Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-05@18:47:02 GMT

دانش‌آموزان زدن ماسک را جدی بگیرند

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۱۲۹۹۰

محمدمحسن بیگی در گفت‌وگو با تسنیم درباره دورکاری معلمانی که دارای بیماری زمینه‌ای و خاص هستند، اظهار کرد: در پروتکل وزارت بهداشت برخی بیماری‌ها ذکر شده است که معلمان و دانش‌آموزان مبتلا به آن نباید در مدرسه حضور یابند.

وی درباره جزئیات این بیماری‌ها گفت: بیماران با بیماری زمینه‌ای شامل بیماری قلبی عروقی، فشار خون، دیابت، بیماری‌های تنفسی زمینه ای، BMI بیشتر از 30.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماران با نقص ایمنی شامل تحت درمان با کورتیکو استروئید بیش از 12 میلی گرم، پردنیزولون بیش از دو هفته, شیمی درمانی، بدخیمی‌ها و پیوند اعضا. مادران باردار، دانش‌آموزان دارای معلولیت‌های شدید جسمی و حرکتی، فلج مغزی، ناتوان و کم توان ذهنی، اوتیسم و نابینایان.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بیماری ریوی جزو بیماری‌های تنفسی محسوب می‌شود، افزود: معلمان دارای مشکلات ریوی که ریسک ابتلا به کرونا در آنها زیادتر است با گواهی پزشک متخصص و معتمد می‌توانند از شرایط دورکاری استفاده کنند.

مستنداتی درباره افزایش ابتلا به کرونا با بازگشایی مدارس در دست نیست

محسن بیگی درباره احتمال توقف فعالیت مدارس به شیوه حضوری متذکر شد: مرجع تصمیم‌گیری در اینباره ستاد ملی مبارزه با کرونا است و هر تصمیم برای تعطیلی مجدد مدارس بر عهده آنهاست که تاکنون چنین موضوعی اعلام نشده است. توجه داشته باشید مدارس حدود دو هفته است که بازشده‌اند و فعلاً مستنداتی که بازگشایی مدارس شیوع ابتلا به کرونا را افزایش داده باشد در دست نیست و برای بررسی این موضوع زمان بیشتری نیاز است.

وضعیت رعایت پروتکل‌های توسط بهداشتی در مدارس رضایت بخش است

وی درباره وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مدارس عنوان کرد: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی توسط مدارس از سوی بازرسان وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت رصد می‌شود و گزارش‌ها رضایت بخش است. به دلیل اینکه حضور دانش‌آموزان در مدارس اختیاری است، تعداد جمعیت در هر کلاس درس اندک است از سوی دیگر مواد ضدعفونی کننده برای مدارس پیش بینی شده است.

برخی دانش‌آموزان ماسک نمی‌زنند و توصیه‌ها را جدی نمی‌گیرند

محسن بیگی ادامه داد: مشکل اساسی این است که عده‌ای از دانش‌آموزان ماسک نمی‌آورند یا ممکن است توصیه‌های بهداشتی را جدی نگیرند. از سمت مدرسه نظم‌پذیری کامل وجود دارد و حساسیت بالاست اما مهم این است که خانواده‌ها و دانش‌آموزان نیز مسائل بهداشتی را جدی بگیرند.

به گزارش تسنیم، در روزهای اخیر اخباری از ابتلای دانش‌آموزان به کرونا و تعطیلی برخی مدارس شنیده می‌شود.

طبق گفته‌های حسین فرهادی رئیس آموزش و پرورش شهرستان سلسله تست کرونای 18 دانش‌آموز در شهرستان سلسله مثبت بوده است بیشترین آمار مبتلایان از بین 18 نفر مربوط به مقاطع ابتدایی است.

او می‌گوید: بیماری این دانش‌آموزان مربوط به گذشته است و ارتباطی به یک هفته بازگشایی مدرسه ندارد و این دانش‌آموزان در این ایام (بازگشایی مدرسه) بیمار بوده و مراجعه نکرده‌اند.اکنون به مدت یک هفته مدارس شهری شهرستان سلسله را کلا تعطیل کرده‌ایم البته به جز روستا که تعداد دانش‌آموزان کم است.

فوت دانش‌آموز هشت ساله گتوندی بر اثر بیماری کرونا نیز یکی دیگر از اخباری بود که در روزهای گذشته منعکس شد و فرماندار گتوند خوزستان در اینباره گفته است: این دانش‌آموز پسر از بدو تولد بیماری قلبی داشت و تست کرونای او در دو مرحله منفی و در مرحله سوم مثبت بود. مدرسه این دانش‌آموز به مدت یک هفته تعطیل شد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: دانش آموز دانش آموزان بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۲۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد مصوبه دولت است اما هنوز سازوکار پرداخت پول تحصیل ۴ دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، الهام یاوری؛ رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان امروز در نشست خبری با رسانه‌ها اظهار کرد: دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مدارس سمپاد 16 تا 17 اردیبهشت برگزار می‌شود.

وی افزود: در این نمایشگاه میزبان دانش‌آموزان مدارس سمپاد و دانش‌آموزان توانمند سایر مدارس که در جشنواره جوان خوارزمی رتبه کسب کردند، هستیم.

رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان بیان کرد: دانش‌آموزان در این نمایشگاه توانمندی خود را به نمایش می‌گذارند تا صاحبان صنایع، توانمندی آنها را مشاهده کنند، همچنین دانش آموزان متوجه می‌شوند که توانایی حل مشکلات کشور و پاسخگویی به نیازها را دارند.

وی افزود: در این نمایشگاه، شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد شکل می‌گیرد و می‌توانند آثار پژوهشی یکدیگر را مشاهده و نقد کنند. از تمام دانش‌آموزان علاقه‌مند به پژوهش برای بازدید از این نمایشگاه دعوت می‌کنم تا دانش‌آموزان بتوانند از یکدیگر مطالب خوبی یاد بگیرند.

هنوز پول تحصیل 4 دهک اول کشور در مدارس سمپاد اختصاص نیافته است

یاوری درباره دلایل عدم تحقق تحصیل رایگان 4 دهک کشور در مدارس سمپاد و تقاضای مدارس از خانواده‌ها برای دریافت شهریه گفت: تحصیل رایگان 4 دهک اول در مدارس سمپاد مصوبه دولت است اما هنوز سازوکار پرداخت پول تحصیل 4 دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است و ما به مدیران مدارس تاکید کردیم که پولی از 4 دهک اول دریافت نکنند، شاید رسانه‌ها بتوانند کمک کنند، سازوکار پرداخت پول تحصیل این دانش‌آموزان به سازمان پرورش ملی استعدادهای درخشان تسهیل شود.

وی در ادامه درباره جزئیات برگزاری دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مدارس سمپاد بیان کرد: 118 طرح در گروه دختران و 119 طرح در حوزه پسران در حوزه‌های مختلف ژنتیک، هنر، مکانیک و ادبیات فارسی و... ارائه شده است، دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود با هدف حل مسائل کشور طی کردند و اکنون دستاوردهایشان را در معرض نمایش گذاشته‌اند.

55 درصد دانش‌آموزان مدارس سمپاد از دهک 9 و 10

وی مطرح کرد: سمپاد به عدالت آموزشی کمک می‌کند و در سال تحصیلی گذشته، 45 درصد تعداد دهک‌های یک تا 4 در مدارس سمپاد رشد داشت و برای دوره اول متوسطه 71 درصد دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد افزایش یافته است، در سال گدشته در میان 40 نفر برتر کنکور 16 نفر از مناطق دو و سه آموزشی بودند که 15 نفر از مدارس سمپاد بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • مشق عشق بر لوح سفید کودکان؛ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • آغاز به کار طرح مدرسه هنر در کاشان