Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، همه گیری کرونا را فرصتی برای اندیشه بیشتر در باره صلح ، نوع دوستی و مفاهمه بین ملت ها و دولت ها دانست و گفت: در شرایطی هستیم که درگیر شدن یک میلیارد نفر در جهان با کرونا دور از ذهن نیست، دراین شرایط تنها صلح و مفاهمه است که می‌تواند نجات‌بخش ملت‌ها و مردم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایرنا، رضا ملک زاده روز پنجشنبه در نشست مقدماتی دومین همایش بین المللی سلامت برای صلح در شیراز اظهار داشت : کرونا ثابت کرد که در شرایط کنونی باید بیشتر به صلح و آزادی خواهی فکر کنیم ، امسال سال تحول آفرین در قرن ۲۱ است ، همه گیری کرونا نژاد پرستی را به شکل عریان در امریکا نشان داد ، یک فرد سیاه پوست در جلوی چشم همه کشته می شود.

معاون پژوهش و فناوری وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در ادامه با بیان اینکه اغلب جمعیت دنیا به کرونا مبتلا خواهند شد گفت: شاید یک میلیارد نفر به این ویروس مبتلا شوند و ۳۵۰ میلیون نفر نیاز به بستری شدن داشته باشند ، شاید تا یکسال آینده هم واکسن قابل اعتماد کرونا به جامعه نیاید و همه کشورها با کرونا درگیر باشند.

ملک زاده با طرح این پرسش که آیا ممکن است ما در آینده همه گیری دیگری داشته باشیم ؟ و آیا همه گیری ها تکرار می شوند ؟ گفت: پرداختن به صلح می تواند ایجاد همه گیری ها را کنترل کند ، مهمترین علت به وجود آمدن همه گیری ها کاهش تنوع زیستی است ، با احترام به آموزه های زیست محیطی میتوانیم جلوی همه گیری ها را بگیریم.

این مقام وزارت بهداشت با یاد آوری اینکه یکی از مهمترین علل همه گیری ها تخریب محیط زیست است گفت: نابودی جنگل ها ، عادی شدن تجارت حیوانات وحشی عامل اصلی همه گیری ها از جمله کرونا است ، ۲۰ میلیارد دلار صرف تجارت حیوانات وحشی در چین شده است ، حیوانات وحشی را می گیرم ، می فروشیم و این پدیده رو به افزایش است.

وی افزود: حیوانات وحشی بخصوص خزندگان در زندگی ما آمده اند ، اینها بدترین ویروس ها را دارند ، ۷۰ سال پیش کرونا در بدن خفاش شناخته شده است ،قطعا باید از جنگل زدایی و تجارت حیوانات پیشگیری کنیم تا همه گیری کنترل شود ، این سرمایه گذاری و صلح و مفاهمه می طلبد.

ملک زاده به این موضوع اشاره کرد که ایران در زمینه ارتباط با کشورها برای دستیابی به صلح تلاش وافر داشته است گفت: ما حتی با کشورهای متخاصم مثل امریکا نیز در این زمینه همکاری علمی داشته ایم ، یک تیم مشترک برای مطالعات سرطان در این زمینه داریم و باید موضوع سراطان را حل کنیم و راه حل ارائه دهیم ، مشکل سرطان در ایران در شرایط تحریم مورد بررسی قرار گرفت و با همکاری بین المللی کشورها از جمله امریکا در این زمینه دستاوردهای خوبی ایجاد شده است .

معاون پژوهش و فناوری وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه ما با مهمترین مراکز علمی دنیا در ارتباط هستیم گفت: با آمریکا ، کانادا ، آلمان و انگلستان دراین زمینه همکاری علمی متقابل داریم.

ملک زاده اضافه کرد : در هر شرایطی باید به سمت حل مشکلات سلامت برویم و همکاری بین المللی داشته باشیم ، باید مقاوم باشیم کوتاه نیاییم و با همکاری و تعامل جلو برویم . در رابطه با کرونا سازمان بهداشت جهانی از همه کشورها از جمله ایران دعوت کرد تا مطالعات را توسعه دهند ، در ایران تیم درمانی خاص کرونا ایجاد شده است ، همه مراحل قانونی و مجوز اخلاقی برای فعالیت این تیم اخذ شده است .

وی اضافه کرد : ۶۵ محقق ایرانی در ۲۹ استان آماده شده اندو مطالعات درمان کرونا را آغاز کرده اند ، ما جلسات هفتکی داریم ،ایران دراین زمینه بیشترین مشارکت را با اروپا و امریکای جنوبی داشته است ، بیشترین میزان بیمار در ایران مطالعه شده است ، حتی از فرانسه و سایر کشورها بیشتر روی کرونا مطالعه کرده ایم.

معاون وزیر بهداشت افزود: تحقیقات روی داروهای جدیدی در راه است و ادامه دارد ، در شرایطی وارد مطالعات بین المللی شده ایم و ایجاد تفاهم کرده ایم که زمینه ساز صلح و دوستی همکاری بین المللی باشیم ، به ویژه در مسایل سلامت حتی در سخت ترین شرایط این همکاری ها را ادامه داده ایم.

دومین کنگره بین المللی "سلامت برای صلح" با هدف تقویت تلاش های جامعه متخصصین سلامت برای گسترش صلح و گفتمان صلح در سطح جهان طراحی شده است. این کنگره در تاریخ ۲۲-۲۱ آبان ماه ۱۳۹۹ در شهر شیراز برگزار خواهد شد. شهر شیراز، شهری تاریخی با پیشینه نوع دوستی و آرامش گستری است و شاعران به نامی همچون حافظ و سعدی نماد صلح و دوستی در تاریخ شیراز هستند.
تقویت صلح توسط متخصصین سلامت از اهداف این کنگره است.

نخستین کنگره بین المللی سلامت برای صلح ۲۱ تا ۲۴ آبان ماه ۱۳۹۷ همزمان با ۱۴ تا ۱۶ نوامبر ۲۰۱۸ در شیراز برگزار شد.

لینک کوتاه: asriran.com/0038OD

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا وزیر بهداشت حیوانات وحشی وزارت بهداشت همه گیری ها ملک زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۵۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا سید معلمی، اظهار داشت: هدف از این پویش اطلاع رسانی و آموزش در خصوص اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه جانبه و سلامت عمومی افراد است. بین سلامت دهان ودندان و سلامت جسمی رابطه مشخصی وجود دارد و برخی از بیماری های دهان و دندان می تواند تاثیراتی در بیماری های دیگر داشته باشند و همینطور برخی بیماری های جسمی نیز می تواند برای دهان ودندان مشکلاتی ایجاد کند.

وی با بیان این که مصرف دخانیات (سیگار، قلیان و سیگار الکترونیکی) از مهم ‌ترین عوامل در ایجاد سرطان دهان بوده و سلامت مغز و قلب با سلامت دهان و دندان در ارتباط است، افزود: بیماری های شدید لثه و دیابت رابطه دو طرفه دارند و هر کدام از آن ها می تواند باعث تشدید بیماری دیگر شود، بنابراین توجه به سلامت دهان و دندان بسیار مهم است. البته خونریزی لثه‌ها در مسواک زدن نباید باعث ترک مسواک زدن شود.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که این پویش در روز اول به عنوان «دهان دریچه سلامت» به ارتباط این بیماری ها می پردازد و توجه مردم را به سلامت دهان و دندان معطوف و متمرکز می کند، ادامه داد: در روز دوم نیز شعار «سلامت دهان و دندان؛ سلامت کودک» را خواهیم داشت.

دکتر سیدمعلمی اضافه کرد: در این روز با حضور در مدارس و آموزش به دانش آموزان و معاینات دهان و دندان بچه ها، افزایش آگاهی نسبت به سلامت دهان و دندان را در مدارس و دانش آموزان انجام می شود تا اگر یک دانش آموز به اقدامات بهداشتی، درمانی نیاز داشت به مراکز جامع سلامت جهت دریافت خدمت معرفی شود.

وی بیان کرد: در روز سوم پویش هدف ما بر اهمیت دادن به سلامت دهان و دندان از دیدگاه نهادهای مردمی و سایر نهادهای دولتی متمرکز خواهد بود. در این روز به تبیین نقش سایر نهادها و افراد در بحث سلامت دهان ودندان پرداخته می شود که چه کمک هایی می توانند در این زمینه ایفا کنند. در کل هدف پویش سلامت دهان و دندان، آگاهی بخشی و حساس سازی مردم، جامعه و مسئولان در رابطه با اهمیت سلامت دهان و دندان است.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت در پایان با بیان این که خدمات اساسی و مهم دندانپزشکی در مراکز بهداشت برای همگان در دسترس است، گفت: خدمت رایگان دندانپزشکی در مراکز بهداشت در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر به افراد ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر اسبق بهداشت: طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • چشم‌ها را با چای بشوییم یا نه؟/ یک توصیه‌ به کسانی که زیاد با نمایشگر کار می‌کنند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است