Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها- استاندار خراسان جنوبی گفت: مدیران با استفاده از ظرفیت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و وزارتخانه‌ها امسال هم سهم استان را از اعتبارات ملی افزایش دهند تا تکمیل پروژه های نیمه تمام سرعت گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند ، محمد صادق معتمدیان صبح امروز در چهارمین جلسه برنامه ریزی و توسعه استان اظهار داشت: با توجه به این که در آستانه تدوین بودجه 1400 هستیم  از مدیران انتظار می رود با تلاش و جدیت هر چه بیشتر نسبت به افزایش سهم استان از اعتبارات سال آینده اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از دستگاه‌ها انتظار داریم چنانچه برای اجرای پروژه‌ای نیاز به اخذ مجوز دارند، اعلام کنند تا از طریق رایزنی با سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارتخانه‌های مربوطه، مقدمات کار فراهم شود و پروژه‌ها ردیف دار شوند.

  استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: ردیف دار شدن پروژه ها تا قبل از شکل‌گیری لایحه بودجه در دولت، شرط موفقیت در اختصاص اعتبار در بودجه است.

3 میلیون هکتار از اراضی ملی خراسان جنوبی در طرح ملی کاداستر تثبیت شداستان خراسان جنوبی بهشت معادن ایران است10 کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس در خراسان جنوبی رونمایی می‌شود

وی تأکید کرد: با عنایت دولت در سال جاری در اعتبارات نقدی تخصیص یافته ، به نسبت سال گذشته شرایط خوبی داشتیم و این اعتبارات بر اساس اولویت های تعیین شده به حساب دستگاه ها واریز خواهد شد.

معتمدیان تصریح کرد: تلاش ما بر این است که پروژه هایی که در دهه فجر و نهایت تا پایان سال تکمیل می‌شوند، تخصیص بیشتری داشته باشند، بنابراین مدیران باید پروژه‌هایی که قابلیت اتمام تا پایان سال دارند را به معاونت عمرانی استانداری معرفی کنند.

وی با بیان این که 85 درصد اعتبارات در قالب ردیف های ملی دیده شده‌اند، گفت: دستگاه‌های اجرایی استان توانستند با پیگیری‌های خود، چندین برابر ردیف استانی از محل ردیف ملی، اعتبار جذب کنند که این اقدام در نوع خود بی سابقه بود.

معتمدیان خاطرنشان کرد: انتظار این است که مدیران با استفاده از ظرفیت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و وزارتخانه ها ، امسال هم سهم استان را از اعتبارات ملی افزایش دهند تا تکمیل پروژه های نیمه تمام سرعت گیرد.

وی با قدردانی  از اقدامات بی سابقه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در بحث احداث واحدهای مسکونی روستایی در سال گذشته، گفت: تأمین زیرساخت‌های آب، برق و گاز در برخی از این واحدها با موانعی همراه است که باید دستگاه‌های خدمات رسان هر چه سریعتر نسبت به رفع آنها همت گمارند تا مردم مشکلی نداشته باشند.

استاندار به مشکل محدودیت زمین در بخش عمده ای از روستاهای استان اشاره کرد و گفت: با وجود گستردگی استان، این که پروژه هایی به دلیل نبود زمین متوقف شوند، اصلاً قابل قبول نیست و با سیاست های دولت و استان در تحقق مهاجرت معکوس منافات دارد، بنابراین از بنیاد مسکن و منابع طبیعی انتظار می رود، با تغییر رویکردها  نسبت به الحاق زمین به روستاها اقدام کنند تا در هیچ روستایی مشکل زمین نداشته باشیم.  

وی اظهار داشت: سال گذشته پروژه‌هایی همچون احداث مسکن روستایی، نصب نیروگاه‌های خورشیدی و ... راهکارهایی بود که مهاجرت معکوس را به همراه داشت.

استاندار خراسان جنوبی در ادامه به ظرفیت خیرین مسکن ساز در پر کردن خلأهای موجود در روستاهای با جمعیت پایین اشاره کرد و گفت: در راستای بهره برداری از توان نهادهای حاکمیتی، طرح های خوبی در قالب اسناد توسعه شهرستان های نهبندان، درمیان، زیرکوه و سربیشه و با استفاده از اعتبارات استانی و ملی و همچنین بودجه‌های دستگاه‌های معین تجربه‌های موفقی رقم خورد و در خیلی از شاخص‌ها، جایگاه استان را ارتقاء داد.

معتمدیان از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست در عمل به تعهدات خود در تفاهم نامه ها جدی‌تر باشند تا روند اجرای کارها شتاب گیرد.

وی به تأثیر حضور نهادهای حاکمیتی در افزایش سهم اعتبارات استان اشاره و تصریح کرد: این اعتبارات که در پروژه‌های عمرانی هزینه شده، نقش مؤثری در تحولات شهرستان های مرزی داشته است.

 چهارمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که با حضور همه دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، با سه دستور کار بررسی و تصویب اولویت‌های پژوهشی استان مصوبه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری، بررسی مصوبات کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری و شهری و آمایش سرزمین و ارائه گزارش بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان درخصوص اعتبارات ملی و تخصیص دریافتی سال جاری و نحوه هزینه کرد آن همراه بود.

اننهای پیام/252/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اعتبارات ملی خراسان جنوبی برنامه ریزی پروژه هایی دستگاه ها سهم استان پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۶۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • حل مسائل نرم افزاری و سخت افزاری هرمز اولویت مدیران دولتی است
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • ۳۸۵ کیلوگرم تریاک در قاین کشف شد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی
  • هیچ یک از قطعات راه آهن استان نباید معطل بماند
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی