Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ سارا شاه‌آبادی مدیرگروه کنترل بیماری‌های مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت : آمار بیماران بستری از مرز ۳۰۰ نفر گذشته و در مقایسه با هفته گذشته نزدیک به سه برابر شده بطوری که روز گذشته ۶ مورد فوتی داشتیم.

او گفت : پیشگیری از این بیماری به رعایت مردم بستگی دارد، رعایت نکردن سبب بالا رفتن آمار بستری‌ها می‌شود که به تبع آن آمار بیماران بستری در آی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سی. یو هم بیشتر می‌شود بیماران این بخش در مرحله حاد و پیشرفته بیماری کرونا ویروس هستند، سطح اکسیژن خون آن‌ها پایین می‌آید با از کار افتادن ریه‌ها، اکسیژن‌رسانی انجام نمی‌شود و در نهایت متاسفانه بیمار فوت می‌کند.

مدیرگروه کنترل بیماری‌های مرکز بهداشت استان کرمانشاه در خصوص نظارت بر مدارس، افزود: همکاران حوزه بهداشت محیط و سلامت وضعیت مدارس را بررسی کردند و در صورت مشاهده نواقص، موارد را به آموزش و پرورش در راستای رفع آن تذکر می دهند.

او مدیر مدرسه و کادر اجرایی را مسئول و موظف رعایت بهداشت در مدارس دانست و گفت: توصیه می‌شود والدین هوشیارانه مراقب سلامت فرزندان باشند هر چند مخالف بازگشایی مدارس و آموزش حضوری نیستیم چرا که آموزش حضوری بهترین نوع آموزش است، اما الان شرایط با توجه به شیوع ویروس کرونا ویژه است و سلامتی فرزندان در اولویت است.

شاه‌آبادی ادامه داد: کودکان و نوجوانان درک درستی از خطر بیماری کرونا ندارند، بنابراین درکی از رعایت دستورالعمل ها ندارند بهتر است تا جایی که امکان دارد برای آموزش از فضای مجازی استفاده کنند، در صورت نداشتن امکانات با رعایت نکات بهداشتی در مدارس حضور داشته باشند.

او اشاره‌ای هم به واکسن آنفولانزا داشت و گفت: سهمیه استان کرمانشاه ۲۵۰ هزار دز است که فعلا وارد استان نشده و معاونت غذا و دارو هم برنامه دارد این واکسن به دست کسانی که نیازمند هستند همچون سالمندان و بیمارا زمینه‌ای برسد.

مدیرگروه کنترل بیماری‌های مرکز بهداشت استان کرمانشاه بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفولانزا را اواخر شهریورماه و دو هفته اول مهرماه عنوان کرد و افزود: دو هفته طول می‌کشد که این واکسن در بدن ایمنی ایجاد کند .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی دستورالعمل های بهداشتی ویروس کرونا استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۳۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی قزوین گفت: ۴۰۰۰ خانوار در استان قزوین برای آمادگی مواجهه در برابر مخاطرات طبیعی طی هفته سلامت، ارزیابی شدند.

عبدالله دیده‌بان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین با بیان اینکه هفته سلامت بهانه‌ای برای تشدید در ارائه خدمات نظام سلامت و ترویج فرهنگ مراقبت و سلامت در خانوارها است، اظهار کرد: به همین مناسبت ۴۰۰۰ خانوار در استان قزوین برای آمادگی مواجهه در برابر مخاطرات طبیعی طی هفته سلامت ارزیابی شدند.

وی افزود: با همت بهورزان، مراقبین سلامت و کارشناسان حوزه بهداشت طی ۱۰ روز اول اردیبهشت ماه موفق به ارزیابی ۴ هزار نفر از خانوارهای شریف استان قزوین در خصوص میزان آمادگی در مواجهه با مخاطرات و بلایا شده‌ایم.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی-درمانی استان قزوین خاطرنشان کرد: در طی این ارزیابی‌ها برای خانوارهایی که نیاز به آموزش دارند، در خانه‌های بهداشت، پایگاه‌ها و مراکز خدمات جامع سلامت جلسات آموزشی برگزار شده و به صورت فردی و یا گروهی نحوه مدیریت خطر بلایا و حوادث آموزش داده شده است.

دیده‌بان تصریح کرد: طی این مدت تعداد ۳ هزار و ۵۱۹ خانوار استان قزوین در زمینه مواجهه با مخاطرات، زلزله و سیل در مراکز بهداشت آموزش داده شده‌اند و این برنامه همچنان در سرفصل برنامه‌های مراکز بهداشت استان قرار داشته و ارزیابی و آموزش خانوار در این زمینه طی سال ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.

آغاز پویش سلامت دهان و دندان در قزوین

وی از آغاز پویش سلامت دهان و دندان با اجرای برنامه‌های بهداشتی و آموزشی در استان قزوین از امروز تا ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: پویش سلامت دهان و دندان از امروز هفدهم اردیبهشت با اجرای برنامه‌های بهداشتی و آموزشی با شعار «دهان دریچه سلامت» در استان قزوین آغاز شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین افزود: بیماری‌های دهان و دندان افراد را در طول زندگی تحت تأثیر قرار می‌دهد، خوشبختانه بیشتر بیماری‌های دهان و دندان تا حد زیادی قابل پیشگیری هستند و در مراحل اولیه درمان می‌شوند.

دیده‌بان ادامه داد: شایع‌ترین بیماری‌های دهان و دندان، پوسیدگی دندان، بیماری‌های شدید لثه، بی‌دندانی و سرطان دهان است. در طول دوره زندگی سلامت دهان بر سلامت عمومی افراد اثرگذار است و تأثیر مهمی بر کیفیت زندگی افراد دارد بدین صورت که می‌تواند در تغذیه، عملکرد روزانه، تعاملات اجتماعی و اعتماد به نفس افراد تأثیر داشته باشد.

وی با بیان اینکه دندان‌پزشکان و مراقبان سلامت ممکن است اولین کسانی باشند که در معاینه افراد متوجه علائم بسیاری از بیماری‌ها شوند، گفت: آحاد جامعه در صورت وجود مشاهده هرگونه علائم و مشکلات دندانی به مراکز خدمات جامع سلامت دارای واحد دندانپزشکی مراجعه کنند.

کد خبر 751112

دیگر خبرها

  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان کودکان و دانش آموزان در کاشان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات
  • نقش موثر متخصصان مامایی در اجرای طرح جوانی جمعیت
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟