Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@03:27:22 GMT

آیین رونمایی از ۲ کتاب در بندرعباس برگزار شد

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۲۶۱۰۴

آیین رونمایی از ۲ کتاب در بندرعباس برگزار شد

شهردار بندرعباس در آیین رونمایی از این کتاب‌ها با اشاره به وجود اندیشمندان و صاحبان قلم در هرمزگان گفت: گاهی شرمنده می‌شویم که به این قشر فرهنگ دوست ارائه خدمت کنیم و تلاش می‌کنیم تا جایی که بتوانیم خدمتی درشان آن‌ها انجام دهیم.
عباس امینی زاده بیان کرد: درسه سال اخیر تعامل خوبی بین شهرداری و شورای شهر در فعالیت‌های فرهنگی اتفاق افتاده و در حوزه فرهنگی هر پیشنهادی که از سوی شهرداری و سازمان فرهنگی به شورا ارسال شده با نگاه بلند فرهنگی که اعضای شورای شهر به فرهنگ وادب داشته‌اند، تمامی پیشنهادها تصویب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی اظهارداشت: ارج نهادن به کتاب و توجه بیشتر به کتاب و کتاب خوانی می‌تواند جامعه ما را از معضلاتی که وجود دارد، رهایی بخشد و خوبی های این عالم که تجلی گاه خداوند متعال است پی به بزرگی وعظمت الهی ببریم.
شهردار بندرعباس در این آیین همچنین نسبت به چاپ یکی دیگر از آثار منصور نعیمی قول مساعد داد.
 منصور نعیمی مولف کتاب روزن رفته نیز در این آیین اظهارداشت: درثبت روز شمار هرمزگان روزن رفته وقایع را به صورت گزینشی نیاورده ایم بلکه تمامی وقایع استخراج شده از لابه لای سفرنامه ها، گاه شمارها، کتاب‌های تاریخی و پژوهشی، روزنامه‌ها و مجله‌ها و اسناد تاریخی ذکر کرده ایم.
 نعیمی افزود: روز شمار حاضر با تلفیق و برابری همه‌ی تقویم ها تدوین شده است.
کتاب روزن رفته روز شمار وقایع اتفاقیه هرمزگان نوشته منصور نعیمی و ویراستاری عبدالجلیل مرداسنگی است که توسط ناشر نسیم بادگیر در سال ۱۳۹۸ در ۳۷۲ صفحه گردآوری شده است.
منصور نعیمی متولد ۲۹ تیرماه ۱۳۲۹ در بندرعباس است، وی در زمینه‌های شعر، قصه، سینما، عکاسی، مطبوعات، پژوهش مکتوب، سازه‌های بومی، آموزش عکاسی و فیلم‌سازی، داوری در چندین جشنواره و مسابقه عکاسی، تألیف کتاب فرهنگ جامع هرمزگان و نزدیک به یک‌صد فیلم مستند به‌صورت سریال برای تلویزیون کار کرده است.
از دیگر آثار نعیمی در حوزه نویسندگی و فیلم و عکس می‌توان به زندگی کورش، مجموعه‌های مستندِ سفر، پوشش سبز، محرّم در هرمزگان، صید و صیادی، بازگشت شقایق، راه و دریا، زمزمه‌های شب‌هنگام، خلیج‌فارس جغرافیای فقر و غنا، عکاسی پشت صحنه ناخدا خورشید و مجموعه عکس‌هایی از مبارزات و تظاهرات مردم هرمزگان در سال‌های قبل انقلاب اسلامی ایران، اشاره کرد.

کتاب سکوت ساحل نیز نوشته غلام وکیلی و ویراستار سیدعلی حسینی است که توسط ناشر نسیم بادگیر در سال ۱۳۹۸ با موضوع شعر فارسی قرن ۱۴ منتشر شده است.
غلام وکیلی نویسنده هرمزگانی در سال ۱۳۱۲ در شهر بندرعباس متولد شد.
 کلودنگ، آواز کمنزیل، نجوای عشق، تاریخ آموزش و پرورش هرمزگان، گهره، گوهر ماندگار،  گوشه‌هایی از باورهای مردم هرمزگان و خلیج فارس را بهتر بشناسیم از آثار این هنرمند است. 

برچسب‌ها شهرداری بندرعباس کتاب کتابخوانی بندرعباس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری بندرعباس کتاب کتابخوانی بندرعباس شهرداری بندرعباس کتاب کتابخوانی بندرعباس اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۶۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران در بندرعباس


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس؛ رئیس پژوهشکده مطالعات مکران دانشگاه هرمزگان و دبیر کنفرانس گفت: این کنفرانس با محور‌های تبارشناسی، حفاظت و تنوع زیستی، ژنتیک و زیست فناوری، زیست شناسی، بوم شناسی و جغرافیایی زیستی، تکثیر و پرورش، فیزیولوژی و تغذیه، تکنولوژی صید، مدیریت صید و ارزیابی، توسعه پایدار، اقتصاد دریامحور، فرآوری محصولات شیلاتی، ایمنی غذایی، ماهیان زینتی و بهداشت و بیماری‌ها است.
یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران از صبح امروز آغاز شده است و تا فردا پنج شنبه ششم اردیبهشت ادامه دارد.
ایمان سوری نژاد افزود: در این کنفرانس دو روزه نشست‌های تخصصی پرورش ماهی در قفس، تولید، اشتغال پایدار جوامع محلی، امنیت غذایی، بازمهندسی ساختار استخر‌های پرورش میگو به منظور ارتقای مدیریت بهداشتی مزارع و بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان نیز برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه پژوهشکده مطالعاتی مکران در سیریک راه اندازی می‌شود، گفت: هدف از برگزاری این کنفرانس هماهنگی بین جوامع علمی و دانشگاهی با تولید کنندگان و بهره وران است.
سوری نژاد افزود: در پژوهشکده مکران ظرفیت‌های منطقه برای افزایش و جهش تولید بررسی می‌شود.
رئیس انجمن ماهی شناسی ایران نیز با اشاره به اینکه تنوع زیستی ماهیان در خلیج فارس بین هشتصد تا ۹۰۰ گونه است، گفت: همچنین در دریایی عمان بیش از هزار و ۵۰ نوع تنوع زیستی ماهیان وجود دارد.
سهیل یکدلی با بیان اینکه ۳۰۰ نوع تنوع زیستی ماهیان در آب‌های داخلی ایران وجود دارد، افزود: هرمزگان بعلت همجواری با سواحل سهم قابل توجهی در این تنوع زیستی دارد.
وی گفت: انجمن ماهی شناسی ایران همراستا با سیاست‌های کلی نظام مبنی بر توسعه دریامحور، این کنفرانس‌ها را برای به حداقل رساندن آسیب‌های محیط زیست برگزار می‌کند.
رئیس انجمن ماهی شناسی ایران با اشاره به اینکه، پرورش ماهی در قفس به حفظ زیست بوم دریایی کمک می‌کند، افزود: صید کوسه ماهی‌ها یک خطر برای این گونه از ماهیان است.
یکدلی گفت: پرورش ماهی تیلاپیلا در هرمزگان موجب انقراض و جایگزین ماهیان بومی هرمزگان می‌شود و به ماهیان زیست بوم استان ضرر‌های غیرقابل جبرانی وارد می‌کند.
نماینده مردم بندرعباس، حاجی آباد و قشم در شورای اسلامی نیز گفت: از ۱۳ شهرستان هرمزگان، ۹ شهرستان ساحلی است که این نشان از ظرفیت‌های بالا در زمینه‌های دریامحور، تجارت و گردشگری دریایی و صیادی این استان دارد.
احمد مرادی با بیان اینکه صید و صیادی تقریبا صد درصد مردمی است، افزود: در برنامه پنجم و ششم توسعه به مساله زیست بوم منطقه توجه شده است که به اشتغال و ماندگاری جمعیت در سواحل و جزایر کمک می‌کند.

بیشتربخوانید:ممنوعیت صید برخی آبزیان در آب‌های هرمزگان
وی گفت: تکلیف قانونی دولت در برنامه ششم پرورش ۲۰۰ هزار تن ماهی در قفس است که در بهترین حالت ۲۰ هزار تن تولید شده است.
رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان هم گفت: دریامحوری یکی از پایه‌های رونق اقتصادی است و بخش خصوصی در زمینه آبزیان فعالیت‌های خوبی داشته است.
محمدرضا صفا افزود: برای حفظ ذخیره گاه آبزیان طرح‌های پرورش ماهی در قفس و ساخت مکان‌های ذخیره سازی و لاروگیری صورت گرفته است.

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت دو طرح راهسازی در بندرعباس
  • کلنگ‌زنی پارک دادا و کاکا در بندرعباس
  • گشایش نمایشگاه و جشنواره سلامت در بندرعباس+عکس
  • گشایش نمایشگاه و جشنواره سلامت در بندرعباس
  • آیین بزرگداشت ورزش پهلوانی در بندرعباس
  • برپایی نمایشگاه سلامت در بندرعباس
  • برگزاری نمایشگاه و جشنواره سلامت در بندرعباس
  • آیین رونمایی از موتور شش سیلندر بنزینی
  • برگزاری یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران در بندرعباس
  • برگزاری مسابقات ورزشی پیشکسوتان سپاه در بندرعباس