Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الجزیره، پارلمان اتحادیه اروپا از کشورهای عضو این اتحادیه درخواست کرد تا علیه عربستان سعودی تحریم تسلیحاتی وضع کنند.

پارلمان اروپا دلیل این تحریم را قتل «جمال خاشقجی» و کشتار غیرنظامیان در جنگ یمن اعلام کردند.

قانونگذاران اتحادیه اروپا در گزارش مربوط به صادرات تسلیحاتی این اتحادیه که روز پنج شنبه تصویب شد، از تمام اعضای این اتحادیه خواستند تا به نشانه اعتراض به «قتل جمال خاشقجی روزنامه نگار سعودی از الگوی آلمان، فنلاند و دانمارک در وضع محدودیت‌ها بر صادرات تسلیحات خود به عربستان سعودی پیروی کنند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مصوبه همچنین به این نکته اشاره شده است که تسلیحات صادر شده به عربستان سعودی، امارات متحده عربی، و همچنین سایر اعضای ائتلاف تحت رهبری عربستان در جنگ یمن، در این کشور استفاده شده است؛ «جایی که ۲۲ میلیون نفر نیازمند کمک بشردوستانه و تدابیر حفاظتی هستند».

این گزارش همچنین سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا را به وضع تحریم‌های مشابه با هدف جلوگیری از رنج و تألم بیشتر غیرنظامیان در جنگ یمن دعوت کرد.

گفتنی است که جمال خاشقجی ۵۹ ساله، روزنامه نگار و منتقد سعودی، اکتبر ۲۰۱۸ در کنسولگری عربستان در شهر استانبول به دست گروهی از عناصر سعودی کشته و جنازه وی مثله شد؛ رویدادی که واکنش‌های منفی رهبران و مقامات بلندپایه کشورهای جهان را درپی داشت.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: عربستان سعودی اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۲۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک هواپیمای اسرائیلی در ریاض فرود آمد

منابع عبری زبان از فرود یک فروند هواپیمای شخصی صهیونیستی در ریاض که از آن برای استفاده مسئولان موساد استفاده می‌شود، خبر دادند.

به گزارش ایسنا، رسانه های صهیونیستی گزارش دادند که یک هواپیمای شخصی اسرائیلی امروز شنبه در ریاض، پایتخت عربستان سعودی به زمین نشست و اخیرا برای انتقال مقامات ارشد موساد از آن استفاده شده است.

رادیو تلویزیون رژیم صهیونیستی موسوم به «مکان» گزارش داد، فرود هواپیما در آستانه سفر آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا به ریاض انجام شده است.

بر اساس این گزارش، این هواپیما امروز از فرودگاه بن گوریون برخاسته و در امان پایتخت اردن به طور موقت توقف کرده و از آنجا به مقصد ادامه داده است.

رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی افزود: این احتمال وجود دارد که مقامات ارشد اسرائیلی در این هواپیما حضور داشته باشند تا در مورد عادی سازی مذاکرات با عربستان سعودی گفت‌وگو کنند.

بر اساس این گزارش، این هواپیما متعلق به یک تاجر اسرائیلی است و در ماه های اخیر در سفرهای رسمی مسئولان ارشد موساد و وزارت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) استفاده شده است.

پایگاه خبری آکسیوس همچنین گزارش داد که مقامات آمریکایی امیدوارند به توافقی دوجانبه با سعودی‌ها برسند تا به نتانیاهو ارائه کنند. این توافق شامل تعهد به مسیری است که به راهکار دودولتی منتهی می‌شود.

این در حالی  است که قرار است آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا دوشنبه و سه‌شنبه آینده به عربستان سعودی سفر و در مورد تلاش‌های جاری برای دستیابی به آتش بس در غزه رایزنی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گزارش جالب دویچه‌وله؛ روش های دور زدن تحریم ها ازسوی ایران و روسیه | چین در ظاهر هیچ نفتی از ایران وارد نمی‌کند؛ در عوض...
  • تأکید بن سلمان بر مخالفت عربستان با کوچ اجباری مردم فلسطین
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • یک هواپیمای اسرائیلی در ریاض فرود آمد
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی | ماموریت صهیونیست ها در سفر به عربستان چیست؟