دهد که با نگاه غیر ایدیولوژیک به تاریخ نگریسته شود؟

   درباره مرحوم منصوری هم یادآور شده:یکی از دلایل محبوبیت و شهرت ذبیح الله منصوری که افسانه و تاریخ را به هم می آمیخت همان رمان قلعه الموت بود و با این پیشینه استقبال و حداقل کنج کاوی درباره این که حشاشین چه تصویری از حسن صباح و باطنی ها ترسیم کرده شگفت آور نیست.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!/ «چه تکاپوی رقت انگیزی»

دیگر خبرها

  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت + جزئیات
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال جدید آیدا پناهنده چه زمانی منتشر می‌شود؟
  • عکس| فرزاد حسنی و امید حاجیلی در مافیای شبکه نمایش خانگی
  • پخش سریال حشاشین در ایران ممنوع شد