Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا "وانگ یی" روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرگزاری شینهوا افزود: همزمان این قدرت های خارجی، با هدف حفظ هژمونی تک قطبی خود، با جعل و دروغ پردازی، به دنبال این هستند که چین و روسیه و سایر اقتصادهای در حال ظهور را بدنام کنند در همین راستا به مهار و سرکوب کشورهای دیگر روی آورده و حتی کشورهای دیگر را با هدف راه اندازی جنگ به اصطلاح سرد جدید، وادار به انتخاب یکی از طرف ها می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه این اقدام ها به نفع هیچ کدام از طرف ها نیست افزود: جامعه بین المللی این رفتارها را نمی پذیرد و مطمئناً سابقه ننگینی در تاریخ به جا می گذارد.

وزیر خارجه چین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نشست شورای وزیران خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای و دیدار خود از روسیه، قزاقستان، قرقیزستان و مغولستان بر دستاوردهای حاصل شده در این نشست تاکید کرد و گفت: این نخستین نشست چند جانبه حضوری و دیداری پس از شیوع کرونا در سال جاری میلادی و نیز  امتحان مهمی در راستای ازسرگیری تبادلات و بررسی حضوری درباره همکاری ها به شمار می رود.

وانگ عنوان کرد: در این نشست بیانیه مطبوعاتی منتشر و بیش از ۲۰ سند تصویب شد که دستورالعمل های سازمان همکاری شانگهای مبنی بر اعتماد و منافع متقابل و همچنین نقش سازنده سازمان همکاری شانگهای در حفظ صلح و ثبات منطقه را نشان داده است.

وی افزود یکی از اهداف اصلی نشست یاد شده تدارک سیاسی برای برگزاری نشست ویدیویی نشست سران سازمان همکاری شانگهای در ماه نوامبر سال جاری است.

وزیر خارجه چین در مورد صلح افغانستان هم گفت: چین در کنار سایر همسایگان افغانستان به روند صلح و سازش در این کشور اهمیت زیادی می دهد چین به عنوان یک دوست صادق افغانستان صمیمانه امیدوار است همه طرف های گفت و گو در این کشور، عدالت ملی و منافع ملی را در اولویت قرار دهند و در اسرع وقت یک راه حل سیاسی موثر برای مساله افغانستان پیدا کنند.

وانگ تصریح کرد: پایان زودهنگام جنگ در افغانستان و از سرگیری صلح نه تنها بزرگترین خواسته ۳۷ میلیون شهروند افغانستان است بلکه منافع کشورهای منطقه و جامعه بین المللی است.

وی افزود: چین مانند همیشه به عنوان حامی، واسطه و تسهیل کننده روند صلح و سازش در افغانستان به تلاش های خود ادامه خواهد داد ما از جامعه بین المللی و کشورهای منطقه می خواهیم عدالت و اخلاق را رعایت کنند، به طور مشترک از بازسازی صلح آمیز افغانستان حمایت کنند و نیروهای نظامی خارجی را واردار به خروج از این کشور کنند.

منبع: خبرگزاری شینهوا برچسب‌ها سازمان همکاری شانگهای چین وانگ یی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان همکاری شانگهای چین وانگ یی سازمان همکاری شانگهای چین وانگ یی اخبار کنکور سازمان همکاری شانگهای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۰۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها

‌به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان برنامه و بودجه کشور، داوود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاری‌ها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاری‌های منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.

وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.

منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی‌های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

منظور با بیان اینکه خوشحال می‌شویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ می‌تواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

کد خبر 6089685 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بررسی ایجاد پردیس صنایع فرهنگی و خلاق ماکو در نشست با وزیر ارشاد
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • راه اندازی بخش «آنژیوگرافی» برای نخستین بار در منطقه آزاد اروند
  • هویت پوشالی صهیونیست‌ها در مقابل ایمان و قدرت موشکی ایران فروریخت
  • دستگیری عامل تیرندازی در منطقه فرحزاد تهران
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • پتانسیل چندجانبه گرایی شانگهای در برابر اسراییل
  • امیر آشتیانی با وزیر دفاع قزاقستان دیدار و گفت‌وگو کرد
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است