Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم در دیدار مسعود بصیری رئیس سازمان بسیج رسانه کشور و هیات همراه با تاکید بر تقوای رسانه از سوی فعالان این حوزه اظهار داشت: رسانه می تواند عرصه تقابل دوگانه جدید اسلام و استکبار باشد و رعایت اخلاق، انصاف و تقوا و همچنین کار انقلابی، عدالتخواه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه تبریز با اشاره به کارآمدی رسانه ها اضافه کرد: رسانه نباید بی تفاوت باشد بلکه باید در جهت تنویر افکار عمومی گام بردارد و در دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی لکنت زبان نداشته باشد.

وی با بیان اینکه امروز استکبار جهانی با تسلط رسانه ای می خواهد اراده خود را بر دیگران تحمیل کند، گفت: فعالان رسانه ای باید با تقویت روحیه بسیجی در رسانه ها، در برابر جنگ رسانه ای دشمن رویکرد آفندی داشته باشند و در جامعه نشاط و امیدآفرینی ایجاد کنند.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم با تاکید بر برجسته سازی بیانیه گام دوم انقلاب در رسانه ها گفت: این بیانیه بعنوان منشور چهل ساله آینده کشور، باید ماموریت ویژه رسانه ها باشد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در ادامه گفت: رسانه ها همانگونه که انتقادات را برجسته می کنند، کارهای خوب را هم برجسته کنند و در حمایت از ادارات و نهادها رفتار منطقی و دقیق داشته باشند.

امام جمعه تبریز نگاه سنتی به رسانه ها را آفت دانست و گفت: باید با ارتقای سواد رسانه ای، درک صحیحی از فضای مجازی ایجاد شود.

وی با انتقاد از عدم توجه کافی به رسانه های خارج از مرکز در ارزش گذاری خبری گفت: نمایندگان رسانه های فعال شهرستانی باید در ساختارهای تصمیم ساز رسانه ای حضور داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم نبود ساز و کار مشخص برای حمایت از رسانه ها در افشای تخلفات را آفت دیگر فضای رسانه ای عنوان کرده و گفت: شکایت از رسانه ها نباید باعث از بین رفتن مطالبه گری شود، البته مطالبه گری باید با دقت و انصاف و بدور از توهین باشد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در ادامه با تاکید بر وجود ساز و کار مشخص برای ارتقای امنیت شغلی خبرنگاران گفت: نقش اساسی رسانه ها بیداری غافلین و ایجاد نشاط و امید در جامعه است.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: رسانه ها آذربایجان شرقی نماینده ولی فقیه اسلام امام جمعه تبریز رسانه خبرگزاری فارس نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تنویر افکار عمومی استکبار انتقاد رسانه ها رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۸۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت حمایت از واحدهای تولیدی استان سبب افزایش تولید و کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری شده است.

مهدی اسلام‌خواه، ۱۲ اردیبهشت ماه در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان کار و تولید خراسان شمالی اظهار کرد: به دلیل غیرفعال بودن برخی واحدهای تولیدی یا راکت بودن وضعیت فعالیتی آن‌ها بیش از ۱۳۰۰ نفر کارگر در استان جزو مقرری بگیران بیمه بیکاری بودند.

وی ادامه داد: اما با حمایت‌های تسهیلاتی صورت گرفته و رسیدگی به دغدغه این واحدهای تولیدی و همچنین مجموعه آنها، تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری استان به کمتر از یک هزار نفر رسیده و این نشان از بهبود وضعیت کسب و کار در استان دارد.

وی گفت: طی دوسال و نیم گذشته، بیش از ۳۰ هزار شغل تعهدی در خراسان شمالی ایجاد شده است و در سال گذشته نیز تعهد اشتغال استان کامل و ۱۳ هزار و ۵۱۵ نفر شغل ایجاد شد.

وی تاکید کرد: تعهد ایجاد اشتغال استان طی امسال با توجه به کاهش نرخ تورم و اقدامات مناسب سال گذشته ه ۸۴۳۴ نفر رسید که تلاش می‌کنیم این تعداد اشتغال به صورت ویژه در بخش فارغ التحصیلان دانشگاهی ایجاد شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی به تسهیلات پرداخت شده در حوزه مشاغل خانگی اشاره کرد و افزود: میزان تسهیلات پرداختی در این بخش طی سال ۹۹ حدود ۵ میلیارد تومان بود اما در سال ۱۴۰۲ به ۱۱۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که نشان از پیگیری‌های نماینده دولت در استان و تلاش همکارانم در این مجموعه است.

اسلام خواه به مطالبات کارگری نیز اشاره کرد و ادامه داد: کاهش مطالبات کارگری یکی از دغدغه‌های ما در استان بود ه با پیگیری‌های بسیار از ۳۰ میلیارد تومان به دو میلیارد تومان کاهش پیدا کرده و نشان از بهبود وضعیت تولید در استان دارد.

وی گفت: کالابرگ نیز یکی از طرح‌های بسیار خوب دولت بود که برای مشمولان دهک‌های یک تا هفت اجرا شد و در استان خراسان شمالی تاکنون ۲۰۰۰ میلیارد تومان خرید توسط مردم با استفاده از کالابرگ انجام شده است.

گفتنی است در پایان این مراسم از نخبگان حوزه کار و تولید در جامعه کارگری و کارفرمایی استان تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کنایه علی جنتی به افشای زمین خواری در حوزه علمیه ازگل/ نادیده گرفتن تخلفات صدیقی نوعی دهن کجی به مردم است
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • ایجاد امید با روایت‌گری درست وظیفه همه مدیران است
  • دعوت استاندار لرستان از رسانه‌ها برای مشارکت در سرمایه‌گذاری
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • از ادعای شکنجه تا پیام‌های لحظه آخری نیکا به مادرش
  • تجلیل از کارگران نمونه استان سمنان
  • دهه کرامت فرصت پیوند دل‌های نسل جوان با اهل بیت(ع) است
  • نقش برجسته کارگران در جهش تولید