Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، محور مواصلاتی مبارکه به بروجن به طول تقریبی ۵۰ کیلومتر، یکی از اصلی‌ترین شریان‌های استان اصفهان است که ۴۰ کیلومتر آن در استان اصفهان قرار دارد و در ماه‌های گذشته با توجه به نقاط حادثه‌خیز این جاده، تعدادی از هم ‌وطنان در این محور جان خود را از دست داده‌اند به‌ طوری‌که در یک ماه اخیر ۶ نفر در این جاده کشته شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌ طور تقریبی و میانگین سالانه حدود ۴۰ نفر در این جاده براثر تصادف جان خود را از دست می‌دهند که این جاده در استان اصفهان به نام جاده مرگ شناخته می‌شود.

بررسی‌ها بیانگر این موضوع است که از سال ۱۳۸۶ تاکنون کلنگ محور دوم این جاده بر زمین زده شده و بیش از ۱۰۰ مسؤول استانی کشوری از این جاده بازدید کرده‌اند و ۱۵ کیلومتر آن طبق سنوات گذشته با مبلغی بالغ‌بر ۷۹ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید؛ همچنین در سال ۱۳۹۷ عملیات اجرایی ۵ کیلومتر آن با مبلغی بالغ‌بر ۲۷ میلیارد ریال آغاز شد که معارضین محور مانع از ادامه کار و فعالیت پروژه شدند. 

جاده مبارکه – بروجن در سال 1396 اعتبار ملی گرفته است

زهرا سعیدی، نماینده مردم مبارکه در مجلس دهم در آخرین مجمع نمایندگان استان اصفهان در آن دوره با بیان اینکه اکثر شهرستان‌های استان از لحاظ اقتصادی نقش مهمی دارند، گفت: هر کدام از ورودی‌های مبارکه یک عیب مهمی دارند، به‌ عنوان‌ مثال جاده مبارکه به اصفهان که مشکل عدم وجود گاردریل باعث تصادفات زیادی در این جاده شده است که با توجه به اعتبار اخذ شده هیچ پیمانکاری قبول همکاری نمی‌کند.

نماینده مردم مبارکه در دوره دهم مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات جاده مبارکه به بروجن، خاطرنشان کرد: جاده مبارکه به بروجن در سال ۹۸، ۵۸ کشته داده است و این جاده با وجود یک‌طرفه بودن مشکلات بسیار زیادی را دارد.

وی ادامه داد: جاده مبارکه به بروجن در سال ۱۳۹۶ دارای ردیف اعتبار ملی شد و کمسیون ۲۳ آن نیز اخذ شد؛ ولی معاون وزیر راه و شهرسازی، پولی که برای تعمیر این جاده در نظر گرفته‌شده است را به‌ صورت کامل آزاد نمی‌کند.

نشست مشترک نماینده سابق مبارکه در مجلس شورای اسلامی و فرماندار سابق مبارکه با مدیرکل سابق و معاونین راه و شهرسازی استان اصفهان ۹ خرداد ۹۸

 

جاده مبارکه - بروجن هم‌زمان با سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب افتتاح می‌شود!

در حالی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را نیز پشت سر گذاشتیم که پیش از این حجت‌اله غلامی که پیش از این مدیرکل راه و شهرسازی استان بود و این روزها در سمت معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان مشغول فعالیت است، خبر از افتتاح باند دوم جاده مبارکه به بروجن در سی‌ و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی داده بود.

وی در مصاحبه با رسانه‌ها با اشاره به افتتاح بیش از یک‌صد کیلومتر احداث بزرگراه در استان اصفهان، گفته بود: هم‌زمان با سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب بیش از ۱۰۰ کیلومتر بزرگراه در سطح استان به بهره‌برداری می‌رسد که بهره‌برداری جاده مبارکه ـ طالخونچه ـ بروجن از جمله این پروژه‌هاست.

با انتخاب مشاور و پیمانکار متخصص اجرای پروژه مبارکه – بروجن سریع‌تر می‌شود

حمید عصارزادگان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به سفر وزیر راه و شهرسازی به مبارکه و بازدید از پروژه‌ها و جاده‌های این شهرستان، عنوان کرد: پس از سفر وزیر راه و شهرسازی و معاونان وی به مبارکه، قرار بر این شد تا مشاوری انتخاب‌شده و بهترین پیشنهاد را جهت اجرای سریع‌تر جاده مبارکه- نکوآباد و مبارکه-طالخونچه ارائه کند.

فرماندار سابق مبارکه با بیان اینکه انتخاب مشاور و پیمانکار متخصص باعث کم کردن هزینه‌های اجرایی و سریع‌تر اجرا شدن پروژه است، گفت: جاده نکوآباد-مبارکه که جاده‌ای زیبا در حاشیه زاینده‌‌رود است، نیاز به تعریض و ایمن‌سازی دارد و همچنین جاده مبارکه- طالخونچه به دلیل تردد زیاد ماشین‌های سنگین و نیمه سنگین و شرایط نامطلوب جاده باعث خطرناک شدن این جاده شده است.

وی با اشاره به روند اجرایی پروژه جاده مبارکه-طالخونچه، اظهار داشت: با توجه به اینکه پروژه جاده مبارکه-طالخونچه در ردیف اعتبارات ملی قرارگرفته، تلاش می‌کنیم با مساعدت‌ همه بخش‌ها مشکلات این جاده هرچه سریع‌تر حل شود.

پلیس راهور با تأخیر به جاده مبارکه – بروجن می‌رسد

یکی از شاهدان عینی تصادفات این جاده در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مبارکه، گفت: چند ماه پیش هنگامی‌ که یک تصادف رخ داد و چون این جاده در داخل شهر نیست پلیس راهنمایی رانندگی نمی‌توانند حضور پیدا کنند و پلیس راهور هم به دلیل اینکه مسافت زیادی با این جاده دارد مدت‌زمان زیادی طول می‌کشد تا حضور پیدا کند.

تصادف تریلر با وانت نیسان در محور مبارکه - بروجن سوم اردیبهشت ۹۹

 

جاده مبارکه – بروجن در دو فاز به بهره‌برداری خواهد رسید

علیرضا قاری‌قرآن طی صحبت‌هایی با اشاره به اینکه احداث باند دوم محور مذکور در دو فاز انجام می‌پذیرد، گفت: فاز نخست، حدفاصل ورودی شهر مبارکه تا ورودی شهر مجلسی تعریف شد. این فاز به طول ۲۷ کیلومتر به‌ صورت ۴ خطه ترافیک عبوری جدا شد و مورد بهره‌برداری قرارگرفته است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان افزود: با توجه به پایان قرارداد فاز نخست، تکمیل عملیات اجرایی و چهار خطه کردن مسیر در پایان سال ۱۳۹۸ مورد مطالعه قرار گرفت و پس از برگزاری مناقصه، پیمانکار انتخاب شد و در حال حاضر زمین به ایشان تحویل و عملیات اجرایی آن آغازشده است.

وی با اشاره به اینکه طول پروژه حدود ۲۸ کیلومتر است، تشریح کرد: حدود ۸ کیلومتر از مسیر در منطقه کوهستانی و گردنه قمیشلو واقع‌شده بنابراین حجم عملیات اجرایی قابل‌توجه بوده که به همین منظور مدت قرارداد ۲۴ ماه در نظر گرفته‌شده و اعتبار بر آوردی موردنیاز بیش از ۳۱۴ میلیارد ریال است.

محور مبارکه تا سه‌راهی مجلسی تا دو ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد

حسین صفری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مبارکه با اشاره به آخرین وضعیت آزادسازی جاده مبارکه-بروجن، گفت: محور مواصلاتی مبارکه-بروجن حدوداً سه ماه هست که آزادسازی شده است و پیمانکار در حال کار است.

سرپرست اداره راه و شهرسازی شهرستان مبارکه با اشاره به مشکلاتی که این پروژه را به تأخیر انداخته بود، افزود: بودجه آزادسازی این جاده توسط فولاد مبارکه پرداخت شد که در ماه‌های گذشته روند آزادسازی انجام شد ولی هنوز تا این لحظه بودجه‌ای برای ساخت این جاده تأمین نشده است.

وی ادامه داد: با انتخاب پیمانکار جدید روند پروژه جاده مبارکه- بروجن شدت یافته است و محور مبارکه تا سه‌راهی مجلسی تا دو ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید و ۱۸ کیلومتر باقی‌مانده هنوز جای کار دارد.

بازدید سرپرست فرمانداری شهرستان مبارکه به همراه رئیس پلیس راه استان اصفهان ومعاون مدیرکل راه وشهرسازی استان ازعملیات اجرائی پروژه باند دوم محور بروجن - مبارکه ۱۳ شهریور ۱۳۹۸

 

پروژه اجرایی جاده مبارکه – بروجن به دست پیمانکار بومی داده‌شده است

پروین صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مبارکه در رابطه با موضوع جاده مبارکه - بروجن گفت: این مشکل جدیدی نیست و فعالیت‌های بازدیدی زیادی دریم جاده داشتیم که ظاهراً دو سال پیش کلنگ‌زنی شده است و هیچ حرکتی روی آن انجام‌نشده است.

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این پروژه در حال حاضر به دست یک پیمانکار بومی در حال اجرا است، افزود: دلایلی موجب توقف این کار شده است و هم‌اکنون با در نظر گرفتن یک پروسه ۶ ماهه در حال انجام است و کار در یک سمت جاده به طول ۲۰ کیلومتر شروع‌ شده است.

وی اظهار داشت: عمده قسمت ۲۰ کیلومتر جاده مجلسی به طالخونچه است که این پروژه از قسمت خطرساز شروع‌شده و ۵ کیلومتری هم که جزء طرح نبوده سعی در اضافه شدنش هست با همکاری تمامی نهادهای لازم زمان اتمام کار به حداقل برسد.

اجرای پروژه‌ی جاده‌ مجلسی به بروجن شدت یافت

پروین صالحی نماینده‌ مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی در بیانه‌ای در خصوص حوادث جاده‌ مجلسی و بروجن گفت: طرح توسعه و تعویض این جاده حدود دو سال پیش کلنگ زنی شد که عدم همکاری مالکان زمین‌هایی که در مسیر این جاده بودند باعث توقف پروژه شد و زمان زیادی صرف موضوع تملیک قرار گرفت و در حال حاضر بخش زیادی از این مشکل حل‌شده و تنها قطعات کوچکی منتظر تملیک است.

لازم به ذکر است، ابتدای شهریورماه یک پیمانکار جدید اجرای طرح را شروع کرده است که با تأکید بر تسریع کار قرار بر این شده که اکیپ و نیروهای این پیمانکار بیشتر شوند.

همچنین طی تماس با فرماندهی پلیس راهور استان اصفهان قرار بر این شد نظارت بر جاده به‌ صورت محسوس و نامحسوس بیشتر شود و از سوی دیگر اداره راه نیز با افزایش تابلوهای هشدار دهنده و خط‌کشی‌های موردنیاز رانندگان را از خطرهای جانی موجود در مسیر آگاه کنند.

به دلیل وجود پل‌های متعدد در مسیر پیش‌بینی‌ها از سوی پیمانکار بر این است که طی ۶ ماه آینده این پروژه به ثمر برسد و امید است با همکاری ادارات، ارگان‌ها و مردم این پروژه در مدت اعلام‌شده به سرانجام برسد.

موضوع جاده مبارکه-طالخونچه یکی از سوژه‌های ثبت شده در سامانه فارس من با عنوان «لزوم رسیدگی به آسفالت جاده مبارکه- طالخونچه» بوده است.

انتهای پیام/۶۳۱۱۰/ر۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصفهان جاده مجلس شورای اسلامی تصادف پروین صالحی مبارکه بروجن جاده مرگ مبارکه طالخونچه مجلسی بروجن زهرا سعیدی حسین صفری علیرضا قاری قرآن گفت وگو با خبرنگار فارس سالگرد پیروزی انقلاب مجلس شورای اسلامی مبارکه طالخونچه بهره برداری مبارکه در مجلس شهرسازی استان عملیات اجرایی راه و شهرسازی استان اصفهان محور مبارکه پلیس راه سریع تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۳۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترافیک ورودی شهرستان جعفرآباد به‌زودی برطرف می‌شود

مسعود زوار زاده گفت: این طرح به طول ۷۰۰ مترمربع، در ۲ خط رفت و برگشت از اول اردیبهشت‌ماه امسال آغاز و تا پایان ماه جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

سرپرست راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جعفرآباد قم  تصریح کرد: محور قم به جعفریه به طول ۴۰ کیلومتر یکی از جاده‌های پرتردد استان قم است که طی سال‌های اخیر بهسازی آن آغاز شده‌است.

زوار زاده  با اشاره به طرح بهسازی و اصلاح محور در منطقه " شترمرغی" جعفرآباد، عنوان کرد: بهسازی این بخش به‌صورت امانی از هفته گذشته آغاز شده و تلاش می‌شود تا پایان ماه جاری به بهره‌برداری برسد.

سرپرست راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان جعفرآباد قم تصریح کرد: اختلال پیش‌آمده در تردد خودرو‌های سواری در این محور به‌خاطر عملیات عمرانی است که تلاش می‌شود تا دهه کرامت این محور به‌صورت کامل در اختیار مردم قرار بگیرد.

زوار زاده  ترافیک ترکیبی این بزرگراه را از عوامل اصلی در تخریب و استهلاک آن دانست و تصریح کرد: تردد انواع ماشین‌آلات نیمه‌سنگین، سبک، ادوات کشاورزی و ... در طول این بزرگراه ضرورت ارتقا و بهسازی آن را دوچندان کرده‌است.

جعفرآباد با وسعتی حدود ۶۵۰ کیلومترمربع در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهر قم قرار دارد.

طبق مصوبه اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ هیات دولت وقت، بخش جعفرآباد به شهرستان ارتقا پیدا کرد، این شهرستان جدیدالتاسیس از ۲ بخش مرکزی و دهستان قاهان تشکیل شده که جمعیت رسمی شهرستان ۲۷ هزار نفر و جمعیت غیررسمی آن ۴۰ هزار نفر است.

در حوزه راهداری استان قم حدود ۲ هزار کیلومتر راه شامل ۲۱۳ کیلومتر آزادراه، ۲۳۲ کیلومتر بزرگراه، ۱۵۴ کیلومتر راه اصلی، ۱۵۰ کیلومتر راه فرعی و یک هزار کیلومتر راه روستایی وجود دارد.

استان قم دارای هشت راه مواصلاتی اصلی و چهارراه فرعی است که از جمله آنان می‌توان به آزادراه قم - تهران به طول ۱۳۰ کیلومتر، جاده قدیم قم - تهران، بزرگراه قم - ساوه به طول ۸۷ کیلومتر، جاده قدیم قم - کاشان، آزادراه قم - کاشان به طول ۱۰۴ کیلومتر، آزادراه قم - گرمسار به طول ۱۷۳ کیلومتر و بزرگراه قم - سلفچگان - اراک به طول ۱۳۶ کیلومتر اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • حرکت عادی خودرو‌ها در جاده‌های شمال
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • پایگاه امداد جاده‌ای اورژانس «حسن قشلاق» بهار کلنگ‌زنی شد
  • تخصیص ۱۰۳ میلیارد تومانی به محور گردشگری وفاق دیر
  • ترافیک ورودی شهرستان جعفرآباد به‌زودی برطرف می‌شود
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس – یزد
  • جوی آرام و ترافیک روان در جاده‌های شمال
  • فیلم | جاده شهداد - نهبندان مسدود است