Web Analytics Made Easy - Statcounter

پوران درخشنده، انسیه شاه‌حسینی، منیره قیدی، گیتی خامنه و فریبا کوثری داوران آثار داستانی کوتاه بخش مدافعان سلامت شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت شدند. 

پوران درخشنده متولد ۱۳۳۰، مستندساز، نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان، فارغ‌التحصیل سینما است که لوح افتخار درجه یک هنری معادل دکتری را نیز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران دریافت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
فیلم‌ها درخشنده در جشنواره‌های معتبر داخلی و خارجی جوایز متعددی را دریافت کرده‌اند. 
«رابطه»، «زیر سقف دودی»، «بچه‌های ابدی»، «هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند» و «رؤیای خیس» از مهمترین فیلم‌های او در مقام کارگردانی است. 

انسیه شاه‌حسینی متولد ۱۳۳۳ فارغ‌التحصیل کارگردانی سینما است. وی فعالیت هنری را با کارگردانی و فیلمنامه‌نویسی فیلم‌های کوتاه آغاز کرد. فیلم بلند «غروب شد بیا» نخستین تجربه کارگردانی اوست. 

شاه‌حسینی اولین زن رزمنده ایرانی است که در موضوع جنگ ایران و عراق فیلم ساخته‌است. «پنالتی» و «زیباتر از زندگی» از دیگر آثار او است. «شب به خیر فرمانده» ویژه‌ترین فیلم این کارگردان است که توانست جوایز متعددی در جشنواره‌های بین‌المللی کسب کند. 

منیره قیدی متولد ۱۳۵۱، کارگردان و فیلم‌نامه‌نویس است. «ویلایی‌ها» مهمترین فیلم قیدی است که توانست علاوه بر مخاطب سینما، نظر منتقدان را هم جلب کند. 
گیتی خامنه زادهٔ ۱۳۴۳، مجری شاخص شبکهٔ یک تلویزیون است. وی عضو انجمن شاعران حوزهٔ هنری سازمان تبلیغات اسلامی بود. نویسندگی و کارگردانی انیمیشنِ «عبور»، فیلم کوتاهِ «اما نه»، فیلم تلفیقی داستانی، انیمیشن «نوبت پنجره‌هاست»، از آثار خامنه است. وی در جشنواره‌های متعددی به عنوان داور حضور داشته است.

فریبا کوثری؛ متولد ۱۳۴۵، بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر و نمایش‌های رادیویی در ایران است. وی در آثار متعددی خاصه در تلویزیون ایفای نقش کرده است. فیلم‌های سینمایی «دندان مار»، «در مسیر تندباد»، «سوپراستار» و «دلشکسته» و سریال‌های «مختارنامه»، «معصومیت از دست‌رفته»، «فوق‌سری» و «بی‌گناهان» نیز از سریال‌هایی است که کوثری در آنها بازی داشته است. 

شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در دو زمان ۳۱ شهریور تا ۶ مهرماه همزمان با هفته دفاع مقدس در بخش‌های «مدافعان سلامت»، «جشنواره جشنواره‌ها» و انتخاب استانیِ بخش «فیلمسازان بسیجی» و «نشان رسول» و یکم تا هفتم آذرماه همزمان با هفته بسیج در بخش‌های «سینمای ایران و جهان»، «سیدالشهدای مقاومت»، «روایت قلم»، «نقد و پژوهش تحلیل» و انتخاب برگزیدگان ملی «فیلمسازان بسیجی» به دبیری مهدی عظیمی‌میرآبادی به همت انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح برگزار می‌شود.

برچسب‌ها گیتی خامنه جشنواره فیلم مقاومت انسیه شاه حسینی مختارنامه پوران درخشنده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گیتی خامنه جشنواره فیلم مقاومت انسیه شاه حسینی مختارنامه پوران درخشنده گیتی خامنه جشنواره فیلم مقاومت انسیه شاه حسینی مختارنامه پوران درخشنده اخبار کنکور فیلم مقاومت جشنواره ها شاه حسینی فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۸۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی گروه‌های راه یافته به مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، دبیرخانه جشنواره استانی هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری مازندران، راه یافتگان گروه‌های نمایشی به مرحله استانی جشنواره را معرفی کرد.

مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در سطح استان مازندران با شعار "این صحنه خانه‌ماست" در بخش‌های نمایش (صحنه، عروسکی، زنده- عروسکی)، نمایش خلاق (نمایش کتابخانه‌ای، بازی نمایش) و نمایشنامه‌نویسی، ۲۰ اردیبهشت برای شرکت‌کنندگان ۱۲ تا ۲۲ سال و بزرگسالان برگزار می‌شود.

داوری مرحله استانی این جشنواره را: سید رضا عمرانی نسب، مهیار هزار جریبی و فاطمه بزرگی از هنرمندان حوزه نمایش این استان بر عهده دارند.

بر اساس نظر هیات داوران، گروه‌های نمایشی: دختر بوته گوجه فرنگی به کارگردانی: ناهید دادخواه از ساری – نمایش من دیگه خوابم نمیاد به کارگردانی: محسن عظیمی پویا از مرکز فرهنگی هنری شماره ۲ چالوس- نمایش چه حکمتی است در این مردن به کارگردانی: محمد جواد ملک محمودی از گلوگاه- نمایش جادوی سیاه به کارگردانی: سمانه غزاییان از مرکز فرهنگی هنری بهشهر و نمایش آبگیری برای زندگی به کارگردانی: رضا اسماعیل زاده از مرکز فرهنگی هنری رامسر به مرحله استانی راه یافتند.

دیگر خبرها

  • معرفی گروه‌های راه یافته به مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی
  • دلیل محرومیت چی‌چی اوغلو از المپیک؛ آنتونیو کوتاه می‌آید؟
  • اعلام فراخوان جایزه ملی داستان و بازآفرینی در اصفهان
  • از کمدی تا آخرالزمان / هفتمین جلسه پاتوق برگزار می‌شود
  • هفتمین «پاتوق فیلم کوتاه» برگزار می‌شود/ از کمدی تا آخرالزمان
  • اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی در برخوار
  • حمید سهیلی سرباز سینما بود/ راش‌هایی که اسناد تاریخی مهمی هستند
  • نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد
  • حمید سهیلی خود را سرباز سینما می‌دانست/ آثار سهیلی اسناد تاریخی معتبری است
  • حمید سهیلی خود را سرباز سینما می‌دانست