Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@22:12:13 GMT

کاهش تولید نفت آمریکا در پی وقوع طوفان سهمگین

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۲۴۴۵۴

کاهش تولید نفت آمریکا در پی وقوع طوفان سهمگین

بیش از یک چهارم از تولید نفت و گاز فراساحلی خلیج مکزیکوی آمریکا روز چهارشنبه به دلیل وقوع طوفان سالی متوقف شد.

به گزارش ایسنا، وقوع طوفان سالی که بارانهای شدیدی را به همراه داشت، باعث کاهش مصرف سوخت در جنوب شرقی آمریکا شد و صعود قیمت نفت و بنزین در نتیجه کاهش تولید این کشور را به دنبال داشت.

طبق اعلام وزارت کشور آمریکا، تولید حدود ۵۰۰ هزار بشکه در روز نفت خام و ۷۵۹ میلیون فوت مکعب در روز گاز طبیعی در خلیج مکزیکو متوقف شد که تقریبا برابر با یک سوم از تعطیلی تولید ناشی از وقوع طوفان لارا در ماه اوت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طوفان درختها را از جا کند، باعث سرازیر شدن سیلاب در خیابانها و قطع برق ۵۰۰ هزار خانه و کسب و کار شد. به گفته پاتریک دی هان، مدیر تحلیلگر نفت در شرکت گازبادی، این قطعیها ممکن است باعث شود فروش سوخت در روزهای آینده کاهش پیدا کند.

بنادر نفتی و شیمیایی در امتداد رودخانه می سی سی پی با عبور طوفان، به شکل محدود بازگشایی می شوند و تولیدکنندگان نفت و گاز کارکنانشان را به سکوهای فراساحلی در غرب و مرکز خلیج مکزیکو برمی گردانند.

طبق اعلام مرکز ملی طوفان آمریکا، طوفان سالی با سرعت هشت کیلومتر بر ساعت به سمت شمال شرق آمریکا در حرکت است و سرعت بادهای همراه آن به ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت می رسد.

یک سخنگوی شرکت شورون اعلام کرد پالایشگاه پاسکاگولای شورون در می سی سی پی در حدود ۵۰ مایلی محل عبور طوفان، سراسر شب فعال بود. پالایشگاه شرکت فیلیپس ۶۶ به ظرفیت ۲۵۵ هزار و ۶۰۰ بشکه در روز در لوییزیانا تعطیل ماند و شرکت رویال داچ شل تولید در پالایشگاه نورکو به ظرفیت ۲۲۷ هزار و ۴۰۰ بشکه در روز در لوییزیانا را به حداقل رساند.

طبق اعلام وزارت انرژی آمریکا، ۱.۱ میلیون بشکه در روز ظرفیت پالایش نفت منطقه گلف کاست روز چهارشنبه متوقف بود که شامل دو تاسیساتی می شود که از زمان وقوع طوفان لارا در دست تعمیر قرار دارند.

بر اساس گزارش رویترز، بهای معاملات نفت روز چهارشنبه تحت تاثیر کاهش غیرمنتظره ذخایر نفت آمریکا حدود چهار درصد صعود کرد و بهای بنزین اواسط معاملات ۳.۶ درصد افزایش داشت.

طبق گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا، ذخایر نفت خام آمریکا هفته گذشته ۴.۴ میلیون بشکه کاهش یافت و به ۴۹۶ میلیون بشکه رسید و برخلاف پیش بینی تحلیلگران از رشد این ذخایر به میزان ۱.۳ میلیون بشکه بود. ذخایر بنزین آمریکا هم ۴۰۰ هزار بشکه کاهش داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قيمت نفت میلیون بشکه بشکه در روز وقوع طوفان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۴۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تقاضای جهانی برای بنزین نصف می‌شود

رشد تقاضای جهانی برای نفت تحت تاثیر افزایش استقبال از خودروهای برقی در چین و آمریکا و عادی شدن مصرف پس از افزایش شدیدی که در دوران پساکرونا داشت، ممکن است امسال نصف شود.

به گزارش ایسنا، شرکت مشاوره وود مک کنزی اعلام کرد تقاضا برای بنزین احتمالا ۳۴۰ هزار بشکه در روز در سال ۲۰۲۴ رشد کرده و به ۲۶.۵ میلیون بشکه در روز می‌رسد که پایین‌ترین میزان رشد از سال ۲۰۲۰ و کمتر از رشد ۷۰۰ هزار بشکه‌ای تقاضای روزانه برای بنزین در سال ۲۰۲۳ است.

سوشانت گوپتا، تحلیلگر «وود مک کنزی» گفت: نفوذ خودروهای برقی در آمریکا و چین افزایش یافته است. امسال، تقاضای چین به دلیل استفاده بیشتر از خودروهای برقی، تنها ۱۰ هزار بشکه در روز رشد خواهد کرد.

شرکت مشاوره «ریستاد انرژی»، تقاضای جهانی برای بنزین در سال میلادی جاری را حدود ۲۶ میلیون بشکه در روز تخمین زد که حدود ۳۰۰ هزار بشکه در روز بالاتر از رشد حدود ۷۰۰ هزار بشکه در روز در سال ۲۰۲۳ است.

آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی کرده است چین که زمانی پیشران تقاضا برای بنزین در جهان بود، امسال بیش از نیمی از فروش همه خودروهای برقی را به خود اختصاص خواهد داد.

پیش‌بینی بازوی تحقیقاتی شرکت ملی نفت چین (CNPC) نشان داد مصرف بنزین چین، امسال حدود ۲ میلیون تن معادل حدود ۱.۳ درصد رشد کرده و به ۱۶۵.۱ میلیون تن (۳.۸ میلیون بشکه در روز) می‌رسد. بازوی تحقیقاتی سینوپک که بزرگترین پالایشگر نفت در چین است، انتظار دارد تقاضا برای بنزین در سال ۲۰۲۴، به میزان ۱.۷ درصد معادل حدود ۳ میلیون تن رشد کند و به ۱۸۲ میلیون تن برسد.

طبق ارزیابی آژانس بین‌المللی انرژی، با کاهش قیمت که تقاضا را تقویت کرده است، سهم خودروهای برقی فروخته شده در سال میلادی جاری، ممکن است در چین به ۴۵ درصد، ‌ در اروپا به حدود ۲۵ درصد و در آمریکا به بیش از ۱۱ درصد برسد.

در مقابل، رونق فروش خودرو به همراه رشد اقتصادی بالا و ضریب نفوذ اندک خودروی برقی، محرک تقاضا برای بنزین در هند و اندونزی می‌شود.

برآورد دولت هند نشان می‌دهد مصرف بنزین هند در سال منتهی به مارس ۲۰۲۵، به رکورد ۳۹.۲ میلیون تن (۹۰۸ هزار بشکه در روز) خواهد رسید که حدود پنج درصد بالاتر از ۳۷.۲ میلیون تن در سال منتهی به مارس ۲۰۲۴ است.

طبق اعلام اداره اطلاعات انرژی آمریکا، مصرف روزانه بنزین آمریکا که در سال ۲۰۱۸ تا رکورد ۳۹۲ میلیون گالن، صعود کرده بود، در سال ۲۰۲۳، به حدود ۳۷۶ میلیون گالن (۸.۹۴ میلیون بشکه در روز) کاهش یافت.

تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند تقاضا در سال ۲۰۲۴، ثابت باشد. شرکت مشاوره FGE اعلام کرد در نتیجه، حاشیه سود پالایش نفت در آمریکا پس از اوج فصل رانندگی تابستانی، تحت فشار نزولی قرار خواهد گرفت.

بر اساس گزارش رویترز، در اروپا، تقاضا برای بنزین، به میزان ۵۰ هزار بشکه در روز معادل ۲.۳ درصد رشد کرده و به ۲.۱۹ میلیون بشکه در روز می‌رسد که مطابق با روند رشد در سال‌های اخیر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • ببینید | فیلمی پربازدید از شدت گردباد و طوفان در ایالت نبراسکا در آمریکا
  • رشد تقاضای جهانی برای بنزین نصف می‌شود
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • بارش بهاری و وقوع طوفان‌های لحظه‌ای همراه با صاعقه آسمان اصفهان را در بر می‌گیرد
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • ببینید | دانشجویان آمریکایی همراه با طوفان!