Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@10:47:29 GMT

کيف شرايط اضطراري براي هر خانه ضروري است

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۲۰۰۹۱

کيف شرايط اضطراري براي هر خانه ضروري است

خبرگزاری آریا- مدیر کل آموزش‌های همگانی هلال احمر گفت: کیف شرایط اضطراری برای هر خانه ضروری است.
به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر نواب شمس پور، به مناسبت هفته کمک‌های اولیه در گفتگو با تهران کلینیک درباره نیاز دستگاه فشار خون در هر خانه و از آن مهمتر کیف شرایط اضطراری اظهار داشت: از دستگاه فشار خون مهمتر، وجود کیف شرایط اضطراری در خانه است؛ زیرا کشور ما پر از خطراتی از جمله سیل، زلزله، آتش سوزی، تصادفات و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است.
وی توصیه کرد همه خانواده‌ها این کیف را به همراه داشته باشند. این کیف باید دارای پک کمک‌های اولیه (گاز استریل، پنبه، چسب زخم و...)، غذا، آب، دارو، رادیو و دیگر وسایل ضروری به هنگام وقوع حادثه باشد.
دکتر شمس پور افزود: این کیف جنبه بهداشتی و درمانی ندارد و تنها برای جلوگیری از بدتر شدن شرایط تا رسیدن نیرو‌های امدادی به کار می‌رود و یک رویکرد بسیار ساده است. همچنین لازم است اعمال ساده امدادی را نیز یاد بگیریم تا از بدتر شدن حال مصدومیت جلوگیری کنیم.
دکتر نواب شمس پور با اشاره به نیاز فراگیری آموزش‌های کمک‌های اولیه گفت: مردم می‌توانند در سایت هلال احمر و بخش کمک‌های اولیه، اقدام به یادگیری برخی کمک‌های اولیه کنند و علاوه بر آن نرم افزار جهانی به نام First Aid نیز وجود دارد که به 42 زبان ترجمه شده است. همچنین کتاب‌ها و جزوات هلال احمر و آمادگی ارائه این خدمات از طریق رسانه نیز از دیگر روش‌های کسب آگاهی هستند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کیف شرایط اضطراری کمک های اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۰۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور بر تسریع در روند احداث آب‌شیرین‌کن طرح تامین آب اضطراری سیستان و زاهدان تاکید کرد و گفت: افزایش جبهه‌های کاری می‌تواند در تسریع عملیات اجرایی پروژه اثرگذار باشد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در جریان بازدید از سد جریکه در شهرستان زهک، چاه‌نیمه‌ها و پروژه احداث آب‌شیرین‌کن طرح تامین اضطراری آب سیستان و زاهدان با اشاره به ضرورت تامین پایدار آب شرب و بهداشت شهروندان منطقه و اهمیت پروژه آب‌شیرین‌کن زاهدان از نظر ملی و توجه ویژه دولت به آن، گفت: افزایش جبهه‌های کاری می‌تواند در تسریع عملیات اجرایی پروژه اثرگذار باشد و علاوه بر این باید راهکارهای متنوع دیگری نیز برای تسریع در تکمیل آن مورد توجه قرار گیرد.

امینی با اشاره به نشست تخصصی بررسی راهکارهای تسریع عملیات اجرایی پروژه آب‌شیرین‌کن گفت: در این جلسه اقدامات انجام شده در بخش آب، برق، نصب تجهیزات و راه‌اندازی آب‌شیرین‌کن، ایستگاه پمپاژ و موارد مربوط به محوطه‌سازی و دیوارکشی مورد بررسی قرار گرفت و امیدواریم این پروژه هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.

گفتنی است، این پروژه به عنوان بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان با ظرفیت تامین 100 هزار مترمکعب در شبانه‌روز به منظور تامین اضطراری بخشی از آب مورد نیاز سیستان و زاهدان در حال اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلمان مشق عشق را در مکتب‌خانه‌ها تدریس می‌کنند
  • اعلام وضعیت اضطراری در ۵ استان اکوادور+ فیلم
  • هشدار وضعیت اضطراری در پی فوران آتشفشانی در اندونزی
  • عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • آپشن جدید خودرو‌های آمریکا
  • آپشن جدید خودروهای آمریکا
  • گرمای شدید و اعلام وضع اضطراری در جنوب آسیا
  • عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • علت فرود اضطراری پرواز استانبول-تهران در ارومیه
  • دلیل فرود اضطراری پرواز استانبول تهران چه بود؟