Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-28@15:35:14 GMT

چالش آینده صنعت داروسازی کشور نقدینگی است

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۲۶۰۷۱

چالش آینده صنعت داروسازی کشور نقدینگی است

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان تهران، تخصیص ارز نیمایی به دارو را موجب بروز چالش در صنعت داروسازی کشور دانست.

گروه بهداشت و درمان بازارنیوز: سیدحسام الدین شریف نیا در برنامه «خیابان فرصت» رادیو گفتگو، گفت: صنعت داروسازی کشور ما را نجات داده است حال آنکه ضعف این صنعت در بسیاری کشورها موجب از دست رفتن منافع ملی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، مشکلات دسترسی به دارو در حوزه امنیت را چالش زا خواند و تصریح کرد: کشوری مانند ونزوئلا دچار چنین چالشی است ولی ایران این مشکل را ندارد.

شریف نیا صنعت داروسازی کشور را با کمترین میزان نارضایتی مخاطبان، موفق دانست و گفت: دائمی ترین چالش صنعت داروسازی کشور، قیمت گذاری دارو است که ناشی از دو عامل قیمت ارز و نرخ گذاری‌های آئین نامه‌ای توسط وزارت بهداشت است.

وی ادامه داد: دولت زمانی تصمیم گرفت نرخ ارز تخصیصی به دارو را ۴,۲۰۰ تومان اعلام کند که از آن تاریخ تا امروز، صنعت داروسازی با چالش بزرگی مواجه شده و هر روز آئین نامه و دستورالعمل جدیدی صادر می‌شود که صادرات را هم تحت الشعاع قرار می‌دهد.

شریف نیا، قیمت داروی تولیدی کشور را همچنان بر اساس نرخ دولتی دانست که مشخص نیست با ادامه این روند، تاب آوری صنعت دارو چه سرنوشتی پیدا می‌کند.

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان تهران، گفت: دولت می‌توانست بودجه تعیین شده برای پوشش تفاوت نرخ ارز را در اختیار بیمه‌ها قرار دهد تا مردم کمتر دچار مشکل هزینه‌ای شوند ولی امروز که با بی پولی مواجه شدیم، گمانه‌هایی نسبت به حذف ارز دارو به گوش می‌رسد.

شریف نیا خاطرنشان کرد: از این به بعد چالش بزرگ‌تری برای صنعت داروسازی پدید می‌آید، خاصه آنکه این صنعت طی سال‌های اخیر به شدت دچار ضرر و زیان شده است.

برچسب ها: نقدینگی ، داروسازی ، کرونا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000K9C

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: نقدینگی داروسازی کرونا صنعت داروسازی کشور صنعت دارو شریف نیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۶۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی

تین نیوز

مدیرکل راه آهن شمالغرب در مورد پروژه دوخطه قزوین-زنجان گفت: این پروژه حدود ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مراحل پایانی خود را طی می کند.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز، منوچهر صفری خاطرنشان کرد: این پروژه دو مشکل اساسی داشت.یک اینکه در محدوده ایستگاه تاکستان، معارضان اجتماعی وجود داشت که با پیگیری های صالحی، مدیرعامل راه آهن و مقامات استانی زنجان و قزوین این مشکل حل شد.

وی افزود: مشکل بعدی عدم تخصیص نقدینگی به این پروژه است. علی رغم اختصاص ۸ هزار میلیارد ریال اعتبار به این پروژه در دور اول سفرهای استانی ریاست جمهوری و تصویب ۱۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار در دور دوم سفر، تخصیص نقدینگی به اندازه کافی نبوده و این موضوع موجب شد که مطالبات پیمانکاران به طور کامل پرداخت نشود.

وی تصریح کرد: ارزش به روز شده این پروژه ۱۲ هزار میلیارد تومان است و به خاطر ۱۲۰۰ میلیارد تومان این پروژه معطل مانده است و اگر نقدینگی به این پروژه تخصیص یابد پیش بینی می شود تا خردادماه ۱۴۰۴ به بهره برداری برسد.

به گفته مدیرکل راه آهن شمالغرب؛ این پروژه بسیار ارزشمند است و با بهره برداری از این طرح، ظرفیت ترافیک حمل بار، افزایش و زمان سفر نیز بطور چشمگیری کاهش می یابد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • ۵۰۰۰میلیارد ریال نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد