Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@20:39:01 GMT

یکه تازی ایرانول در تولید و فروش

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۱۸۸۶۹

یکه تازی ایرانول در تولید و فروش

به گزارش اقتصادآنلاین؛ علیرغم این موضوع با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری و نام گذاری این سال به نام جهش تولید و همچنین برنامه تدوین شده استراتژی این شرکت تا سال ۱۴۰۴، روند صعودی شرکت نفت ایرانول از ابتدای سال ۹۹ سرعت بیشتری گرفته است. این نه یک ادعا بلکه گواه آمار رسمی است. آمارهای رسمی که پیشتر بر روی سایت کدال نیز به صورت ماهانه منتشر شده نشان می‌دهد میزان تولید در شرکت نفت ایرانول در ۵ ماهه نخست سال ۱۳۹۹ نسبت به مدت مشابه سال گذاشته ۱۲ درصد افزایش داشته است در صورتی که میزان تولید در ۵ ماهه ابتدای سال ۱۳۹۸ نسبت به مدت مشابه سال ۹۷، ۱۶درصد کاهش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بررسی این مهم باید توجه داشت که شرایط اقتصادی در این دوسال بسیار تغییر کرده و این افزایش دستاورد بزرگی برای این شرکت محسوب می‌شود.

این رشد و افزایش محدود به میزان تولید نبوده بلکه در فروش مقداری نیز جمع فروش داخلی و صادراتی شرکت نفت ایرانول در ۵ ماه ابتدای سال ۹۹ نسبت به مدت مشابه سال پیش ۱۹ درصد افزایش داشته است در صورتی که مورد فوق در ۵ ماه ابتدای سال ۹۸ نسبت به سال قبل از آن در مدت زمان مشابه ۱۹ درصد کاهش داشت؛ افزایش شدت تحریم های ظالمانه که این روزها بر آسمان اقتصاد ایران سایه انداخته است نشان دهنده کار بزرگی است که در شرکت ایرانول رخ داده است.

ماراتن صعودی ایرانول به اتمام نرسیده است؛ میزان فروش مقداری شرکت نفت ایرانول در دوره ۱ مالی مرداد ماه سال جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل از رشد ۳۴ درصدی برخوردار شده و این درحالی است که این مقدار در سال ۱۳۹۸ نسبت به دوره ۱ ماهه سال قبل از آن با کاهشی ۲۷ درصدی روبه رو بوده است

اکنون نوبت بررسی فاکتور مقدار فروش صادرات ایرانول است. جالب است بدانید در ۵ ماهه ابتدای سال ۱۳۹۹ نسبت به دوره مشابه سال قبل مقدار فروش صادرات افزایشی ۳۳ درصدی را تجربه کرده درحالیکه مقدار فروش صادرات در سال ۵ ماهه سال ۹۸ نسبت به دوره سال قبل تنها  ۳۰ درصد افزایش داشته است. مقدار فروش صادرات ایرانول است. جالب است بدانید در ۵ ماهه ابتدای سال ۱۳۹۹ نسبت به دوره مشابه سال قبل مقدار فروش صادرات افزایشی  ۳۳ درصدی را تجربه کرده درحالیکه مقدار فروش صادرات در سال ۵ ماهه سال ۹۸ نسبت به دوره سال قبل تنها  ۳۰ درصد افزایش داشته است.

برای بررسی مبلغ فروش ریالی شرکت ایرانول بررسی یک متغیر ضروری است آنهم افزایش ۷۰ درصدی قیمتهای فروش محصولات موتوری،  از طرف سازمان حمایت از مصرف کنندگان در ابتدای سال ۹۸ بوده است؛ که با وجود اعمال  ۷۰درصدی افزایش قیمت ها درسال ۹۸ در ۵ ماهه اول سال ۹۸ نسبت به مدت مشابه سال قبل خود تنها ۵۰ درصد افزایش داشته و این عدد در مدت مشابه سال ۹۹ نسبت به مدت مشابه سال قبل خود حدود ۲۰ درصد است و این افزایش در حالی اتفاق افتاده است که  در سال ۹۹ تاکنون هیچ افزایش قیمتی از سوی سازمان حمایت از مصرف کنندگان اعلام نشده و با توجه به افزایش هزینه ها در سال جاری و فروش محصولات به قیمت سال گذشته، رشد ۲۰درصدی مبلغ فروش ریالی، رشد قابل قبولی محسوب می شود.

همچنین مبلغ فروش صادراتی ایرانول در مردادماه سال ۱۳۹۹ نسبت به دوره مشابه سال قبل افزایش ۱۶۴ درصدی را داشته درحالیکه مبلغ فروش صادراتی این شرکت در مردادماه سال ۹۸ نسبت به دوره سال قبل ۸۱  درصد افزایش داشته است.

در یک کلام روند نزولی ۵ ماهه اول سال ۹۸ نسبت به مدت مشابه سال ۹۷ که در آمار تولید و فروش مقداری این شرکت مشخص است، در سال ۹۹ روندی کاملا صعودی در پیش گرفته و به گواه آمار ثبت شده در سامانه کدال، از نظر حجم تولید و حجم فروش بیشترین جهش در بین شرکت‌های تولید کننده صنعت روغن سازی برای شرکت نفت ایرانول بوده است.

 اخیرا برخی رسانه‌های نوظهور که پیشینه مشخصی ندارند، با مقاصد شخصی و با انتشار آمار دروغ و غیرواقعی سعی در تخریب زحمات و تلاش کارکنان و مدیریت شرکت نفت ایرانول و ایجاد یاس و ناامیدی در بین سهامداران محترم که عمدتا از زحمت کشان و بازنشستگان عزیز کشور هستند را  دارند، درحالی که اطلاعات این شرکت بورسی به صورت شفاف در سامانه کدال قراردارد و سمپاش ها میتوانند به جای نگارش اطلاعات غلط، به سامانه کدال رجوع کرده و اطلاعات مربوط به شرکت نفت ایرانول را به صورت شفاف بدست آورند؛ هرچند بعید نیست یکی از اهداف انتشار گزارش هایی از این دست با مقاصدی دیگر، قصد تخریب سهام شرکتی را داشته باشند که در بورس حضور داشته و اتفاقا از سهم‌های پر پتانسیل و آماده برای رشد قابل توجه در بازار سرمایه است.

پربیننده ترین پالایشی‌ها یک قدم به افزایش سرمایه نزدیک‌تر شدند/ پالایشگاه اصفهان مجوز گرفت نفت به پیشواز فصل سرد تقاضا می‌رود/ شناسایی عوامل تاثیرگذار بر قیمت در بازارهای جهانی یک کشور نفتی دیگر هم نرخ فروش خود را کاهش داد/ تداوم ناامیدی به بهبود تقاضای نفت زنگنه: سهمیه‌بندی بنزین را من لغو نکردم کسب رتبه نخست ایران در اکتشافات نفت و گاز جهان

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صادرات کدال نفت ایرانول ایرانول مصرف کننده نهایی تولید و فروش در ایرانول قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت نسبت به دوره مشابه سال قبل درصد افزایش داشته نسبت به مدت مشابه سال شرکت نفت ایرانول سال ۱۳۹۹ نسبت ۹۸ نسبت به دوره سال ۹۸ نسبت ابتدای سال سال قبل ۹۹ نسبت مبلغ فروش ۵ ماهه سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۸۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه

رویداد دو روزه تجربه رانندگی با محصولات تجاری گروه بهمن در حالی در شهرک حمل و نقل کالای اهواز برگزار شد که رانندگان خوزستانی این فرصت را یافتند با محصولاتی همچون X۹ و امپاور ۳۰۰BD و FAWJ۶ رانندگی و نظرات خود را نسبت به مزیت های این خودرو بیان کنند. - اخبار بازار -

 

داوود خمودی راننده پایه یک از شهرستان اهواز پس از تجربه رانندگی با محصولات تجاری گروه بهمن معتقد است؛ خودروی FAW یک خودروی نرم، مناسب و دارای ترمز بسیار قدرتمند است.
او همچین کاسه ای بودن سیستم ترمز این خودرو و داشتن سیستم تشخیص نقطه کور برای دور زدن را جزو مزیت‌های خوب این خودروهای سنگین برشمرد.
این راننده اهوازی که رانندگی با خودروهای سنگین متفاوتی را تجربه کرده، بر این نکته نیز تاکید کرد؛ امکانات این خودرو هم مطابق با استاندارد روز دنیا است و در تجربه رانندگی با آن هیچ مشکلی را احساس نکردم.
وی در پایان از خدمات گروه بهمن تشکر کرد و گفت: تولید چنین خودروهای تجاری با کیفیتی می تواند چرخه صنعت حمل و نقل را تسریع و جابجایی بار را سرعت بخشد.
علی خبازیان مسئول لجستیک شرکت شیرین عسل نیز از دیگر رانندگانی بود که توانست با یکی از محصولات تجاری گروه بهمن رانندگی کند؛ او با اشاره به برخورداری این شرکت از40 خودروی FAW گروه بهمن، معتقد بود؛ محصولات تجاری جدیدی که از سوی این شرکت ارائه شده است با خودروهای تجاری قدیمی تر اختلاف زیادی دارد و گیربکس ، شتاب و ترمز آن بسیار خوب است.
او مهمترین ویژگی این خودروها را ترمز قوی آنها برشمرد و تاکید داشت: این وضعیت موجب می شود به محض اینکه پا از روی پدال برداشته شود، خودرو از حرکت بایستد که در سربالایی و سرپایینی کنترل خودرو را راحت تر می کند.
یکی دیگر از رانندگان نیز با یادآوری اینکه خودروهای FAW در تجربه رانندگی انجام شده از نظر رانندگی و امکانات رفاهی قابل قبول است گفت: کیفیت دید ، گیربکس و نیز قدرت موتور این خودرو ها نسبت به خودروهای موجود در بازار بسیار بهتر است.
این راننده با بیان اینکه بعد از قیمت گذاری این خودروها به دنبال خریداری آن است؛ بیان داشت: مهمترین ویژگی محصولات تجاری بهمن خط خوان و سنسور نور در شب و تونل است که به صورت خودکار انجام می شود.
 او می گوید؛ صندلی های این خودرو از کیفیت خوبی برخودار است و تعبیه جایگاه خواب، کولر، یخچال و... از جمله امکانات مطلوبی است که مدیران گروه بهمن به درستی بر روی آن تمرکز کرده اند چرا که هر راننده ای در جهت رفاه و آسایش خود موافق است خودروی او با امکانات نام برده شده مجهز باشد.
از نظر این راننده کیفیت محصولات تجاری بهمن نسبت به خودروهای موجود در بازار از برتری قابل توجهی برخوردار است.

دیگر خبرها

  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • ثبت ۵۴۰ هزار و ۳۸۸ تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • اشتوتگارت و کسب 38 امتیاز بیشتر نسبت به مقطع مشابه فصل گذشته بوندسلیگا
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴