Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@14:41:39 GMT

آب لوله کشی را تصفیه کنیم یا آب معدنی بخریم؟

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۲۰۲۱۵

آب لوله کشی را تصفیه کنیم یا آب معدنی بخریم؟

هر روز دغدغه این که آب آشامیدنی سالمی بنوشیم پررنگ‌تر می‌شود.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام شرکت صنایع پلاستیک مادیران، خانواده‌ها در بسیاری از شهرها و روستاهای ایران به آب لوله کشی تصیفه شده دسترسی دارند.

اما همین آب گاهی بو و مزه‌اش تغییر می‌کند و یا نوشیدنش به ما احساس سنگینی می‌دهد. اما چرا این اتفاق می‌افتد؟ سیستم‌های تصفیه آب شهری ایران پیشرفته و استاندارد هستند و تا حد زیادی املاح و سموم مضر موجود در آب را فیلتر می‌کنند و خروجی‌شان آبی مطبوع و گواراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما چه می‌شود که وقتی به دست ما می‌رسد دیگر کیفیت اولیه را ندارد؟

لوله‌کشی‌های فرسوده آبرسانی، مشکل مهم شبکه آب شرب ایران

زحمت فیلتر آب و تصفیه آن را تصفیه‌خانه‌های بزرگ کشور می‌کشند؛ اما همین که آب وارد شبکه لوله کشی شد، تازه با موانع و آلوده‌کننده‌های جدید مواجه می‌شود.

فرسودگی لوله‌کشی شهرها باعث شده است که نمک‌ها و ناخالصی‌ها راه خود را به آب تصفیه شده باز کنند. این اتفاق باعث تغییر در بو و مزه آب شده و تجربه لذت بخش نوشیدن آب را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

از طرف دیگر، شهرهای بزرگ مثل تهران و اصفهان به سیستم آب شرب لوله‌کشی دسترسی دارند. در حالی که بعضی استان‌های کم‌آب یا حاشیه‌ای مثل قم، سیستان و بلوچستان و بوشهر همچنان برای تهیه آب شرب با مشکل مواجه هستند.

مردم در بخش‌هایی از این استان‌ها همچنان آب شرب مصرفی خود را از مراکز توزیع آب می‌خرند یا دستگاه‌های تصفیه آب استفاده می‌کنند.

چارۀ نوشیدن آب سالم و گوارا چیست؟

اگر تا به حال با مشکل تهیه آب آشامیدنی سالم مواجه شده باشید می‌دانید که تنها دو راه برای حل این مشکل وجود دارد. یا مصرف آب بسته‌بندی شده یا خرید دستگاه‌های تصفیه و فیلتر آب. دو مسیری که هر دو گران و پردردسر هستند.

آمار نشان می‌دهد که سرانه ماهانه خوردن آب یک خانواده چهار نفره، ۱۲۵ لیتر آب است. این مقدار تقریبا برابر ۸۰ بطری پلاستیکی آب بسته‌بندی شده است.

به همین دلیل، بسیاری از افراد به جای هزینه مداوم تولید زباله پلاستیکی بیشتر ترجیح می‌دهند به سمت دستگاه‌های تصفیه آب بروند. در حالی که این دستگاه‌ها معمولا هم خودشان گران هستند و هم فیلترهایشان. نداشتن صرفه اقتصادی بسیاری از افراد را از این روش مایوس می‌کند.

پارچ تصفیه آب، راه‌حل ساده‌تر، ارزان‌تر و دوست‌دار طبیعت

راه حل جایگزین پیشنهادی ما پارچ تصفیه آب و فیلتر آب اکسل است. پارچ‌ تصفیه آب ایده‌ای است که سال‌ها در دنیا به عنوان یک جایگزین آب بسته‌بندی‌ شده و دستگاه تصفیه آب استفاده شده است.

پارچ تصفیه آب اکسل بسیار کم جا می‌گیرد و آب را با کیفیتی بالا تصفیه می‌کند. هر فیلتر اکسل می‌تواند ۱۲۵ لیتر آب را تصفیه کند و هزینه خرید آن تقریبا یک سوم خرید همین مقدار آب بسته‌بندی شده است.

شرکت مادیران، همواره در تولید و ارائه راهکارهای نوین برای بهبود کیفیت زندگی پیشرو بوده است. پارچ تصفیه آب اکسل نیز یکی از همین راهکارهای موثر برای نوشیدن آب سالم و گوارا است.

صرفه‌جویی ۷۵ درصدی در مصرف آب بسته‌بندی شده و ارائه آبی گوارا و و بدون روی و با کمترین مقدار جیوه و سرب نسبت به آب شهری از فایده‌های پارچ اکسل است.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فیلتر آب آب معدنی آب بسته بندی شده دستگاه ها لوله کشی آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۰۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست

مهدی زارع خورمیزی رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان تفت گفت: کارشناسان به صورت منظم کلیه معادن موجود درحوزه شهرستان را پایش کرده و در صورت عدم رعایت الزامات زیست محیطی اخطار‌های لازم به متولیان معادن ارائه می‌دهند. 

وی افزود: فعالیت تمامی معدن فعال به صورت منظم توسط کارشناسان محیط زیست رصد می‌شود. 

زارع خورمیزی با بیان اینکه فعالیت‌های معدنی یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست است، ادامه داد: متولیان معادن به منظور کاهش تبعات فعالیت معدنی خود باید الزامات زیست محیطی را رعایت کنند تا از تهدیدات و تخریب بیش از حد طبیعت جلوگیری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • پدر طلبه شهید همایون معدنی به فرزند شهیدش پیوست
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • متقاضیان لاستیک دولتی بخوانند؛ چگونه لاستیک بخریم؟
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • بازدید علمی دانش آموزان از تصفیه خانه آب ارومیه
  • معرفی ظرفیت‌های معدنی ایران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • استخراج سالیانه ۳۰ هزار تن ماده معدنی منیزیت در شهرستان سربیشه