Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-05@20:37:52 GMT

فعالیت اورژانس بانوان در کشور جدی تر می شود

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۱۴۶۳۳

فعالیت اورژانس بانوان در کشور جدی تر می شود

کولیوند گفت: فعالیت اورژانس بانوان در کشور از سه سال پیش در تهران شروع شده است و با تزریق نیروهای جدیدی که آموزش دیده اند، فعالیت اورژانس بانوان در کشور جدی تر می شود.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «پیرحسین کولیوند» در نشست خبری که به مناسبت روز اورژانس به صورت ویدیو کنفرانسی برگزار شد، گفت: تحریم های ظالمانه نیز به نوعی ما را گرفتار کرده است و سازمان اورژانس کشور در تهیه بعضی از اقلام و تجهیزات با مشکل مواجه شده است ولی با وجود تحریم ها سازمان اورژانس کشور از سرویس دهی خود به مردم کم نکرده است و با تمام توان در کنار مردم حضور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس سازمان اورژانس کشور افزود: ما در ایام عید غدیر 115 افتتاحیه داشتیم و امروز هم که روز اورژانس است، چندین افتتاحیه با حضور وزیر بهداشت خواهیم داشت.

 

رییس سازمان اورژانس کشور افزود: تشکیل اورژانس بانوان از دغدغه های ما می باشد و در دنیا یکی از اعضای تیم های اورژانس خانم می باشد ولی در ایران از 2 تا 3 سال پیش حضور بانوان در اورژانس آغاز شد و در تهران 10 پایگاه در قالب اورژانس بانوان شروع به فعالیت کرد که این اورژانس بانوان در حوادثی مانند استخرها و مکان هایی که مختص بانوان است، فعالیت می کنند.

 

وی افزود: 30 درصد سهمیه جذب دانشگاه های علوم پزشکی به بانوان اختصاص یافته و با شروع به کار این افراد اورژانس بانوان نیز به صورت جدی تر به فعالیت خواهد پرداخت.

 

کولیوند با بیان اینکه از فروردین امسال 50 درصد به حقوق پرسنل سازمان اورژانس اضافه شده است، گفت: هرچند فعالیت نیروهای سازمان اورژانس قابل ارزش گذاری نیست ولی ما به دنبال ارتقای دستمزد همکاران سازمان اورژانس هستیم.

 

رییس سازمان اورژانس در خصوص طرح همیار اورژانس گفت: در این طرح دو مدل داریم که در مورد اول همکاران ما شامل گروه های پزشکی مانند پرستاران، بهیاران و پزشکان مختلف هستند که با گذراندن دوره های کوتاه مدت می توانند بر بالین بیمار حاضر شده و فعالیت نمایند.

 

وی افزود: در مورد دوم نیز مربوط به سایر رشته های غیر مرتبط مانند حقوق و علوم انسانی است که این عزیزان در حوادث غیر مترقبه با سازمان اورژانس همکاری خواهند کرد و در قالب نیروهای پشتیبانی از آنها استفاده خواهد شد.

 

کولیوند با بیان اینکه همه دستگاه های کشور همکاری خوبی با اورژانس دارند، گفت: با توجه به اینکه فعالیت سازمان اورژانس رایگان و عام المنفعه است، تقویت سیستم اورژانس برای همه لازم است.

 

وی افزود: اورژانس هوایی امروز به جز انتقال مصدومان انتقال عضوهای پیوندی را نیز انجام می دهد و این کار این قدر دقیق و صحیح صورت می گیرد که باعث شده تا پیوندهای خوبی صورت گیرد و در حال حاضر تنها مشکل ما نداشتن بالگرد دید در شب است که امیدوارم با برداشتن تحریم ها بتوانیم از بالگرد دید در شب نیز استفاده کنیم.

 

 

پایان پیام/55

منبع: شبستان

کلیدواژه: خدمات اورژانس پیرحسین کولیوند اورژانس سازمان اورژانس کشور اورژانس بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۴۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انواع قارچ‌های خطرناک را بشناسید

به گزارش خبرآنلاین، معاون آموزش و اعتبار بخشی سازمان اورژانس کشور درباره مصرف قارچ های سمی هشدار داد و از مردم و طبیعت گردان خواست به هیچ وجه این قارچ ها را مصرف نکنند.

چندی پیش سازمان اورژانس کشور از مسمومیت ۵۳ نفر در سه استان کشور بر اثر مصرف قارچ های وحشی خبر داد و اعلام کرد که امسال نسبت به سال های پیش، میزان مسومیت ها سه برابر افزایش یافته است. درهمین راستا نیز معاون اورژانس کشور هشدارهایی را به مردم ارائه کرده است.

دکتر حسن نوری ساری در گفت‌وگو با ایسنا درباره قارچ های وحشی گفت: هر ساله در ایام بهار، در استان‌هایی که بارش در آن مناطق زیاد است و خاک خوبی دارند؛ قارچ های مختلفی به صورت خودرو رشد می‌کنند. این قارچ ها در جنگل‌ها ،دامنه کوه‌ها، دشت ها و حتی باغچه ها نیز قابل مشاهده است و در این ایام تعداد آنها بسیار زیاد است. در واقع در تمام استان‌ها این قارچ ها یافت می‌شوند و تنها در مناطق کویری قارچ وحشی رشد نمی‌کند.

فقط قارچ‌های کارخانه‌ای را مصرف کنید

معاون آموزش و اعتبار بخشی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: قارچ هایی که این چنین به صورت خودرو در طبیعت رشد می‌کنند؛ به «قارچ‌های وحشی» معروف‌اند و غیرقابل خوردن هستند و تنها قارچ‌هایی که در کارخانه‌ها تولید می‌شوند قابلیت مصرف برای انسان ها را دارند.

نوری با اشاره به علت غیرقابل خوردن این قارچ ها گفت: این قارچ ها را هیچ انسان و حتی حیوانی نمی‌تواند مصرف کند، چرا که اکثر این قارچ‌ها سمی هستند. برخی از این قارچ ها تنها عوارضی مانند اسهال و تهوع دارند و بعضی از آنها به شدت سمی هستند و باعث کشته شدن فرد مصرف کننده می‌شوند.

وی به طبیعت گردان و گردشگران توصیه کرد که به هیچ وجه هیچ قارچی را که در طبیعت مشاهده کرده‌اند؛ نخورند و حتی به آنها دست نزنند زیرا اکثر این قارچ ها قابل تشخیص نیستند.

قارچ‌های سمی با چشم قابل تشخیص نیستند

معاون آموزش و اعتبار بخشی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: متاسفانه قارچ‌های سمی با چشم و بدون انجام آزمایش از قارچ‌های غیرسمی قابل تشخیص نیستند. یعنی هیچ مشخصه ظاهری مانند اندازه، رنگ، شکل کلاهک و ... وجود ندارد که بر اساس آن بتوان این دو نوع گروه قارچ را از هم شناسایی کرد بنابراین نباید به هیچ وجه این قارچ‌ها را مصرف کرد.

در صورت مسمومیت با قارچ چه کنیم؟

نوری در پاسخ به این پرسش که اگر فردی اشتباهی این قارچ‌ها را خورد بهترین کار چیست؛ به ایسنا گفت:بهترین روش این است که فرد را به استفراغ کردن مجبور کنیم تا قارچ از بدن وی کاملا خارج شود سپس مراجعه به مراکز درمانی بسیار مهم است.

عوارض قارچ‌های موسکاریا چیست؟

وی با اشاره به انواع قارچ‌ها افزود: برخی قارچ‌ها مانند «قارچ های موسکاریا» ممکن است در بدن فرد آبریزش ایجاد کنند. به این صورت که فرد بسیار عرق می‌کند. بزاق دهان زیاد می‌شود. آبریزش از چشم و بینی نیز اتفاق می‌افتد. همچنین ادرار نیز بسیار زیاد می‌شود که با دارو قابل درمان است.

مراقب توهم قارچ‌های جادویی باشید

معاون آموزش و اعتبار بخشی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: نوع دیگری از قارچ ها به نام «قارچ‌های جادویی»، توهم زا هستند. به صورتی که ممکن است به جای مواد مخدر نیز مصرف شوند.

نوری با بیان اینکه این نوع از قارچ مسخ شخصیت می‌آورد؛ گفت: متاسفانه آسیب این قارچ به حدی است که در شخصیت فرد تغییراتی ایجاد می‌کند. به صورتی‌که ممکن است یک استاد دانشگاه بسیار آرام و متین، در صورت مصرف این قارچ‌ها، در عرض چند ساعت به قدری در شخصیتش تغییر ایجاد شود که فرزند خود را به قتل برساند و تا پایان عمر پشیمانی به وجود آورد.

قارچ‌های آمانیتا و خطر مرگ با از کار افتادن کبد

این متخصص طب اورژانس افزود: قارچ دیگری به نام «قارچ های آمانیتا» وجود دارد که باعث اسهال و استفراغ در فرد مصرف کننده می‌شود. اگر این عوارض بعد دو ساعت خود را نشان دهند با یک سرم تراپی درمان انجام می‌شود.

وی با اشاره به «قارچ های آمانیتا» افزود: اما اگر این عوارض بیشتر از شش ساعت بعد مصرف خود را نشان دهند، معمولا تا دو روز ادامه خواهند داشت و به یکباره تمام می شوند اما باعث از کار افتادن ناگهانی کبد و در نتیجه مرگ خواهند شد.

اگر با قارچ مسموم شدید با اورژانس تماس بگیرید

معاون آموزش و اعتبار بخشی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: اگر علائم این مسومیت‌ها بسیار شدید بود؛ باید با اورژانس تماس گرفت تا همکاران ما بلافاصله برای درمان اقدام کنند.در غیر این صورت باید سریعا به مرکز درمانی مراجعه کرد.

نوری خطاب به افراد محلی و طبیعت‌گردان گفت: برخی قارچ های سمی توسط مراکز مربوطه شناسایی شده‌اند اما چون همه قارچ‌ها هنوز شناسایی نشده‌اند به مردم هشدار می دهم که تصور نکنند قارچ‌ها را می‌شناسند؛ زیرا اکثر قارچ های وحشی سمی بوده و نمی توان آنها را از ظاهر تشخیص داد.

وی در پایان از مردم خواست که به هیچ وجه قارچ‌های وحشی را که در طبیعت یافت می‌شوند مصرف نکنند. همچنین در صورت مصرف سریعا آن را استفراغ کرده و بیمارستان مراجعه کنند.

٢٣٣٢٣٦

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902629

دیگر خبرها

  • هشدار هواشناسی برای ۱۸ استان/ تشدید بارش و احتمال وقوع سیلاب
  • ۷۴۴ هزار شرکت غیرفعال در کشور داریم/ فعالیت شرکت‌های صوری متوقف می‌شود
  • فعالیت شرکت‌های صوری متوقف می‌شود
  • مصرف این نوع قارچ‌ها باعث از کار افتادن کبد می شود
  • پولشویی
  • انواع قارچ‌های خطرناک را بشناسید
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • هشدار هواشناسی به کشاورزان
  • سازمان جهانی بهداشت: سوءتغذیه در نوار غزه افزایش یافته است
  • اولین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۳ برگزار شد