Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@14:47:21 GMT

توزیع ۱۵۰ بسته معیشتی توسط پاسداران تیپ میرزاکوچک خان در مناطق محروم

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۱۱۶۶۱

توزیع ۱۵۰ بسته معیشتی توسط پاسداران تیپ میرزاکوچک خان در مناطق محروم

‍‍‍‍‍‍

حجت‌الاسلام یعقوب نمازی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در لنگرود با اشاره به اینکه پاسداران در همه عرصه‌ها حضوری فعال و جهادی داشتند، اظهار کرد: در طی ماه‌های گذشته شاهد شیوع ویروس کرونا در کل جهان بودیم که کشور ایران را نیز دچار چالش‌هایی کرد.

وی با بیان اینکه کرونا باعث تعطیلی بسیاری از کسب‌وکارها و آسیب جدی به خانوارهای ضعیف شد، گفت: پاسداران تیپ میرزاکوچک خان لنگرود نیز در این ایام صحنه خدمت دیگری را به نمایش گذاشتند و با تهیه بسته‌های معیشتی سعی کردند تا کمک کوچکی به خانوارهای بی‌بضاعت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسؤول نمایندگی ولی‌فقیه تیپ نیروی مخصوص میرزاکوچک خان لنگرود با اشاره به اجرای مرحله دوم رزمایش مؤمنانه توسط پاسداران این تیپ بیان کرد: در این مرحله ۱۵۰ بسته معیشتی به ارزش هر بسته ۳۰۰ هزار تومان و درمجموع ۴۵ میلیون تومان تهیه و بین خانواده‌های ساکن در مناطق محروم ییلاقی و صعب‌العبور شرق گیلان توزیع شد. 

نمازی با بیان اینکه بسته‌های معیشتی شامل گوشت، برنج، رب، روغن، مایع بهداشتی، ماکارونی، حبوبات، قندوشکر و غیره بود، افزود: هزینه تمام بسته‌های تهیه‌شده توسط پاسداران تیپ تأمین‌شده و در مرحله نخست این رزمایش نیز ۲۵۰ بسته به ارزش ۵۰ میلیون تومان تهیه و بین نیازمندان توزیع‌شده بود.

وی با بیان اینکه سپاه خود را حافظ جان مردم می‌داند و برای حفظ امنیت همواره در خط مقدم بوده است، گفت: پاسداران تیپ میرزاکوچک خان در ایام کرونا نیز رشت و شهرستان‌های شرق گیلان را در چندین نوبت گندزدایی و ضدعفونی کرده بودند و ازجمله جهادگران این عرصه به شمار می‌روند.

 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: کمک مومنانه مناطق محروم گیلان میرزاکوچک خان لنگرود بسته معیشتی میرزاکوچک خان پاسداران تیپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۱۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با تعرفه ترجیحی پرستاران در مناطق محروم اظهار کرد: تعرفه ترجیحی با هدف نگه داشت پرستار در مناطق محروم ایجاد شده است. در این طرح تعرفه پرستاران با توجه به میزان محرومیت منطقه‌ای که در آن حضور دارند افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: مناطق محروم تعرفه خاص خودشان را دارند و همه به یک شکل نیستند. تعرفه‌های پزشکی براساس محرومیت شهرها و میزان برخورداری آن ها با یک دیگر متفاوت است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: بخشی از نیرو‌های مناطق محروم را نیرو‌های بومی تشکیل می‌دهند، اما قالب ارائه دهندگان خدمت سلامت در این مناطق بومی نبوده و به صورت اجباری، برای گذراندن طرح یا به صورت اختیاری در آن مناطق حضور دارند. بنابراین وزارت بهداشت برای نگه داشت پرستاران درمناطق محروم باید جذابیت‌های لازم را ایجاد کند که طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم، یکی از همین جذابیت‌ها است.

رحیمی با بیان اینکه بیمارستان‌های مناطق محروم ضریب اشغال کمی دارند افزود: منظور از ضریب اشغال تعداد بیمارانی است که در یک ماه بستری می‌شوند؛ باتوجه به این موضوع اگر به پرستاران این مناطق تعرفه ترجحی هم اضافه شود باز هم نمی‌تواند پاسخگوی نیاز آنها باشد.

وی تصریح کرد: در مناطق کمبرخوردار تجهیزات پزشکی به اندازه لازم وجود ندارد بنابراین مردم به شهر‌های بزرگ‌تر رفته تا خدمات درمانی دریافت می‌کنند در نتیجه تعداد بیماران بیمارستان‌های مناطق محروم کم و سپس تعرفه نیز کاهش می‌یابد اکنون اگر تصور کنیم که تعرفه‌های ترجیحی در همه جا ۱۰۰ درصد افزایش داشته باشد بازهم پاسخگوی هزینه‌زندگی پرستاران نیست. ضریب اشغال در بیمارستان‌های تهران بیشتر از ۷۰ یا ۸۰ درصد است درحالی که همین آمار در مناطق محروم به ۳۰ یا ۴۰ درصد می‌رسد.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور گفت: طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم یک طرح خوب و روبه جلو است؛ اما به عقیده بنده تاثیر مثبتی در جهت حفظ و نگه داشت پرستار در مناطق محروم نخواهد داشت. البته که الان برای قضاوت قطعی بسیار زود است و باید صبر کرد تا نتیجه خروجی سامانه‌های پرداخت مشخص شود.

رحیمی با اشاره به اسکان پرستاران در مناطق محروم یادآور شد: طبق قانون باید اسکان نیروی طرحی با محل کار باشد؛ اما قالباً این قانون اجرا نشده و پرستار مجبور است خانه‌ای اجاره کرده و هزینه اسکان را پرداخت کند. یکی از اقداماتی که می‌تواند ماندگاری پرستار را در مناطق محروم بیشتر کند اسکان است.

وی در پایان به معضل اسکان در شهر تهران اشاره کرد و گفت: حتی در مناطق برخوردار مانند تهران، معضل اسکان وجود دارد. اکنون تعداد پرستاران تهران هم پاسخگوی نیاز این کلانشهر نیست. اگر بخواهیم از شهر‌های دیگر پرستار جذب کنیم، حتما باید به فکر اسکان آنها باشیم. یکی از دلایل کمبود پرستار همین موضوع اسکان است، زیرا تامین مسکن در شهر‌های بزرگ بسیار سخت است، زیرا نسبت به شهر‌های کوچک‌تر اجاره خانه بیشتری را باید پرداخت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • سایبرتراک مناطق محروم! (عکس)
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • افزایش ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان زنجانی 
  • خبر‌هایی از توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان بیارجمند