Web Analytics Made Easy - Statcounter

حقیقی در خصوص مشکل مربوط به توزیع داروهای کم‌یاب بیماران خاص گفت: زنجان، قطب 6 دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بوده و نباید مشکلی در این زمینه داشته باشد در حالی که دانشگاه‌های زیر نظر قطب 6 کشور این داروها را بدون مشکل، توزیع می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; فتح‌اله حقیقی در اولین جلسه شورای هماهنگی دانشگاه‌های استان زنجان در سال 99 تاکید کرد: جلسه‌ای باید تشکیل شده و درباره رفع مشکل توزیع داروهای بیماران خاص، تصمیم‌گیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، کمک مومنانه زنجانی‌ها در یوم‌العباس را اقدام بسیار ارزشمند و بی‌نظیری توصیف کرد و اظهار داشت: این اقدام تا امروز در رسانه‌ها منعکس شده و توسط مسئولان در سطح ملی، مثال زده می‌شود و کلیپ کوتاه آن نیز در هیات دولت، پخش شده است.

حقیقی خاطرنشان کرد: از هیات‌امنای حسینیه اعظم و تمام دستگاه‌ها و مدیرانی که در برگزاری این برنامه مومنانه، مدیریت استان و کادر بهداشت و درمان را یاری کردند قدردانی می‌شود.

وی تصریح کرد: اگر مراسم یوم‌العباس (هشتم محرم) حتی با حضور 10 درصد جمعیت هر سال برگزار می‌شد نیز مکافاتی ایجاد می‌کرد که نه تنها زنجان بلکه سایر مناطق هم تحت تاثیر قرار می‌گرفت.

استاندار زنجان با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در جامعه گفت: متاسفانه به دلیل عدم رعایت پروتکل‌ها توسط بعضی‌ها و انجام سفرهای شخصی، تعداد مراجعان سرپایی دوباره با شیب کُندی در حال افزایش است.

وی با بیان اینکه زنجان از نظر امکانات حفاظت عمومی و شخصی، تنها استان خودکفا است که هیچ نیازی به سایر استان‌ها ندارد، اظهار داشت: روزانه 700 هزار عدد ماسک در استان تولید می‌شود که 300 هزار عدد به قیمت 1000 تومان توزیع می‌شود و برای مدارس و دانشگاه‌ها گفته‌ایم به قیمت 900 تومان توزیع شود و بقیه را نیز به قیمت 1300 تومان عرضه می‌کنیم.

حقیقی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون 5 میلیون قطعه ماسک مازاد بر مصرف در استان وجود دارد که در صورت تصویب در ستاد استانی کرونا در اختیار سایر استان‌ها قرار داده می‌شود.

وی تاکبد کرد: در صورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در جامعه، علی‌رغم میل باطنی باید محدودیت‌هایی را اِعمال کنیم.

استاندار زنجان در خصوص اصلاح ورودی دانشگاه زنجان که به دلیل محدودیت اعتباری از لیست پروژه‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور خارج شده است، گفت: 40 سال است که این پروژه در حال پیگیری است تا انجام شود و دلیلی ندارد که حذف شود لذا در صورتی که اتفاقی بیفتد، مسئولیت آن متوجه رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکل تولید ورق فلزی مورد نیاز در یکی از دانشگاه‌های استان و تامین آن از استان دیگر، گفت: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان آمادگی دارد تا یکی از جلسات این کارگروه در محل استانداری یا یکی از دانشگاه‌ها برگزار و پیشنهادات دانشگاه‌های استان در آن جلسه مطرح شود.

حقیقی افزود: هرکدام از پیشنهادات، قابلیت اجرایی داشت، اجرا کرده و برای حل مشکل آن‌ها کمک می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۸۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری داروهای قاچاق و دست ساز از عطاری های اردبیل

توحید سبزعلیپور در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: طی بازرسی کارشناسان اداره فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل این معاونت از عطاری های سطح شهر اردبیل، انواع داروهای غیر مجاز کشف و جمع آوری شد.

وی خاطرنشان کرد: برخی از این داروها فاقد مجوز و قاچاق بوده و بسیاری از آنها تاریخ مصرف نیز ندارند.

مدیر داروی معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: تجویز و فروش داروی گیاهی و شیمیایی در صنوف عطاری غیرقانونی است و این صنف تنها اجازه فروش گیاهان دارویی را دارند.

سبزعلیپور با اشاره به اینکه روز گذشته نیز موفق به کشف و جمع آوری داروهای قاچاق از سطح شهرستان بیله سوار شدیم، گفت: تامین سلامت عمومی خط قرمز معاونت غذا و داروی علوم پزشکی است و در این راستا با هیچ فردی که بخواهد سلامت عمومی را به خطر بیندازد بدون هیچ چشم پوشی برخورد قانونی می شود.

کد خبر 6095068

دیگر خبرها

  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • انقلاب اسلامی ایران در حال انتشار در جهان است
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • جمع آوری داروهای قاچاق و دست ساز از عطاری های اردبیل
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک