Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به حضور دائمی این وسیله در همه منازل، برندهای مختلفی از آن طراحی و تولید و وارد بازار می شود. ال جی، سامسونگ، بوش، ایندزیت و ... از برندهای خارجی و آبسال، اسنوا، پارس خزر و ... از جمله برندهای داخلی محبوب در بازار می باشند. خرابی ها و مشکلات مختلفی مانند دیگر وسایل الکترونیکی و مکانیکی ممکن است در انواع ماشین های لباسشویی به وجود آید که برخی از این مشکلات ساده و قابل برطرف شدن توسط خود فرد می باشند اما برخی دیگر نیاز به حضور تعمیرکار و عیب یابی دقیق و تعمیر قطعات مختلف لباسشویی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعمیر ماشین لباسشویی در محل و آنلاین مزایای بسیاری دارد که در ادامه به آنها پرداخته شده است.

معرفی جزئیات و قطعات مختلف لباسشویی

داشتن اطلاعات فنی در رابطه با دستگاه های مختلفی که در منزل وجود دارند، می تواند دید شما را بازتر کرده و در صورت به وجود آمدن مشکلات مختلف در این وسایل امکان عیب یابی و برطرف نمودن مشکلات جزئی آن توسط خود فرد وجود داشته باشد. اطلاع از عملکرد ماشین لباسشویی و شناخت اجزا و قطعات مختلفی که دارد می تواند در نحوه درست کار کردن با این دستگاه و بالا بردن عمر آن مفید واقع شود.

موتور قطعه اصلی در لباسشویی می باشد که قلب تپنده آن محسوب شده و در انواع مختلفی وجود دارند. به طور معمول از موتورهای القایی آسنکترون در این دستگاه ها استفاده می کنند که دارای دو دور تند و دور شست و شو می باشند. موتور از قطعات حیاتی ماشین لباسشویی بوده و در صورت به وجود آمدن مشکل در آن باید از تعمیرکار متخصص استفاده نمود.

هیدرواستات و شیر برقی برای تنظیم آب وارد شده به لباسشویی، میکروسوئیچ جهت باز نشدن در لباسشویی در حین کار، المنت برای گرم کردن آب ، ترموستات برای تنظیم دمای آب و تایمر جهت تنظیم زمان شست و شو در ماشین لباس شویی به کار می روند.

هر یک از این قطعات ممکن است به دلایل مختلف دچار مشکل شده و عملکرد ماشین لباسشویی را با اختلال مواجه نمایند. به منظور برطرف کردن مشکلات مختلف در این دستگاه در صورتی که مشکل مربوطه ساده و جزئی باشد امکان تعمیر آن توسط خود فرد وجود دارد اما در صورت وجود مشکلات عمیق تر و ایراد در قطعات مختلف نیاز است تا به تعمیرکار متخصص در این حرفه مراجعه نمود.

تعمیر ماشین لباسشویی در محل (منزل)

ماشین لباسشویی از لوازم ضروری منزل می باشد و ممکن است چند مرتبه در هفته روشن گردد. در صورت خراب شدن ماشین لباسشویی لباس های کثیف روی هم جمع شده و نظافت منزل با مشکل رو به رو می شود. از این رو نیاز است تا در صورت وجود مشکل در ماشین لباسشویی هر چه سریع تر نسبت به تعمیرات لباسشویی و رفع مشکلات آن اقدام نمود. اما جا به جا کردن ماشین لباسشویی دردسرهای خود را داشته و حتی ممکن است به تکان دادن و جا به جایی آن مشکلات بیشتر شده و دستگاه خراب تر گردد.

همچنین در صورتی که در طبقات بالایی ساختمان ساکن باشید حمل ماشین لباسشویی بسیار دشوار بوده و هزینه حمل و نقل زیادی نیز تا تعمیرگاه برایتان به دنبال خواهد داشت. به همین دلیل در صورتی که تعمیر لباسشویی در محل و توسط تعمیرکار انجام گیرد آسیبی به دستگاه وارد نشده و تا حد زیادی نیز از هزینه های اضافی جلوگیری می گردد.

درخواست تعمیر لباسشویی بصورت آنلاین در تهران

شرکت های مختلفی مانند تکنیک سرویس پارس در تهران وجود دارند که با برخورداری از تعمیرکاران حرفه ای و متخصص به تعمیر ماشین لباسشویی شما در محل می پردازند. برای هماهنگی با آنها نیازی به مراجعه حضوری نبوده و می توان به صورت آنلاین و یا تلفنی درخواست تعمیرکار در منزل نمود. تعمیر ماشین لباسشویی به صورت آنلاین در هزینه ها و زمان افراد صرفه جویی بسیاری می کند و برای افرادی که شاغل بوده و فرصت کافی برای مراجعه به تعمیرکار ندارند بسیار مناسب می باشد.

نکات تعمیرات و عیب یابی ماشین لباسشویی

عیب یابی ماشین لباسشویی و تعمیرات آن  نیازمند مهارت و تخصص بالایی می باشد و از عهده افرادی که در این زمینه دارای دانش و مهارت کافی نمی باشند خارج است. ماشین های لباسشویی جدید به گونه ای برنامه نویسی شده اند که در صورت بروز هرگونه مشکلی در آنها، مدهای مخصوصی که به آنها ارور گفته می شود در نمایشگر ماشین لباسشویی ظاهر می گردد. با اطلاع از این ارورها می توان به صورت دقیق به مشکل لباسشویی پی برد و نسبت به تعمیر آن اقدام نمود.

البته نوع ارورها در ماشین های لباسشویی با برندهای مختلف متفاوت می باشد و تعمیرکاران باید از همه این ارورها آگاهی داشته باشند. به عنوان مثال در صورتی که ماشین لباسشویی ال جی ارور OE را بدهد ممکن است در قسمت هایی مانند فیلتر پمپ تخلیه، پمپ تخلیه، هیدرواستات، سیم کشی ماشین لباسشویی و یا برد دستگاه مشکلی وجود داشته باشد.

خطای UE یا E4 در ماشین لباسشویی سامسونگ نشان دهنده عدم پخش درست لباس ها در دیگ ماشین لباسشویی بوده و توسط خود فرد قابل برطرف کردن می باشد. مشکلات رایجی در انواع لباسشویی ها در برندهای مختلف وجود دارند که با آگاهی از این مشکلات می توان بسیاری از آنها را به راحتی برطرف نمود. در ادامه به مشکلات رایجی که ممکن است برای هر دستگاهی به وجود آید اشاره شده است.

مشکلات رایج در ماشین لباسشویی

آشنایی با مشکلات متداولی که در انواع ماشین های لباسشویی به وجود می آید می تواند شما را در برطرف نمودن برخی از این مشکلات یاری کرده و آگاهی شما را بالا ببرد.

 عدم آبگیری ماشین لباسشویی: این مشکل از جمله مشکلات رایج در انواع ماشین لباسشویی می باشد که ممکن است به علت های مختلفی مانند کثیف بودن فیلتر ورودی شیر الکتریکی، خراب بودن هیدرواستات، خراب بودن تایمر و یا آب نداشتن شیر تغذیه این مشکل در دستگاه به وجود آید.

 

نشتی آب از ماشین لباسشویی: نشتی آب نیز از مشکلات متداولی است که ممکن است ماشین های لباسشویی با آن مواجه گردند و کثیف کاری زیادی را در آشپزخانه به وجود آورند. علت رخ دادن این مشکل می تواند به علت سوراخ بودن مخزن لباسشویی، برقرار نبودن اتصال درست شیلنگ ورودی به شیر الکتریکی، سوراخ بودن لوله خرطومی مخزن به پمپ، سوراخ بودن شیلنگ خروجی، خراب بودن پمپ آب، سوراخ بودن لوله رابط محفظه جا پودری و عدم اتصال درست آن به مخزن رخ دهد. لاستیکی در دور درب ماشین لباسشویی وجود دارد که همیشه مقداری آب در قسمت پایین آن باقی می ماند و املاحی که در آن وجود دارند ممکن است باعث خورده شدن لاستیک شده و در نهایت به سوراخ شدن آن منجر شوند که در صورت وجود این مشکل امکان نشتی آب از دستگاه وجود خواهد داشت.

 

 

روشن نشدن ماشین لباسشویی: در صورتی که  ماشین لباسشویی شما روشن نمی شود قبل از هر چیز نیاز است تا اتصالات آن را بررسی نموده و از اتصال آن به برق اطمینان حاصل کنید. در صورتی که اتصالات و پریز برق مشکلی نداشت علت های مختلفی برای روشن نشدن دستگاه می تواند وجود داشته باشد. خراب بودن کلید قطع و وصل دستگاه، خراب بودن میکروسوئیچ و یا تنظیم نبودن تایمر دستگاه می توانند عللی برای وجود این مشکل باشند.

 

عدم کار کردن ماشین لباسشویی پس از آبگیری: گاهی ممکن است پس از این که ماشین لباسشویی آبگیری را انجام داد ادامه فرایند شست و شو انجام نشده و لباسشویی متوقف گردد. این مشکل می تواند ناشی از خراب بودن هیدرواستات دستگاه باشد که در صورت تشخیص نیاز به تعویض آن می باشد. همچنین قطع شدن سیم رابط هیدرواستات به موتور تایمر و یا خراب بودن موتور تایمر نیز می توانند باعث ایجاد این مشکل گردند.
لبریز شدن آب در درام لباسشویی: مشکلات مربوط به آبگیری معمولا به علت وجود مشکل در هیدرواستات ماشین لباسشویی می باشند. در صورتی که هیدرواستات خراب باشد و یا شیلنگ ورودی به آن سوراخ شده باشد و یا این که پیچ تنظیم آن به درستی تنظیم نشده باشد امکان به وجود آمدن این مشکل وجود دارد و لباسشویی دائما آبگیری کرده و آب سر ریز می گردد.

 

گرم نشدن آب در لباسشویی: همانطور که گفته شد قطعات المنت و ترموستات در لباسشویی مربوط به تنظیم دمای دستگاه بوده و در صورتی که دچار مشکلی گردند ممکن است دمای آب بالا نرفته و آب گرم نشود. با تنظیم کردن ترموستات ممکن است این مشکل برطرف گردد. همچنین در صورتی که ترموستات یا المنت دستگاه خراب باشند نیاز به تعویض آنها توسط تعمیرکار خواهد بود.
وجود سر و صدای زیاد لباسشویی: شل شدن پولی های دستگاه، خراب بودن یاتاقان محور مخزن و خراب شدن بلبرینگ های موتور می توانند باعث ایجاد سر وصدای زیاد دستگاه در حین کار کردن گردند. علاوه بر آن در ابتدا باید چک کرد که جسم خارجی بین چیلک و مخزن شست و شوی لباسشویی گیر نکرده باشد و در صورت مشاهده آن جسم را خارج نمود تا سر و صدا برطرف گردد. همچنین در صورتی که حجم لباس های داخل لباسشویی زیاد باشد امکان ایجاد سر و صدا در آن وجود دارد که در این صورت نیاز است تا حجم لباس ها را با توجه به ظرفیت دستگاه تنظیم نمود.

 

در پایان ذکر این نکته ضروری است که در صورت به وجود آمدن مشکلات مختلف در لباسشویی نیاز است تا در ابتدا نسبت به مواردی مانند اتصال برق و سالم بودن پریز، بسته بودن درب ماشین لباسشویی، رعایت حجم البسه متناسب با ظرفیت دستگاه و انجام تنظیمات اولیه آن مظمئن شد و در صورتی که مشکل با رعایت این نکات برطرف نشد حتما به یک تعمیرکار متخصص در این کار جهت تعمیر و برطرف نمودن مشکل مراجعه نمود. شرکت تکنیک سرویس پارس (https://technicservicepars.com) آماده ارائه خدمات تعمیرات لوازم خانگی ، مانند تعمیر یخچال، تعمیر یخچال، تعمیر ماشین لباسشویی در تهران می باشد. برای درخواست تعمیرات با شماره تلفن 02166175744 تماس بگیرید.

منبع: فارس

کلیدواژه: ماشین لباسشویی آب لباس پارس تعمیر ماشین لباسشویی ماشین های لباسشویی ماشین لباسشویی لباسشویی در محل ماشین لباس مشکلات مختلف وجود آمدن توسط خود فرد قطعات مختلف برطرف نمود سوراخ بودن وجود دارند خراب بودن عیب یابی لباس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۹۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه در بازدید از بندر شهید رجایی

هرمزگان-جام جم انلاین- رئیس دستگاه قضا با هدف نظارت بر میزان رفع معضلات در قطب واردات کالا از بندر شهید رجایی بازدید کرد و گفت: وضع گمرک شهید رجایی نسبت به اسفند ۱۴۰۰ بسیار بهتر و مطلوب‌تر شده است، اما هنوز نواقصی وجود دارد.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در دومین بازدید خود از این بندر گفت: وضعیت گمرک شهید رجایی نسبت به اسفند ۱۴۰۰ بسیار بهتر و مطلوب‌تر شده است، اما هنوز نواقص و ناهماهنگی‌هایی در این گمرک بین دستگاه‌های مسئول وجود دارد که باید هرچه سریعتر نسبت به رفع آنها اقدام شود.


وی در بازدید از بخش نگهداری بیش از ۹۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی که ترخیص نشده است، افزود: اگر علت اصلی عدم ثبت سفارش و عدم ترخیص کالا‌ها و اقلامی که پنج سال از تولید آنها می‌گذرد، حمایت از تولید داخل است، بنابراین متروکه اعلام کردن آنها و سپس به فروش رساندنشان در بازار نیز، نقض غرض است و در نهایت با این روش هم اثر خود را در بازار می‌گذارد.


رئیس دستگاه قضا گفت: این ماشین آلات از طریق ورود مستقیم به بازار یا از طریق فروش در قالب اموال تملیکی در بازار عرضه می‌شود.


حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: این ماشین‌آلات راهداری، طبق اعلام وزارت راه، در زمره نیاز راهسازی کشور است پس ضرورت دارد این مسئله را با هماهنگی بین‌دستگاهی رفع کنیم و چنانچه برداشت متفاوت از قانون وجود دارد، به یک اشتراک نظر در فهم از قانون برسیم و در صورت نقص قانون در این زمینه نیز، نسبت به اصلاح قانون اهتمام بورزیم.


وی گفت: با همکاری سایر قوا نسبت به اصلاح رویه‌ها اقداماتی را ترتیب دهیم تا شاهد معطل ماندن کالا‌هایی که نیاز کشور است و برای آنها ارز تخصیص داده شده، در گمرکات نباشیم.


رئیس قوه قضاییه افزود: بدون تردید با ایجاد سامانه واحد میان گمرکات، بنادر و سازمان اموال تملیکی و اتصال این سامانه به سامانه جامع تجارت از بسیاری از این نواقص و ناهماهنگی‌ها که سبب عدم ترخیص کالا‌ها می‌شود، جلوگیری به عمل می‌آید مسئولان امر، هر چه سریعتر نسبت به راه‌اندازی کامل و تکمیل چنین سامانه‌ای، تدابیر لازم را اتخاذ کنند.


حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای گفت: اینکه بخش حقوقی گمرک در سال ۱۴۰۰ یک نوع بخشنامه ناظر بر ثبت سفارش و ترخیص کالا‌ها صادر می‌کند و در سال ۱۴۰۲ بخشنامه دیگری را در این خصوص ابلاغ می‌کند که با بخشنامه پیشین متفاوت است، خودش از عواملی است که سبب معطلی کالا‌ها و متروک اعلام شدن آنها می‌شود در این زمینه بخش حقوقی گمرک باید به یک وحدت و انسجام رویه دست یابد.


وی افزود: من فعلاً در این بازدید به دنبال آن نیستم که ببینم کدام فرد یا دستگاه کوتاهی کرده است.


رئیس قوه قضاییه همچنین از مخازن اِشغال شده توسط ۴۴ هزار تن روغنِ غیر قابل مصرف بازدید کرد.

 

رئیس دستگاه قضا خطاب به نماینده شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی، بعنوان وارد کننده محموله ۴۴ هزار تنی روغن خوراکی گفت: چرا باید چنین محموله‌ای که نیاز کشور است با تخصیص ارزِ قابل توجهی، وارد کشور شود و سه سال در کشاکش میان دستگاه‌های مسئول بماند و در آخر اعلام شود که این محموله روغن، قابلیت مصرف خوراکی را ندارد و حتی استفاده از آنها برای مصرف طیور نیز می‌تواند واجد آسیب باشد؟! آیا نمی‌شد دو وزارتخانه «جهاد کشاورزی» و «بهداشت» فرآیند آزمایش و نمونه‌برداری از این محموله را سریع‌تر انجام دهند که بالغ بر سه سال، انبار‌ها بواسطه این روغن‌ها که قابلیت مصرف ندارند، اِشغال نشوند؟


بازرسی که شما بعنوان واردکننده، در کشور مبدأ واردات این روغن‌ها تعیین کرده بودید، چرا در همان موعد بارگیری و فروش، غیر قابل مصرف بودن آنها را اعلام نکرد؟ / باید توجه شود که علاوه بر تخصیص ارز برای واردات و نگهداری چنین محموله‌هایی، حتی مرجوع کردن و امحای آنها نیز برای کشور و بیت‌المال هزینه‌زاست.


رئیس قوه قضاییه گفت: امروز هدف اصلی‌ام از این بازدید، آن است که با همکاری سایر دستگاه‌ها به یک تدبیر برسیم تا دیگر شاهد چنین امری نباشیم که محموله‌ای مورد نیاز کشور با صرف ارز ترجیحیِ قابل‌توجه، وارد کشور شود و بعد از سه سال که انبار‌ها را اِشغال کرده، تازه به این نتیجه برسیم که چنین محموله‌ای اصلاً از همان ابتدا که وارد شد هم غیرقابل مصرف بود!


حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: تصویر امروز انبار‌های اموال تملیکی حقیقتا با گذشته قابل مقایسه نیست و با تلاش صورت گرفته امروز وضعیت خیلی خوب است.


وی گفت: گزارش‌ها نشان می‌دهد در دیگر انبار‌ها نیز وضعیت خوب است و مشکلات گذشته تا حد بسیاری حل شده است.


در جریان این بازدید گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای رصد و نظارت بر کشتی‌هایی که در لنگرگاه و اسکله‌های بنادر استان هرمزگان بویژه بندر شهید رجایی پهلو می‌گیرند، به رئیس قوه قضائیه ارائه شد.


رئیس قوه قضائیه بصورت میدانی بر فرآیند امور در بندرشهیدرجایی و ساز و کارهای مبارزه با قاچاق کالا در بنادر و گمرکات هرمزگان نظارت کرده و با مراجعه به محل نگهداری ماشین‌آلات راهسازی علت ترخیص نشدن ماشین‌آلات را مورد بررسی میدانی قرار داد.


طبق اعلام وزارت راه و شهرسازی، ماشین‌آلات راهسازی که در بندر شهید رجایی، معطل ترخیص هستند، با عنایت به شرایط تحریمی مورد نیاز مبرم کشور است.
اما بخشنامه‌ی امضا شده توسط مدیر کل دفتر حقوقی گمرک در شهریور ۱۴۰۲ باعث رسوب و معطلی بیش از ۹۲۴ دستگاه ماشین‌آلات راه‌سازی در بنادر و گمرکات شده است.
معاون حقوقی گمرک در این بازدید از بخش نگهداری ماشین‌آلات راهسازی گفت: علت ترخیص نشدن ماشین‌آلات ثبت نشدن سفارش به علت گذشت بیش از 5 سال از زمان تولید است.
وی افزود: به موجب قانون، برای حمایت از تولید داخلی، برای چنین کالاهایی نباید ثبت سفارش و تخصیص ارز صورت گیرد.
رئیس قوه قضاییه متروکه اعلام کردن و به فروش رساندن ماشین آلات در بازار را نقض غرض دانست و گفت: در نهایت با این روش از طریق ورود مستقیم به بازار و یا از طریق فروش در قالب اموال تملیکی، اثر خود را در بازار می گذارد.

بازدید از یکی از انبار‌های اموال تملیکی استان هرمزگان، بخش پایانی حضور میدانی رئیس قوه قضاییه در مجتمع بندری شهید رجایی بود.


حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان این بازدید، از وضعیت ساماندهی کالا‌ها و اقلام در انبار‌های تملیکی استان هرمزگان اعلام رضایت و بر استمرار این روند تاکید کرد.


رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در مورد اقدامات صورت گرفته قضایی در پرونده‌های مربوط به ماشین‌آلات راهسازی گفت: ما در مجموعه قضایی استان پس از بررسی‌هایی که انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم که، معضل ترخیص این ماشین‌آلات راهسازی در برخی استان‌های دیگر نیز وجود دارد.


مجتبی قهرمانی گفت: تا قبل از سفر رئیس قوه قضاییه به استان هرمزگان در اسفند ۱۴۰۰ بعضاً کشتی‌ها بیش از ۶ ماه در لنگرگاه‌ها معطل تخلیه و ترخیص می‌ماندند، اما با دستورات و تدابیر صادره از ناحیه ریاست دستگاه قضا و اقدامات مستمر و همکاری دستگاه‌های دولتی در استان زمان معطلی کشتی‌ها در لنگرگاه‌ها به نهایتاً سه روز رسیده است.


نقدی معاون حقوقی گمرک نیز در بازدید رئیس دستگاه قضا از ماشین‌آلات راهسازی ضبط شده در بندر شهید رجایی، با بیان اینکه در بخشنامه صادره از سوی اداره کل دفتر حقوقی واردات گمرک در ۱۸ شهریور ۱۴۰۲، صرفاً بر اجرای مواد ۳۵ و ۱۰۵ قانون گمرکی تاکید شده است، گفت: همه ماشین‌آلات راهسازیِ ضبط شده در بندر شهید رجایی، بدون ثبت سفارش و بدون آنکه ارزی برای واردات آنها تخصیص پیدا کنند، وارد شده‌اند و ما ناگزیر به ضبط این ماشین‌آلات بودیم.


مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان نیز در این بازدید گفت: پس از حضور میدانی رئیس قوه قضاییه و سپس معاون اول رئیس جمهور در بندر شهید رجایی و در نتیجه هماهنگی‌های به‌وجود آمده و دستورات صادره از ناحیه بخش‌های ذی‌ربط، همه کالا‌های متروکه باقیمانده تا سال ۱۴۰۱ از بندر شهید رجایی خارج شد.


رضوانی‌فر رئیس کل گمرک کشور نیز در بازدید رئیس قوه قضاییه از بندر شهید رجایی، با قدردانی ویژه از پیگیری‌ها و اقدامات مجموعه قضایی استان هرمزگان در حوزه ساماندهی کالا‌های موجود در بنادر و گمرکات این استان، گفت: تسریع در بررسی پرونده‌های مفتوح گمرک، از اقدامات بسیار مثبت و مؤثر مجموعه قضایی استان هرمزگان در مدت اخیر بوده است.

 

رئیس قوه قضاییه در این بازدید به وزیر دادگستری دستور داد تا آن دسته از پرونده‌های اموال تملیکی که در تعزیرات مورد رسیدگی قرار می‌گیرند را با سرعت و دقت بیشتری تعیین تکلیف کنند.
اجتهادی مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در این بخش از بازدید رئیس قوه قضاییه گفت: میانگین اظهارنامه کالا‌های متروکه واصل شده به سازمان اموال تملیکی استان هرمزگان در هر سال، طی دو سال گذشته به بیش از ۳ هزار فقره رسیده است و این در حالی است که این میزان در حد فاصل سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰، تنها ۴۳۰ فقره بوده است.
وی افزود: در حالیکه از ابتدای سال۱۳۹۰ تا سال۱۴۰۰، مجموعاً چهار هزار و۷۳۰ فقره اظهارنامه کالا‌های متروکه به سازمان اموال تملیکی استان هرمزگان ارجاع شده بود، این میزان طی سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، به بیش از شش هزار فقره رسید که از این تعداد بیش بر چهار هزار و ۲۱۲ فقره تعیین تکلیف شدند.
اجتهادی همچنین با اشاره به دستور دو سال پیش رئیس دستگاه قضا مبنی بر تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر محموله ۴ هزار تنی گچ‌های فاسد در یکی از انبار‌های اموال تملیکی استان هرمزگان، از انجام این مهم و خروج محموله مذکور از بندر شهید رجایی خبر داد.
فتحی مدیر کل اموال تملیکی هرمزگان نیز در این بازدید با قدردانی از اقدامات گسترده مجموعه قضایی استان هرمزگان برای ساماندهی وضعیت اموال تملیکی، گفت: رئیس کل و معاونان دادگستری استان برای سامان دادن به وضعیت اموال تملیکی، علاوه بر انجام مسئولیت‌های خود، بیشتر از وظایف و تکالیف‌شان نیز اقدامات مؤثر و قابل توجهی را انجام داده‌اند.
این اقدامات و پیگیری‌های مُجدانه، به مدیران اموال تملیکی نیز در اجرای وظایف و تکالیف‌شان، شجاعت و انگیزه داد.
وی همچنین از تعیین تکلیف و امحاء فنی ۹۰ درصد از ماینر‌های موجود در انبار‌های اموال تملیکی استان هرمزگان خبر داد و گفت: نخستین انبارگردانی بندر شهید رجایی پارسال صورت گرفت و ما امروز می‌توانیم با صراحت اعلام کنیم که چه کالا‌هایی و به چه تعداد در این بندر وجود دارد.
شایان ذکر است، پس از ورود مجدانه و پیگیرانه قوه قضاییه به موضوع ساماندهی انبار‌های بنادر، گمرکات و اموال تملیکی و مساعدت سایر قوا و دستگاه‌ها، انقلابی در این مقوله صورت گرفته تا جایی که استان‌های سراسر کشور به صورت گسترده نسبت به تعیین تکلیف کالا‌های موجود در این انبارها، اقدامات مقتضی را صورت دادند و از این طریق با حفظ حقوق دولتی و عمومی، مبالغ زیادی به بیت‌المال و خزانه کشور مسترد شده است.

دیگر خبرها

  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد
  • خرید و تجهیز ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین در سال گذشته
  • علت تخلیه نشدن آب و نشتی ماشین لباسشویی
  • نمایندگی تهران پکیج بوتان کجاست؟
  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • خریداری ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین