Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@20:35:36 GMT

گام دوم ایمیدرو برای تقویت بورس

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۱۲۷۲۶

گام دوم ایمیدرو برای تقویت بورس

مدیر اقتصادی و سرمایه گذاری ایمیدرو خبر داد: به زودی کمیته ای برای پیگیری تشکیل صندوق بازارگردانی شرکت های معدنی و صنایع معدنی ایجاد می شود.

به گزارش سرویس بورس مشرق، با اعلام روابط عمومی ایمیدرو، امیر صباغ با یادآوری نشست دو روز گذشته ایمیدرو، بورس و شرکت های بزرگ معدن و صنایع معدنی، تصریح کرد: نماینده ایمیدرو در این کمیته عباس نعیمی قائم مقام و عضو هیات عامل و نماینده بورس نیز علی صحرایی مدیر عامل شرکت بورس اوراق بهادار تهران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، قرار است با صندوق های حمایت از بازار همچون "صندوق ثبات بازار" نیز هماهنگی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید:

تاسیس صندوق بازارگردان برای شرکت‌های بورسی اجباری شد

صباغ افزود: هم اینک در حال صدور احکام اعضای کمیته فوق هستیم.

وی با اعلام اینکه کمیته مورد اشاره به دنبال نشست ایمیدرو، سازمان بورس و شرکت های بزرگ معدن و صنایع معدنی ایجاد می شود، گفت: در این کمیته مدیران عامل شرکت های فولاد مبارکه، ملی مس، فولاد خوزستان، صنعتی و معدنی گل گهر، صنعتی و معدنی چادرملو، فولاد خراسان و سرمایه گذاری معادن و فلزات حضور دارند.

مدیر اقتصادی و سرمایه گذاری ایمیدرو تاکید کرد: مقرر شده این کمیته جلسات خود را به صورت هفتگی برگزار کند.

به گفته صباغ، شرکت هایی که دارای بازارگردان نیستند، تقاضای تشکیل صندوق را به سازمان بورس و اوراق بهادار ارایه می دهند و شرکت هایی که دارای بازارگردان هستند نسبت به تقویت اعتبارات صندوق اقدام می کنند.

شامگاه 23 شهریور جاری، نشستی با حضور خداداد غریب پور رییس هیات عامل ایمیدرو و معاونان، حسن قالیباف اصل رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، محمد رضا پور ابراهیمی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و مدیران عامل شرکت های بزرگ معدن و صنایع معدنی برگزار شد. طی آن جلسه ایجاد صندوق بازارگردانی مورد تاکید قرار گرفت و ایمیدرو به عنوان راهبر بازارگردانی این شرکت ها تعیین شد.

با برگزاری نشست فوق و ایجاد امید در بازار بورس، شاخص کل با افزایش همراه شده و سهام شرکت های معدنی و صنایع معدنی مورد استقبال سهامداران قرار گرفته است.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین بورس شاخص بورس بازار بورس بورس تهران فرابورس سازمان بورس سازمان بورس و اوراق بهادار بورس کالا اخبار بورس بازار بازار سرمایه بازار سهام سهام سرمایه گذاری صنایع معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۲۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرش دستباف هنر مادر است

مریم جلالی عصر امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در نشست با اعضای کمیسیون فرش، هنر و صنایع‌دستی اتاق بازرگانی با اشاره به ضرورت تقویت همکاری‌ها بین بخش دولتی و خصوصی اظهار کرد: همکاری اتاق‌های بازرگانی و معاونت صنایع‌دستی در مرحله بسیار خوبی است و این همکاری‌ها بیش از پیش باید تقویت شود.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اشاره به اهمیت صادرات و ظرفیت‌های آن افزود: خوشبختانه ما از این مرحله عبور کردیم و اکنون فرصت بهره‌مندی از این ظرفیت‌ها است.

او اضافه کرد: بهتر است انسجام بین دولت و بخش خصوصی بیش از پیش تقویت شود چرا که به تعبیر مهندس ضرغامی، سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی سربازان خط مقدم هستند.

جلالی یادآور شد: اعتقاد من بر این است که صنایع‌دستی که من اسمش را اقتصاد هویت‌بنیان گذاشته‌ام، موانعی پیش رو دارد که باید آنها را برطرف کرد و به اهداف عالی پیش رو فکر کرد و به آن دست یافت.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اضافه کرد: معاصرسازی و تولید بر اساس سلیقه مشتری می‌تواند باعث شود تا صنایع‌دستی لوکوموتیو پیشران قطار هنر‌های مختلف مانند فرش دستباف در کشور باشد.

او سپس به اهمیت صادرات و برنامه‌ریزی در باره بازار‌های بین‌المللی اشاره کرد و افزود: ما بازار‌های کشف نشده‌ای داریم که یکی از آنها کشور قطر است و باید بر روی این بازار‌های کشف نشده برنامه‌ریزی کنیم.

جلالی به حمایت‌ها از صنایع‌دستی در اسناد بالادستی اشاره کرد و افزود: در برنامه هفتم موظف شدیم زیست‌بوم صنایع‌دستی را تدوین کنیم و ادبیات جدیدی در حکمرانی شکل بگیرد. خوشبختانه قدم‌های خوبی در حوزه صادرات صنایع‌دستی برداشته شده که می‌توان به موضوع حذف پیمان‌سپاری ارزی اشاره کرد. در همین حال خوشبختانه در حوزه نمایشگاهی نیز کار‌های خوبی انجام شده و هنرمندان ما در نمایشگاه‌های مختلف حضوری چشمگیر دارند.

معاون صنایع‌دستی کشور گفت: مشکل ما این است که در حوزه صنایع‌دستی و هنر در مرحله توصیف مانده‌ایم. در حالی که باید از توصیف عبور کنیم و به توزیع بپردازیم و صنایع‌دستی را به‌عنوان صنعتی سبز در بخش‌های مختلف تقویت و معرفی کنیم.

او به موضوع معرفی صنایع‌دستی از زاویه قصه و روایت اشاره کرد و افزود: روش‌های قدیمی دیگر برای فروش صنایع‌دستی و هنر جوابگو نیست. نسل جدید سلیقه دیگری دارد از این رو فروشندگان ما باید ادبیات جدیدی را یاد بگیرند تا شاهد نتایج بسیار خوب در این حوزه باشیم.

معاون صنایع‌دستی یادآور شد: من فرش دستباف را هنر مادر می‌دانم چرا نقوش فرش دستباف، دستمایه بسیاری دیگر از هنر‌های ما بوده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • نیروگاه برق خورشیدی برای مصارف سیمان دشتستان ایجاد شود
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • فرش دستباف هنر مادر است
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • بازدید مدیر عامل از شعبه صندوق تامین خسارت های بدنی استان فارس