Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@16:29:19 GMT

خروج خوابگاه‌های غیردولتی از چرخه خوابگاه‌داری

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۱۱۷۵۹

خروج خوابگاه‌های غیردولتی از چرخه خوابگاه‌داری

ایسنا/همدان معاون امور دانشجویی دانشگاه ملی ملایر گفت: امسال متأسفانه به علت شیوع کروناویروس بسیاری از خوابگاه‌های غیردولتی متحمل زیان شده و از چرخه خوابگاه‌داری خارج شدند.

دکتر بشیر گنبد در گفت‌وگو با ایسنا، مطرح کرد: مطابق دستورالعمل سازمان امور دانشجویان ما ملزم به استفاده از ۵۰ درصد ظرفیت خوابگاه ها در زمان شیوع کروناویروس هستیم که در اختیار دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با توجه به زیرساخت های دانشگاه امکان اسکان همه دانشجویان در خوابگاه های دولتی وجود ندارد، تأکید کرد: امسال متأسفانه به علت شیوع کرونا بسیاری از خوابگاه های غیردولتی متحمل زیان شده و از چرخه خوابگاه داری خارج شدند و زمانی که شرایط به حالت عادی بازگردد ما با کمبود ظرفیت خوابگاه ها مواجه خواهیم شد.

گنبد ادامه داد: نبود ظرفیت مناسب خوابگاهی و اسکان دانشجویان در منازل شخصی هزینه های اقتصادی بالایی برای دانشجو ایجاد می کند همچنین به علت غیرمتمرکز بودن دانشجویان امکان استفاده از خدمات رفاهی خوابگاه ها برای آنها وجود نخواهد داشت بنابراین تقاضای ما از مسئولان اجرایی شهرستان ارائه تسهیلات و حمایت از این بنگاه های اقتصادی و نگهداشتن آنها در چرخه خوابگاه داری است.

وی در بخش دیگری اظهار کرد: در سال تحصیلی پیش رو امکان بازگشایی سالن های غذاخوری دانشگاه با توجه به شیوع کرونا وجود ندارد و بسته به تعداد دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی ممکن است غذا به صورت بسته بندی شده و با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی در خوابگاه ها توزیع شود.

معاون امور دانشجویی دانشگاه ملایر به حضور دانشجویان جدیدالورود در اوایل آذرماه در دانشگاه اشاره و خاطرنشان کرد: حضور دانشجویان جدیدالورود به منظور تکمیل مراحل ثبت نام و آشنایی با فضای دانشگاه به صورت دوره ای و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی خواهد بود و در صورت تمایل می توانند از امکانات رفاهی و خوابگاهی دانشگاه استفاده کنند.

گنبد در پایان ضمن تأکید بر پیشرفت های اخیر دانشگاه ملایر در زمینه های مختلف علمی، پژوهشی، فرهنگی و رفاهی مطرح کرد: داوطلبان انتخاب رشته استان همدان به دانشگاه ملایر نگاه ویژه ای داشته باشند و با انتخاب دانشگاه محل زندگی خود، دغدغه ها و نگرانی های ناشی از اسکان و خدمات رفاهی دوره تحصیل خود را به حداقل برسانند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی خوابگاه دانشجویی دانشگاه ملایر خوابگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۱۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملی ملایر گفت: این طرح در دانشگاه و با هدف آموزشی و تحقیقاتی راه اندازی شده است.

سعید خلجی افزود: سالن تحقیقاتی پرورش طیور گروه علوم دامی دانشگاه ملایر مجهز به قفس‌های باطری شکل به ظرفیت هزار قطعه جوجه گوشتی، ۴۵۰ قطعه مرغ تخمگذار و ۲۴۰ قطعه مرغ مادر در هر دوره پرورش است.

او تصریح کرد: قابلیت اجرای طرح‌های مختلف آزمایشی این سالن در طیور گوشتی، تخمگذار و مادر، کبک و بلدرچین است و مجهز به قفس‌های باطری سه طبقه دارای آبخوری نیپل و دانخوری تراف با قابلیت تنظیم ارتفاع، منبع آب جهت اندازه‌گیری مصرف آب و سینی‌های جمع‌آوری فضولات گالوانیزه است.

مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملی ملایر گفت: از قابلیت‌های این سالن امکان انجام انواع آزمایش‌های مربوط به تعیین نیاز مواد مغذی مورد نیاز طیور همچون پروتئین، اسید‌های آمینه، مواد معدنی و ویتامین‌ها و نیز انجام آزمایش‌های مربوط به اندازه‌گیری قابلیت هضم مواد خوراکی و ابقاء مواد مغذی است.
سعید خلجی افزود: سیستم نور سالن از طریق لامپ‌های LED تعبیه شده در ارتفاع مختلف بوده، به نحوی که نور بطور یکنواخت در بین طبقه‌های مختلف قفس‌ها روشنایی ایجاد کند.

او تصریح کرد: سیستم تهویه سالن شامل ۲ عدد فن ۹۰ جهت تخلیه هوا و یک عدد فن ۳۰ برای گردش هوای بین طبقات قفس است و بسته به سن جوجه‌ها توسط تایمر تعبیه شده روشن و خاموش می‌شود.

مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملایر گفت: از مزایای این سالن امکان انجام طرح‌های تحقیقاتی مورد نیاز صنعت طیور با دقت و صحت بالا است و نتایج و داده‌های بدست آمده از آزمایش‌های صورت گرفته بر روی طیور مختلف در این سالن می‌تواند در مزارع تجاری سطح کشور مورد استفاده قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار
  • راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 
  • احداث اولین خوابگاه متاهلی در دانشگاه شاهد/ در شاخص‌های فرهنگی رتبه برتر را کسب کردیم