Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشریه آمریکایی نیشن گزارش می‌کند که جمهوری‌خواهان در هفته‌های اخیر با شروع یک نبرد حقوقی همه‌جانبه، به آب‌وآتش می‌زنند تا به هر قیمتی شده انتخابات را ببرند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، دونالد ترامپ فروردین سال جاری اعلام کرد در صورت پستی شدن انتخابات، جمهوری‌خواهان دیگر در هیچ انتخاباتی برنده نخواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جمله به وضوح گویای نگرانی جمهوری‌خواهان از افزایش مشارکت در انتخابات آمریکا است. علت این نگرانی را باید در نوع رفتار هواداران حزب جمهوری‌خواه و حزب دموکرات جست.

هواداران حزب جمهوری‌خواه به خصوص سفیدپوست‌های مسیحی حضور پررنگی پای صندوق رأی دارند، چرا که از افزایش قدرت رنگین‌پوستان نگران هستند و رأی دادن را وظیفه دینی خود می‌دانند. اما هواداران حزب دموکرات که اعتقادات لیبرال دارند و اقشار مختلفی چون سیاه‌پوستان و لاتین تبارها را شامل می‌شوند اعتقاد جدی به لزوم رأی دادن ندارند.

جمهوری‌خواهان نگران هستند راحت‌تر شدن رأی دادن موجب افزایش مشارکت هواداران حزب دموکرات شود و در نتیجه دونالد ترامپ در انتخابات مغلوب جو بایدن شود.

دونالد ترامپ در هفته‌های اخیر تلاش‌های مختلفی برای تأثیرگذاری بر انتخابات انجام داده است، از درخواست برای به تعویق افتادن انتخابات تا ممنوع شدن رأی‌دهی پستی به خاطر نگرانی از احتمال تقلب.

اما جان نیکولز تحلیلگر مجله آمریکایی «نیشن» در یادداشتی که برای این مجله نوشته می‌گوید اعضای حزب جمهوری‌خواه و دوستداران ترامپ نیز بیکار ننشسته‌اند و نبرد حقوقی سنگینی برای جلوگیری از شکست در انتخابات شروع کرده‌اند.

نیکولز می‌نویسد حزب جمهوری‌خواه یک استراتژی حقوقی تمام‌عیار طراحی کرده تا در فرآیند رأی‌گیری مانع ایجاد و زمینه آشوب و هرج‌ومرج را فراهم کند، به‌خصوص در ایالت‌های خاکستری.

بر اساس این استراتژی، رأی دادن باید دشوار شود و در صورت امکان حتی امکان رأی دادن افرادی که متمایل به دموکرات‌ها هستند نیز سلب شود.

خلاصه‌ای از این یادداشت به شرح زیر است:

در جریان رقابت انتخاباتی پرجنجال فعلی، گمانه‌زنی‌های زیادی در خصوص اتفاقات احتمالی بعد از انتخابات سوم نوامبر مطرح شده است. نگرانی اصلی ناظران این است که اگر نتیجه انتخابات نزدیک باشد و دونالد ترامپ بخواهد شخصاً اعلام «پیروزی» کند، چه اتفاقی خواهد افتاد.

اما ترامپ قبل از برگزاری انتخابات در حال اجرای عملیاتی هماهنگ برای تأثیرگذاری بر اراده مردم آمریکا و ایجاد زمینه آشوب است.

حقوقدانان و وکلای نزدیک به حزب جمهوری‌خواه و تیم ترامپ اکنون در دادگاه‌های ایالات مختلف، به خصوص ایالت‌های خاکستری – ایالت‌هایی که محبوبیت حزب دموکرات و جمهوری‌خواه در آنها نزدیک به هم است – در حال فراهم کردن زمینه آشوب انتخاباتی موردنظر ترامپ هستند.

هر روز صدها حکم قضائی در ایالت‌های مختلف صادر می‌شوند، بنابراین به‌سختی می‌توان عملیات طرفداران ترامپ ضد حقوق اولیه شهروندان آمریکایی را تشخیص داد. اما این عملیات در حال وقوع است و کاملاً مطابق با برنامه پیش می‌رود.

طرح 20 میلیون دلاری

نیویورک‌تایمز ماه می‌گزارش داد که حزب جمهوری‌خواه طرحی 20 میلیون دلاری برای اقدام حقوقی در خصوص رأی‌دهندگانی که «مشکوک» به نظر می‌رسیدند و ممکن بود به دموکرات‌ها رأی دهند آماده کرده است.

در هفته‌های اخیر اخبار مختلفی از دادگاه‌ها در ایالت‌های مختلف به گوش می‌رسد که نشان می‌دهد این استراتژی در حال اجرا است.

یاران ترامپ در ایالت‌های مختلف تلاش کرده‌اند فرآیند رأی دادن را دشوارتر سازند. این تلاش‌ها در بعضی ایالت‌ها با شکست مواجه شده، اما در بسیاری از ایالت‌ها یا موفقیت حاصل‌شده یا احتمالاً حاصل می‌شود.

جمهوری‌خواهان به طور خاص بر ایالت‌های خاکستری متمرکز شده‌اند و در اکثر موارد توانسته‌اند دادگاه‌ها را وادار به اعمال تبعیض ضد رأی‌دهندگانی کنند که احتمالاً به دموکرات‌ها متمایل هستند. جمهوری‌خواهان همچنین در حال ایجاد مانع برای رأی دهی پستی هستند.

بیشتر بخوانید:

آمریکا از جنگ جهانی دوم تاکنون در ۸۱ انتخابات مداخله کرده است /آسیا بزرگ‌ترین قربانی مداخلات انتخاباتی جهان

در صورت برنده نشدن ترامپ در انتخابات سناریوهای ترسناکی پیش روی آمریکاست / احتمال به راه افتادن جنگ داخلی یا خارجی توسط ترامپ و طرفداران

آیا رأی‌دهندگان مردد نتیجه انتخابات امسال ریاست‌جمهوری آمریکا را تعیین خواهند کرد؟/رونمایی از ترفند مخفی ترامپ

برای مثال روز جمعه یک دادگاه استیناف در آتلانتای فلوریدا حکم داد افرادی که سابقه مجرمیت دارند باید قبل از رأی دادن هزینه پرونده قضائی خود را به دستگاه قضائی بپردازند. این در حالی است که معمولاً روال این بوده که افراد برای رأی دادن نیازی به پرداخت پول نداشته باشند. تخمین زده شده که حدود 774 هزار نفر در ایالت فلوریدا باید به دادگاه بدهی خود را بپردازند. عامل این حکم دادگاه ران دی سانتیس فرماندار فلوریدا است که از پشتیبانان نزدیک ترامپ است. در انتخابات سال 2016، هیلاری کلینتون تنها با 115 هزار رأی اختلاف در این ایالت بازنده شده بود.

همچنین هفته گذشته در ایالت تگزاس که به تازگی به یک ایالت خاکستری تبدیل شده یک دادگاه حکم داد که این ایالت نباید به همه رأی‌دهندگان امکان ارسال رأی به صورت پستی را بدهد. دادگاه همچنین استدلال جمهوری‌خواهان مبنی بر اینکه تنها افراد 65 سال به بالا باید امکان دادن رأی به صورت پستی را داشته باشند را پذیرفت. این به ضرر جوانانی است که احتمالاً بیشتر به دموکرات‌ها متمایل هستند. نظرسنجی اخیر روزنامه دالاس مورنینگ نیوز نشان داد که ترامپ در این ایالت تنها دو درصد محبوب‌تر از بایدن است.

در ایالت‌های آیوا و پنسیلوانیا نیز جمهوری‌خواهان موفقیت‌هایی در این جهت داشته‌اند.

البته جمهوری‌خواهان بعضی نبردها را هم باخته‌اند. مثلاً در ایالت اوهایو یک قاضی روز سه‌شنبه حکم داد که اقدام مقامات جمهوری‌خواه این ایالت برای محدود کردن استفاده از صندوق‌های پستی عمومی برای کسانی که می‌خواهند به صورت غیرحضوری رأی دهند «نامعقول» است.

استراتژی انتخاباتی جمهوری‌خواهان بر کاهش تعداد مشارکت‌کنندگان در انتخابات استوار است، به خصوص مشارکت‌کنندگانی که ممکن است به دموکرات‌ها رأی دهند.

باید منتظر ماند و دید استراتژی انتخاباتی ترامپ برای برنده شدن به هر قیمت چگونه می‌تواند بر صحنه رقابت انتخاباتی تأثیر بگذارد.

انتهای پیام/4153/

منبع: آنا

کلیدواژه: جمهوری خواهان حزب جمهوری خواه دونالد ترامپ نیویورک تایمز جنگ حقوقی شهروندان آمریکا نیشن حزب جمهوری خواه جمهوری خواهان دموکرات ها هواداران حزب دونالد ترامپ حزب دموکرات رأی دادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۷۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل

ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگار تایم در خصوص وفاداری به تل‌آویو گفت «من خیلی به اسرائیل وفادار بوده‌ام؛ وفادارتر از هر رئیس‌جمهوری. من بیش از هر رئیس‌جمهوری برای اسرائیل کار کرده‌ام».

 

به گزارش فارس، وی در حالی که مدعی شد اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد، ادامه داد که اگر هرگونه درگیری بین جمهوری اسلامی ایران و تل‌آویو رخ دهد، از رژیم صهیونیستی حمایت نظامی خواهد کرد.

ترامپ گفت «من کمک نظامی به اسرائیل را متوقف یا شرطی نخواهم کرد. بله همچنان از اسرائیل حمایت می‌کنم».

رئیس‌جمهور جنجالی پیشین آمریکا ادامه داد «اگر اسرائیل و ایران وارد جنگ شوند، آمریکا از تل‌آویو حمایت نظامی می‌کند. بسیاری بر این باورند که احتمال یک حمله تشریفاتی بین ایران و اسرائیل وجود دارد که اگر اینطور باشد خوب است و چیز بدی نیست. به هرحال پاسخ آری است اگر ایران به اسرائیل حمله کند، ما آن‌جا [در کنار رژیم صهیونیستی]خواهیم بود».

ترامپ همچنین به پاره کردن برجام و در پیش گرفتن فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت «نتانیاهو به اوباما التماس کرد که با ایران توافق نکند، اما من به توافق با ایران پایان دادم. هیچ رئیس‌جمهوری آن‌چه را که من انجام دادم برای اسرائیل انجام نداد. من مالکیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناختم».

وی با انتقاد از سیاست بایدن در قبال ایران ادامه داد «دولت بایدن اگر باهوش و پرانرژی بود به جای آن‌که به دنبال پیگرد قانونی ترامپ باشد، به دلیل وضعیت بدی که دارند با ایران توافق می‌کردند. آن‌ها باید با ایران توافق می‌کردند».

ترامپ با اشاره به این‌که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تحولات غزه محبوبیت ندارد، گفت «من می‌گویم آن‌چه که در هفتم اکتبر رخ داد، هرگز نباید اتفاق می‌افتاد».

وی سپس اقدام تروریستی واشنگتن در ترور سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده پیشین سپاه قدس را به میان کشید و گفت «من تجربه بدی با بی بی بی (نتانیاهو) دارم که به (سردار) سلیمانی مربوط می‌شود، زیرا همانطور که می‌دانید او درست لحظاتی قبل از حمله کنار رفت.. قرار بود مشترک انجام شود و یکدفعه به ما گفته شد که اسرائیل این کار را انجام نمی‌دهد و من در این خصوص خوشحال نبودم و هرگز فراموش نمی‌کنم».

ترامپ با این‌حال مدعی شد که اگر رئیس‌جمهور بود «هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد و حماس هیچ پولی نداشت».

وی سپس از عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد کرد و گفت «اسرائیل یک کار خیلی بد کرد و آن در زمینه روابط عمومی است... اسرائیل نباید هرشب تصاویری از ساختمان‌های درحال سقوط در غزه که با حضور افرادی که در آن هستند، بمباران می‌شود، پخش می‌کرد، اما این کار را می‌کنند».

ترامپ با تکرار ادعا‌های پیشین خود گفت «در دوران ریاست‌جمهوری من، تروریسم بسیار اندکی وجود داشت... چهار سال بدون تروریسم داشتم. ایران پولی نداشت که به کسی بدهد! داعش ۱۰۰ درصد از بین رفته بود، اما حالا در حال بازگشت است».

دیگر خبرها

  • بحران کودک‌همسری در آمریکا
  • تجمع دانشجویان در حمایت از آزادی‌خواهان حامی فلسطین برگزار شد
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • کشته شدن ۴ افسر آمریکایی بر اثر تیراندازی در کارولینای شمالی
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • بررسی ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم
  • ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم