Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@10:47:10 GMT

درآمد ۷۷۸ میلیون دلاری کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۲۱۹۹۹

درآمد ۷۷۸ میلیون دلاری کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت اظهار کرد: امسال افتخار بزرگی نصیب ناوگان ملی جمهوری اسلامی ایران شد و آن هم پیام پر مهر مقام معظم رهبری در پی حمل سوخت به کشور ونزوئلا ذیل تحریم‌های ظالمانه و تهدیدات دشمنان بود.

وی با ابراز دلگرمی نسبت به حمایت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: در این راستا و در راستای منویات مقام معظم رهبری در رابطه با "جهش تولید" ادامه برنامه‌های توسعه تجارت آزاد را در این مسیر تداوم خواهیم داد همچنان که پس از حمل سوخت به ونزوئلا متقابلا برخی مواد اولیه مورد نیاز صنایع از آن کشور به داخل حمل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نائب رئیس هیئت مدیره کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه مجموعه کارکنان این شرکت در راه جهاد اقتصادی از هیچ کوششی دریغ نمی‌روزند، خاطر نشان کرد: در دوران تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اولویت فعالیت‌های خود را در هماهنگی با ارگان‌های مربوطه به حمل کالای اساسی، استراتژیک و مورد نیاز مردم قرار داده است.
وی ادامه داد: کشتی‌های کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با درنوردیدن پهنه دریا‌ها و اقیانوس‌ها در خط اول جهاد اقتصادی قرار دارد، کارکنان این شرکت نیز با توان و انگیزه مضاعف در این مسیر به خدمت خود ادامه می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه در مجموعه هلدینگ کشتیرانی؛ بخش‌های مختلفی از جمله: سرمایه‌گذاری، صرافی، خدمات بندری و خدمات فورواردری فعالیت می‌کنند، خاطر نشان کرد: پرسنل تلاشگر کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به صورت قرارداد مدت معین و رسمی فعال هستند که در دو بخش خشکی و دریا فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه شرکت کشتیرانی طی سال مالی منتهی به ۳۱ خرداد ۹۹ موفق به حمل و نقل ۲۳ میلیون تن کالا شده است، خاطر نشان کرد: این رقم علیرغم تحریم‌های ظالمانه و شیوع ویروس کرونا بدست آمده است. در این میان شرکت کشتیرانی دریای خزر از جمله شرکت‌های زیر مجموعه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ۱.۷ میلیون تن کالا، شرکت حمل فله ۶۰ میلیارد تن مایل و شرکت حمل کانتینری ۶۲۶ هزار TEU کانتینر را طی سال مالی منتهی به ۳۱ خرداد ۹۹ جابجا کرده اند، همچنین شرکت حمل و نقل ترکیبی کشتیرانی توانست در این مدت ۹۷۷ هزار تن کالای فله و ۲۱۸۳TEU کانتینر را جابجا کند.

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران درآمد حاصل از این فعالیت‌ها را ۷۷۸ میلیون دلار اعلام کرد و ادامه داد: سهم کل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از حمل و نقل کالا به تمام بنادر بزرگ کشور ۲۰ درصد ارزیابی است. در این میان سهم کشتیرانی در بنادر جنوبی ۱۹ درصد و در بنادر شمالی ۲۷ درصد سهم بازار بوده است.

وی همچنین با اشاره به اینکه طی سال مالی مورد اشاره ۳۰۳ هزار تن سوخت کم سولفور به ارزش این سوخت ۱۴۵ میلیون دلار خریداری شده است، گفت: با توجه به اجرای قانون سوخت کم سولفور از آغاز سال ۲۰۲۰ از سوی IMO کشتیرانی ج. ا. ا. از ماه‌ها قبل آمادگی‌های لازم برای اجرای الزامات کنوانسیون جلوگیری از آلودگی دریا (مارپول) مربوط به استفاده از سوخت کم‌سولفور در کشتی‌های "ناوگان ملی" را اجرایی کرد.

وی تصریح کرد: موفق شدیم با رایزنی‌های صورت گرفته نیمی از ۳۰ هزار تن سوخت ماهیانه مورد نیاز را از داخل تامین کنیم، اما همچنان مجبور هستیم نیمی دیگر را از خارج تهیه کنیم با این حال طی مذاکرات و مشارکتی که با برخی از شرکت‌های دانش بنیان داخلی در حال انجام است امیدواریم تمام سوخت مورد نیاز ناوگان را از داخل کشور تامین کنیم.

وی از دیگر اقدامات صورت گرفته در کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در جهت بهبود روند فعالیت ها، به تشکیل کمیته‌های حسابرسی، ساماندهی شرکت ها، وصول مطالبات و کمیته انتصابات اشاره کرد و گفت: با مجموعه این اقدامات و با توجه به هزینه‌های پیدا و پنهانی که تحریم‌های ظالمانه و شیوع کرونا ایجاد کرده است، درآمد‌های عملیاتی در تلفیق صورت گرفته برابر با ۱۲ هزار میلیارد تومان است.

نائب رئیس هیئت مدیره کشتیرانی اضافه کرد: از مبلغ یاد شده ۲ هزار و دویست میلیارد تومان سود ناخالص ثبت شده و در مجموع ۳۶۶ میلیارد تومان سود خالص کسب شده است.
وی با یادآوری برگزاری مجمع فوق العاده این شرکت در تاریخ ۷ خرداد سال جاری به مصوبه افزایش ۳۳ درصدی سرمایه در آن مجمع اشاره و خاطر نشان کرد: سرمایه ثبتی شرکت ۱۶۳۹ میلیارد تومان است که متعاقب آن مصوبه، پس از برگزاری مجمع عادی سرمایه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به ۲۱۵۶ میلیارد تومان افزایش می‌یابد.
مدیر عامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه تحریم‌های ظالمانه مشکلاتی ایجاد کرده است، افزود: علیرغم تمام این محدودیت ها، با رشادت کارکنان دریایی و خشکی کشتیرانی ج. ا. ا. همچنین اجرای برنامه‌های چابک سازی روندها، این مشکلات نیز از میان برداشته خواهند شد.

توسعه همکاری کشتیرانی با صنایع دریایی داخلی
وی یکی از ایده آل‌های کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را راه اندازی حوزه CRM در جهت مشتری مداری و افزایش رضایت آن‌ها اعلام و تصریح کرد: برخی احتیاط‌های ناشی از تحریم‌های ظالمانه سبب شده تا راه اندازی این حوزه با پیچیدگی‌هایی مواجه باشد، اما در تلاش هستیم که آن را اجرایی کنیم.
نائب رئیس هیئت مدیره کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از دیگر اقدامات راهبردی صورت گرفته در این شرکت را توسعه تعمیر سفری و ادواری شناور‌ها در یارد‌های داخل کشور اعلام کرد و گفت: با این اقدام بهینه سازی بهره وری ناوگان از طریق برنامه ریزی انجام تعمیرات ادواری در داخل کشور صورت می‌گیرد.
مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به فروش دارایی‌های کم بازده در این شرکت، اظهار کرد: فروش کانتینر‌های فرسوده از دیگر برنامه‌های در حال اجرا در کشتیرانی است در همین راستا برخی از تولیدکنندگان داخلی در جهت تامین کانتینر‌های نو مورد نیاز ناوگان اعلام آمادگی کرده اند که امیدواریم بزودی محقق شود.
وی افزایش همکاری‌ها با تولیدکنندگان داخلی را یکی از راهبرد‌های کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: به روزرسانی تدریجی ناوگان با توجه به سن ۱۶ و نیم ساله آن با اولویت تامین و ساخت شنارو‌ها از صنایع داخلی از جمله اولویت‌های مهم کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران است.
نائب رئیس هیئت مدیره کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در این باره اضافه کرد: در این راستا توافقنامه‌ای را با شرکت کشتی سازی ایزوایکو به امضاء رسانده ایم که پس از نهایی شدن مکانیزم تامین مالی قرارداد، ایزوایکو دو فروند شناور ۳۷ هزار تنی فله بر را برای کشتیرانی ج. ا. ا. ایران خواهد ساخت.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: توسعه همکاری کشتیرانی پارسی خبر صنایع دریایی داخلی تحریم کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تحریم های ظالمانه میلیارد تومان خاطر نشان مورد نیاز هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۱۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محسن خجسته‌مهر» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویداد‌های مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی افزود: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کار‌های بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آنها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

 

دیگر خبرها

  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • ایران اکسپو فرصتی برای معرفی طرح‌های سرمایه‌گذاری کرمان است
  • تأکید امیرعبداللهیان بر توسعه مناسبات با قاره آفریقا
  • وزیر صنایع کوچک و متوسط آفریقای مرکزی با وزیر خارجه دیدار کرد
  • در دستورکار قرار گرفتن مولدسازی دارایی‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!