Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@08:41:00 GMT

نقص امنیتی بلوتوث میلیاردها دستگاه را آسیب پذیر کرد

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۱۸۶۷۳

نقص امنیتی بلوتوث میلیاردها دستگاه را آسیب پذیر کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از زد دی نت، نقص امنیتی یادشده به اختصار بلسا نام گرفته که مربوط به یکی از پروتکل‌های بلوتوث است که در زمان کم بودن شارژ دستگاه برای تسهیل تبادل اطلاعات فعال می‌شود.

پروتکل یادشده موسوم به بی ال ای نسخه‌ای مشابه با استاندارد کلاسیک بلوتوث است و در زمان کم بودن شارژ گوشی، تبلت و غیره کمک می‌کند تا ارتباط مبتنی بر بلوتوث کماکان فعال باقی بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پروتکل به طور گسترده‌ای مورد استفاده است و بررسی‌های محققان دانشگاه پوردوی آمریکا نشان می‌دهد در زمانی که ارتباط بلوتوثی دو دستگاه با شارژ کم به علت افزایش فاصله قطع شده و آنها برای ارتباط مجدد از طریق کلیدهای رمزنگاری تلاش می‌کنند، امکان نفوذ به این پروتکل و سوءاستفاده از آن وجود دارد.

کارشناسان امنیتی می‌گویند کلیدهای رمزگذاری که در جریان برقراری ارتباط مجدد مورد استفاده قرار می‌گیرند، چندان قوی نیستند و علاوه بر این فرایند رمزگذاری داده‌ها در طی این فرایند معمولاً انتخابی و نه اجباری است و از همین رو هکرها می‌توانند بدون نیاز به شناسایی هویت از پروتکل‌های یادشده برای سرقت داده‌ها بهره بگیرند.

این مشکل به خصوص در مورد محصولات مبتنی بر اینترنت اشیا مانند حسگرهای مختلف جدی تر است و مهاجمان با دور زدن پروتکل بی ال ای می‌توانند نرم افزارهای مخرب و معیوب را به دستگاه‌های مدنظر منتقل کرده و به آنها آسیب بزنند. گوگل هنوز برای حل این مشکل در گوشی‌های اندرویدی وصله به روزرسان عرضه نکرده است.

کد خبر 5025192

منبع: مهر

کلیدواژه: امنیت اطلاعات گوشی هوشمند تبلت هکرها ویروس کرونا تحقیقات علمی واکسن کرونا شبکه ملی اطلاعات فناوری فضایی نوآوری شرکت دانش بنیان ماهواره امنیت سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایالات متحده امریکا امنیت اطلاعات شرکت هواوی فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۸۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل نیکوکار معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است و یکی از اشکالاتی که بر قانونگذاری وارد است میزان توان و ظرفیت دستگاه‌های اجرایی در ارجاع امور قوانین است.

معاون قضائی دادگستری کل استان تهران در فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس شورای اسلامی در بررسی وضعیت آسیب‌های اجتماعی شهر تهران افزود: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است، عدم اجرای قانون و ترک فعل برخی از دستگاه‌های اجرایی از انجام وظایف و تکالیف قانونی مانند عدم اجرای قانون هوای پاک، قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی به عنوان یک مسئله در دستگاه قضائی مطرح است.

نیکوکار در ادامه گفت: یکی از آسیب‌های شهر تهران، کودکان کار و خیابان و زباله گرد است که در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، تقسیم کار در دستگاه‌های ذی‌ربط صورت گرفته است؛ ولی به دلیل عدم تخصیص اعتبار و عدم نگارش آئین نامه یا دستورالعمل یا شیوه نامه معطّل مانده است.

وی اشاره کرد: در این زمینه لازم به ذکر است با تاکید رئیس کل دادگستری استان تهران تمام قد در برخورد قضائی و ساماندهی موضوعات آسیب زا همچون معتادان متجاهر و اماکن پلاک قرمز و حمایت از جمع‌آوری و ساماندهی کودکان کار و زباله گرد خیابان توسط شهرداری اقدام شود.

معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: باید بپذیریم اگر پیشگیری‌های اولیه و ثانویه در چند دهه گذشته به موقع و منسجم به اجرا درمی‌آمد، دچار آسیب‌های جدی اجتماعی در بخش‌های مختلف در شهر تهران نبودیم.

نیکوکار با اشاره به اینکه باید در مورد پیشگیری از آسیب‌ها، دستگاه‌های متولی کوشا باشند؛ گفت: دغدغه اصلی ما در مورد سازمان‌های مردم نهاد (سمن‌ها)، عدم اجرای قوانین و مقررات و ضوابط و دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌های موجود است.

کد خبر 6090550

دیگر خبرها

  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذیربط امکان‌پذیر است
  • مردم از گرانی فوق العاده رنج می‌برند
  • حل مشکلات در گرو ارتباط تنگاتنگ مجلس و دولت است/ هرگونه اختلاف افکنی بازی در پازل دشمن است
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • تلگراف: انهدام تانک‌های آبرامز ناتو را آسیب پذیر کرده است
  • تلاش راهداران خراسان جنوبی برای برقراری ارتباط ایمن ۳۵۰ روستا
  • دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند
  • شناسایی و دستگیری عاملین نزاع و درگیری در ارومیه
  • دستگیری عاملین نزاع و درگیری در ارومیه