Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی قم گفت: دانش‌آموختگان رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی با نظارت بر تولید مواد غذایی با سلامت مردم در ارتباط هستند و در صورت خلّاقیت می‌توانند به درآمد مناسبی برسند.

محسن زرگر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در قم با معرفی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی برای متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم اظهار کرد: دانشجویان رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در دوران تحصیل با انواع مواد اولیه و خام غذایی (گیاهی و حیوانی) به‌صورت فرآوری شده آشنا می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم، عمر مواد غذایی اولیه حاصل از عملیات کشاورزی، دامپروری و شیلات محدود است؛ بنابراین باید به فرآورده‌هایی با طول عمر بیشتر تبدیل شوند.

وی با بیان اینکه علوم و مهندسی صنایع غذایی رشته‌ تحصیلی از دانشکده علوم پایه و شامل 140 واحد درسی بوده و دانشجو در چهار سال می‌تواند فارغ‌التحصیل شود، افزود: این رشته تا سال 1371 با نام مهندسی کشاورزی و صنایع فرآورده کشاورزی در دانشگاه‌ها ارائه می‌شد و هدف اصلی، طراحی و اجرای روش‌های نگهداری، کنترل کیفیت، فرآوری و بسته‌بندی مواد غذایی پس از برداشت محصولات گیاهی، زراعی و ذبح دام است.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم اضافه کرد:  با افزایش جمعیت و نیاز روزافزون جامعه به غذا، اهمیت و لزوم استفاده بهینه از مواد غذایی و کاربرد روش‌های مناسب نگهداری از آن با حداقل ضایعات، تولید فرآورده‌های متنوع غذایی و بسته‌بندی مناسب برای حفظ کیفیت محصول احساس می‌شود.

زرگر عنوان کرد: با پیدایش سبک‌های نوین غذایی در جوامع مختلف، تمایل مردم و دولت به ایجاد کارخانجات تولید مواد غذایی بیشتر شده و نقش رشته صنایع غذایی در جامعه بیشتر نمایان می‌شود؛ بنابراین مهندسان این رشته با نظارت بر تولید مواد غذایی به‌طور مستقیم با سلامت مردم در ارتباط هستند.

دانش‌آموختگان رشته علوم و مهندسی صنایع ‌غذایی چگونه وارد بازار کار شوند؟

وی با اشاره به بازار کار رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی تشریح کرد: اگر فارغ‌التحصیلان رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی خلّاق باشند، بازار کار و درآمد مناسبی در انتظار آنان است؛ بنابراین فارغ‌التحصیلان این رشته می‌توانند در جایگاه مدیر واحدهای نگهداری، مسئول آزمایشگاه و مدیر تولید کارخانه‌های تولید مواد غذایی، فرآوری و تولیدی صنایع غذایی و مسئول فنی در کارخانجات صنایع غذایی مشغول به کار شوند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم با بیان اینکه مهندسان علوم و صنایع غذایی می‌توانند کارخانه‌های خصوصی صنایع غذایی راه‌اندازی کرده و کارآفرین باشند، توضیح داد: فارغ‌التحصیلان رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی می‌توانند در مؤسسات و سازمان‌های گوناگون شامل انستیتوپاستور ایران، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، وزارت جهاد کشاورزی، شرکت سهامی شیر ایران، شرکت سهامی شیلات ایران، سازمان غله کشور، مؤسسه مهندسی و زراعی، سازمان چای کشور، شرکت سهامی کشت و صنعت شهید بهشتی و شهید رجایی و شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و ... مشغول به کار شوند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی قم، مهم‌ترین وظایف کارشناس علوم و مهندسی صنایع غذایی را برشمرد و به آنا گفت: تهیه اطلاعات غذایی صحیح برای برچسب‌های محصولات، بررسی روش‌های نگهداری مواد غذایی به‌صورت تازه و ایمن، بررسی سلامت و کیفیت مواد غذایی، بررسی مواد تشکیل دهنده جدید برای رسیدن به ترکیب غذایی جدید، انجام تغییرات و بهبود شاخص‌های سلامتی مواد خوراکی، اصلاح موادغذایی مانند تولید محصولات فاقد چربی، کنترل کیفیت و بهداشت مواد غذایی، طراحی عملیاتی احداث کارخانه‌ها و طراحی فرآیندهای تولید محصولات غذایی به‌صورت انبوه از مهم‌ترین وظایف کارشناسان و دانش‌آموختگان رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی است.

انتهای پیام/4078/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی استان قم دانشگاه آزاد اسلامی قم علوم و مهندسی صنایع غذایی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی تولید مواد غذایی بازار کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۵۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر از تصویب ساخت کارخانه سیمان سفید در بخش آبدان شهرستان دیر خبر داد.

احمد محمدی‌زاده در جلسه برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر با بیان اینکه در این جلسه با حضور اعضای شورا، طرح‌های مختلف سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و مردمی مورد بررسی قرار گرفت، اظهارداشت: طرح‌های مختلفی از سوی مردم و بخش خصوصی آماده سرمایه‌گذاری است که در این جلسه توسط اعضا و مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط که فرایند آن در کارگروه تخصصی طی شده است برای تصویب در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر مورد بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه بخشی از این طرح‌ها در حوزه پرورش آبزیان و تکثیر لارو و تولید بچه ماهی مطرح شد گفت: طرح‌های پرورش آبزیان جزء سیاست‌های اصلی استان بوشهر است و در این راستا از سرمایه‌گذاران در طرح‌های پرورش ماهی در قفس، به‌ویژه تولید بچه ماهی در استان حمایت می‌شود.

استاندار بوشهر بخشی دیگر طرح‌ها را در حوزه مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در جاده‌های استان دانست و تصریح کرد: توسعه مجتمع‌های خدماتی بین راهی مورد نظر ما است چراکه هرچه تعداد این مجتمع‌ها افزایش یابد امکان خدمات به حوزه حمل و نقل جاده‌ای و ایمنی راه‌ها و مسافران بیشتر فراهم می‌شود.

محمدی‌زاده از تصویب ساخت کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیر خبر داد و بیان کرد: ساخت کارخانه سیمان سفید در آبدان دیر که فرایند آن طی شده بود در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر تصویب شد.

وی با بیان اینکه در مجموع ۲ طرح مطرح شده در این شورا رأی مثبت لازم را کسب نکرد گفت: مابقی طرح‌های مطرح شده در این جلسه برای اجرا رأی آورد و ان‌شاءالله طرح‌ها و موضوعات جدید سرمایه‌گذاری در جلسات بعد و هفته آینده مطرح می‌شود و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

استاندار بوشهر افزایش مشارکت مردم در طرح‌های سرمایه‌گذاری را یکی از اولویت‌های استان دانست و تأکید کرد: آنچه تدبیر مقام معظم رهبری در راستای جهش تولید با مشارکت مردم و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است در استان بوشهر مورد توجه قرار گرفته و عملیاتی شده است.

محمدی‌زاده بیان کرد: سرمایه‌گذاری مردم راهکار اساسی برای حل اشتغال، تولید و پیشرفت جامعه و استان بوشهر است و ما از بخش خصوصی، سرمایه‌ گذاران و کارآفرینان به جد حمایت می‌کنیم و کارها در این حوزه تسریع می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس میزبان آزمون کنکور سراسری
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود
  • رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در قزوین
  • آغاز رقابت داوطلبان کنکور در چهارمحال و بختیاری
  • آغاز نوبت اول کنکور/ رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز
  • رشته مهندسی اینترنت اشیا در دانشگاه آزاد قوچان راه اندازی شد
  • تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی
  • راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 
  • راه اندازی نخستین بازارچه صنایع دستی دربنای تاریخی ملک زاهدان بزودی
  • ۳۹ سالگی دانشگاه آزاد در زعفرانی‌ترین شهر جهان