Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین و به نقل از مشرق؛ سیدمحمد انوشه با حضور در برنامه «طبیب» شبکه سوم سیما گفت: کسی که به بحث ازدواج ورود پیدا می‌کند باید چند نکته را بداند. هر رابطه‌ای نه تنها ازدواج، باید سه ویژگی داشته باشد به نفع تو باشد، به ضرر هیچکس نباشد، مبتنی بر واقعیت باشد نه رؤیاپردازی، نکته دوم این است که در این حوزه چهار رابطه باید متعادل شود یعنی مطالعه و بررسی شده و صحت آن تأیید شود یکی رابطه دو فرد با یکدیگر، رابطه طرفین با خانواده‌ها و رابطه خانواده طرفین، در غیر این صورت فرد حق ورود به ازدواج را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ما برای ورود به ازدواج پنج شرط اساسی داریم، انگیزه ازدواج، امکانات ازدواج، دانش ازدواج، تعهد ازدواج و توانایی ازدواج، که شامل توانایی جسمی و جنسی، توانایی ادراکی و عقلی، توانایی عاطفی می‌شود. این پنج اصل را باید پشت سر بگذارید تا مجوز ازدواج را دریافت کنید، حالا بعد از ازدواج پنج اصل دیگر باید رعایت شود، شفاف‌سازی بین زن و مرد، اعتمادسازی، تصمیم‌سازی، رفتارسازی و مشارکت‌سازی، زندگی مشترک پنج درصدش لذت است و ۹۵ درصد آن آرامش، هر جایی که در زندگی آرامش به هم ریخت نظام زندگی از دست می‌رود. بحران از وقتی آغاز می‌شود که یکی را دوست داری و با فرد دیگری زندگی می‌کنی و این مربوط به بینش و بصیرت توست که باید اصلاح شود تو باید همان کسی را دوست بداری که با او زندگی می‌کنی.

این محقق در برنامه طبیب شبکه سه همچنین در خصوص مشکلات پیش از ازدواج گفت: کسی که به خاطر تو دروغ گفته حتماً به خود تو هم دروغ می‌گوید، کسی که نگاهت را نفهمد توضیحات طولانی‌ات را هم نمی‌فهمد، دنبال کسی باش که بتوانی نگاهش را ترجمه کنی، چون بسیار هستند کسانی که در بیان شیرین‌زبانی می‌کنند و تو مسحور این بزک و واژه‌ها هستی. نکته بعدی این است که دوست داشتن زیباترین شکل مالکیت و مالکیت زشت‌ترین شکل دوست داشتن است. تا زمان عقد اجازه داری از طرف خوشت بیاید ولی اجازه نداری عاشقش شوی، چون اگر در این پروسه جدایی پیش آمد و تو اسیرش شدی آنجاست که بار بسیاری از مصیبت‌ها و افسردگی‌ها را باید یک تنه تحمل کنی.

انوشه در ادامه تأکید کرد: دختری که پیش از عقد رسمی جسم خود را در اختیار فردی بگذارد باید بداند که آن پسر خریدار عقل و منطق و احساس او نبود خریدار جسمش بود، باید بدانی در آشنایی چه چیز را عرضه می‌کنی .عقلانیت، بصریت فهم یا چیز دیگری،این نکته را باید بدانید با ایجاد رابطه جنسی قبل از عقد پایداری احتمال ازدواج به شدت از بین می‌رود و بزرگترین بحران بچه‌های ما همین است که درگیر لحظه‌ها و لذت‌ها شدند و آن بینش و فهم عمیق در بچه‌های ما که باید متوجه ارزش‌های طرف مقابل در شأن، حجب، رفتار و منش او باشد وجود ندارد. نکته دیگر این است که اگر در زندگی نسبت به فردی که ازآن تو نیست توجه و تعصب بورزید قطعاً نسبت به کسی که از آن توست غفلت ورزیده‌اید، اگر وقتت را صرف کسی کنی که مربوط به تو نیست قطعاً همان مقدار نسبت به کسی که از آن توست غفلت کرده‌ای.

وی با اشاره به دشمنان زندگی مشترک گفت: پیله کردن به تلویزیون از هر نوعی، خانه‌نشینی مرد، اضافه‌کاری به خصوص اگر هر دو شاغل باشند، نرسیدن به وضع ظاهر در خانه، عدم توجه به علایق و سلیقه‌های یکدیگر در همه جوانب، اهانت به بستگان یکدیگر، حذف شدن و کمرنگ شدن خدا در زندگی ناشی از بغض‌های سیاسی یا اقتصادی دشمنان زندگی مشترک هستند. همچنین عمده دلایل طلاق این روزها، یکی برقراری رابطه با عشق سابق، دوم ازدواج کردن برای فراموش کردن عشق سابق، سوم ازدواج به اصرار خانواده، چهارم ازدواج به امید تغییر و پنجم ازدواج به امید ایده‌آل بودن همسر هستند.

این پژوهشگر حوزه اجتماعی همچنین تأکید کرد: ما چهار مرحله قبل از ازدواج داریم، مشاهده یعنی به دلت نشیند، مصاحبه یعنی با نظارت بزرگترها با هم صحبت کنید، مکاشفه یعنی تحقیقات کنید تا هم کفو باشید، البته هم کفو بودن به این معنا نیست که اگر این لیسانس است او هم لیسانس باشد یا وضعیت مالی‌شان یکی باشد بلکه ظرف پذیرش دیگری را داشتن است، بحث هم کفو بودن غیر از آن چیزی است که امروز تبلیغ می‌شود، بحث هم طرازی ارزش‌هاست که از تجربه افراد بزرگ‌تر می‌توان در این حوزه استفاده کرد.

مرحله پایانی مشاوره است، نظر یک انسان از زاویه سوم قطعاً می‌تواند مفید باشد، چون او اشراف بیشتری دارد و بی‌طرف است. بهتر است اگر یک مشاور مرد می‌روید از نظر مشاور زن هم استفاده کنید. من نکته‌ای هم عرض کنم در خصوص مهریه، مهریه فقط یک جلیقه نجات است که قرار است اگر خدای نکرده قایق برگشت کمک‌کننده زن باشد، اما بعضی آن قدر این وسیله کمکی را زیاد می‌کنند که همان تعداد سکه‌ها باعث طلاق می‌شود.

کد خبر 549994 برچسب‌ها ازدواج ازدواج - طلاق عشق

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ازدواج ازدواج طلاق عشق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۴۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، وضعیت ساختمان‌های ناایمن، پرخطر وبحرانی منطقه ۱۲ با حضور مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران، وحیدرضاانارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲، مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی شهرتهران، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۲، دبیر ستاد مدیریت بحران و شهرداران نواحی ۱،۲،و ۳ در شورای اسلامی شهر تهران بررسی شد.

در این جلسه ضمن ارائه گزارش در خصوص تعداد اماکن ناایمن و پرخطر در این منطقه، اهتمام بر ایمن سازی و تعیین تکلیف وضعیت ساختمان‌های نا ایمن و بحرانی اولویت دار در دستور کار قرار گرفت.

وحید رضا انارکی محمدی با تاکید بر حساسیت موضوع ساختمان‌های نا ایمن و نگرانی‌های مردم مبنی بر خطرآفرین بودن این ساختمان‌ها گفت: با توجه به فرسوده بودن بافت منطقه ۱۲ نسبت به سایر مناطق شهر، تاکنون بیش از ۴۰ جلسه کمیته ایمنی تشکیل شده و رفع ایمنی ساختمان‌ها و نوسازی بافت فرسوده از دغدغه‌های مدیریت شهری منطقه است.

وی با اشاره به اولویت ایمن سازی مجتمع‌های مسکونی ناایمن، با توجه به جدی بودن امنیت جان شهروندان یادآور شد: این مهم در دستور کار شهرداری است و با برگزاری جلسات هیأت امنایی و صدور اخطاریه و ارائه آموزش و در همکاری با سازمان آتش نشانی اقدامات لازم از سوی شهرداری انجام می‌شود.

وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲ با اشاره به اینکه ایمن سازی منطقه ۱۲ با محدودیت‌های میراث فرهنگی و اوقاف مواجه است، گفت: می‌بایست بر اساس برنامه اقدام جامع مشترک، و بهره مندی از نظرات مشاوران، برنامه ایمن سازی منطقه ۱۲ را گام به گام و بر اساس اولویت‌های مهم جلو ببریم که متأسفانه به علت عدم همکاری این سازمان‌ها و در برخی موارد کسبه، در مورد ایمن سازی ۵ سرای ناایمن اقدامی نشده است.

مهدی بابایی نیز با تاکید بر اهمیت هم افزایی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و سازمان آتش نشانی در خدمت رسانی به شهروندان گفت: بازوان اجرایی مدیریت شهری در مبحث بحران اعضای ستاد بحران می‌باشند که کمیته‌های ایمنی را در مناطق تشکیل می‌دهند که ارزیابی‌های ماهیانه از نواحی به منظور ایمن سازی ساختمان‌های پرخطر باید با صدور اخطاریه و در مرحله آخر قطع انشعابات مالکین را ملزم به رعایت ایمنی کرد.

وی با تاکید بر لزوم نظارت و تداوم پیگیری همه جانبه نهادهای متولی در خصوص رسیدگی به ساختمان‌های ناایمن، بر تعیین تکلیف ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ در نیمه اول سال تاکید کرد و افزود: با مشخص شدن مختصات و نوع ناایمنی و بحران، نهاد قضائی در کنار دستگاه‌های اجرایی برای ضمانت اجرای رفع ناایمنی ساختمان‌ها در این مناطق مشارکت و تمهیدات لازم اتخاذ خواهد شد.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران همچنین در این نشست، گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته در ۱.۵ سال اخیر و با کمک دستگاه قضائی و پای کار آمدن دادستانی تهران، تمامی مالکان ساختمان‌های پرخطر و بحرانی دعوت و تذکرات و اخطارهای لازم را دریافت کردند که در نهایت خروجی این پیگیری و تلاش‌ها، کاهش تعداد ساختمان‌های ناایمن است.

کد خبر 6096001

دیگر خبرها

  • ترامپ به من گفت در مورد رابطه با «خانم بازیگر» حرفی نزنم
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • افشاگری دستیار ترامپ در مورد رابطه با خانم بازیگر فیلم های ...
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • تعیین تکلیف پساب یزد
  • خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو