Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه با بیان اینکه امکان افزایش صادرات به روسیه تا ۱۰ میلیارد دلار ممکن است گفت: قیمت‌گذاری و ترخیص کالا مشکلاتی را برای تجار ایجاد کرده است. - اخبار استانها -

هادی تیزهوش تابان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با بیان اینکه مباحثی نظیر قیمت‌گذاری و ترخیص کالا مشکلاتی را برای تجار ایجاد کرده است و باید این موانع برطرف شوند اظهار داشت: امکان افزایش صادرات ایران به روسیه تا میزان 10 میلیارد دلار دور از دسترس نیست و می‌توان برای تحقق آن بسترسازی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه ضمن تقدیر از تلاش‌های انجام شده سازمان توسعه تجارت ایران و تأیید وجود پتانسیل‌های فراوان صادراتی به کشور روسیه عنوان کرد: در صورتی که امکانات و زیرساخت‌های لازم از نظر لجستیکی فراهم شود می‌توانیم برای افزایش سهم صادراتی خود به کشور روسیه برنامه‌ریزی کنیم.

تیزهوش‌تابان شیوع ویروس کرونا و تبعات بروز این بحران در بخش‌های اقتصادی و به‌ویژه فعل و انفعالات گمرکی مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در زمان شیوع ویروس کرونا، بسیاری از مرزهای کشورمان بسته بود اما مرزهای زمینی، دریایی و ریلی گیلان با جمهوری آذربایجان باز بود و شبانه‌روز تردد انجام می‌شد.

اولویت توسعه 100 درصد با سوخت CNG است/ راهکار LPG مازاد، صادرات استرشد 40 درصدی صادرات از گیلان؛ 60 درصد کالاها به روسیه صادر می‌شودایلام| صادرات ایران به عراق از مرز مهران به اوج خود می‌رسد

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گیلان با بیان اینکه در راستای باز بودن و استمرار فعالیت گمرکی در مرز آستارا رایزنی‌های زیادی انجام شد ابراز داشت: در این راستا مذاکراتی با بنیاد حسین‌اف سفیر جمهوری آذربایجان در ایران و لوان جاگاریان سفیر روسیه در ایران انجام دادیم تا مرز آستارا در زمان شیوع کرونا باز بماند.

وی بسته بودن مرزهای کشورمان در زمان شیوع کرونا و اهمیت استراتژیک مرز آستارا را مورد توجه قرار داد و در همین زمینه اظهار داشت: در زمان اوج‌گیری ویروس کرونا حجم صادرات در مرز آستارا بسیار بالا بود به طوری‌که به موجب این امر شاهد تشکیل صف‌های 15 کیلومتری کامیون‌ها و وسائط حمل بار بودیم.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه صف‌های طولانی و تردد با تأخیر کامیون‌های حاوی محموله‌های وارداتی و صادراتی را یکی از مشکلات جدی صادرکننده‌ها و البته کامیون‌ها اعلام کرد و افزود: مشکلات ارزی از دیگر چالش‌هایی است که تجار و بازدگانان با آن مواجه هستند و لازم است در این مورد تصمیمی اتخاذ شود.

تیزهوش‌تابان با اشاره به اینکه قوانین ارزی کشورمان در واقع قواعد و پول‌های ملی کشورهای مختلف را در نظر نگرفته است این موضوع را که دولت باید در حوزه ارز برای کشورهای مختلف قوانین مختلفی داشته باشد متذکر شد و گفت: براساس قوانین گمرکی، کسی که 100 دلار صادرات انجام می‌دهد باید 160 دلار هم واردات داشته باشد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گیلان قیمت‌گذاری و ترخیص کالا را مشکل دیگر تجار اعلام کرد و با بیان اینکه تعرفه کالاها در سازمان توسعه تجارت بسیار بالا است خاطرنشان کرد: بروز مشکلات در سامانه یکپارچه کارت بازرگانی نیز از دیگر مواردی است که باید در راستای رفع آن و کمک به تجار و بازرگانان اقداماتی انجام شود.

وی حمایت از تولید داخلی را به عنوان یک راهبرد که باید توسط تمامی دستگاه‌ها و نهادها اجرایی شود مورد تأکید قرار داد و ابراز داشت: امسال توسط مقام معظم رهبری به نام سال جهش تولید نامگذاری شده اسا بنابراین لازم است با تسهیل در قوانین، حمایت‌های بانکی و اقداماتی از این دست زمینه تحقق آن را فراهم کنیم.

به گزارش تسنیم، موافقتنامه ترتیبات موقت ترجیحی ایران و اوراسیا، که از پنجم آبان‌ سال 98 اجرایی شده است، مفصل‌ترین و جامع‌ترین موافقنامه‌ای است که تاکنون جمهوری اسلامی ایران منعقد کرده و شامل 9 فصل قواعد عمومی، تجارت کالا، چاره‌کارهای تجاری، موانع فنی فرا راه تجارت، اقدامات بهداشتی و بهداشت گیاهی، قواعد مبدا، تسهیل تجارت، حل و فصل اختلافات و مقررات پایانی است.

انتهای پیام/614/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس اتاق بازرگانی مرز آستارا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۴۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا/ افزایش رایزنان بازرگانی در آفریقا 

معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به در دستور کار قرار گرفتن ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا، گفت: سازمان توسعه تجارت در نظر دارد تعداد رایزنان بازرگانی را در سال جاری در قاره آفریقا از ۳ نفر به ۱۴ نفر افزایش دهد.

به گزارش ایسنا، مهدی ضیغمی امروز در «دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا» اظهار کرد: برگزاری اولین اجلاس ایران و کشورهای غرب آفریقا در سال گذشته منجر به توافقات خوب در تجارت بین‌المللی شد و این موضوع انگیزه‌ای شد تا اجلاس ایران و قاره آفریقا ادامه پیدا کند. 

به گفته معاون وزیر صمت، در این اجلاس، ایران میزبان بیش از ۳۰ کشور آفریقایی است. این رویداد همزمان با ششمین نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو) در حال اجرا است.

ضیغمی با بیان اینکه آشنایی با بخشی از توانمندی‌های صادراتی ایران در دستور این اجلاس است، تصریح کرد: دستگاه‌های تخصصی، اتاق‌های بازرگانی و فعالان اقتصادی طی جلسات مکرر و نشست‌های تخصصی نسبت به ارتباط تجاری و اقتصادی با همتایان خود تبادل نظر خواهند کرد و سعی کردیم در این اجلاس در قالب ۱۲ کمیته تخصصی نسبت به همکاری‌های مشترک تبادل نظر کنیم.

وی با تاکید بر لزوم افزیش سطح روابط اقتصادی ایران با قاره آفریقا، گفت: اقتصاد ایران و بسیاری از کشورهای آفریقایی مکمل یکدیگر هستند و به راحتی می‌توان از مسیر تجارت آزاد دوطرفه نسبت به جهش در مناسبات تجاری اقدام کرد. در همین راستا سازمان توسعه تجارت در نظر دارد با همراهی و همفکری معاونت دیپلماسی وزارت امور خارجه تعداد رایزنان بازرگانی را در سال جاری در قاره آفریقا از ۳ نفر به ۱۴ نفر افزایش دهد.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران ضمن برشمردن موانع توسعه اقتصادی ایران با کشورهای آفریقایی، گفت: شناخت از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های طرفین محدود است و امیدواریم از مسیر این اجلاس و نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ و نشست‌های فراوانی که برنامه‌ریزی کردیم این نقیصه را برطرف کنیم. همچنین حل این مسائل زیرساختی که به آنها اشاره می‌کنم، از جمله ضرورت راه‌اندازی خط منظم هوایی به ویژه به غرب و جنوب آفریقا چه توافقنامه‌ای در این زمینه امضا شد اما اجرایی نشده و ضرورت راه‌اندازی خط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا الزامی است. 

وی ادامه داد: همانگونه که می‌دانید ما به شرق و شمال آفریقا خط منظم کشتیرانی راه‌اندازی کردیم و با دستور رئیس جمهوری در سفر به الجزایر موضوع کشتیرانی به غرب آفریقا نیز در دستور کار قرار گرفته است.

این مقام مسئول دامه داد: موضوع بعدی زیرساخت‌ها در تبادلات مالی و بانکی است که ابتکارات خوبی را در این اجلاس با همتایان آفریقایی خود به اشتراک خواهیم گذاشت و امیدواریم این سه موضوع اصلی در اجلاس بعدی حل و فصل شوند.

ضیغمی در پایان پیشنهاد داد با توجه به دستاوردها و توافقات این اجلاس، همزمان با ایران در دبیرخانه اتحادیه آفریقا نیز ساز و کاری برای حفظ، توسعه و این ارتباطات شکل بگیرد. امروز ضمن رونمایی از تندیس و لوح یادبود دبیرخانه دائمی ایران و آفریقا در این زمینه با مقامات آفریقایی مذاکراتی خواهیم کرد. امیدواریم این اجلاس نقطه عطف جهش روابط اقتصادی، تجاری و فرهنگی ایران با کشورهای قاره بزرگ آفریقا باشد. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ایران به عضویت سازمان جهانی ارزیابی و انطباق درآمد
  • عضویت ایران در سازمان جهانی ارزیابی و انطباق
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا/ افزایش رایزنان بازرگانی در آفریقا 
  • بودجه روسیه برمبنای نفت ۶۵ دلاری تنظیم می‌شود
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • ترخیص کالا از گمرک؛ مراحل ترخیص + هزینه ها
  • لمس یک میلیارد دلاری صادرات به روسیه
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود
  • افزایش صادرات غیر نفتی در هرمزگان