Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرحیم تاج محمدی رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تایباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهدگفت: در این کارگاه‌ها بیش از ۸۰۰ نفر مشغول به کارند که اغلب به صورت خانگی فعالیت می‌کنند.

او افزود: بیشتر کارگاه‌های خانگی در روستا‌ها وجود دارند که بانوان حوله، پارچه کرباس، سفره، چادرشب، دستمال دست و دیگر منسوجات تولید می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تایباد ادامه داد: این شهرستان یکی از قطب‌های فرت بافی محسوب می‌شود و روستا‌های پشته، آبقه، فرمان آباد، حسینی، سوران، چهاربرجی، قادرآباد، استای و شهر مشهدریزه از مهم‌ترین مراکز تولید این صنعت دستی است.

معرفی روستای پشته به عنوان روستای ملی فرت بافی

تاج محمدی بیان کرد: طبق بررسی‌هایی که صورت گرفت؛ قرار شد تا روستای پشته از توابع بخش مرکزی تایباد به عنوان روستای ملی فرت بافی معرفی شود.

او تصریح کرد: با همکاری دهیاری و شورای اسلامی روستای پشته، پرونده ثبت این روستا تهیه و به وزارت میراث فرهنگی ارسال شد. با انجام این کار علاوه بر ایجاد شغل، ظرفیت‌های این شهرستان مرزی در سطح کشور شناخته خواهد شد.


انتهای پیام//ا. چ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنایع دستی میراث فرهنگی اشتغالزایی روستاییان ثبت ملی روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۴۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد

ه گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: در چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای هدف گردشگری بیابانک که روز پنجشنبه 13 فروردین‌ماه ۱۴۰۳ با استقبال گردشگران، مردم و مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، از سند ثبت بافت تاریخی روستای بیابانک در فهرست آثار ملی کشور رونمایی شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: در اجرای قانون راجع به حفظ آثار ملی مصوب آبان ۱۳۰۹ و نظام‌نامه اجرایی آن مصوب آبان ۱۳۱۱، بند (ج) ماده‌واحده قانون تشکیل سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۴ و بند ششم ماده سوم قانون اساسنامه سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۷، بافت تاریخی روستای هدف گردشگری بیابانک، اثر فرهنگی تاریخی محدوده تاریخی روستای بیابانک، با قدمت صفویه و قاجاریه در فهرست آثار ملی کشور ثبت گردید.

حسن عربی گفت: بافت تاریخی روستا به شماره ۳۳۱۱۱ مورخ 16/۰۶/1399 در فهرست آثار ملی ثبت گردیده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902638

دیگر خبرها

  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان