Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی گفت: اینترنت تمام مناطق روستایی بالای ۲۰ خانوار استان تا پایان سال ۹۹ متصل خواهد شد.

به گزارش قدس آنلاین، علی دلگیر در خصوص ظرفیت‌ اینترنت خراسان رضوی برای کلاس‌های مجازی در دانشگاه‌ها و مدارس اظهار کرد: ظرفیت پهنای باند دیتای خراسان رضوی از ۳۶ گیگابیت بر ثانیه در سال ۹۲ به ۳۲۰ گیگابیت در سال ۹۶ و در شهریور سال جاری به ۱۰۹۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش پیدا کرده و تقریبا نسبت به هفت سال گذشته ۳۰ برابر و نسبت به چهار سال گذشته حدود ۳ برابر رشد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این پهنای باند پاسخگوی تمام مصارف آموزش‌های الکترونیکی برای اساتید، معلمان، دانشجویان و دانش‌آموزان خراسان رضوی خواهد بود. مصارف شبکه ملی اطلاعات کاملا داخل شبکه است و مردم از ابر شبکه ملی اطلاعات استفاده می‌کنند. ترافیکی که دانشجویان و دانش‌آموزان بابت گذراندن کلاس‌های مجازی خود استفاده می‌کنند، داخلی است؛ به همین دلیل سرعت بالایی دارد و محدودیتی بابت آن نداریم.

دلگیر عنوان کرد: محسوس بودن سرعت اینترنت را می‌توان نسبت به اقداماتی که در گذشته انجام می‌دادیم، بررسی کنیم. در حال حاضر به وسیله تلفن همراه می‌توان به طور آنلاین از سایت‌های گوناگون فیلم تماشا کرد. این یعنی در تلفن‌های همراه حداقل پهنای‌ باند ۲ مگابیت بر ثانیه است؛ در حالی که در هفت سال گذشته پهنای ‌باند ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه به بالا اینترنت پرسرعت محسوب می‌شد و فقط اعضای هیات علمی دانشگاه و یا موارد خاص می‌توانستند از پهنای‌ باند ۲۵۶ کیلوبیت بر ثانیه استفاده کنند. افزایش سرعت اینترنت کاملا مشهود است.

راه‌اندازی اینترنت بی‌سیم برای بیش از ۱۱۰۰ مدرسه روستایی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۴۳۸۵ مدرسه شهری و روستایی با ۲۰۰ گیگابایت اینترنت رایگان در ماه و با حداقل سرعت ۲۰ مگابیت بر ثانیه به شبکه ملی اطلاعات متصل شده‌اند. ۱۵۸۶ مدرسه روستایی و ۱۶۶۸ مدرسه شهری توسط ADSL به اینترنت متصل هستند. همچنین ۲۵۴ مدرسه روستایی از طریق های‌وب و ۸۷۷ مدرسه روستایی از طریق اپراتورهای همراه اول و ایرانسل به اینترنت متصل شده‌اند. به دلیل اینکه تلفن سیمی در این مدارس پوشش داده نشده بود، مجبور شدیم با استفاده از تقویت‌کننده‌های قوی از پوشش اینترنت همراه اول و ایرانسل استفاده کنیم. راه‌اندازی اینترنت این تعداد مدرسه به مراتب هزینه‌های بیشتری در برداشت. در حال حاضر اینترنت حدود ۱۱۰۰ مدرسه به وسیله تکنولوژی بی‌سیم راه‌اندازی شده است.

وی در خصوص تمهیدات اندیشیده شده برای نقاطی که در خراسان رضوی فاقد پوشش اینترنت است، بیان کرد: تمام مناطق شهری اینترنت دارد و در این بخش هیچ مشکلی نداریم. اینترنت ۹۵ درصد از مناطق روستایی نیز متصل شده و ۵ درصد باقیمانده نیز تا انتهای سال جاری به شبکه ملی اطلاعات متصل خواهد شد. این روستاها فاقد هرگونه شبکه و تلفن خط ثابت است که تعدادشان به حدود ۶۰ تا ۷۰ روستا می‌رسد؛ البته این قضیه برای مدارس متفاوت است و مدارس این دسته از روستاها را از طریق بی‌سیم به نت متصل کرده‌ایم.

دلگیر اضافه کرد: حدود ۷۲۰ مدرسه در سطح استان از مخابرات سرویس نگرفته‌اند و مصرف اینترنت آنان رایگان محاسبه نمی‌شود. پس از شناسایی آنان با شرکت‌های مرتبط در حال تفاهم هستیم تا اینترنت این مدارس نیز رایگان محاسبه شود.

تمام مدارس استان که در شبکه ملی شاد ثبت شده، به اینترنت متصل شده‌اند

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی گفت: تمام مدارس در سطح خراسان رضوی که در شبکه ملی شاد ثبت شده، به اینترنت متصل شده‌اند؛ منتها آمار این مدارس هر روز به‌روز می‌شود. لیستی که از طریق اداره کل‌ آموزش‌وپرورش استان در اختیار ما قرار می‌گیرد، تحت بررسی قرار گرفته تا جهت اتصال این دسته از مدارس نیز اقدامات لازم صورت گیرد. در حال حاضر پیمانکاران ما در حال راه‌اندازی اینترنت حدود ۱۳۰ مدرسه در سطح استان هستند و ظرف یکی دو هفته آینده این مدارس نیز به شبکه ملی اطلاعات متصل خواهند شد.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اینترنت روستایی شبکه ملی اطلاعات اینترنت متصل مدرسه روستایی متصل شده اند خراسان رضوی حال حاضر راه اندازی بر ثانیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۲۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام شهرستان‌های خراسان رضوی در آماده‌باش هستند

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست اداره‌ کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: هشدار نارنجی شماره ۲ قبل از تعطیلات و هشدار نارنجی شماره ۳ روز گذشته توسط اداره کل هواشناسی صادر و ابلاغ شده است و اکنون تمام شهرستان‌ها در آماده‌باش کامل هستند.

سیدرضا عباسی نیشابوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: روز گذشته و امروز در بیشتر شهرستان‌های خراسان رضوی شاهد بارش‌های بهاری بودیم که خسارت‌هایی را باقی گذاشته است.

وی بیان  کرد: شهرستان‌های مشهد، تربت‌ حیدریه، تربت‌ جام، کاشمر، بردسکن، فریمان، سبزوار، خوشاب، گناباد، خاک و برخی شهرستان‌های دیگر دیروز و امروز بارش باران داشتند.

سرپرست اداره‌ کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه بیشترین بارش با ۲۴ میلیمتر مربوط به شهرستان کاشمر بود، اظهار کرد: بردسکن با ۱۷ میلیمتر، تربت‌ حیدریه ۱۵ میلیمتر، سبزوار ۱۲ میلیمتر و مشهد ۶ میلیمتر از جمله شهرستان‌هایی بودند که بیشترین بارندگی‌ها را داشتند.

وی از آب‌گرفتگی در جاده‌ها خبر داد و گفت: شب گذشته و صبح امروز در شهرستان کاشمر حدود ۱۲ واحد مسکونی و هفت واحد تجاری آب‌گرفتگی داشتند که با تلاش‌های جمعیت هلال‌ احمر و نیروهای آمادگی، آب‌ها تخلیه شد و اکنون مشکلی نیست.

عباسی نیشابور ادامه داد: دو رشته قنات در روستای بیمرغ و محورهای روستایی کلاته نو و چاه میغانی شهرستان گناباد دچار آب‌گرفتگی شدند که در حال بازگشایی و رفع مشکل هستند.

وی همچنین از وارد شدن خسارت به کشاورزی بخش مرکزی شهرستان گناباد خبر داد و افزود: با وجود اینکه در کاشمر ۲۴ میلیمتر بارش داشتیم به‌جز مقدار کمی آب‌گرفتگی در سطح معابر، مشکل خاص دیگری گزارش نشده است.

سرپرست اداره‌ کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی با اشاره به اینکه محور درونه به طبس شهرستان بردسکن هم به‌دلیل وقوع سیلاب برای مدتی مسدود شد، گفت: اکنون تردد در محور نیشابور به فیروزه به‌دلیل آب‌گرفتگی با کندی انجام می‌شود.

وی از وجود سیلاب و گل و لای در جاده محور باغچه به تربت‌ حیدریه خبر داد و افزود: این محور اکنون باز است و تردد جریان دارد و مشکل خاصی گزارش نشده است.

عباسی نیشابور با بیان در محور سبزوار به کاهک مقدار آب‌گرفتگی اعلام شده است که نیروهای راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در منطقه حضور داشتند و در حال خدمت‌رسانی و رفع مشکل هستند، گفت: در سایر محورهای روستایی و شهری نیز مشکل خاصی نداریم.

وی با اشاره به اینکه جاده‌های دو روستای کلاته نو و چاه میغانی در گناباد مسدود بودند که تا یک ساعت آینده بازگشایی خواهند شد، اظهار کرد: هشدار نارنجی شماره ۲ قبل از تعطیلات و هشدار نارنجی شماره ۳ روز گذشته توسط اداره کل هواشناسی صادر و ابلاغ شد و اکنون تمام شهرستان‌ها در آماده‌باش کامل هستند.

سرپرست اداره‌ کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی با اعلام اینکه بارش‌ها تا دوشنبه ادامه خواهد داشت، از مردم خواست ضمن توجه به هشدارهای هواشناسی حتی‌الامکان از ترددهای غیرضروری پرهیز کنند، همچنین از نزدیک شدن به مسیل‌ها و تردد در داخل آنها به جد خودداری کنند.

در سبزوار نیز بارش شدید باران و تگرگ در نواحی مرتفع شمال سبزوار و نفوذ آن به داخل شهر گزارش شده است، بارش‌ها موجب جاری شدن سیلاب در محله توحیدشهر و بروز مشکلاتی برای ساکنان این ناحیه شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان عملیاتی خواهد شد
  • نگاهی به وضعیت بارندگی‌ها و سیلاب در نقاط مختلف انابد + فیلم
  • فیلم/ جاری شدن سیلاب و طغیان رودخانه در استان خراسان رضوی
  • تمام شهرستان‌های خراسان رضوی در آماده‌باش هستند
  • انسداد ۲ محور روستایی در فیروزه براثر سیلاب
  • سیل در 2 محور روستایی تربت جام
  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی
  • سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد
  • سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی را مسدود کرد