Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، کرمانشاهی دبیر سندیکای  تولیدکنندگان لوله و پروفیل در برنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر در خصوص مشکلات تامین مواد اولیه در حوزه لوله و پروفیل گفت: تامین مواد اولیه، حداقل نیاز تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید و در گام بعدی توسعه صادرات به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: ۱۶۰ کارخانه در این صنعت فعال هستند. مواد اولیه مورد نیاز صنعت لوله و پروفیل، ورق گرم است که ۷۰ تا ۸۰ درصد از فولاد مبارکه تأمین می‌شود.

کرمانشاهی اظهار کرد: هرچه از خام فروشی فاصله بگیرم و به سمت توسعه صنایع پایین دستی و تکمیلی حرکت کنیم ، باعث رشد صادرات غیرنفتی  می شود که بخشی از مشکلات اقتصادی کشور را رفع می کند.

این مقام مسئول بیان کرد: کارخانه های تولید لوله و پروفیل به دلیل تامین نشدن مواد اولیه مورد نیاز، با ۲۰ تا ۲۵ درصد ظرفیت خود فعالیت می کنند و صادرات این محصولات به حداقل ممکن رسیده است.

کرمانشاهی تصریح کرد: مواد اولیه مورد نیاز یعنی ورق گرم هر هفته در بورس عرضه می‌شود  اما ما همواره با کمبود سهمیه مورد نیاز واحدها مواجه هستیم و مابقی را از طریق مچینگ و بازار آزاد تهیه می کنیم. در واقع سهمیه ای که این ۱۶۰ واحد می‌گیرند، تنها ۲۰ تا ۳۰ درصد ظرفیتشان را پاسخگوست.

دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل گفت: در همین راستا هفته پیش تفاهم نامه‌ای ۷ بندی با فولاد مبارکه امضا کردیم و مقرر شد مشکلات مربوط به تأمین مواد اولیه حل شود. در یک بند از این تفاهم نامه قید شده است فولاد مبارکه سالیانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن ورق به سندیکا بدهد اما ظرفیت اسمی ما ۱۸ میلیون تن است و اگر بخواهیم  صادرات داشته باشیم به ۱۴ میلیون تن ورق نیاز داریم . در شرایط عادی حداقل ۴ تا ۵ میلیون تن ورق، نیاز این کارخانه ها است.

توزیع نامناسب ورق باعث افزایش قیمت شده است

در ادامه برنامه تاجمیر ریاحی مدیرفروش فولاد مبارکه گفت: مشکل تامین مواد اولیه در تمام صنایع پایین دستی وجود دارد. مشکل اصلی به دستورالعمل ستاد تنظیم بازار مبنی بر تمرکز بر کنترل قیمت ها در بورس برمی گردد.

او ادامه داد: در حال حاضر کمبود ورق در کشور نداریم اما  توزیع نامناسبی که صورت می گیرد باعث افزایش قیمت می شود.

تاجمیر ریاحی بیان کرد: کنترل قیمت در بورس سبب ایجاد گپ قیمتی زیادی در بورس و بازار آزاد شده است بنابراین تقاضای خرید افزایش یافته است.

او تاکید کرد: اگر کنترل قمت در بورس را برای چند ماه بردارند قول می دهیم در کمتر از ۳ تا ۴ ماه ، بازار به قیمت تعادلی برسد.

این مقام مسئول افزود: در حال حاضر تمرکز بر این است که قیمت ها در بورس کنترلی باشد  و اگر محصول با قیمت بیشتر عرضه شود، معامله  ابطال می شود . این امر منجر به افزایش تقاضا خواهد شد و  افزایش قیمت و نرسیدن مواد به دست تولیدکننده واقعی را به همراه خواهد داشت.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ورق فولادی لوله و پروفیل لوله و پروفیل فولاد مبارکه مواد اولیه مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۱۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ هزار میلیارد تومان دیگر به بورس انرژی تزریق شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی رجبی مشهدی با بیان اینکه این اقدام یکی از گام های تعریف شده برای توقف موتور بدهی در صنعت برق است، گفت : پیش بینی می شود با تزریق این مبلغ و اعتبار باقی مانده در حساب های وکالتی شرکت های توزیع در هفته گذشته، شاهد افزایش حجم معاملات در بورس انرژی برای هفته آتی باشیم.

به گفته سخنگوی صنعت برق در هفته گذشته ارزش معاملات برق در بورس انرژی به ۱۲۱ میلیارد تومان رسید.

رجبی مشهدی ادامه داد: در همین راستا ۳۲ شرکت توزیع برق مورد نیاز خود را از بورس خریداری کردند.

وی گفت: همچنین در هفته گذشته سهم نیروگاه های خصوصی از برق عرصه شده در بورس انرژی ۴۶ درصد و سهم نیروگاه های دولتی ۵۴ درصد بوده است.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به عزم وزارت نیرو و شرکت توانیر از اجرای این طرح گفت : بر اساس رویه جدید مالی صنعت برق کشور، تمامی مبالغ واریزی به حساب مدیریت منابع صنعت برق به صورت منظم و به حساب شرکت‌های توزیع و همچنین حساب خرید برق شرکت های توزیع واریز خواهد شد و اکنون شاهد رونق و افزایش حجم معاملات در بورس انرژی هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • پایداری تامین و توزیع آب شرب شهر‌ستانها و روستا‌های استان یزد
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • هرگونه افزایش قیمت در حوزه کالا‌های اساسی گرانفروشی است
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • ۵ هزار میلیارد تومان دیگر به بورس انرژی تزریق شد