Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-رییس کمیته اجتماعی امنیتی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا با اشاره به ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی در خطوط هوایی و سایر پروازها گفت: در صورتی که خطوط هوایی اصول بهداشتی را رعایت نکنند با جریمه‌های مالی مواجه خواهند شد. خبرگزاری میزان -  طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سی و چهارمین جلسه کمیته اجتماعی- امنیتی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا امروز در سالن پیامبر اعظم (ص) در محل وزارت کشور با حضور حسین ذوالفقاری رئیس کمیته، ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت و علیرضا رئیسی معاون بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ذوالفقاری با بیان اینکه نیازمند اعمال قوانین سخت گیرانه در رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور برای کنترل هر چه موثرتر این بیماری هستیم؛ گفت: هر گونه بی احتیاطی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی نظیر سفر‌های غیرضروری و عدم استفاده از ماسک باعث با شیوع دوباره این بیماری در کشور می‌شود.   بیشتر بخوانید:  لغو طرح ترافیک و حضور یک سومی کارمندان تا آخر مردادماه در تهران  
معاون امنیتی وزیر کشور پس از استماع گزارش رییس سازمان بسیج اصناف کشور از وضعیت تولید ماسک در کشور گفت: خوشبختانه با همت دستگاه‌های ذی ربط نظیر وزارت صمت و بهداشت و سازمان بسیج، امروز وضعیت ایده الی در حوزه تولید ماسک داریم که امید داریم این وضعیت مناسب در کشور با قدرت هر چه بیشتر تداوم یابد.
ذوالفقاری با اشاره به اینکه باید با به کارگیری مکانیسم‌های مختلف، تامین ماسک ارزان و با کیفیت را در اولویت برنامه هایمان قرار دهیم؛ گفت: ساماندهی تولید در حوزه قیمت‌ها و کیفیت نیاز اصلی است و باید در این حوزه با هماهنگی وزارت صمت و استاندارد‌های بهداشتی؛ نهایت دقت اعمال شود.
وی تاکید کرد: درخواست ما از وزارت صمت کمک به تقویت واحد‌ها و کارگاه‌های تولید ماسک در کشور است که امروز با همت این کارگاه‌ها روزانه ۱۶ میلیون ماسک در کشور تولید و توزیع میشود.
معاون امنیتی وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت هایش به لزوم توجه بیش از پیش به اصول بهداشتی در پایانه‌های هوایی کشور اشاره کرد و گفت: نیازمند اعمال مقررات دقیق بهداشتی نظیر تهیه ماسک، مواد ضدعفونی در داخل هواپیما‌ها برای مسافران هستیم. مسافرین هم لازم است موارد بهداشتی و پروتکل‌ها را رعایت کنند.
رییس کمیته اجتماعی امنیتی و انتظامی ستاد ملی اضافه کرد: در صورتی که ایرلاین‌ها اصول بهداشتی را رعایت نکنند با جریمه‌های مالی مواجه خواهند شد.   انتهای پیام/  برچسب ها: حسین ذوالفقاری اصول بهداشتی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حسین ذوالفقاری اصول بهداشتی اصول بهداشتی پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۹۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند

گروه اقتصاد و درآمد: در لایحه بودجه 1403، 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه ای به عنوان یارانه احزاب اختصاص یافته است.

 

به گزارش جماران، مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به اختصاص 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه ای به عنوان یارانه احزاب، در گزارشی نوشت: در این خصوص، مسئله مهم استفاده از سازوکاری مناسب برای توزیع کمکهای مالی بین احزاب است، توزیع یارانه بین احزاب سیاسی توسط وزارت کشور، بدون تعیین ضابطه و چارچوب از سوی قانونگذار، مغایر اصل 85 قانون اساسی است. بنابراین ضروری است ضوابط و مقرراتی برای توزیع عادلانه این یارانه در قانون توسط مجلس شورای اسلامی تنظیم و تصویب شود؛ در غیر این صورت، دادن اختیار به وزارت کشور در این زمینه بدون ضابطه محل اشکال است.

 

بند 8 ماده 11 قانون احزاب نیز رافع ایراد نیست و تاکنون قانونگذار ضوابط و مقرراتی در این خصوص تصویب نکرده است.

 

یکی از راهبردهای معمول برای تقویت و توانمندسازی احزاب و تشکل های سیاسی معاضدت حقوقی و حمایت مالی دولت از احزاب سیاسی است. براساس بند ز ماده 105 قانون برنامه ششم توسعه کشور، دولت موظف است برنامه ریزی های لازم جهت توسعه سیاسی را به گونه ای طراحی کند که تا پایان اجرای قانون برنامه ششم، احزاب و تشکلهای سیاسی مطابق ضوابط قانونی مصوب مجلس شورای اسلامی، مورد حمایت قرار گیرند.

 

یکی از راههای حمایت از احزاب سیاسی، اختصاص کمک ها و یارانه های دولتی برای آنهاست تا به کمک آن بتوانند سازمان اداری خود را تجهیز و مقداری از هزینه های تبلیغات انتخاباتی خود را تأمین کنند. اما درخصوص تخصیص یارانه به احزاب به منظور حمایت از آنها چند نکته قابل توجه است: اول؛ اعتبار اختصاص یافته به این منظور به قدری اندک و ناچیز است که کمک مؤثری به وضع مالی احزاب سیاسی نخواهد کرد، دوم اینکه صرف پیش بینی کمک مالی به احزاب در بودجه سالیانه، موجب تقویت و توانمندی احزاب و تشکلهای سیاسی نخواهد شد، بلکه مسئله مهم استفاده از سازوکاری مناسب برای توزیع کمک های مالی بین احزاب است.

 

مرکز پژوهش های مجلس تاکید دارد: ضروری است که قانون انتخابات در راستای تقویت نقش احزاب اصلاح شود. با توجه به اینکه سال جاری، به نوعی سال پایان برنامه ششم توسعه و آغاز برنامه هفتم است، شایسته است که وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب طی برنامه ششم توسعه و میزان دستیابی به توانمندسازی احزاب و نتایج کمک های مالی داده شده، به کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها ارائه کند.

         

دیگر خبرها

  • جشن قهرمانی دردسرساز: اینتر جریمه مالی شد!
  • رژیم صهیونیستی جزیی از «خطوط قرمز امنیتی در آمریکا» است
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • تراکتور ۲۰۰ میلیون جریمه و تهدید شد
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • واکنش ایلان ماسک به توافق بلندمدت آمریکا با اوکراین
  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!
  • «حجت عباسی» فرمانده پدافند هوایی شرق شد
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز