Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، استارت فیلم «سربازخانه خانم‌ها» متفاوت‌ترین فیلم طنز سینمایی ایران سال ۹۳ زده و سال ۹۶ کار وارد مرحله پیش‌تولید و پروانه ساخت شد و با مشکلات و سختی‌های فراوان تولید شد و از امروز با بازیگرانی چون مهران رجبی، سیامک اشعربون، مینا نوروزیان، سیما مطلبی، فریبا ترکاشوند، ستاره حسینی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به مرحله اکران اینترنتی رسیده است.

در همین خصوص با محسن کیانی، نویسنده و کارگردان کهگیلویه و بویراحمدی این اثر سینمایی، به گفت‌وگو نشستیم. وی ابتدا با اشاره به اینکه فیلم‌نامه «سربازخانه خانم‌ها» در سال ۹۵ توسط بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس چاپ شد گفت: سال ۹۶ کارهای تولید انجام گرفت و وارد مرحله پیش‌تولید و پروانه ساخت فیلم شدیم.

همان سال در شرایط سخت و بدی گرفتار شدیم، چون در استان کهگیلویه و بویراحمد هیچ‌ گونه همکاری برای ساخت فیلم با ما نشد و فقط در حد حرف و شعار بود. به‌رغم همه صحبت‌هایی که انجام دادیم و اینکه هم و غم ما استفاده از ظرفیت و نیروی استان بود و زمان زیادی هم برای تست از بازیگران استانی گذاشتیم، کم‌کاری و بی‌مهری مسئولان ما را به سمت پایتخت سوق داد و مجبور شدیم کار را در تهران پیگیری کنیم.

در تهران چون این فیلم‌نامه خاص بود، باعث شد عده‌ای از سرمایه‌گذاران و تهیه‌کنندگان به آن طمع داشته باشند، آن هم در این بازار کساد سرمایه‌گذاری که خیلی از فیلم‌ها به دلیل نبود سرمایه‌گذار تولید نمی‌شوند. اما به محض اینکه صحبت کار ما پیش کشیده شد خیلی از سرمایه‌گذاران و تهیه‌کنندگان معروف و بنام کشوری با ما جلساتی داشتند تا اینکه بعد از مدتی متوجه شدیم آنها در این کار از ما امتیاز می‌خواهند و قصد دارند اصالت و هویت فیلم‌نامه را از ما بگیرند و همین باعث شد در این ملاقات‌ها محتاط عمل کنیم.

با چند نفر مذاکره کردم. هدف آنها هم فیلم‌نامه بود. امتیازی که در سال ۹۶ برای فیلم «سربازخانه خانم‌ها» گذاشته بودند ۱۵۰ میلیون تومان بود که با دلار ۴ هزارتومانی آن زمان ۷۰۰-۸۰۰ میلیون تومان حال حاضر می‌شود. این رقم هر کسی را وسوسه می‌کرد، چراکه با این پول می‌توانست چند کار دیگر تولید کند. اما چون فیلم‌نامه مانند فرزند فیلم‌نامه‌نویس و حاصل ذهن اوست و ارزش مادی که نه، ارزش معنوی دارد و محسن کیانی هم کسی نبود که قلمش را بفروشد و هرگز هم این کار را نمی‌کند زیر بار حرف‌های آنها نرفتم. آنها حتی به من گفتند فیلم‌نامه‌ات را بفروش و برو ما فیلم را می‌سازیم، اسم تو را هم به عنوان نویسنده در فیلم می‌آوریم.

به آنها گفتم روز اول حرف زدم و می‌خواهم با استعدادهای ناشناخته این کار را تولید کنم. بالاخره دوستان نرم شدند و یک‌سری پای کار آمدند و گفتند فیلم‌نامه‌ات را خریداری می‌کنیم و در مقام کارگردان بمان، اما به هیچ عنوان نباید بازیگر شهرستانی وارد این کار شود. (نگاه آنها به بچه‌شهرستانی‌ها مثل نگاه به رعیت بود، در حالی که من خودم شهرستانی‌ام و همیشه می‌گویم افتخار می‌کنم که دهاتی‌ام.) این حرف آنها به من برخورد و وقتی شرایط را دیدم، خودم برآورد هزینه را انجام دادم و گفتم دوستانی که می‌خواهند با دلشان کار کنند بیایند پای کار که خدا را شکر، یوسف بهرامی و رضا فرخوند تهیه‌کنندگی کار را بر عهده گرفتند و کار را جمع کردیم و راضی هستم، چون استعدادهای خوبی شناسایی شدند. ما در سطح کشور از ۴ هزار نفر تست گرفتیم و شاید معدود استانی بوده که برای تست از بازیگران به آنجا نرفته باشیم. به خیلی از استان‌ها سر زدیم.

به هر حال، کار ساخته شد، اما کسانی که می‌خواستند فیلم‌نامه را از چنگ ما در بیاورند وقتی دیدند خودم پای کار هستم، به بهانه ‌اینکه می‌خواهند فیلم‌نامه را مطالعه کنند با ما جلسه گذاشتند و آن را از ما گرفتند و ۲ هفته بعد، فیلم‌نامه سربازخانه خانم سرقت رفت و خانم تهیه‌کننده‌ای که با ما در دفترش قرار گذاشته بود و فیلم‌نامه را به او دادیم وقتی دید قصد نداریم با او کار کنیم و می‌خواهیم مستقل باشیم، فیلم‌نامه را برد و با تغییر عنوان، آن را به اسم خودش ثبت کرد. وقتی مطلع شدیمع بلافاصله از این خانم در دادگاه فرهنگ و رسانه شکایت کردیم.

این حرف‌ها را می‌زنم تا کسانی که می‌خواهند این فیلم را ببینند فکر نکنند «سربازخانه خانم‌ها» یک‌شبه تولید شده و بدانند از سال ۹۳ که کار استارت خورد تا سال ۹۹ که می‌خواهد اکران شود ما چه دردسرها کشیدیم. در اولین جلسه دادگاه، کارشناسْ این خانم را قطعی محکوم کرد و گفت فیلم‌نامه‌ای که وی ثبت کرده با فیلم‌نامه من یکی است، اما در جلسه دوم ورق برگشت و همان کارشناس نظرش را تغییر داد و گفت فیلم‌نامه خانم با فیلم‌نامه من یکی نیست، و اینجا بود که تازه فهمیدیم وارد یک بازی کثیف مافیایی شدیم و زورمان هم نمی‌رسد. محسن کیانی با افرادی وارد دادگاه و جنگ شده بود که همه‌چیز دست خودشان بود و حق‌کُشی می‌کردند.

این شرایط را که دیدم برای اینکه قلمم به سرقت نرود دلم را به دریا زدم و تصمیم گرفتم کار را در چادگان استان اصفهان که دمای هوای آنجا در دی ماه ۹۷ به منفی ۲۰ درجه هم می‌رسید شروع کنم. می‌توانستیم در بهار کار را بسازیم، اما مجبور شدیم در آن شرایط کار را ادامه دهیم. خدا را شکر، کسانی کنارم بودند و اجازه ندادند «سربازخانه خانم‌ها» بی‌سرباز بماند.

کار که به اتمام رسید باز هم دوستانمان دست‌بردار نبودند و تا همین امروز که فیلم می‌خواهد اکران شود از هیچ تلاشی برای زمین زدن ما دریغ نمی‌کنند. ۲۰ سکانس و بخش‌های زیادی از فیلم را حذف کردند و با هر سکانسی که حذف کردند بخشی از وجود ما را نابود کردند، اما واقعا چاره‌ای نداشتم. در جایی که می‌دانید زورتان نمی‌رسد ۲ راه بیشتر نداری: یا باید تسلیم شوی یا باید بپذیری، که من مجبور شدم بپذیرم، اما تسلیم نشوم. خیلی وقت‌ها سکوت کردیم، چون می‌دانستم حرفمان به جایی نمی‌رسد و هر کاری کنیم به ناحق بازنده می‌شویم. دلیل این اتفاقات و گرفتاری‌ها هم این بوده که مسئولان کهگیلویه و بویراحمد نخواستند این کار در خود استان انجام شود.

این همه در استان ریخت و پاش می‌شود. کافی است بخشی از آن را به حوزه فرهنگ و هنر اختصاص دهند. همیشه می‌گویم چرا خانم بازیگر استان من باید در تهران ۱۰-۱۵ میلیون پول بدهد و به عنوان هنرور فقط از جلو دوربین رد شود و حتی از زندگی هم زده شود.

کار مسئولان فرهنگ و ارشاد استان چیست؟ معتقدم اگر فرهنگ و ارشاد تعطیل شود، هیچ اتفاق خاصی نمی‌افتد. چرا فرهنگ و ارشاد کهگیلویه و بویراحمد نباید ۴ کلاس بازیگری استاندارد برای بازیگران ما داشته باشد؟ در همین تست‌های بازیگری فهمیدم چه بازیگران بااستعدادی داریم، اما متاسفانه ساماندهی نمی‌شوند.

کافی بود همین مسئولان و فلان اداره و فلان ارگان که روزی به خاطر آنها فلان کار فرهنگی را انجام دادم و ضرر کردم و  زندگی‌ام هم از دست رفت از «سربازخانه خانم‌ها» حمایت می‌کردند. نه تنها «سربازخانه خانم‌ها»، بلکه برای فیلم کژدم هم همین کار را انجام دادند. کژدم را که چند روز دیگر اکران می‌شود و یکی از ماندگارترین فیلم‌های پلیسی تاریخ کشور می‌شود، می‌خواستم با حضور چهره‌های مطرح سینمای ایران در کهگیلویه و بویراحمد بسازم، اما به محض ورودمان یک‌سری اتفاق افتاد و سرمایه‌گذار را فراری دادند.

غیر از این، محسن کیانی ۲ میلیارد تومان سرمایه وارد استان کرد تا فیلم شهید زرین (بهترین تک‌تیرانداز دنیا که اصالتاً بچه کهگیلویه و بویراحمد است) ساخته شود، اما همه انگار از ما طلب داشتند. آنهایی که می‌گویند شهدا، حالا که برای یک کار در عرصه شهید و شهادت پول نمی‌دهند و ما خودمان سرمایه وارد استان کردیم و تخصص آن را هم داریم، نمی‌خواهیم حمایت کنند، فقط سکوت کنند. بهترین کمکی که مسئولان کهگیلویه و بویراحمد می‌توانند به یک هنرمند کنند سکوت است، چون با این کار لااقل سنگ‌اندازی نمی‌کنند. الان فیلم زندگی شهید زرین با هزینه‌ای پایین توسط یک گروه دیگر در استان اصفهان در حال ساخت است.

در حال حاضر که «سربازخانه خانم‌ها» با همه مشکلاتی که ذکر کردم به نتیجه رسیده، از مسئولان هیچ انتظاری ندارم. انتظار از مسئول یک توقع بی‌مورد است، چراکه محسن کیانی نه سیاسی است و نه طرفدار حزب و جناح. فقط خودش و هنرش مانده. توقع من از رسانه‌ها و مردم است.

چون «سربازخانه خانم‌ها» نویسنده و کارگردانش بچه کهگیلویه و بویراحمد است، انتظار دارم مردم در زمان اکران که اینترنتی است بیایند و خلأ کم‌کاری مسئولان را پر کنند تا بازدید این کار در استان خودم بالا باشد. تمام کشور از کار حمایت کردند. انتظار دارم هم‌استانی‌های خودم هم حمایت کنند. توقعی که از رسانه‌ها دارم این است که نهایت اطلاع‌رسانی را برای «سربازخانه خانم‌ها» که ۵-۶  سال با چنگ و دندان آن را نگه داشتم انجام دهند و بدانند هویت آن متعلق به استان کهگیلویه و بویراحمد است.

کد خبر 549823 برچسب‌ها استان کهگیلویه سینما - فیلم ایرانی سینمای ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان کهگیلویه سینما فیلم ایرانی سینمای ایران کهگیلویه و بویراحمد سربازخانه خانم ها فیلم نامه محسن کیانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۷۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدترین فیلم‌های ترسناک تاریخ سینما!

این آثار، ممکن است به دلایل مختلفی از جمله داستان ضعیف، بازیگری ناکارآمد، جلوه‌های ویژه ناکافی یا کیفیت تولید پایین به عنوان بدترین فیلم‌های ترسناک تاریخ سینما شناخته شوند. علاوه بر این، برخی از این فیلم‌ها ممکن است به دلیل استفاده از تاکتیک‌های کلیشه‌ای و پیش‌پاافتاده، بی‌اصالت به نظر بیایند و توانایی‌هایی که برای ایجاد ترس در بیننده دارند را از دست بدهند.

در تشریح این موضوع، می‌توان به این نکات اشاره کرد که برخی بدترین فیلم‌های ترسناک به دلیل از دست دادن تعادل میان ترس و دنیای رمانتیک، به جای جلب توجه و ترس بیننده، باعث خنده و رنجش از موضوع می‌شوند.

برخی از بدترین فیلم‌های ترسناک جدید نیز از داستان‌های پیچیده و پراز ابهام استفاده می‌کنند که باعث عدم درک و اتصال احساسی با شخصیت‌ها می‌شود و این موضوع به تجربه ترس بیننده ضربه می‌زند.

بدترین فیلم‌های ترسناک تمام دوران در ادامه را مشاهده خواهید کرد.

این لیست بر اساس امتیازات سایت Rotten Tomatoes رتبه‌بندی شده است.

کیفیت تولید پایین، اشتباهات فنی ظاهری و جلوه‌های ویژه ضعیف، می‌تواند از دیگر عواملی باشد که باعث شناخته شدن برخی فیلم‌ها به عنوان بدترین در این ژانر می‌شود. در کل، بدترین فیلم‌های ترسناک معمولاً توانایی‌های کافی برای جلب توجه و ایجاد ترس در بیننده را ندارند و به دلایل مختلفی از جمله داستان ضعیف، بازیگری ناکارآمد یا کیفیت تولید پایین، به عنوان فیلم‌هایی که نتوانسته‌اند از پتانسیل ژانر ترسناک بهره‌برداری کنند، شناخته می‌شوند.

دیدار‌های مکرر مولی هارتلی (The Haunting of Molly Hartley)


کارگردان: میکی لیدل
بازیگران: هیلی بنت، کیس کرفورد، شنون وود وارد
سال انتشار: ۲۰۰۸
امتیاز: ۲%

برخی از منتقدین، از این فیلم به دلیل عدم داستان جذاب انتقاد کرده‌اند. ایده و موضوعی که این اثر برای ارائه داستان انتخاب کرده است، به نظر برخی از منتقدان پوچ و کلیشه‌ای می‌آید. برخی از انتقادات معطوف به بازیگری در این فیلم است. بازیگران این اثر، توانایی کافی را برای انتقال احساسات و ارتباط با کاراکترهایشان ندارند که این موضوع می‌تواند تجربه تماشا را کمتر جذاب کند.

یکی از مهم‌ترین عواملی که یک فیلم ترسناک را موفق می‌کند، توانایی آن در ایجاد ترس و اضطراب در بیننده است. برخی از نقد‌ها می‌گویند که The Haunting of Molly Hartley نتوانسته این هدف را به خوبی دنبال کند و به همین دلیل به عنوان بدترین فیلم ترسناک تمام دوران شناخته می‌شود.

وینی پو: خون و عسل (Winnie the Pooh: Blood and Honey)


کارگردان: ریس فریک واترفیلد
بازیگران: ناتاشا توسینی، می‌کلی، کریگ دیوید داوست
سال انتشار: ۲۰۲۳
امتیاز: ۳%

این فیلم، داستان جنایت‌ها و فعالیت‌های غیرقانونی «پو» و «پیگلت» را روایت می‌کند. پس از اینکه «کریستوفر رابین» این دو شرور را رها می‌کند، آنها به شرارت و خباثت مشغول می‌شوند. به گفته برخی از منتقدان، این فیلم اسلشر عناصر اصلی یک اثر در این ژانر را دارد؛ اما فاقد ابتدایی‌ترین اصول اولیه شخصیت‌ها است.

تاریکی (The Darkness)

کارگردان: گرگ مک‌لین
بازیگران: کوین بیکون، راجا میشل، لوسی فرای
سال انتشار: ۲۰۱۶
امتیاز: ۳%

فیلم The Darkness، یکی از بدترین فیلم‌های ترسناک یک دهه اخیر است که در سال ۲۰۱۶ منتشر شد و توسط برخی منتقدان و مخاطبان به عنوان یک فیلم ضعیف و ناموفق مورد بررسی قرار گرفت.

برخی از منتقدان معتقدند که داستان این اثر نسبت به فیلم‌های ترسناک دیگر کمتر جذاب است. این فیلم داستان یک خانواده را روایت می‌کند که با نیرو‌های ماورایی مواجه می‌شوند. انتقاداتی به بازیگران و اجرای عمومی در The Darkness وارد شده بود که این فیلم را ضعیف جلوه داد.

برخی از مخاطبان ممکن است این فیلم را به عنوان یک اثر کلیشه‌ای و بدون اصالت معرفی کنند. عدم ارائه ایده‌های جدید و نوآوری در داستان و اجرا می‌تواند باعث کاهش جذابیت فیلم و ارائه یک تجربه پیش‌بینی‌شده به مخاطبان شود.

ترول ۲ (Troll ۲)

کارگردان: کلودیو فراگاسو
بازیگران: مایکل استفنسون، کانی مک فارلند، جورج هاردی
سال انتشار: ۱۹۹۰
امتیاز: ۵%

ترول ۲ معمولاً به عنوان یکی از بدترین فیلم‌های ترسناک تاریخ سینما شناخته می‌شود و دلایل مختلفی برای آن وجود دارد. بازیگری در این فیلم اغلب به نظر می‌رسد بی‌انرژی و ناطق است و در برخی موارد، به نظر می‌رسند که آنها به طور کامل درکی از نقش‌های خود ندارند.

اغلب از Troll ۲ به عنوان یک اثر کمدی و ترسناک یاد می‌شود؛ اما بسیاری از لحظات وحشتناک فیلم به جای ایجاد ترس یا هیجان، باعث خنده و شوخی شده و عناصر اصلی آن را از بین می‌برد. داستان نیز ناهماهنگ و ضعیف است و برخی از رویداد‌ها و تصمیمات شخصیت‌ها به نظر می‌رسد غیرمنطقی و بی‌ربط هستند. این امر باعث می‌شود که تجربه تماشای فیلم برای بسیاری از مخاطبان غیرقابل قبول به‌نظر برسد.

شیطان درون (The Devil Inside)

کارگردان: ویلیام برنت بل
بازیگران: فرناندا آندراده، سایمون کوارترمن، ایوان هلموت
سال انتشار: ۲۰۱۲
امتیاز: ۶%

فیلم شیطان درون ردباره یک زن است که در ایتالیا، در طول ماموریت خود، درگیر یک سری اقدامات غیرقانونی در جستجوی حقیقت درباره اتفاقی که برای مادرش رخ داده است، می‌شود. یکی از اصلی‌ترین دلایلی که باعث می‌شود The Devil Inside به عنوان بدترین فیلم ترسناک تاریخ شناخته شود، اتمام ناقص داستان است. فیلم به طور ناگهانی و بدون پایان مناسب، داستان را تمام می‌کند و برای بسیاری از تماشاگران، این اتمام ناقص باعث تباهی تجربه تماشا می‌شود.

داستان و نوشتار فیلم The Devil Inside نیز به طور کلی ضعیف و ناکارآمد است و برخی از تصمیمات داستانی و رویداد‌ها به نظر می‌رسند که بدون منطق یا توجیه مناسبی اتفاق می‌افتند. بسیاری از تماشاگران و منتقدان اعتقاد دارند که این فیلم اصالتی ندارد و از الگو‌ها و تکنیک‌های کلیشه‌ای استفاده می‌کند.

حلقه‌ها (Rings)

کارگردان: اف. خاویر گوتیرز
بازیگران: ماتیلدا آنا اینگرید لوتز، الکس رو، جانی گالکی
سال انتشار: ۲۰۱۷
امتیاز: ۸%

حلقه‌ها که بر اساس دو فیلم ترسناک Ring محصول سال‌های ۱۹۹۹ و ۲۰۰۱ ساخته شده، به عنوان یکی از بدترین فیلم‌های ترسناک جدید شناختنه می‌شود. به نظر می‌رسد که این فیلم ایده‌ها و تم‌های موجود در فیلم‌های ترسناک پیشین را کپی کرده، بدون اینکه موفق به ارائه چیزی جدید و نوآورانه باشد. این امر باعث کاهش اثربخشی و جذابیت فیلم می‌شود. برخی از منتقدان اعتقاد دارند که داستان Rings به طور کلی ناقص و ضعیف است و برخی از رویداد‌ها و تصمیمات داستانی بدون توجیه یا منطق واقعی اتفاق می‌افتند.

روح گمشده (Lost Souls)

کارگردان: یانوش کامینسکی
بازیگران: وینونا رایدر، بن چاپلین، سارا وینتر
سال انتشار: ۲۰۰۰
امتیاز: ۸%

یکی دیگر از فیلم‌های ترسناک که نباید ببینید روح گمشده با بازی وینونا رایدر است که سال ۲۰۰۰ منتشر شد و نتوانست توجه مخاطبان ژانر وحشت را به خودش جلب کند. نقد‌ها و بررسی‌های این فیلم منفی بوده و منتقدان آن را به عنوان یکی از بدترین فیلم‌های ترسناک معرفی کرده‌اند. به طور کلی، روح گمشده به عنوان یک فیلم ناموفق و بد شناخته می‌شود و توانایی جذب و سرگرم کردن تماشاگران را ندارد.

اسلندرمن (Slender Man)

کارگردان: سیلوین وایت
بازیگران: جوی کینگ، جولیا گلدانی تلس، جاز سینکلر
سال انتشار: ۲۰۱۸
امتیاز: ۸%

بسیاری از تماشاگران و منتقدان احساس می‌کنند که فیلم Slender Man، محصول سال ۲۰۱۸ نتوانست پتانسیل خود را به حداکثر برساند و یکی از بدترین فیلم‌های ترسناک یک دهه اخیر شناخته می‌شود. بسیاری از آنها معتقدند که داستان این اثر نامتعادل و مملو از خلاء است. روند داستان به طور کلی احساسی و ضعیف پیش می‌رود و تعداد زیادی از تصاویر و صحنه‌ها ناقص و ناکام هستند.

شخصیت‌های این فیلم، اغلب از ارتباطات و احساسات معمولی خارج می‌شوند و قادر به جذب و ارتباط با تماشاگران نیستند. بسیاری از تماشاگران معتقدند که فیلم Slender Man نتوانست احساس و وحشت لازم را به تماشاگران منتقل کند.

سقوط تاریکی (Darkness Falls)

کارگردان: جاناتان لیبسمن
بازیگران: چانی کلی، اما کالفیلد، لی کورمی
سال انتشار: ۲۰۰۳
امتیاز: ۱۰%

در این فیلم، یک روح کینه‌توز به منظور انتقام‌گیری از شهری که ۱۵۰ سال پیش بدون دادگاه او را اعدام کرده بود، در قالب یک پری ظاهر می‌شود و سعی بر انتقام دارد. بسیاری از منتقدان معتقدند که داستان فیلم Darkness Falls ناکافی و تکراری است.

برخی از منتقدان به شخصیت‌ها و توسعه آنها در فیلم انتقاد کرده‌اند. طراحی کاراکتر‌ها و پیشرفت‌شان در طول داستان، به نظر برخی از منتقدان ناکافی است و باعث ایجاد ارتباط کمتری با تماشاگران می‌شود.

برامز: پسر ۲ (Brahms: The Boy II)

کارگردان: ویلیام برنت بل
بازیگران: کیتی هلمز، اوین یومن، کریستوفر کانوری
سال انتشار: ۲۰۲۰
امتیاز: ۱۰%

فیلم Brahms: The Boy II، به دلیل عوامل مختلفی مانند داستان ضعیف و ابتکارات ناکافی، نمرات پایینی دریافت کرد و یکی از بدترین فیلم‌های ترسناک تاریخ سینما تبدیل شد. به گفته برخی از منتقدان، این اثر بدون ذره‌ای عنصر تخیلی و ترسناک است و حتی داستان وحشتناکی را ارائه نمی‌کند.

بزرگ‌ترین مشکلی که برامز: پسر ۲ را به بدترین فیلم ترسناک تاریخ تبدیل می‌کند این است که تقریباً هیچ چیز تازه‌ای در داستان خود ندارد. این فیلم فضای خوبی را در اختیار دارد؛ اما آنها را در میانه راه گم می‌کند و نهایتاً به یکی از بدترین فیلم‌های ترسناک تبدیل می‌شود.

منبع: فیگار

tags # هالیوود ، فیلم ترسناک سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • خط رو خط مسائل اجتماعی
  • فیلم| نجات خانم بمی بعد از ۴ روز از بین دو دیوار!
  • تکلیف پخش سریال جدید حسن فتحی مشخص شد
  • داوران جشنواره کن معرفی شدند
  • داوران جشنواره کن چه کسانی هستند؟
  • عکس| ماجرای مصدومیت شدید سعید آقاخانی چیست؟/ حال کارگردان نون خ خوب است
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • پای پیشکسوتان صنایع دستی به ارگ کریم‌خانی شیراز باز شد
  • شوراها در گره‌گشایی از مردم پیشتاز باشند
  • بدترین فیلم‌های ترسناک تاریخ سینما!