Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-06@16:38:31 GMT

نیلسون:بالاخره یک روز به پرسپولیس برمی‌گردم

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۲۰۰۶۸

ساعت24-دروازه‌بان برزیلی پیشین پرسپولیس به خبرورزشی گفت: من حالا که فوتبال را کنار گذاشته‌ام، خود را هوادار پرسپولیس می‌دانم و به همین علت اصلاً دوست نداشتم این باشگاه بابت شکایت من و اشتباه مدیرانش دچار لطمه و آسیب شود.

مرتبه قبلی که یحیی گل‌محمدی سرمربی پرسپولیس بود، با شکست در فینال جام‌حذفی مجبور به استعفا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او از جمع سرخپوشان جدا شد، اما در همان روز فینال مقابل سپاهان، نیلسون کوره‌آ دروازه‌بان این تیم بود. گلر برزیلی ملقب به «عقاب سیاه» که حالا دیگر مربی شده و شرایطش با گذشته کاملاً متفاوت است. با نیلسون گپی زدیم که خواندن این مصاحبه را به شما هم توصیه می‌کنیم.


اوضاع چطور است؟ در دوران کرونا چه کاری می‌کنید؟
ما هم مثل مردم دنیا با سبک جدیدی از زندگی آشنا شدیم و در دوران کرونا باید به فکر سلامتی خودمان و اعضای خانواده و دوستان باشیم. این بیماری یک اپیدمی جهانی است که فقط با رعایت اصول بهداشت فردی می‌توان از آن جلوگیری کرد. قرنطینه برای همه مردم دنیا بوده و در برزیل هم این شرایط را تجربه کردیم. امیدوارم اوضاع هرچه زودتر بهتر شود و مردم بتوانند به زندگی عادی بازگردند.


شما مربیگری می‌کنید؟
بله. این فصل مربی یک تیم استانی به نام اسپورتیو دیسایسائو هستم و مشغول کارم. تیم ما در سری A۱ یک لیگ مهم به نام چامپیونات پرنامبوکانو حضور دارد و می‌خواهیم بهترین عملکردمان را نشان دهیم. من هم قرارداد دارم و می‌خواهم یک مربی خوب و آینده‌ساز باشم.


بالاخره با باشگاه پرسپولیس تسویه حساب کردید؟
بله. بعد از حدود شش سال توانستم باقی پولم را بگیرم. من چهار سال صبر کردم تا شاید مدیران مختلف باشگاه، پول من را پرداخت کنند، اما صبرم تمام شد و کار به شکایت کشید. اصلاً دوست نداشتم اوضاع به این شکل پیش برود، اما چاره دیگری نداشتم. آن‌ها (مدیران باشگاه پرسپولیس) انتظار داشتند بدون تسویه حساب، طلبم را ببخشم، اما این موضوع برای من اصلاً کار آسانی نبود. البته بخش زیادی از قراردادم را به خاطر پرسپولیس بخشیدم ولی نمی‌توانستم بیش از این، تخفیف بدهم.


در فیفا چه اتفاقی افتاد؟
آن‌ها حق را به من دادند و سه دادگاه مختلف (رأی صادر شده اولیه، کمیته استیناف و کمیته وضعیت بازیکنان) این رأی را تأیید کردند. باشگاه پرسپولیس باید پول من را پرداخت می‌کرد و بالاخره هم این اتفاق افتاد. آن‌ها نمی‌توانستند بیش از این، پول را نگه دارند. نکته مهمی در این موضوع وجود داشت که نمی‌توانم آن را فراموش کنم.


چه موضوعی؟
من حالا که فوتبال را کنار گذاشته‌ام، خود را هوادار پرسپولیس می‌دانم و به همین علت اصلاً دوست نداشتم این باشگاه بابت شکایت من و اشتباه مدیرانش دچار لطمه و آسیب شود. به من گفته بودند اگر شکایت را ادامه بدهم، ممکن است فیفا ۶ امتیاز از پرسپولیس کم کند یا پنجره‌های نقل و انتقالاتی این باشگاه را ببندند. اصلاً دوست نداشتم چنین اتفاقی بیفتد و در نهایت، با پول فیفا (طلب باشگاه پرسپولیس از محل درآمدهایش در فیفا) تسویه حساب کردم بدون اینکه به پرسپولیس خسارتی وارد شود.


جالب است که هنوز هم از علاقه به پرسپولیس صحبت می‌کنی!
بله همان‌طور که گفتم، یک پرسپولیسی هستم و همیشه این تصور را در ذهنم دارم که روزی برای همکاری با پرسپولیس، به ایران برمی‌گردم. این اتفاق بالاخره یک روزی رخ می‌دهد.


هنوز هم نتایج و بازی‌های پرسپولیس را دنبال می‌کنی؟
تلاشم را می‌کنم تا فیلم بازی‌های پرسپولیس را از طریق یوتیوب ببینم و اخبار را از طریق دوستانم در تهران پیگیری می‌کنم. من از تهران فاصله جغرافیایی زیادی دارم ولی می‌دانم که پرسپولیس ۴ فصل قهرمان شده و این اتفاق می‌تواند برای سال‌های بعد هم ادامه پیدا کند. من بازیکن پرسپولیس بودم و بزرگی و شکوه این تیم را تجربه کرده‌ام. امیدوارم همیشه این تیم رو به جلو برود.


سرمربی این تیم، یحیی گل‌محمدی است که تو هم با او سابقه همکاری داری. فکر می‌کنی گل‌محمدی بتواند برای چند سال پیاپی موفق باشد؟
من حرفی در مورد یحیی نمی‌زنم، اما امیدوارم موفق باشد.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: اخبار پرسپولیس باشگاه پرسپولیس دوست نداشتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۰۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر محزون عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: شروع کاهش نرخ باروری در کشور ما به حدود دهه چهل بر می‌گردد. در اولین سرشماری کشور که سال ۱۳۳۵ اجرا شد و پس از آن در سال ۱۳۴۵ برای اولین بار در ایران نرخ رشد جمعیت محاسبه شد که آن زمان ۱/۳ درصد بود. از همان سال‌ها هشدارهای رشد جمعیت آغاز شد. سال ۴۶ بیانیه تهران در خصوص تنظیم خانواده و ضرورت کنترل جمعیت تصویب شد و بعد از انقلاب هم در دهه شصت بحث جمعیت دوباره مطرح شد. در برنامه توسعه سال ۱۳۶۷ طرحی با عنوان سیاست تحدید موالید مطرح شد.

وی افزود: هدف این طرح چنین بود که اگر در سال ۱۳۶۷ میانگین هر خانواده ۵/۶ فرزند بود تا سال ۱۳۹۰ این عدد به ۴ فرزند کاهش یابد. در سال ۷۲ قانون تنظیم جمعیت در مجلس شورای اسلامی تأیید شد که طبق این طرح فرزند چهارم به بعد محروم از فعالیت اجتماعی شود. سال ۱۳۷۳ و به میلادی ۱۹۹۴ اجلاس بین‌المللی جمعیت و توسعه در قاهره با مشارکت ۱۷۹ کشور جهان از جمله ایران برگزار شد و معاهده طرح کنترل جمعیت در سطح بین‌الملل تحت عنوان International Conference on Population and Development تصویب شد. ریشه اصلی کاهش نرخ رشد جمعیت در دنیا و کشور ما از اینجا آغاز شد.

وی افزود: علت شدت این کاهش در ایران به این دلیل بود که علاوه بر کنترل اجتماعی، کنترل فردی نیز به وجود آمد. خانواده‌ها از دهه ۶۰ بنا به عوامل مختلف مانند کاهش مرگ و میر کودکان و شانس زنده ماندن بالا، تصمیم به فرزندآوری کم‌تر گرفتند چرا که قبلاً پنج فرزند متولد می‌شد که لااقل سه نفر از آنها زنده بمانند. دیگر نیازی به چنین اقداماتی نبود پس همان سه فرزند متولد می‌شدند.

وی در ادامه گفت: اما اینها حاصل یک نگاه مالتوسی بود بحث اول تنگ دستی به عنوان مانع افزایش فرزند بود و بحث دوم جریان اجتماعی بود. افراد با استمرار فرایند توسعه وارد مباحثی شدند که باعث پیشرفت فردی آنها شود و به تحرک اجتماعی پرداختند و فرزندآوری را مانع این پیشرفت دیدند. بحث فردگرایی در جامعه باعث شد تحرک اجتماعی و فرزندآوری در مقابل هم قرار گیرند و در مرحله سوم جایگزینی برای نهاد خانواده و تغییر نهاد خانواده که حاصل تغییر نگرش‌ها در جوامعی مثل ایران شد روند رشد را به شدت کاهش داد.

محزون تاکید کرد: بر روی مبانی فکری و نظری موضوع باید بیشتر تمرکز کرد و اقدامات اساسی صورت بگیرد. در دنیا هم برای موضوعات مهم همین‌طور عمل می‌کنند. باید الگوی یک خانواده کامل را بسازیم، مبنی بر نظریه شهید مطهری از انسان کامل این قالب را در مبانی فکری خانواده جای دهیم و در ادامه به تعهد به خانواده بپردازیم. جامعه دانشگاهی و حوزه علمیه نیز می‌تواند در حوزه شناسایی مسائل و ترسیم وضع مطلوب کمک شایانی به این راهبرد داشته باشد.

نقش جایزه ملی جمعیت در مرحله اول ایجاد انگیزه است و برای اثرگزاری بهتر می‌تواند به اصطلاح، کف میدانی‌تر، در محله‌ها و مراکز عمومی باشد. تا انگیزه نخبگان را در جامعه عمومی بیشتر کند. چرا که بحث خانواده است و حتی می‌تواند الگویی شود تا هم محلی‌ها و خانواده هم به نخبگان رجوع کنند.

کد خبر 6096442

دیگر خبرها

  • ده بازیکن خارجی برتر پرسپولیس؛ گولسیانی فقط بشار رسن و نیلسون را بالای سر خود دارد
  • فرار زن جوان از دست مرد شیطان‌صفت | مرا به بیابان‌های اطراف شهر کشاند و...
  • ابرهای باران زا دوباره به خراسان جنوبی برمی گردند
  • بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسی/ ۲۰ بار مچ شوهرم را با زن‌های غریبه گرفتم
  • بالاخره راز هرم جیزه کشف شد!
  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • امباپه بالاخره قصر ۱۲۰۰ میلیاردی راموس را خرید ! | فیلم و عکس
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • وقتی مسی را تعویض کردم، خبر از عواقبش نداشتم!
  • تراکتور امروز به بنیان دیزل برمی‌گردد