Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-30@16:12:56 GMT

مسی از کجا پول درمی‌آورد؟

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۳۳۶۷۶

مسی از کجا پول درمی‌آورد؟

لیونل مسی این هفته دومین فوتبالیست میلیاردر شد و در صدر فهرست ثروتمندترین ورزشکاران فوربز بالاتر از رقیبش، کریستیانو رونالدو قرار گرفت. اگرچه رونالدو قبل از او میلیاردی شد، اما طولی نکشید که مسی هم به ثروت یک میلیارد دلاری رسید، اما اسطوره بارسلونا چطور در دوران حرفه‌ای ۱۶ ساله خود به چنین ثروتی رسید؟ دیلی‌میل این موضوع را بررسی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستمزد

مسی در تغییر نظر ۱۸۰ درجه‌ای خود تصمیم گرفت یک سال دیگر در بارسلونا بماند و این تصمیم هزینه زیادی برای باشگاه کاتالان خواهد داشت. دستمزد ثابت مسی در بارسلونا ۹۲ میلیون دلار است، اما پاداش‌های تمدید قرارداد، ماندن و بردن جام این مبلغ را خیلی بیشتر می‌کند. فقط کافی است در ۶۰ درصد بازی‌ها تا سال ۲۰۲۱ و زمان انقضای قراردادش بازی کند تا دستمزدش به ۱۲۶ میلیون دلار در فصل برسد، اما این پتانسیل وجود دارد که در صورت قهرمانی در سه‌گانه و بردن جایزه بهترین بازیکن فیفا، رقم نهایی به ۱۴۱ میلیون دلار برسد. البته کاملاً برای بارسلونا توجیه‌پذیر است با در نظر گرفتن این که او بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است و همچنان یک سر و گردن از سایر بازیکنان تیم بالاتر قرار می‌گیرد. بیش از یک دهه است که این طور است.

از سال ۲۰۰۴ که به تیم اصلی راه یافته، فراتر از انتظارات بوده و برای همین، چنین دستمزدی می‌گیرد. در سال ۲۰۰۷ در ۲۰ سالگی، مسی قراردادش را تمدید کرد با دستمزد هفتگی ۱۱۶ هزار دلار تا یکی از بالاترین دستمزد‌ها را در تیم بگیرد. بعد از آن او هر سال دستمزد میلیون دلاری داشته و همواره در فهرست ۱۰ نفر اول پردرآمدترین ورزشکاران از نگاه مجله فوربز قرار گرفته. در سال ۲۰۱۵ دستمزد مسی روی هم ۵۱/۸ میلیون دلار بود، اما در این بازه زمانی پنج ساله دوبرابر شده است و امسال هم حداقل ۸۲ میلیون دلار دستمزد می‌گیرد.

اسپانسرشیپ و تبلیغات

مسی یکی از پردرآمدترین بازیکنان دنیای فوتبال در حال حاضر است و نقش تبلیغات چشمگیر در این میان کاملاً مشخص است. بر اساس آمار فوربز، این فوق ستاره آرژانتینی سالانه ۳۲ میلیون دلار از تمام فعالیت‌های تبلیغاتی‌اش دریافت می‌کند. یکی از بزرگترین قرارداد‌های همکاری او با آدیداس است.

مسی از سال‌های اول فعالیت حرفه‌ای، با این غول لباس و ادوات ورزشی همکاری کرده، اما در سال ۲۰۱۷ با این کمپانی قرارداد مادام‌العمر بست که گفته می‌شود سالانه تا ۱۲ میلیون دلار از آن درآمد دارد. او چهره آدیداس شده و نخستین فوتبالیستی بود که زیرشاخه کفش‌های آدیداس با عنوان «آدیداس مسی» در سال ۲۰۱۵ را راه انداخت.

اما این تنها آدیداس نیست که باعث شده او به ثروت افسانه‌ای یک میلیارد دلار برسد. مسی ۳۳ ساله قرارداد‌هایی با پپسی، گاتورید، هواوی، مسترکارد و سایر برند‌ها دارد که سالانه ۳۲ میلیون دلار برایش درآمد دارد.

فعالیت‌های دیگر

مثل رونالدو، مسی هم پول زیادی را در تجارت صرف کرده و این، ثروت او را دائماً افزایش می‌دهد. او در سال ۲۰۱۹ اعلام کرد با همکاری جینی هیلفیگر، خواهر طراح مشهور لباس، تامی هیلفیگر، برندی با نام خودش راه انداخته. او همچنین توانسته خانواده‌اش را در تمام امور حرفه‌ای خود مشارکت دهد از جمله ماریا سول، خواهرش که نقش مهمی در پرداختن ایده‌های خلاقانه در طراحی لباس داشته است. «فروشگاه مسی» خط تولید انحصاری او را دارد که برای مشتری‌ها محصولات باکیفیت و خاص تولید می‌کند. او همچنین قرار است از اواخر امسال یک پارک تفریحی خاص را در چین افتتاح کند. در این پارک علاوه بر امکانات معمول در بهترین پارک‌های دنیا، با استفاده از جدیدترین تکنولوژی‌های هولوگرافیک و هنر‌های اجرایی موضوعات مربوط به مسی و فوتبال به نمایش گذاشته می‌شود.

علاوه بر لباس و سرگرمی، او به بخش هتلداری هم وارد شده و یک هتل چهار ستاره در شهری ساحلی در نزدیکی بارسلونا به ارزش ۲۸/۳ میلیون یورو خریده است. علاوه بر آن که هتل‌هایی در ایبیسا و مایورکا تحت مالکیت او قرار دارد. در هتل چهار ستاره او ۷۷ اتاق وجود دارد که هزینه آن برای هر شب بین ۲۵۰ تا۳۰۰ یورو است.

مسی در هتلداری هم مثل رونالدو موفق بوده و همه این فعالیت‌ها باعث رشد برند جهانی او شده و توانسته میلیاردر شود.

 

 

منبع: ایران ورزشی

منبع: فرارو

کلیدواژه: مسی بارسلونا فوربس فوربز میلیون دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۳۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوان‌عدالت، رای به ابطال مصوبه افزایش حقوق کارگران می‌دهد؟/ میرغفاری: مزد ۱۴۰۳ مشروعیت خود را بین جامعه کارگری از دست داده است

مریم فکری: در حالی یک روز از سال که البته امروز است، روز کارگر نام‌گذاری شده که سال‌هاست وضعیت درآمد این جمعیت محل مناقشه بوده و عمده بهانه در سرکوب حداقل دستمزد کارگری، افزایش نرخ تورم عنوان می‌شود. در حال حاضر فشارهای مضاعف تورم بالای ۴۰ درصدی و وجود انتظارات تورمی نسبت به آینده در خصوص دست آورده‌های دولت در مهار تورم با توجه به عدم تحقق وعده‌ها و تجارب سیاست‌های دولت در کنترل و مهار تورم، آینده مبهمی برای جبران کاهش قدرت خرید کارگران برای سال‌های آینده در ذهن کارگران و دیگر حقوق بگیران ثابت به وجود آورده است.

در این شرایط، روش و سیستم تعیین دستمزد در شورای عالی کار در پایان سال ۱۴۰۲، عاملی شد که بیشترین گلایه برای کارگران بماند؛ به طوری که دستمزد ۱۴۰۳ کارگران بدون امضای نمایندگان کارگری مصوب شد و یک ضلع شورای عالی کار، از رقم تعیین شده که ۳۵ درصد بود، اقناع نشد.

بر همین اساس، شنیده‌ها حاکی از آن است که دادخواست ابطال دستمزد را به دیوان عدالت اداری تحویل داده شده است؛ اگرچه نمایندگان کارگری شورای عالی کار بعید می‌دانند که مصوبه مزد ۱۴۰۳ ابطال شود.

مصوبه مزد ۱۴۰۳ میان جامعه کارگری مشروعیت ندارد

در همین رابطه علی‌رضا میرغفاری، نماینده کارگران در شورای عالی کار در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین می‌گوید: مطابق با ۱۶۷ قانون کار که به ترکیب اعضای شورای عالی کار صراحتا اشاره کرده، مصوبه با اکثریت آرا ضمانت اجرایی پیدا می‌کند.

وی می‌افزاید: از آن‌جایی که تعداد اعضای گروه دولت ۴ نفر و کارفرمایی ۳ نفر هستند، مصوبه حتی بدون امضای گروه کارگری لازم‌الاجرا می‌شود، ولی به دلیل این‌که کارگران به عنوان بخش بزرگی از جامعه که سنوات گذشته هم روی بحث مزدی اعتراض‌های مختلفی داشتند و امسال هم مزد را امضا نکردند، مزد امسال اساسا مشروعیت خود را بین جامعه کارگری از دست داده است.

نماینده کارگران تصریح می‌کند: ولی از لحاظ قانونی و ساختار فعلی شورای عالی کار، مصوبه ضمانت‌اجرایی دارد.

میرغفاری در پاسخ به این سوال خبرآنلاین که با توجه به این گفته شما، احتمال ابطال مزد ۱۴۰۳ کم است؟ می‌گوید: من خیلی بعید می‌دانم، مگر این‌که دیوان عدالت اداری به ماهیت مصوبه ورود کند؛ نه از لحاظ ساختار و عدم امضای گروه کارگری.

وی می‌افزاید: حداقل دستمزد مطابق با ماده ۴۱ قانون کار دو شرط دارد؛ یکی این‌که افزایش حداقل دستمزد مطابق با نرخ تورم باشد و دوم این‌که نیازهای یک خانواده که ابعاد آن را مراجع رسمی اعلام می‌کنند را تامین کند. حالا اگر از لحاظ ماهیت مصوبه ورود کنند، احتمال باطل شدن مصوبه شورای عالی کار وجود دارد؛ ولی اگر بخوانند از لحاظ ساختاری ورود کنند، مصوبه لازم‌الاجرا است.

بیشتر بخوانید: احتمال تغییر رقم دستمزد کارگران در ۱۴۰۳ تقویت شد/ آیا مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟

مزد ۱۴۰۳ چقدر از تورم عقب است؟

نماینده کارگران در شورای عالی کار در ادامه در پاسخ به این پرسش که مزد ۱۴۰۳ چقدر از تورم عقب است؟ می‌گوید: تورم اعلامی امسال، یعنی تورم منتهی به بهمن‌ماه که مرکز آمار اعلام کرده، ۴۲.۵ درصد و حداقل دستمزد تعیین شده، ۳۵ درصد بوده است. از طرف دیگر، سبد معیشت فاصله زیادی با رقم دستمزد دارد.

میرغفاری می‌افزاید: در حال حاضر با افزایش دستمزد برابر با تورم، نه متناسب با تورم، هم این عقب‌افتادگی جبران نخواهد شد.

وی تصریح می‌کند: طبق محاسبات ما در اسفندماه هزینه سبد معیشت برای یک خانواده با بعد ۳.۳ نفر ۲۱ میلیون و ۶۶۸ هزار تومان بوده است و با وجود این‌که صراحت قانونی داریم و ماده ۴۱ صراحتا اشاره می‌کند که باید سبد معیشت و نیازهای خانوار تامین شود که نشده، بنابراین اختلاف مزدی به‌گونه‌ای است که در مقابل نرخ تورم، کفاف نمی‌دهد.

فرمول تعیین حقوق تغییر می‌کند؟

نماینده کارگران در شورای عالی کار در واکنش به خبر وزیر کار درباره این‌که تعیین دستمزد به مجلس سپرده شود نیز می‌گوید: دولت با شعار مردمی وارد کارزار شده و مسوولیت قوه‌مجریه را برعهده گرفته که این تصمیم، صراحتا شعار دولت را نقض می‌کند.

میرغفاری تاکید می‌کند: کارگران به عنوان بزرگ‌ترین طبقه اجتماعی کشور، در کمترین نهاد و ساختاری حق رای و اظهارنظر دارند. یکی از کوچک‌ترین جاهایی هم که می‌توانند روی آن اعمال نظر کنند، شورای عالی کار است که یکی از وظایف شورای، تعیین حداقل دستمزد جامعه کارگری است.

وی تصریح می‌کند: حالا اگر دولت و یا خاصه، وزیر کار و برخی از دیگر وزرای دولت این عزم را دارند که این کمترین صدا و اظهارنظر را هم از مردم بگیرند که خب بحث جداگانه‌ای است و اساسا با مشارکت مردم برای آینده و تصمیمات خودشان، مخالفت می‌کنند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901349

دیگر خبرها

  • دو هزار کارگر ساختمانی در میاندوآب بیمه ندارند
  • تنگنای معیشتی کارگران در سال ۱۴۰۳/ جامعه کارگری مخالف ورود مجلس به موضوع تعیین مزد است
  • پای دیوان عدالت اداری به مصوبه دستمزد باز شد
  • دیوان‌عدالت، رای به ابطال مصوبه افزایش حقوق کارگران می‌دهد؟/ میرغفاری: مزد ۱۴۰۳ مشروعیت خود را بین جامعه کارگری از دست داده است
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند
  • دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • افزایش حداقل دستمزد به‌جای حق مسکن/ پیشنهادی بررسی می‌شود که کارگران پس از ۵ سال کار دائمی شوند
  • روزگار به نام کارگر شد و به کام کارگر نشد
  • وزیر کار: تعیین دستمزد توسط مجلس گلایه‌ها را کاهش می‌دهد
  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم